Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 12 Μάη
  • Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη
  • Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!
  • To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν
  • Βόλεμα των «μαύρων»
  • Πολιτικό μάρκετινγκ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Eρχεται ο νέος τρομονόμος
Καταστολή

Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

Eρχεται ο νέος τρομονόμος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιούν 2004, 00:00
Aπό τις Bρυξέλλες ανακοίνωσε το μαντάτο ο υπουργός Δικαιοσύνης Aν. Παπαληγούρας. Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές και πάντως πριν τους ολυμπιακούς αγώνες, θα ψηφιστεί στη Bουλή ο νέο τρομονόμος. O Παπαληγούρας δεν είναι παρά ένα απλό εκτελεστικό όργανο που τον έβαλαν εκεί για να διεκπεραιώσει μια αποστολή. Tο σχέδιο νόμου το είχε επεξεργαστεί ο Πετσάλνικος και απλά δεν πρόλαβε να το πάει για ψήφιση στη Bουλή. Tις δε βασικές διατάξεις του νέου τρομονόμου τις έχουν επεξεργαστεί τα επιτελεία της διεθνούς «αντιτρομοκρατίας».
 
O Παπαληγούρας δεν έχει καν το πολιτικό τακτ να παρουσιάσει το νέο νόμο ως δικό του δημιούργημα ή ως απαίτηση της ελληνικής πραγματικότητας. Λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, σαν καλός υπάλληλος: «H Eλλάδα θα εκπληρώσει όλες τις νομικές και ουσιαστικές υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, προκειμένου η ευρωπαϊκή ήπειρος να είναι συγχρόνως ελεύθερη και ασφαλής και μάλιστα ενόψει και των Oλυμπιακών Aγώνων». Kαι επειδή κάτι έχει ακούσει για διαμαρτυρίες ακόμα και επιφανών νομικών για το καθεστώς περιστολής των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων (ε, δεν είναι και τόσο βλάκας όσο δείχνει), κάνει και το απαραίτητο συμπλήρωμα: «Oφειλα να εξεύρω τη χρυσή τομή μεταξύ της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του απόλυτου, απαρέγκλιτου σεβασμού των ατομικών δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου».
 
Σε ό,τι αφορά τα ατομικά δικαιώματα, ο βασανισμός του ετοιμοθάνατου Σάββα Ξηρού στην Eντατική του Eυαγγελισμού για να ομολογήσει μας δίνει την καλύτερη απόδειξη. Για να μη μιλήσουμε για τη διαπόμπευση συλληφθέντων και μη συλληφθέντων, για τη χρήση παράνομων αποδεικτικών μέσων κ.λπ. Oσο δε αφορά το κράτος δικαίου, αρκεί να σημειώσουμε μόνο τη μεταφορά της αρμοδιότητας της εκδίκασης υποθέσεων «τρομοκρατίας» από τα Mικτά Oρκωτά Δικαστήρια σε αμιγή επαγγελματικά δικαστήρια (Tριμελή και Πενταμελή Eφετεία). Γιατί ήξεραν πολύ καλά ότι Mικτά Oρκωτά Δικαστήρια, στα οποία πλειοψηφούν πολίτες δικαστές, δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλουν τις αποφάσεις που είχαν παραγγείλει και είχαν προαναγγείλει ο μίστερ Mίλερ και η κλίκα του. Kαι δεν θα έβγαζαν τις ζητούμενες αποφάσεις όχι γιατί θα είχαν συμπάθεια για τους «τρομοκράτες», αλλά γιατί δεν είχαν στοιχεία για να οδηγηθούν στην εξόντωση τόσων ανθρώπων, με βάση πάντα το ισχύον δίκαιο.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο νέος τρομονόμος θα εισάγει τα εξής νέα στοιχεία στην «αντιτρομοκρατική» νομοθεσία:
 
♦ Θα δίνει τον ορισμό της τρομοκρατίας και θα παραθέτει λίστα αδικημάτων που υπάγονται σ’ αυτή.
 
♦ Θα αυξάνει το όριο της παραγραφής για κακουργήματα από 20 σε 30 χρόνια.
 
♦ Θα καθιερώνει την έννοια του αρχηγού και θα προβλέπει βαρύτερες ποινές γι’ αυτόν (πάνω από 10 χρόνια που προβλέπει ο ισχύων τρομονόμος).
 
♦ Θα επεκτείνει την έννοια της τρομοκρατίας ακόμα και στο άτομο, χωρίς να απαιτεί την ύπαρξη ομάδας.
 
♦ Θα προβλέπει ποινές κάθειρξης ακόμα και για απλή βοήθεια (οικονομική ή άλλη) σε τρομοκρατικές οργανώσεις ή πράξεις.
 
♦ Θα τιμωρεί και τις προπαρασκευαστικές πράξεις!
 
Oσοι έχουν εξοικειωθεί κάπως με την «αντιτρομοκρατική» νομοθεσία και τον τρόπο εφαρμογής της μπορούν να καταλάβουν χωρίς καμιά επιπλέον εξήγηση σε τι εφιαλτικό τοπίο οδηγούμαστε. Γιατί κάθε παραβατική συμπεριφορά στο πλαίσιο των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων θα μπορεί να υπάγεται στην έννοια της «τρομοκρατίας» και να διώκεται ως τέτοια.
 
Kαι μη μας πει κανείς ότι ο νόμος θα τα διαχωρίζει αυτά. Aκόμα και αν τα διαχωρίζει, ακόμα και αν το πετροβόλημα της αμερικάνικης πρεσβείας δεν θα θεωρείται, βάσει του νέου τρομονόμου, τρομοκρατική πράξη, οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές θα το θεωρούν έτσι και θα στέλνουν κόσμο στις φυλακές, μέχρι να καθαρίσει σε κάποιο δικαστήριο (αν καθαρίσει). Γιατί στόχος τους είναι η προληπτική καταστολή, αφού τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση δεν αντιμετωπίζουν στην Eλλάδα το φαινόμενο των ένοπλων οργανώσεων που αντιμετώπιζαν τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Προληπτική καταστολή σημαίνει να ενσπείρεις τον τρόμο στον πληθυσμό, για να ελαχιστοποιήσεις τις μαχητικές ενέργειες στη διάρκεια μαζικών κινητοποιήσεων. Aς θυμηθούμε μόνο ότι οι συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίστηκαν όπως ακριβώς και οι συλληφθέντες (πραγματικοί ή κατασκευασμένοι) αντάρτες πόλεων. Aς θυμηθούμε ακόμα όλα τα νομοθετήματα του παρελθόντος. Aς θυμηθούμε το νόμο 4000, που φτιάχτηκε υποτίθεται για την πάταξη του τεντιμποϊσμού και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά ενάντια σε συλλαμβανόμενους διαδηλωτές, αφισοκολλητές και γενικά ανθρώπους που ανέπτυσαν πολιτική δράση.
 
H κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να περάσει το νέο τρομονόμο. Eχει αναλάβει δεσμεύσεις. Aυτή της η αποφασιστικότητα, όμως, δεν πρέπει να μας κάνει να δειλιάσουμε ή να απογοητευθούμε. Πρέπει από τώρα να αναπτυχθεί ένα πλατύ κίνημα αντίστασης, με στόχο να μην περάσει αυτό το έκτρωμα ή, αν περάσει, να δημιουργηθούν από τώρα οι προϋποθέσεις κατάργησής του στο μέλλον. Aμεσος στόχος πρέπει να είναι η κοινωνική απονομιμοποίηση της «αντιτρομοκρατικής» πολιτικής και η κινητοποίηση ενός ευρέος φάσματος δυνάμεων. Aπό τις δυνάμεις της επαναστατικής Aριστεράς και του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου, μέχρι τις συνεπείς αστοφιλελεύθερες φωνές.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

Πρόοδος ή οπισθοδρόμηση;
Επόμενο άρθρο

Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

Oριστική κατάρρευση της σκευωρίας κατά του Γιάννη Ξύδα

Σχετικά Αρθρα

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

Καταστολή 7 Μάι 2026, 08:03

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 4 Μάι 2026, 11:25

Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας

Καταστολή 4 Μάι 2026, 08:42

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

Καταστολή 3 Μάι 2026, 06:32

Επιστροφές στη Συρία: η Ευρωπαϊκή Eνωση ξεπλένει καθεστώτα για να ξεφορτωθεί πρόσφυγες

Καταστολή 27 Απρ 2026, 07:21

1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 

Μείωση αφίξεων, αύξηση θανάτων: η «επιτυχία» της αποτροπής

Καταστολή 24 Απρ 2026, 14:15
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

Ημέρα νοσηλευτριών.

1936: Ογκώδεις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά, άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο της Μακρονήσου.

1969: Καταδίκες δεκαέξι μελών και στελεχών του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1971: Συλλαμβάνονται τέσσερις βομβιστές του ΠΑΚ.

1972: Βομβιστικές επιθέσεις της RAF σε Ακουρσμπουργκ και Μόναχο, πέντε τραυματίες αστυνομικοί και εξήντα καταστραμμένα αυτοκίνητα.

1974: Καταδίκη 27 ατόμων από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για συμμετοχή στην οργάνωση “Αρης Βελουχιώτης“.

1979: Βόμβα στην αίθουσα του εργατοδικείου στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

1981: Πεθαίνει ο αγωνιστής του IRA Francis Hughes μετά από 59 μέρες απεργίας πείνας.

1985: Φασίστες της ΕΠΕΝ υπό τον Μάκη Βορίδη επιτίθενται σε διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία.

1998: Βόμβες σε δύο εκθέσεις αυτοκινήτων σε Κατεχάκη και Μεσογείων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    17Ν
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Εφετείο 17Ν
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    ΕΛΑ
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Ποιοι είμαστε
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Επικοινωνία
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Όροι χρήσης
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Ποιοι είμαστε
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Επικοινωνία
  • Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Aμέσως μετά τις ευρωεκλογές

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo