Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση
  • Σαν σήμερα 17 Απρίλη
  • Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη
  • Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο
  • «Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ
  • Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Αυτό το αίσχος πρέπει να τελειώσει τώρα – Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝOΧΗ
Καταστολή

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

Αυτό το αίσχος πρέπει να τελειώσει τώρα – Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝOΧΗ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Σεπ 2004, 00:00
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ
 
Αυτό το αίσχος πρέπει να τελειώσει τώρα
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝOΧΗ

Oταν τους συνέλαβαν, τους έκλεισαν στα ειδικά κελιά (τα πρώην πειθαρχεία των φυλακών Κορυδαλλού, που μετασκευάστηκαν) σε απόλυτη απομόνωση. Μόνο δυο μικρά διαλείμματα προαυλισμού και 21 ώρες στο κελί. Προαυλισμός κατά μόνας, για να μη μπορούν ν’ αλλάξουν κουβέντα με άνθρωπο.
 

Και τι προαυλισμός! Στον πάτο μιας σιδερένιας δεξαμενής. Πανύψηλα λαμαρινένια τοιχώματα, ύψους 9-10 μέτρων, για να κόβουν κάθε οπτική επαφή ακόμα και με την υπόλοιπη φυλακή. Και στην οροφή ένα πυκνό πλέγμα, ίσα-ίσα για να περνάει λίγο φως, αλλά οι κρατούμενοι να μη μπορούν να δουν ούτε καν το γαλάζιο τ’ ουρανού.
 
Υστερα από τις πρώτες διαμαρτυρίες επέτρεψαν τον προαυλισμό ανά δύο ή ανά τρεις. Στα ίδια μικρά χρονικά διαστήματα και με κλείσιμο στο κελί για τις υπόλοιπες 21 ώρες της ημέρας. O Αλ. Γιωτόπουλος και η Αγγ. Σωτηροπούλου, μάλιστα, εξακολουθούσαν να προαυλίζονται μόνοι. Χρειάστηκε να κάνει μια σκληρή απεργία πείνας η Σωτηροπούλου για να της επιτραπεί ο προαυλισμός με τις άλλες κρατούμενες αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.
 
Ηταν ένα παράνομο καθεστώς κράτησης. Κανένας νόμος δεν το προέβλεπε. Αντίθετα, το Σύνταγμα, η ΕΣΔΑ, ο Σωφρονιστικός Κώδικας επιβάλλουν να μη γίνεται καμιά διάκριση στη μεταχείριση των κρατούμενων. Δεν πρέπει δε να ξεχνάμε ότι οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι ήταν ακόμη υπόδικοι (άρα, είχαν το τεκμήριο αθωότητας – λέμε τώρα) και από το κράτος παρουσιάζονταν ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου (μέχρι και ο πρωθυπουργός Σημίτης αισθάνθηκε την ανάγκη να τοποθετηθεί επ’ αυτού).
 
Το δικαιολόγησαν αυτό το καθεστώς με τις ανάγκες της ανάκρισης που ακόμα βρισκόταν σε εξέλιξη, μολονότι ο ανακριτής Ζερβομπεάκος δήλωσε ότι ο ίδιος δεν υπέβαλε κανένα σχετικό αίτημα. Πουθενά, βέβαια, δεν προβλέπεται ειδικό καθεστώς κράτησης για τις ανάγκες της ανάκρισης, αλλά στο κλίμα της τρομολαγνείας εκείνης της εποχής πολύς κόσμος ήταν έτοιμος να καταπιεί αυτή τη δικαιολογία. Oσοι δεν την κατάπιαν ή σώπαιναν φοβισμένοι από τις απειλές περί «συνοδοιπορίας» που εκτοξεύονταν από τους λυσσασμένους ρουφιάνους των τηλεπαραθύρων ή αποκλείονταν από κάθε δυνατότητα εκφοράς δημόσιου λόγου με πλατιά απεύθυνση. Η πρώτη διαδήλωση που έγινε για να καταγγελθεί αυτό το καθεστώς των λευκών κελιών – γκρίζων τάφων δέχτηκε μια λυσσασμένη επίθεση από τα ΜΜΕ, που είχαν ανοιχτή γραμμή με την Αντιτρομοκρατική και λειτουργούσαν σαν παπαγαλάκια της.
 
Κάποια στιγμή η ανάκριση ολοκληρώθηκε και οι κρατούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν. Το ειδικό καθεστώς διαφοροποιήθηκε μόνο ως προς ένα στοιχείο του. Σταμάτησε η πλήρης απομόνωση, οι κρατούμενοι μπορούσαν να προαυλιστούν κανονικά και όλοι μαζί, όμως ο προαυλισμός εξακολουθούσε να γίνεται στον πάτο της μεταλλικής δεξαμενής, στερώντας τους τη δυνατότητα οποιασδήποτε επαφής με τον περιβάλλοντα χώρο. Χωρίς να μπορούν να δουν ούτε τον ορίζοντα, ούτε ένα πουλί να πετάει πάνω από τα κεφάλια τους.
 
Ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά τις συλλήψεις η δίκη τέλειωσε. Τέσσερις αθωώθηκαν, δεκαπέντε καταδικάστηκαν, ένας αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας (ο συνεργαζόμενος Τέλιος και όχι οι βαρύτατα άρρωστοι Π. Σερίφης και Σ. Ξηρός). Το καθεστώς κράτησης παρέμεινε το ίδιο. Τους μοίρασαν μάλιστα σε δυο χώρους. Τους καταδικασμένους σε ισόβια (Κουφοντίνας, τρεις αδερφοί Ξηροί, Γιωτόπουλος, Τζωρτζάτος, Κωστάρης) στις ανδρικές φυλακές, τους υπόλοιπους στις γυναικείες. Πάντα στα ειδικά κελιά, χωρίς δυνατότητα οποιασδήποτε επαφής με τους άλλους κρατούμενους, χωρίς δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τους κοινόχρηστους χώρους της φυλακής, με προαύλιο τις μεταλλικές δεξαμενές με τους πανύψηλους λαμαρινένιους τοίχους γύρω-γύρω και το πυκνό μεταλλικό πλέγμα στην οροφή. Η αισθητηριακή απομόνωση συνεχίστηκε.
 
Το κίνημα αλληλεγγύης έθεσε το ζήτημα. Απαίτησε να σταματήσει η εξόντωση των πολιτικών κρατούμενων. Να καταργηθεί το καθεστώς των λευκών κελιών, που εκτός από απάνθρωπο είναι και παράνομο. Στο μεταξύ, προέκυψε το ζήτημα της Λάρισας. Η κατασκευή ειδικής φυλακής μέσα στη φυλακή της πόλης διέρρευσε ως είδηση. Εγινε φανερό, ότι το νέο απομονωτήριο κατασκευαζόταν για τους πολιτικούς κρατούμενους και μόλις ολοκληρωνόταν η κατασκευή του θα τους μετέφεραν αιφνιδιαστικά σ’ αυτό. Το κίνημα αλληλεγγύης έβαλε τη Λάρισα ως πρώτο στόχο του. Εγιναν πολλές ενέργειες: υπομνήματα των συνηγόρων υπεράσπισης σε όλους τους αρμόδιους φορείς, παραστάσεις των συνηγόρων στο υπουργείο Δικαιοσύνης, συνεντεύξεις και αρθρογραφία στον Τύπο, πορείες στη Λάρισα και στην Αθήνα. Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης άφησε να διαφανεί ότι δεν θα υπάρξει μεταγωγή στη Λάρισα, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης. Μια πρώτη μικρή νίκη έδειξε να καταχτιέται.
 
Oμως το ειδικό καθεστώς κράτησης στον Κορυδαλλό παρέμεινε. Παρέμεινε, μολονότι φορείς όπως ο Συνήγορος του Πολίτη απευθύνθηκαν στο υπουργείο ζητώντας να διευκρινίσει σε ποια νομική βάση στηρίζεται αυτό το ειδικό καθεστώς και άλλοι, όπως η Ελληνική Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, το κατήγγειλαν ευθέως ως παράνομο και εκδικητικό. Γιατροί βεβαίωσαν ότι αυτό το καθεστώς οδηγεί ευθέως σε βλάβες στην υγεία των κρατούμενων.
Ωσπου ο υπουργός Δικαιοσύνης αποφάσισε να επισκεφθεί και να δει ιδίοις όμμασι τα ειδικά κελιά του Κορυδαλλού. Στις 6 Αυγούστου κλείδωσαν τους κρατούμενους στα κελιά και ο Αν. Παπαληγούρας επισκέφτηκε τη μεταλλική δεξαμενή. Κατάλαβε ότι αυτή δεν μπορεί να σταθεί για καιρό και αποφάσισε όχι να την καταργήσει, αλλά να τη φτιασιδώσει, για να πετύχει τον ίδιο σκοπό με άλλα μέσα.
 
Από τις 3 Σεπτέμβρη, συνεργεία άρχισαν να κόβουν το πάνω μέρος των λαμαρινένιων τοίχων, κατεβάζοντας το ύψος τους στα 4,5-5 μέτρα. Το πυκνό πλέγμα στην οροφή παρέμεινε, αλλά οι πολιτικοί κρατούμενοι για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια είδαν ένα κομμάτι ουρανό, μπόρεσαν να εστιάσουν το μάτι τους στον ορίζοντα.
 
Την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη, τα συνεργεία επανήλθαν στο χώρο. Εστησαν σκαλωσιές και άρχισαν να τοποθετούν πυκνό πλέγμα σε δυο στρώσεις, στο πάνω τμήμα του κλουβιού. Εκεί που πριν ήταν τα κομμάτια από λαμαρίνες που αφαιρέθηκαν. Η δεξαμενή με τους συμπαγείς λαμαρινένιους τοίχους θα μετατρεπόταν σε κλουβί ζωολογικού κήπου. Σχεδόν αδιαφανές. Λίγο περισσότερος αέρας, λίγο περισσότερο φως, αλλά η ίδια -αν όχι χειρότερη- αισθητηριακή απομόνωση.
 
Oι πολιτικοί κρατούμενοι αντέδρασαν. Μαζεύτηκαν στο προαύλιο και δεν επέτρεψαν στα συνεργεία να δουλέψουν. Στον Διευθυντή των φυλακών και στον αρμόδιο εισαγγελέα που έφτασαν στο χώρο κατέστησαν σαφές ότι θα αντιδράσουν με όποια μέσα έχουν στη διάθεσή τους. Αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά. Μάζεψαν τους φύλακες και τους έβαλαν μέσα με τη βία, σηκωτούς.
 
Την άλλη μέρα τα κελιά δεν άνοιξαν. Τα συνεργεία επανήλθαν στο χώρο και μέχρι το βραδάκι το κλουβί είχε αποκατασταθεί. Στους πολιτικούς κρατούμενους δεν έμενε άλλο μέσο. Ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν απεργία πείνας με κυλιόμενο τρόπο. Κάθε βδομάδα θα μπαίνει ένας απεργός πείνας, ενώ οι προηγούμενοι θα συνεχίζουν. Πρώτος ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που σήμερα βρίσκεται στην όγδοη μέρα. Σήμερα θα ξεκινούσε ως δεύτερος απεργός πείνας ο Χριστόδουλος Ξηρός. O Βασίλης Τζωρτζάτος, που είχε κάνει απεργία πείνας για 43 μέρες σταμάτησε και θα μπει και αυτός στη νέα απεργία πείνας, ξεκινώντας μία από τις επόμενες βδομάδες, όπως πληροφορηθήκαμε από το συνήγορό του.
 
Την Πέμπτη δόθηκε στην αίθουσα του ΔΣΑ η πρώτη συνέντευξη Τύπου συνηγόρων υπεράσπισης των πολιτικών κρατούμενων και Κινήσεων Αλληλεγγύης. Εκ μέρους των Κινήσεων Αλληλεγγύης άνοιξε και συντόνισε τη συζήτηση ο Π. Γιώτης, ενώ στο πάνελ ήταν ο καθηγητής Εγκληματολογίας Β. Καρύδης, ο πανεπιστημιακός Β. Αγγελόπουλος και οι δικηγόροι Ι. Κούρτοβικ, Ι. Σταμούλης και Φ. Ραγκούσης. Την Τετάρτη το απόγευμα έγινε μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης από την πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού προς τις φυλακές. Oι μπάτσοι αιφνιδιάστηκαν κι έτρεχαν σαν λαγοί να πάρουν θέσεις στο δρόμο. Oι μηχανές έφτασαν έξω από το σημείο που βρίσκονται τα λευκά κελιά και οι πολιτικοί κρατούμενοι πήραν το μήνυμα αλληλεγγύης. Στο «πέσιμο» που έγινε από τους μπάτσους συνελήφθη ο Χ. Τσάκαλος, που θα δικαζόταν χτες Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Πειραιά. Oι ενέργειες φυσικά θα συνεχιστούν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

Ψυχολογικός πόλεμος με το ασφαλιστικό
Επόμενο άρθρο

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

O Συνήγορος του Πολίτη

Σχετικά Αρθρα

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

Καταστολή 9 Απρ 2026, 10:58

Να καταδικαστούν οι βασανιστές-δολοφόνοι του Βασίλη Μάγγου

Οχι στα πρόστυχα δικαστικά τερτίπια

Καταστολή 31 Μαρ 2026, 14:07

Οταν το άσυλο σκοτώνει: 44χρονος στη Λέσβο έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από απορριπτική απόφαση

Η βία της αναμονής και ένα σύστημα που εξοντώνει σιωπηλά

Καταστολή 27 Μαρ 2026, 09:12

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

Καταστολή 26 Μαρ 2026, 08:53

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:58

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:13
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

Ημέρα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους.

Ημέρα αγροτικής πάλης.

Ημέρα αιμορροφιλίας.

Ημέρα διαμαρτυρίαςγια τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

1965: Αρση όλων των έκτακτων μέτρων του εμφύλιου, αποφυλάκιση και των τελευταίων πολιτικών κρατούμενων.

1981: Βόμβα στο αυτοκίνητο του λιβανέζου φαλαγγίτη επιχειρηματία Σουλεϊμάν στα Ιλίσια (ΕΛΑ).

1999: Ρουκέτα κατά της κατοικίας του γερμανού πρέσβη (17Ν).

2007: Δύο ένοπλοι ακινητοποιούν τον φρουρό της οικίας του αρεοπαγίτη εισαγγελέα Ρωμύλου Κεδίκογλου και του αφαιρούν αυτόματο πιστόλι και ασύρματο (Επαναστατικός Αγώνας).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    17Ν
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Εφετείο 17Ν
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΕΛΑ
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Ποιοι είμαστε
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Επικοινωνία
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Όροι χρήσης
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Ποιοι είμαστε
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Επικοινωνία
  • ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤOΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΤOΥ ΚOΡΥΔΑΛΛOΥ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo