Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού
  • Γάζα: Μέλη δωσιλογικών συμμοριών παραδίνονται στην Αντίσταση
  • Πρώην επικεφαλής της σιωνιστικής ασφάλειας: Το Ιράν νίκησε· οι ΗΠΑ και το Ισραήλ βρίσκονται σε αδιέξοδο
  • Σαν σήμερα 24 Μάη
  • O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Κασιδιαραίοι στο ΛΑΟΣ και στον Εμφιετζόγλου, αλλά ουδείς ασχολείται…
Πολιτική

Κασιδιαραίοι στο ΛΑΟΣ και στον Εμφιετζόγλου, αλλά ουδείς ασχολείται…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Απρ 2024, 14:02

Με την απόφαση 1/2004, το Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου ανακήρυξε τους συνδυασμούς των κομμάτων που δικαιούνται να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές και απέκλεισε το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» ως βιτρίνα του νεοναζιστή Κασιδιάρη.

Ανάμεσα στα κόμματα που ανακηρύχτηκαν είναι και το ΛΑΟΣ που έχει πλέον αρχηγό κάποιον Φίλιππο Καμπούρη, χρόνια τηλεαστέρα στο κανάλι του Καρατζαφέρη και πρώην υποψήφιο με τον Βελόπουλο. Στην 28η θέση του ευρωψηφοδέλτιου αυτού του μορφώματος φιγουράρει ο Μεταξάς Σωτήριος, Δικηγόρος παρά Αρείου Πάγου – Δημοσιογράφος, όπως τον παρουσίασε ο Καμπούρης. Ολοι επικεντρώθηκλαν στην τέως «εθνική μαγείριοσα» Βέφα, στην τέως μοντέλα και τέως σύζυγο Κούγια, Βατίδου, κάποια τραγουδιάρα που μας διαφεύγει το όνομα και κάποιον καρδιολόγο που έγινε φίρμα ως γκεσέμι των αντιεμβολιαστών. Και τον καραμπινάτο Κασιδιαραίο, Σωτήρη Μεταξά, ούτε λέξη.

Το ίδιο το Α1 πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου, που ανακήρυξε το ΛΑΟΣ με τον Μεταξά υποψήφιό του, στην ίδια απόφασή του αναφέρεται τουλάχιστον τρεις φορές σ’ αυτόν, ως εξέχον στέλεχος του νεοναζιστικού μορφώματος του Κασιδιάρη.

Στη σελίδα 52 αναφέρεται ως ένα από τα στελέχη που ανακοίνωσε ο Κασιδιάρης ότι θα κατέβουν στις βουλευτικές εκλογές του Μάη 2023.

Στη σελίδα 65 αναφέρεται ως ένας εκ των «ανεξάρτητων» υποψηφίων που κατέβασε ο Κασιδιάρης για τις εκλογές του Ιούνη 2023 και αποκλείστηκαν. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι αυτοί είναι εξέχοντα στελέχη του νεοναζιστικού μορφώματος Κασιδιάρη και ότι πολλοί ήταν και στη Χρυσή Αυγή.

Στη σελίδα 79 ο Μεταξάς αναφέρεται ως στενός συνεργάτης του Κασιδιάρη, που ως δικηγόρος τον επισκεπτόταν στη φυλακή (αυτός και ο Κατσιβαρδάς) και μετέφερε έξω τη «γραμμή».

Αυτά αναφέρει η δικαστική απόφαση που από τη μια αποκλείει τους «Σπαρτιάτες», ως μόρφωμα του Κασιδιάρη και από την άλλη ανακηρύσσει το ΛΑΟΣ με υποψήφιο έναν άνθρωπο του Κασιδιάρη, τον Μεταξά!

Να προσθέσουμε δύο ακόμα στοιχεία. Στο γραφείο του Μεταξά μαζεύτηκαν την Κυριακή των εκλογών τον Ιούνη του 2023 Στίγκας και λοιποί Κασιδιαραίοι, για τους πανηγυρισμούς και τις επινίκιες δηλώσεις. Ο Μεταξάς δεν ήταν υποψήφιος βουλευτής, γιατί ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που επιλέχτηκαν να «καούν» με το συνδυασμό των δήθεν ανεξάρτητων υποψήφιων, όμως ήταν αυτός που φιλοξένησε το μόρφωμα που δεν είχε ακόμα γραφεία.

Ο Μεταξάς ήταν και υποψήφιος με το συνδυασμό του Κασιδιάρη στο Δήμο Αθήνας. Ακόμα και τώρα, στην προσωπική ιστοσελίδα του, δεν βλέπουμε τίποτα περί ΛΑΟΣ αλλά μόνο κασιδιαραίικα πράγματα. Ετσι συστήνεται στους αναγνώστες του.

Δεν ξέρουμε αν είναι και άλλοι Κασιδιαραίοι στο συνδυασμό του ΛΑΟΣ, επειδή όμως ο Μεταξάς κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι, θεωρούμε σίγουρο πως χώθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ για να εκπροσωπήσει σ’ αυτό τους κασιδιαραίους νεοναζιστές. Και βέβαια, αυτό έγινε σε συμφωνία με τον Καμπούρη του ΛΑΟΣ. Ο Κασιδιάρης το είχε σίγουρο ότι ο Αρειος Πάγος θα κόψει τους Σπαρτιάτες, οπότε έβαλε (χωρίς ταρατατζούμ) ένα στενό συνεργάτη του στο ΛΑΟΣ. Και ο Καμπούρης γιατί πήρε τον Κασιδιαραίο; Για τον ίδιο λόγο που ο Στίγκας δέχτηκε να γίνει αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Ο Κασιδιάρης είναι ο «παντρόν», έχει μαζέψει την πλειοψηφία από τους παλιούς χρυσαυγίτες, γι’ αυτό οι ηγετίσκοι άλλων μορφωμάτων τον προσκυνούν.

Δεν το κατάλαβαν αυτό τα λαγωνικά της ΝΔ; Φυσικά και το κατάλαβαν. Αλλωστε, ο Μεταξάς δεν είναι κάποιος άγνωστος τύπου Φλώρου, είναι γκεσέμι των Κασιδιαραίων. Γιατί τότε δεν έκαναν ένσταση για μη συμμετοχή του ΛΑΟΣ; Για τον ίδιο λόγο που δεν είχαν κάνει ένσταση για τη συμμετοχή του μορφώματος «Σπαρτιάτες» στις εκλογές του Ιούνη του 2023. Και τότε ήξεραν ότι από πίσω είναι ο Κασιδιάρης, υπολόγιζαν όμως ότι οι «Σπαρτιάτες» θα κόψουν ψήφους από Βελόπουλο και Νατσιό και θα μείνουν και τα τρία μορφώματα (ή τουλάχιστον τα δύο) εκτός Βουλής.

Ο Μητσοτάκης την πάτησε τον Ιούνη του 2023, καθώς και τα τρία μορφώματα μπήκαν στη Βουλή. Τώρα δοκιμάζει να κάνει το ίδιο πράγμα, υπολογίζοντας ότι ΛΑΟΣ-Κασιδιαραίοι θα κόψουν ψήφους από Βελόπουλο-Νατσιό. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο κάλπικος είναι ο αντιναζισμός των αστικών κομμάτων εξουσίας.

Τα ίδια ισχύουν και για τον απόστρατο Γιώτη Χαράλαμπο. Και αυτός ήταν στους «ανεξάρτητους» που κατέβασε ο Κασιδιάρης τον Ιούνη του 2023 και αποκλείστηκαν από τον Αρειο Πάγο. Μετά κατέβηκε με το μόρφωμα του Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων και είναι δημοτικός σύμβουλος. Τώρα συμμετέχει ως υποψήφιος με το μόρφωμα του Εμφιετζόγλου («Πατριώτες»). Για τον Αρειο Πάγο… ουδέν πρόβλημα. Ούτε για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, που δεν κατέθεσαν ένσταση ούτε για τη συμμετοχή του μορφώματος του Εμφιετζόγλου.

ΥΓ1. Ο θεωρητικός του εθνικοσοσιαλισμού Γιώργος Μάστορας έγραψε πόνημα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του νεοναζιστικού μορφώματος του Κασιδιάρη στις 3 Απρίλη και κατέληγε με τα εξής σιβυλλικά: «Ο Ηρακλής, σε έναν από τους 12 άθλους του, χρειάστηκε να ενώσει δυο ποταμούς, ώστε να συγκροτηθεί μια ορμητική δύναμη κάθαρσης της κοπριάς που είχε μαζευτεί στους στάβλους του Αυγεία. Από την μεριά μας, ας αναλογιστούμε τι χρειάζεται σήμερα για να καθαρίσει η όποια Πολιτεία έχουμε; Ποια ορμή και ποια κοινωνική δύναμη; Ποια ισχυρή-σφριγηλή συνείδηση και ποια μεγάλη Εθνική και Λαϊκή Συμμαχία μπορεί να δώσει ευοίωνη προοπτική και νόημα; Ποια πολιτική, ποιο πρόγραμμα, ποιο σχέδιο μπορεί να συσπειρώσει ενεργητικά – ευεργετικά και να αποκτήσει ισχύ απαραίτητη για μια τεράστια όσο και απαραίτητη στροφή στην Ελληνική κοινωνία; Δύσκολές ερωτήσεις, που δυστυχώς (;) χρειάζονται ακόμα πιο δύσκολες απαντήσεις…». Θα μας πουν, άραγε, οι Κασιδιαραίοι ότι το «νέο ΛΑΟΣ» είναι η «μεγάλη εθνική και λαϊκή συμμαχία»;

ΥΓ2. Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε χτες πως θα ψηφίσει τον συνταγματάρχη ε.α. Χαράλαμπο Γιώτη του κόμματος «Πατριώτες», ο οποίος είναι εκλεγμένος στο δήμο Αθηναίων «με την παράταξη που έχω την τιμή να έχω ιδρύσει». Στον Εμφιετζόγλου δεν έκανε καμιά αναφορά. Ούτε τον Μεταξά που κατεβαίνει με το ΛΑΟΣ κατήγγειλε, όμως. Πλακώθηκαν μεταξύ τους οι Κασιδιαραίοι ή απλώς ο έγκλειστος φιρερίσκος τους το παίζει αυτή τη φορά δίπορτο;

Εκτύπωση 🖨
ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΑΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑπό παράσημο σε παράσημο ο Κούλης
Επόμενο άρθρο Και η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τα αίσχη στα Νοσοκομεία Παίδων

Σχετικά Αρθρα

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

Πολιτική 23 Μάι 2026, 10:34

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

Πολιτική 22 Μάι 2026, 18:15

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

Πολιτική 21 Μάι 2026, 12:04

Μητσοτάκη, είσαι συνυπεύθυνος για τα βασανιστήρια των σιωναζιστών σε παράνομα συλληφθέντες και απαχθέντες αγωνιστές

Πολιτική 20 Μάι 2026, 22:07

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

Πολιτική 20 Μάι 2026, 20:05

Το Συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον «ανιψιό» για να «πονέσει» ο θείος

Πολιτική 19 Μάι 2026, 14:57
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού

24 Μάι 2026, 19:39
Διεθνή

Γάζα: Μέλη δωσιλογικών συμμοριών παραδίνονται στην Αντίσταση

24 Μάι 2026, 10:17
Διεθνή

Πρώην επικεφαλής της σιωνιστικής ασφάλειας: Το Ιράν νίκησε· οι ΗΠΑ και το Ισραήλ βρίσκονται σε αδιέξοδο

24 Μάι 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάη

24 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

O ξεφτιλισμένος δε φοβάται την ξεφτίλα…

23 Μάι 2026, 10:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

23 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάη

23 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Απροκάλυπτη αμερικανοδουλεία και σιωνιστοδουλεία από τον Μητσοτάκη

Σε συνέντευξη στους Financial Times

22 Μάι 2026, 18:15
Παιδεία

Το φιάσκο των εξετάσεων PISA

22 Μάι 2026, 12:11
Διεθνή

Οι επιπτώσεις του ισραηλινοαμερικανικού πολέμου κατά του Ιράν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

22 Μάι 2026, 12:02
Καταστολή

Και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι για την υπόθεση της 17Ν

Από το 2021 έπρεπε να έχει αποφυλακιστεί ο Αλ. Γιωτόπουλος

22 Μάι 2026, 10:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάη

22 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

H χίμαιρα των 70 δισ. δολαρίων του Τραμπ για τη Γάζα καταρρέει

Οι δωρητές αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης»

21 Μάι 2026, 17:10
Διεθνή

Η απελπισία του σιωναζιστή στρατιωτικού

21 Μάι 2026, 14:08
Παιδεία

Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Οχι δίδακτρα στα μεταπτυχιακά

Υπερασπιζόμαστε τον Δημόσιο και Δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστήμιου

21 Μάι 2026, 13:19
Υγεία

Ξαναδοκιμάζουν να βάλουν εξετάσεις στους γιατρούς για έναρξη ειδικότητας – Να μην περάσει!

21 Μάι 2026, 13:06
Παιδεία

Με ευθύνη της κυβέρνησης το βρώμικο κύκλωμα έκδοσης παράνομων πτυχίων και πιστοποιήσεων για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ καλά κρατεί

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΕΛΕ

21 Μάι 2026, 12:20
Εργατικά

Η κατακραυγή, η αλληλεγγύη, ο αγώνας κράτησαν την μάνα του παιδιού με αυτισμό στη δουλειά της στη Σάμο

21 Μάι 2026, 12:09
Πολιτική

Ανέλεγκτοι, ανεξέλεγκτοι, εξαρτημένοι

21 Μάι 2026, 12:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάη

21 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάη

Ημέρα των γυναικών για τον αφοπλισμό.

Ευρωπαϊκή ημέρα πάρκων.

Βουλγαρία: Ημέρα παιδείας – πολιτισμού.

1919: Πραγματοποιείται στην Αθήνα το πρώτο συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας.

1972: Δύο παγιδευμένα αυτοκίνητα ανατινάζονται στο αρχηγείο του στρατού των ΗΠΑ στη Χαϊδελβέργη, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες (RAF).

1972: Συλλαμβάνονται πέντε εργάτες στη Νέα Ιωνία με την κατηγορία της αναγραφής κομμουνιστικών συνθημάτων στο εργοστάσιο που δουλεύουν.

1973: Παραπέμπονται έξι φοιτητές της ΑΑΣΠΕ με τον Ν.509, δύο προφυλακίζονται.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo