Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό
  • Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος
  • Τα κομβικά ζητήματα της Οκτωβριανής Επανάστασης οδοδείκτες για την εργατική τάξη και την ιστορική της αποστολή
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Παραμύθια της Χαλιμάς
Καταστολή

Παραμύθια της Χαλιμάς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Νοέ 2021, 20:32
Mηταράκης και J-F Lopez Aguilar στη συνέντευξη Τύπου για την επίσκεψη αντιπροσωπίας επιτροπής ΕΚ στην Ελλάδα.

Παραμύθια, παραμυθιών, ω παραμύθια! Αυτά προσπαθεί να πλασάρει η ελληνική κυβέρνηση με τη σύμπραξη της ΕΕ και των κάθε λογής οργάνων της όσον αφορά την κατάσταση των προσφύγων στη χώρα. 

Δεν πέρασε λίγο διάστημα από τότε που παρακολουθήσαμε την «παράσταση» που έδινε η επίτροπος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ιλβα Γιόχανσον ενώπιον δημοσιογράφων, λόγω της έκτασης που είχαν λάβει οι επαναπροωθήσεις προσφύγων στα σύνορα της Ελλάδας. Τότε, εξήρε την ανάγκη ουσιαστικού ελέγχου και διερεύνησης των καταγγελιών για τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες καθώς και για το αν ενεπλάκησαν σ’ αυτές σώματα ασφαλείας τρίτων χωρών στο πλαίσιο της λειτουργίας της Frontex. Μετά την Ι. Γιόχανσον και τις δηλώσεις της ήρθε η σειρά της επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωκοινοβούλιου να κάνει την εμφάνισή της.

Από τις 2 μέχρι τις 4 Νοέμβρη βρίσκονταν στην Ελλάδα ευρωβουλευτές της συγκεκριμένης επιτροπής, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Αθήνα και τη Σάμο και συνομίλησαν με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, τον Συνήγορο του Πολίτη, την Υπατη Αρμοστεία και μέλη διεθνών οργανισμών και ΜΚΟ για την κατάσταση των προσφύγων, τις διαδικασίες ασύλου τους, τις ροές κλπ. Ολοι οι καλοί ομοτράπεζοι, σαν να λέμε.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ακούσαμε μια απ’ τα ίδια. Καμία απολύτως πρωτοτυπία. Οτι γίνονται ενέργειες βελτίωσης του νομικού πλαισίου για τους πρόσφυγες, ότι η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει ενωμένη και αλληλέγγυα στο προσφυγικό, αλλά παράλληλα ότι πρέπει να εφαρμόζει το δίκαιο και να ελέγχει τα σύνορά της, χερσαία και θαλάσσια, πάντα με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, ότι τα πιθανά νομικά κενά θα καλυφθούν με τον προσήκοντα τρόπο κι άλλες τέτοιες καλώς ειπωμένες φιοριτούρες.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

Τα δεδομένα, ωστόσο, που έχουμε στα χέρια μας για την κατάσταση των προσφύγων το μόνο που δε δείχνουν είναι σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και εφαρμογή των νόμων. Ακόμα κι αυτών των νόμων που ψηφίζονται για να συνδράμουν τις αστικές κυβερνήσεις στην περαιτέρω απομόνωση των προσφύγων και να ενισχύσουν την πολιτική ρατσισμού και ξενοφοβίας που ακολουθείται.

Παρά τις διαστάσεις που έχουν λάβει τα γεγονότα με τις παράνομες επαναπροωθήσεις των προσφύγων στην Τουρκία και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το ελληνικό Λιμενικό και η Frontex προς εκπλήρωση αυτής της πολιτικής, η πρακτική φυσικά και συνεχίζεται. Ειδήσεις για νεκρούς πρόσφυγες από επαναπροωθήσεις δημοσιεύονται συνεχώς, ενώ την ίδια στιγμή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου καλεί τις τουρκικές αρχές να κάνουν «περισσότερα για να αποτρέπουν την εκμετάλλευση από εγκληματικές συμμορίες. Αυτές οι διελεύσεις δεν πρέπει να επιτραπούν ξανά» (η δήλωση είναι από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του Ν. Μηταράκη). 

Μπορεί κάποιος να σκεφτεί πλέον, ότι οι όποιες ενέργειες επαναπροωθήσεων γίνονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΕΕ; Οτι αυτές δεν αποτελούν εγκεκριμένη ευρωπαϊκή πολιτική; Εστω κι αν γίνονται με εντολές κάτω απ’ το τραπέζι; Οι παραπάνω αποτελούν δηλώσεις ενός κράτους της ΕΕ και μάλιστα ενός εκ των βασικών συνοριοφυλάκων της. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι γνωστά στους υψηλά ιστάμενους;

Χώρια από τις επαναπροωθήσεις, σκληραίνει όλο και περισσότερο και το τοπίο στην εξέταση του αιτήματος ασύλου. Είχαμε γράψει πριν από κάποιον καιρό για την αισχρή εφαρμογή της πρώτης διαλογής των προσφύγων, μέσω της εξέτασης του παραδεκτού της αίτησης διεθνούς προστασίας τους και όχι της ουσίας αυτής. Με τη θεώρηση της Τουρκίας ως ασφαλούς τρίτης χώρας (όπου βολεύει η Τουρκία είναι καλή, ενώ όπου δεν βολεύει, για λόγους εξωτερικής πολιτικής, γίνεται αυταρχικό κράτος!) η ελληνική κυβέρνηση φρόντισε να δώσει ήδη έναν μεγάλο αριθμό απορριπτικών αποφάσεων παραδεκτού αίτησης διεθνούς προστασίας, εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες σε ένα σκηνικό καφκικού τύπου, που τους οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα στην αναζήτηση εκ νέου διακινητών και κυκλωμάτων για να πάνε έστω ένα βήμα παραπέρα στην Ευρώπη και να ξανακάνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή.

Είναι επομένως προκλητικό να πει κάποιος ότι η ελληνική κυβέρνηση λέει παραμύθια; Ή ότι η ΕΕ εμφανίζεται με τον μανδύα του φιλεύσπλαχνου εφαρμοστή των νόμων με γνώμονα τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα ζέχνει ρατσισμό και ξενοφοβία; Μάλλον όχι. Μήπως οι διάφορες φιέστες κι οι κορδελίτσες που κόβονται δεξιά κι αριστερά θα σώσουν το προφίλ που έχει ήδη χτιστεί τόσο από τις κυβερνήσεις μεμονωμένα όσο και από την ΕΕ στο σύνολό της; Παραμύθια, παραμυθιών, ω παραμύθια! Για όσους πιστεύουν σε νεράιδες και μάγισσες…

Εκτύπωση 🖨
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓλείφουν το ιερατείο: Τα ψηφαλάκια σημαντικότερα από τη συγκράτηση της πανδημίας
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

Καταστολή 3 Νοέ 2026, 13:29

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 2 Νοέ 2026, 11:18

Eγγραφο της ίδιας της ΕΛΑΣ αποκαλύπτει: Βασάνισαν και μέσα στην Αστυνομία τον Βασίλη Μάγγο οι έξι μπάτσοι

Αύριο αναμένεται η απόφαση στο ΜΟΔ Καρδίτσας

Καταστολή 30 Οκτ 2026, 10:22

Ανήμερα 28 Οκτώβρη: Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης έστειλαν τα ΜΑΤ ενάντια στους αντιφασίστες, προστατεύοντας τον νεοναζιστή Κασιδιάρη

Καταστολή 28 Οκτ 2026, 21:25

Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή

Καταστολή 26 Οκτ 2026, 18:27

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

Διεθνή 23 Οκτ 2026, 11:06
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό

Δημοσκόπηση της J Street

7 Νοέ 2026, 11:17
Διεθνή

Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος

7 Νοέ 2026, 10:27
Ιστορία

Τα κομβικά ζητήματα της Οκτωβριανής Επανάστασης οδοδείκτες για την εργατική τάξη και την ιστορική της αποστολή

109 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη του 1917

7 Νοέ 2026, 08:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Νοέ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…

6 Νοέ 2026, 19:19
Διεθνή

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

6 Νοέ 2026, 14:50
Πολιτική

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

6 Νοέ 2026, 14:03
Διεθνή

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

6 Νοέ 2026, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

Ημέρα ακτινολογίας.

Ημέρα πολεοδομίας – χωροταξίας.

1901: Βίαιες συγκρούσεις στην Αθήνα με αφορμή τη μετάφραση του Ευαγγελίου στη δημοτική από τον Αλέξανδρο Πάλλη («Ευαγγελικά»), έντεκα νεκροί, ογδόντα τραυματίες, ενώ πυροβολήθηκε και ο πρωθυπουργός Θεοτόκης που υπέβαλε την παραίτηση του λίγες μέρες αργότερα.

1903: Ταραχές με αφορμή την παράσταση “Ορέστεια” του Αισχύλου από το Βασιλικό Θέατρο με κείμενο σε απλή καθαρεύουσα, δύο νεκροί και δέκα τραυματίες.

1917: Καταργείται η ιδιωτική ιδιοκτησία γης στη Ρωσία. Το Συμβούλιο των Κομισάριων του Λαού καθιερώνεται ως η νέα κυβέρνηση και διορίζει τον Λένιν πρόεδρο, τον Τρότσκι κομισάριο εξωτερικών και τον Στάλιν κομισάριο εθνοτήτων.

1925: Ιδρύονται τα Τάγματα Ασφαλείας (SS) του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (Γερμανία).

1932: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ.

1938: Ναζί πυρπολούν συναγωγές, καταστρέφουν εβραϊκά μαγαζιά και συλλαμβάνουν χιλιάδες Εβραίους κατά τη διάρκεια της “Νύχτας των κρυστάλλων“.

2001: Εκρηξη σε γιάφκα της οδού Μαυρικίου, τραυματισμός Κυριάκου Μαζοκόπου.

2007: Ο πατέρας πέντε παιδιών Ιλμι Λατές εντοπίζεται από μπλόκο συνοριοφυλακής λίγο έξω από τη Λεβαία Φλώρινας, πυροβολείται πισώπλατα σχεδόν εξ επαφής και πέφτει νεκρός.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo