Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη
  • Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!
  • Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού
  • Σαν σήμερα 19 Αυγούστου
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Νέα στοιχεία, σιωπή αρμοδίως
Καταστολή

Απαγωγές Πακιστανών

Νέα στοιχεία, σιωπή αρμοδίως

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Απρ 2006, 00:00

Δώδεκα Πακιστανοί μετανάστες, απ’ αυτούς που κατήγγειλαν ότι απήχθησαν από μυστικές υπηρεσίες, καταγγέλλουν τώρα ότι δέχτηκαν πιέσεις, εκβιασμούς και δωροδοκία για να πάρουν πίσω τις αρχικές τους καταθέσεις, δίνοντας μάλιστα και ονόματα και διευθύνσεις των ανθρώπων της πακιστανικής πρεσβείας που τους «έπιασαν από το λαιμό».

«Μας κάλεσαν από την πακιστανική πρεσβεία, στις 31 Δεκεμβρίου 2005, ζητώντας να καταθέσουμε. Εκεί, ζητούσαν ν’ αλλάξουμε την αρχική κατάθεση, αρνηθήκαμε, μας απείλησε κάποιος, ονόματι Σαμπίρ. Εγραψε μόνος του ένα κείμενο, ζητώντας να το υπογράψουμε. Υστερα, μας καλούσαν από την πρεσβεία, μας πίεζαν, μας απειλούσαν για ν’ αλλάξουμε τις καταθέσεις. Δεν μας άφηναν ήσυχους. Πρωί και απόγευμα ήταν στο σπίτι μας. Μας απειλούσαν ότι θα απελαθούμε.

Πρότειναν “χρήματα αν έχετε ανάγκη”. Ακολούθως, στην πρεσβεία μού έδωσαν 1.300 ευρώ προκαταβολή. Με οδήγησαν στην Ομόνοια, στο πατάρι ενός καταστήματος. Εκεί ήταν οι Μουντασάντ, Βαρίς, Σαμπίρ, και οι τρεις Πακιστανοί, γνωστοί σε όλους μας, άνθρωποι της πρεσβείας. Εμείς ήμαστε πέντε από τους απαχθέντες. Υποσχέθηκαν να δώσουν 5.000 ευρώ στον καθένα “και μετά την αλλαγή της κατάθεσης θα ζείτε χωρίς φόβο. Είναι καλό για εσάς και για μας”. Συνέχισαν να έρχονται σπίτι, να μας απειλούν. Δεν άντεχα άλλο τις πιέσεις. Με έβαλαν με το ζόρι στο αυτοκίνητο. “Πάμε στο δικαστήριο ν’ αλλάξεις την κατάθεση. Ο,τι είπαμε στην πρεσβεία θα τα πεις στον εισαγγελέα”. Αρνήθηκα, με πίεζαν. Δεν ξέρω τι έλεγε ο μεταφραστής. Μιλούσα πακιστανικά, δεν άλλαξα την κατάθεση. Στο δικαστήριο μου έδωσαν 5.000 ευρώ. Τα πήρα. Σκέφτηκα, θα βρω την ησυχία μου».
 

«Μας απήγαγαν, είναι αλήθεια. Και δεν περάσαμε καλά εκεί. Τον Φεβρουάριο, οι μυστικές υπηρεσίες με κράτησαν τέσσερις μέρες. Στη συνέχεια, οι Πακιστανοί μού υποσχέθηκαν ότι θα πάρω άδεια παραμονής αορίστου χρόνου και χρήματα αν υπογράψω την αλλαγή της κατάθεσης, όλα θα πάνε καλά. Ο Μουντασάντ με οδήγησε στην πρεσβεία. Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να σας απελάσει, έλεγαν. Ημαστε φοβισμένοι. Πιστέψαμε ότι έτσι θα τελειώσει ο εφιάλτης. Δεχθήκαμε μεγάλες πιέσεις, με διάφορους τρόπους, ακόμα και στις οικογένειές μας, στο Πακιστάν».
 
«Μία φορά μάς πήγαν όλους μαζί στην πλατεία Αμερικής, στο μαγαζί του Μουντασάντ. Μας είπε να πάμε μαζί του στον εισαγγελέα να δώσουμε νέα κατάθεση και θα παίρναμε χρήματα από την πρεσβεία. Σε εμένα πρότεινε 10.000 ευρώ. Δεν το έκανα για ηθικούς λόγους».
 
 Ολα αυτά καταγγέλθηκαν δημόσια, σε συνέντευξη Τύπου, γράφτηκαν σε εφημερίδες. Πλην, όμως, πέρασαν στο ντούκου από τις αρμόδιες αρχές. Απόλυτη σιωπή από την κυβέρνηση. Από τον Βουλγαράκη, που πολιτικά είναι χρεωμένος με αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο, από το διάδοχό του Πολύδωρα και, φυσικά, από τον πρωθυπουργό Καραμανλή, που τα πάντα ήταν σε γνώση του. Σιωπή, όμως, και από την πλευρά του λαλίστατου και επικοινωνιακότατου προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Δ. Παπαγγελόπουλου. Καλά, αυτός που ασκεί διώξεις για ψύλλου πήδημα, δεν είδε κανένα νέο αδίκημα στις καταγγελίες που έγιναν δημόσια, ώστε να δώσει εντολή για προκαταρκτική εξέταση; Χρειάζεται, μήπως, να του υποδείξουμε εμείς μισή ντουζίνα αδικήματα του ποινικού κώδικα; Οχι, βέβαια, τα στοιχειώδη τα γνωρίζει πολύ καλά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Απαγωγές Πακιστανών

Θέλουν να τους κάνουν συνένοχους
Επόμενο άρθρο

Απαγωγές Πακιστανών

Κάτω τα χέρια από τον Κώστα Αβραμίδη

Σχετικά Αρθρα

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

Καταστολή 17 Αυγ 2026, 07:49

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

Καταστολή 14 Αυγ 2026, 17:54

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

Καταστολή 12 Αυγ 2026, 09:42

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

Καταστολή 9 Αυγ 2026, 12:30

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

Καταστολή 7 Αυγ 2026, 05:16

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

Καταστολή 3 Αυγ 2026, 09:41
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

Ημέρα ανθρωπισμού.

1936: Εκτελείται ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα μαζί με τον Διόσκουρο Γαλίντο και τους αναρχικούς Φρανθίθκο Γαλαδί και Χοακίν Αρκόγιας.

1967: Δώδεκα νέοι του ΠΑΜ πραγματοποιούν διαδήλωση-αστραπή στην Ερμού μοιράζοντας προκηρύξεις και φωνάζοντας συνθήματα.

1973: Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ορκίζεται πρόεδρος της Δημοκρατίας και χορηγεί γενική αμνηστία.

1987: Βόμβα στο υπουργείο οικονομικών (ΕΛΑ).

1997: Βόμβα στο γραφείο του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Απαγωγές Πακιστανών

    17Ν
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Εφετείο 17Ν
  • Απαγωγές Πακιστανών

    ΕΛΑ
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Απαγωγές Πακιστανών

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απαγωγές Πακιστανών

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Απαγωγές Πακιστανών

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Απαγωγές Πακιστανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Απαγωγές Πακιστανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Απαγωγές Πακιστανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Απαγωγές Πακιστανών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Απαγωγές Πακιστανών

    Ποιοι είμαστε
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Απαγωγές Πακιστανών

    Επικοινωνία
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Απαγωγές Πακιστανών

    Όροι χρήσης
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Απαγωγές Πακιστανών

    Ποιοι είμαστε
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Απαγωγές Πακιστανών

    Επικοινωνία
  • Απαγωγές Πακιστανών

    Απαγωγές Πακιστανών

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo