Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Μάη
  • O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 23 Μάη
  • Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη
  • Το φιάσκο των εξετάσεων PISA
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η Σοφία Νικολάου ομολογεί την παράνομη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα!
Καταστολή

Η Σοφία Νικολάου ομολογεί την παράνομη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα!

Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Δεκ 2022, 12:19

Πρόκειται αναμφισβήτητα για πολιτικό «παρατράγουδο». Δείτε τον τρόπο με τον οποίο εκφωνεί τις ομιλίες που της γράφουν οι συνεργάτες της. Σαν μαθήτρια του Δημοτικού που της έδωσαν ένα άγνωστο κείμενο να το διαβάσει.

Αυτό δεν μας αφορά (όπως δεν μας αφορά και η αποκρουστική αισθητική του πράγματος). Ας το αξιολογήσουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ στην Εύβοια, όπου θα είναι υποψήφια η διαβόητη Σοφία Νικολάου, αφού στην Α’ Αθήνας, όπου είχε κατέβει την προηγούμενη φορά, δεν κατάφερε τίποτα. Αλλο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει.

Η Νικολάου άρχισε την προεκλογική της εκστρατεία οργανώνοντας ομιλίες σε καφετέριες και μπαρ ευβοιώτικων πόλεων. Ξεκίνησε από τη Χαλκίδα πριν από τέσσερις μέρες και στην ομιλία της, που την ανέβασε στο facebook, είπε μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Δέχτηκα δύο φορές επιθέσεις στο σπίτι μου και μάλιστα τη δεύτερη φορά, τη δεύτερη, όταν πια είχα αποκτήσει και τον πρώτο μου γιο. Και γι’ αυτό… μάλλον αυτό έγινε γιατί συγκρούστηκα με τον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη και τον μετέφερα από μία ανοιχτή αγροτική φυλακή, όπου ζούσε σε ένα ημιελεύθερο καθεστώς καλλιεργώντας ντομάτες, σε μία κλειστή φυλακή υψίστης ασφαλείας».

Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=zw3fyA2NsMk

Δεν θα ασχοληθούμε και πάλι με την «καθαρά» πολιτική πλευρά του θέματος. Οταν κάποια σαν τη Σοφία Νικολάου ξεχειλίζει από οργή ενάντια στον κομμουνιστή αντάρτη πόλης Δημήτρη Κουφοντίνα, χειροκροτούμενη από τμήμα του δεξιού όχλου, ο Κουφοντίνας παίρνει παράσημο.

Οφείλουμε, βέβαια, να θυμίσουμε πως αυτό που η βορβορώδης πολιτικός της ΝΔ (πρώην ΠΑΣΟΚ και στα φοιτητικά της… αριστερή) ονομάζει «επίθεση στο σπίτι της» δεν ήταν παρά πέταγμα τρικ στο πεζοδρόμιο έξω από το γραφείο της στο Κολωνάκι. Οι δύο αγωνιστές που συνελήφθησαν αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες. Ακόμη και από την κατηγορία της εξύβρισης που ήταν το τελευταίο καταφύγιο της Σοφίας Νικολάου και προσπάθησε να τη στηρίξει με νύχια και με δόντια, όταν αναγκάστηκε να συρθεί στο δικαστήριο ως μηνύτρια. Πού να τα ξέρουν, όμως, αυτά οι δεξιοί Χαχόλοι που βαρούσαν παλαμάκια όταν άκουσαν τη σουργελέ κορόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ποιος κακοποίησε τη… σιδηρά κυρία;

Εκείνο που μας ενδιαφέρει και μ’ αυτό θα ασχοληθούμε είναι η νομική πλευρά του θέματος. Η Σοφία Νικολάου ομολογεί, ωμά, κυνικά, με ύφος σταντάρτενφιρερ, ότι η ίδια, με προσωπική της απόφαση, μετήγαγε τον Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ούτε covid ούτε τα υπόλοιπα ψέματα που αράδιαζε. Η επιχειρηματολογία της είναι ανατριχιαστικά απλή: δε γουστάριζα ο Κουφοντίνας να είναι σε αγροτική φυλακή!

Ο Δομοκός, βέβαια, δεν είχε τυπικά το στάτους φυλακής υψίστης ασφαλείας, μετά την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ. Το είχε, όμως, εν τοις πράγμασι. Ο περιβόητος «νόμος Κουφοντίνα» προέβλεπε τη μεταγωγή του πολιτικού κρατούμενου στον Κορυδαλλό. Η Νικολάου επικαλέστηκε την πανδημία για να τον πάει στον Δομοκό. Τώρα ομολογεί απροκάλυπτα ότι παραβίασε εν ψυχρώ το νόμο, αυτόν τον αντιδραστικό «νόμο Κουφοντίνα», επειδή ήθελε να μεταγάγει τον Κουφοντίνα σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Φυλακή με τέτοια χαρακτηριστικά ήταν ο Δομοκός, ως πρώην φυλακή τύπου Γ.

Οι μεταγωγές των κρατούμενων γίνονται με αποφάσεις της ΚΕΜ (Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών). Η μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή της Κασσαβέτειας στη φυλακή Δομοκού δεν έγινε με απόφαση της ΚΕΜ, αλλά με προσωπική απόφαση της Νικολάου, η οποία ήταν απ’ όλες τις πλευρές παράνομη. Και γιατί παραβίαζε το «νόμο Κουφοντίνα» και γιατί παραμέριζε το αποκλειστικά αρμόδιο όργανο, την ΚΕΜ.

Κοιτάξτε τώρα μια σύμπτωση. Πριν από μερικές μέρες εκδόθηκε η απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, στο οποίο είχαν προσφύγει οι συνήγοροι του Δ. Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ και Δημήτρης Σαραφιανός, μετά τη μετατροπή της προσφυγής του κατά της απόφασης Νικολάου για τη μεταγωγή του στον Δομοκό, σε μπαλάκι του πινγκ-πονγκ ανάμεσα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας και στο ΣτΕ. Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο απεφάνθη ότι αρμόδιο είναι το δικαστήριο της Λαμίας και ανέπεμψε σ’ αυτό την προσφυγή Κουφοντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Δικαίωση Κουφοντίνα από το Ανώτατος Ειδικό Δικαστήριο

Οι δικαστές της Λαμίας, που λειτούργησαν σαν θεραπαινίδες της οικογένειας Μητσοτάκη και της εντολοδόχου της Σοφίας Νικολάου, κηρύσσοντας εαυτούς αναρμόδιους, την ώρα που ο απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας χαροπάλευε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, διεκδικώντας ένα νόμιμο δικαίωμά του, θέλουν δε θέλουν τώρα θα εξετάσουν την προσφυγή του Δημήτρη Κουφοντίνα κατά της απόφασης Νικολάου. Τους υποχρεώνει η απόφαση του ΑΕΔ. Ενόψει και της κυνικής ομολογίας της τέως γενικής γραμματέα (Αντ)εγκληματικής Πολιτικής, ότι η ίδια, με προσωπική της απόφαση, παρακάμπτοντας την ΚΕΜ, μετήγαγε τον Δ. Κουφοντίνα στον Δομοκό, αντί του Κορυδαλλού που προβλέπει ο νόμος, επειδή ήθελε να τον στείλει σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, τι θα κάνουν; Θα κρίνουν νόμιμη τη διάτρητη και καθ’ ολοκληρίαν παράνομη απόφαση της Νικολάου; Θα πρόκειται για δικαστικό πραξικόπημα.

ΥΓ. Η Σοφία Νικολάου μπορεί να επαίρεται ότι σακάτεψε τον Δημήτρη Κουφοντίνα, που αφού έφτασε στο χείλος του θανάτου, με μια σκληρή απεργία πείνας διάρκειας 65 ημερών, αντιμετωπίζει τώρα σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που μόνο σε οργανωμένο Κέντρο Αποκατάστασης μπορούν να αναταχθούν. Οι δικαστές της Λαμίας, όμως, θ’ ακολουθήσουν τον ίδιο εγκληματικό δρόμο, αρνούμενοι να ακυρώσουν μια προδήλως παράνομη απόφαση; Ιδωμεν…

Εκτύπωση 🖨
ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠάνος κοπιάρει Μπουμπούκο

Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

Επόμενο άρθρο Κεραμέως: Θα μετράει η επίδοση στο Λύκειο για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

Σχετικά Αρθρα

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

Καταστολή 22 Μάι 2026, 10:42

Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού

Καταστολή 19 Μάι 2026, 20:04

Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών

Καταστολή 19 Μάι 2026, 19:45

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

Καταστολή 12 Μάι 2026, 13:19

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

Καταστολή 7 Μάι 2026, 08:03

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 4 Μάι 2026, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάη

24 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

23 Μάι 2026, 10:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

23 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάη

23 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

22 Μάι 2026, 18:15
Παιδεία

Το φιάσκο των εξετάσεων PISA

22 Μάι 2026, 12:11
Διεθνή

Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

22 Μάι 2026, 12:02
Καταστολή

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

22 Μάι 2026, 10:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
Υγεία

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

21 Μάι 2026, 13:06
Παιδεία

Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΕΛΕ

21 Μάι 2026, 12:20
Εργατικά

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

21 Μάι 2026, 12:09
Πολιτική

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

21 Μάι 2026, 12:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

20 Μάι 2026, 22:07
Διεθνή

Τα drones της Χεζμπολά παραλύουν μέχρι και το 80% των επιχειρήσεων του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

20 Μάι 2026, 21:38
Πολιτική

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

20 Μάι 2026, 20:05
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάη

Ημέρα των γυναικών για τον αφοπλισμό.

Ευρωπαϊκή ημέρα πάρκων.

Βουλγαρία: Ημέρα παιδείας – πολιτισμού.

1919: Πραγματοποιείται στην Αθήνα το πρώτο συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.

1972: Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα ανατινάζονται στο αρχηγείο του στρατού των ΗΠΑ στη Χαϊδελβέργη, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες (RAF).

1972: Συλλαμβάνονται πέντε εργάτες στη Νέα Ιωνία με την κατηγορία της αναγραφής κομμουνιστικών συνθημάτων στο εργοστάσιο που δουλεύουν.

1973: Παραπέμπονται έξι φοιτητές της ΑΑΣΠΕ με τον Ν.509, δύο προφυλακίζονται.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Εφετείο 17Ν

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • ΕΛΑ

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Επικοινωνία

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Όροι χρήσης

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Ποιοι είμαστε

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Επικοινωνία

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

  • Όροι χρήσης

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

    Σε προεκλογική ομιλία της στη Χαλκίδα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo