Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;
  • Εις την οδόν της μετανοίας
  • Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Ξανά: Εκτός από κυβέρνηση βασανιστών, θα γίνετε και κυβέρνηση δολοφόνων;
Καταστολή

Ξανά: Εκτός από κυβέρνηση βασανιστών, θα γίνετε και κυβέρνηση δολοφόνων;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Φεβ 2021, 21:35

Η 48η μέρα απεργίας πείνας και η 3η μέρα απεργίας δίψας συμπληρώνεται σήμερα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος βρίσκεται σε μια κλίνη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (το κρεβάτι σήμερα μετακινήθηκε, για να έχει οπτική επαφή και η φρουρά!).

Ο απεργός πείνας και δίψας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όπως και εγγράφως έχουν αναφέρει οι γιατροί της ΜΕΘ, όμως έχει επαφή με το περιβάλλον και πλήρη συνείδηση. Θυμίζουμε αυτό που δήλωσαν οι γιατροί της ΜΕΘ χθες στην Κόντρα-eksegersi.gr, μετά τον εισαγγελικό εκβιασμό: δεν πρόκειται να παραβιάσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ιατρική ηθική.

Κίνηση ιατρικής πράξης χωρίς τη συναίνεση του απεργού πείνας και δίψας δεν έχει γίνει από τους γιατρούς. Γιατί κάτι τέτοιο μόνο με άσκηση βίας θα μπορούσε να γίνει.

Εκκλήσεις από παντού

Παρά την κρισιμότητα των στιγμών, η κυβέρνηση της ΝΔ εξακολουθεί να κωφεύει στις εκκλήσεις που της απευθύνονται, στις οποίες κυριαρχεί πλέον το ανθρωπιστικό στοιχείο, καθώς συμμετέχουν άνθρωποι του αστικού κόσμου. Είναι σαν να περιμένει να πέσει σε κώμα ο απεργός πείνας, για να προχωρήσει στο βασανιστήριο της υποχρεωτικής σίτισης. Γι’ αυτό επιμένουμε ότι η ΟΕΝΓΕ έπρεπε ήδη να έχει εκδώσει νέα ανακοίνωση, ενόψει της επαίσχυντης εισαγγελικής διαταγής που προσπαθεί να μετατρέψει τους γιατρούς σε βασανιστές.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, η οποία υπενθυμίζει ότι:

  • «Ο γιατρός οφείλει να παρακολουθεί, αντιμετωπίζει και θεραπεύει με το βέλτιστο τρόπο κάθε άνθρωπο που το χρειάζεται – ανεξαιρέτως.
  • Δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.
  • Δεν συντρέχει ούτε παρέχει υποστήριξη σε βασανιστήρια ή άλλες μορφές εξευτελιστικής και απάνθρωπης συμπεριφοράς, οποιαδήποτε και αν είναι η πράξη για την οποία κατηγορείται ή θεωρείται ένοχο ή ύποπτο το θύμα αυτών των διαδικασιών, σε καιρό ειρήνης ή πολέμου.

Πέραν τούτων, διεθνείς ιατρικοί οργανισμοί, η Διεθνής Αμνηστία και ο ΟΗΕ έχουν καταδικάσει την αναγκαστική σίτιση ως βασανιστήριο.

Ο Δ. Κουφοντίνας έχει εκφράσει επανειλημμένα τη βούλησή του ενάντια στη σίτισή του.

Διακηρύσσουμε σε κάθε τόνο ότι η παραίνεση ή παραγγελία αναγκαστικής σίτισής του συνιστούν ανήθικη και παράνομη πρακτική. Πολύ περισσότερο όταν γίνονται από άτομα με θεσμική θέση.

Το ιατρικό σώμα δεν θα συμπράξει σε τέτοιες ανήθικες και παράνομες πρακτικές.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μετακυλίσει τις πολιτικές της ευθύνες στο ιατρικό σώμα με την αδιάλλακτη στάση της απέναντι στο συγκεκριμένο απεργό πείνας».

Θυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί έκανε παρέμβαση η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, απευθύνοντας «έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ. Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας».

Οι υπογραφές των νομικών ξεπέρασαν τις χίλιες! Αντιπροσωπεία τους βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης «για να υποστηρίξουμε το νόμιμο και εύλογο αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ορίζει ρητά και ο νόμος». Τριμελής αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων έγινε δεκτή από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Πάνο Αλεξανδρή, στον οποίο επέδωσε το κείμενο με τις υπογραφές και δύο προγενέστερα κείμενα δικηγόρων. Οπως ανακοινώθηκε, «ο γενικός γραμματέας κ. Πάνος Αλεξανδρής αρκέστηκε να παραλάβει το ψήφισμα και άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις της αντιπροσωπείας. Δήλωσε πως η ανθρωπιστική διάσταση του θέματος επέτασσε στον ίδιο να μας υποδεχτεί και να μας ακούσει και πως θα μεταφέρει το περιεχόμενο των τοποθετήσεων στον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα που έχει την πολιτική ευθύνη, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα άπτεται του επιτελικού πυρήνα της κυβέρνησης. Η αντιπροσωπεία συμφώνησε πως το ζήτημα είναι πλέον ανθρωπιστικό και οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν κατεπειγόντως με αυτή την οπτική».

Και πάλι καταστολή

Το απόγευμα είχαμε το ίδιο σκηνικό άγριας καταστολής στα Προπύλαια, με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια αυτή τη φορά. Οι πρώτοι που συγκεντρώθηκαν δέχτηκαν επίθεση με χημικά και γκλομπ και κυνηγήθηκαν μέχρι την Ομόνοια. Επειδή ερχόταν συνεχώς κόσμος, έγινε δεύτερη απόπειρα διαδήλωσης. Νέα επίθεση, χημικά, άγρια χτυπήματα και κανόνι νερού αυτή τη φορά. Εγινε και άγνωστος αριθμός συλλήψεων. Και αυτοί οι διαδηλωτές κυνηγήθηκαν μέχρι την Ομόνοια.

Στην Ομόνοια οι διαδηλωτές παρέμειναν περικυκλωμένοι και αφού φώναξαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα αναγκάστηκαν να κατέβουν στην πλατφόρμα του Μετρό. Κάποιοι πήγαν προς το Μοναστηράκι, όπου έγινε μια σύντομη συγκέντρωση. Αρκετοί κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα όπου είχαν καλέσει σε συγκέντρωση αριστερές οργανώσεις. Οι εκατοντάδες συγκεντρωμένοι ήταν περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ, ενώ ένας μπατσοαξιωματικός φώναζε από τον τηλεβόα να διαλυθούν. Oι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αρχικά από το πεζοδρόμιο και μετά από το ένα ρεύμα της Σταδίου.

Μεγάλη πορεία έγινε στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να χτυπηθεί από τα ΜΑΤ. Φαίνεται πως η άγρια επίθεση στους φοιτητές του ΑΠΘ δημιούργησε ένα κλίμα που δεν τους επέτρεψε να επαναλάβουν τα ίδια.

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕκτός από τα δέντρα να δούμε και το δάσος
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 25 Φλεβάρη

Σχετικά Αρθρα

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

Καταστολή 30 Σεπ 2026, 20:00

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

Καταστολή 25 Σεπ 2026, 18:19

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 18:10

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 11:23

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

Καταστολή 11 Σεπ 2026, 06:56

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

Καταστολή 4 Σεπ 2026, 20:38
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών

3 Οκτ 2026, 10:24
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

3 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

2 Οκτ 2026, 19:30
Κόντρες

Εις την οδόν της μετανοίας

2 Οκτ 2026, 19:09
Παιδεία

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

2 Οκτ 2026, 17:55
Υγεία

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

2 Οκτ 2026, 14:40
Πολιτική

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

2 Οκτ 2026, 13:43
Διεθνή

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

2 Οκτ 2026, 11:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

Ιράκ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1932).

Νότια Κορέα: Ημέρα ίδρυσης.

Γερμανία: Ημέρα επανένωσης (1990).

Μπαρμπάντος: Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

1979: Αυτοκτονεί ο Νίκος Πουλαντζάς.

1979: Βόμβες σε δύο αυτοκίνητα Αμερικάνων σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια.

1980: Βόμβα σε εβραϊκή συναγωγή στο Παρίσι, τέσσερις νεκροί.

1990: Ενοποίηση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

1991: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αϊτή ανατρέπει τον πρόεδρο Αριστίντ, περισσότεροι από 150 νεκροί.

1995: Βόμβα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo