Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη
  • Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους
  • Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»
  • Πατσαβουριές
  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως
  • Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Ελεύθεροι οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από τη Δυτική Σαχάρα
Καταστολή

Νίκη της αλληλεγγύης

Ελεύθεροι οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από τη Δυτική Σαχάρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Νοέ 2011, 00:00

Από την Πέμπτη 3 Νοέμβρη, οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από τη Δυτική Σαχάρα είναι ελεύθεροι. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη της αλληλεγγύης, η οποία δεν άφησε ούτε στιγμή την υπόθεση και πάλεψε με όλα τα μέσα για να σπάσει ο τσαμπουκάς της Αστυνομίας, που ενεργούσε κόντρα ακόμη και στο νόμο. Οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες όχι μόνο είναι ελεύθεροι, αλλά έχουν στα χέρια τους και τις ροζ κάρτες, για να μπορούν να διαμένουν νόμιμα και να εργάζονται νόμιμα, μέχρι να εξεταστούν τελεσίδικα οι αιτήσεις ασύλου που έχουν υποβάλει.

Οι αποφάσεις απελευθέρωσης των τριών πολιτικών προσφύγων έχουν γενικότερη σημασία, γιατί είναι πολλοί οι αιτούντες άσυλο που κρατούνται παράνομα σε διάφορα αστυνομικά κελιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν υπερβεί από καιρό τον ανώτατο προβλεπόμενο χρόνο κράτησης των τριών μηνών (ή έξι μηνών αν έχουν κρατηθεί και άλλη φορά), που προβλέπει η αρμόδια νομική διάταξη (Προεδρικό Διάταγμα 114/2010).
 
Ο ένας από τους τρεις Σαχράουϊ πολιτικούς πρόσφυγες είχε κρατηθεί και προηγούμενη φορά και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά παρέλευση 180 ημερών. Επομένως, η αστυνομία δεν είχε κανένα δικαίωμα να τον κρατήσει ούτε για μια μέρα. Επειδή είχε κάνει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου (και μόνο η καταγωγή από την κατεχόμενη Δυτική Σαχάρα, την Παλαιστίνη της Αφρικής, αποτελεί επαρκή λόγο για να δοθεί άσυλο, πόσο μάλλον όταν στη χώρα τους αντιμετωπίζουν διώξεις από το μαροκινό κατοχικό καθεστώς), έπρεπε να αφεθεί αμέσως ελεύθερος και να του χορηγηθεί η ροζ κάρτα, μέχρις ότου εξεταστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό η αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει.
 
Η Αστυνομία, όμως, ερμηνεύει κατά το δοκούν τη σχετική διάταξη. Λέει δηλαδή ότι κάθε φορά που συλλαμβάνει έναν αιτούντα άσυλο έχει το δικαίωμα να τον κρατά για έξι μήνες! Ετσι, όμως, ο περιορισμός ως προς τον ανώτατο χρόνο κράτησης, που τέθηκε από το ΠΔ 114, καταργείται. Η αστυνομία θα μπορεί να συλλαμβάνει κάποιον αιτούντα άσυλο, να τον αφήνει στους τρεις μήνες, να τον ξαναπιάνει σε λίγες μέρες, να τον ξαναφήνει μετά από έξι μήνες, να τον ξαναπιάνει για ένα εξάμηνο και ούτω καθ’ εξής.
 
Ετσι, για τον συγκεκριμένο πολιτικό πρόσφυγα, εκδόθηκε νέα απόφαση κράτησης για 180 μέρες, εν γνώσει του γεγονότος ότι αυτός είχε κρατηθεί προηγούμενη φορά επίσης για 180 μέρες!
 
Οταν όλες οι αιτήσεις που κατέθεσε ο πολιτικός πρόσφυγας έπεσαν στο κενό, απευθύνθηκε στον συνήγορο του πολίτη, ο οποίος με παρέμβασή του σημείωσε πως ο νόμος απαγορεύει κάθε κράτηση αιτούντος άσυλο για περισσότερες από 90 μέρες ή 180 μέρες αν έχει κρατηθεί και προηγούμενη φορά. Ετσι η Αστυνομία αναγκάστηκε να απελευθερώσει και τους τρεις, αναγνωρίζοντας πως η σωστή ερμηνεία του νόμου είναι αυτή που και ο συνήγορος του πολίτη υπέδειξε και όχι αυτή που αυθαίρετα και με κατασταλτική διάθεση εφαρμόζει η αστυνομία.
 
Στα υπηρεσιακά σημειώματα που έλαβαν κατά την απελευθέρωσή τους οι συγκεκριμένοι πολιτικοί πρόσφυγες αναφέρεται:
 
«Κρατήθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία Διοικητικής απέλασης από 27-07-2011 έως 30-10-2011. Σήμερα 30-10-211 και ώρα 16:00 αφέθηκε ελεύθερος διότι ανεστάλη η εκτέλεση της απέλασής του με απόφαση του Δ/ντή της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, σύμφωνα με το άρθρο του ΠΔ 114/10, λόγω του γεγονότος ότι έχει καταθέσει αίτημα ασύλου το οποίο εκκρεμεί προς εξέταση και συμπλήρωσε τον προβλεπόμενο μέγιστο χρόνο κράτησής του μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί του αιτήματός του».
 
Ο μέγιστος χρόνος κράτησης, λοιπόν, για όσους έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου, δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις μήνες. Τα αστυνομικά κρατητήρια, όμως, είναι γεμάτα από αιτούντες άσυλο που κρατούνται για μήνες. Μόνο που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν φωνή. Διάφορες ΜΚΟ και μεταναστευτικά «μαγαζάκια», που παίρνουν επιχορηγήσεις για ν’ ασχοληθούν με προβλήματα προσφύγων και μεταναστών, αδιαφορούν γι’ αυτό το θέμα, ενώ η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ το βλέπει καθαρά γραφειοκρατικά. Κανένας τους δεν έψαξε στα αστυνομικά κρατητήρια για να δει πόσοι αιτούντες άσυλο κρατούνται παράνομα, πέραν του ανώτατου προβλεπόμενου χρόνου κράτησης.
 
Ζητάμε απ’ όσους έχουν στοιχεία για περιπτώσεις αιτούντων άσυλο που κρατούνται για πάνω από τρεις μήνες να μας τα φέρουν και δεσμευόμαστε ότι θα κινήσουμε γη και ουρανό για να ελευθερωθούν οι άνθρωποι.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη της αλληλεγγύης

Είσαι μετανάστης; Είσαι ένοχος!
Επόμενο άρθρο

Νίκη της αλληλεγγύης

Αγκάθια για το νόμο της Διαμαντοπούλου

Σχετικά Αρθρα

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

Καταστολή 2 Σεπ 2026, 07:15

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

Καταστολή 1 Σεπ 2026, 10:51

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

Καταστολή 17 Αυγ 2026, 07:49

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

Καταστολή 14 Αυγ 2026, 17:54

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

Καταστολή 12 Αυγ 2026, 09:42

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

Καταστολή 9 Αυγ 2026, 12:30
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
Διεθνή

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

31 Αυγ 2026, 09:40
Διεθνή

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

31 Αυγ 2026, 09:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

Μονακό: Ημέρα απελευθέρωσης.

1843: Επαναστατική κίνηση στρατιωτικών μονάδων των Αθηνών και πολιτών υπό την αρχηγία των Καλλέργη, Μακρυγιάννη και Λόντου, με κύριο αίτημα την παραχώρηση συντάγματος και αποχώρηση των ξένων.

1919: Δικαίωμα ψήφου στις Ιταλίδες.

1929: Συλλαμβάνεται όλο το προσωπικό του «Ριζοσπάστη» και κατηγορείται για εσχάτη προδοσία.

1938: Δ’ Διεθνής υπό τον Τρότσκι.

1953: Κατάσχεται το φύλλο της «Απογευματινής» επειδή δημοσίευσε συνέντευξη του Νίκου Ζαχαριάδη.

1958: Ιδρύεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

1958: Αρχίζει το κούρεμα με την ψιλή ως μέσο καταστολής για τους «τεντιμπόηδες» (Ν.4000).

1972: Βόμβες της «Ομάδας Αρης» στο προαύλιο της ΓΣΕΕ.

1974: Ιδρύεται το ΠαΣοΚ (Ανδρέας Παπανδρέου).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    17Ν
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Εφετείο 17Ν
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    ΕΛΑ
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Ποιοι είμαστε
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Επικοινωνία
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Όροι χρήσης
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Ποιοι είμαστε
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Επικοινωνία
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo