Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 27 Ιούλη
  • Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου
  • Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού
  • Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής
  • Σαν σήμερα 26 Ιούλη
  • Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ισραηλινές αιχμάλωτες καταγγέλλουν τον Νετανιάχου
Διεθνή

Ισραηλινές αιχμάλωτες καταγγέλλουν τον Νετανιάχου

Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Οκτ 2023, 18:50

Aφού πρόκειται για «προπαγάνδα της Χαμάς», τότε γιατί απαγόρευσαν τη μετάδοση του βίντεο στο οποίο μιλούν τρεις αιχμάλωτες ισραηλινές; Τόσο δυνατή είναι η «προπαγάνδα της Χαμάς», που δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν ο Νετανιάχου και η στρατιά των γκεμπελίσκων του σιωνισμού;

Η αλήθεια είναι πως το συγεκριμένο βίντεο έρχεται να δέσει με τη θέση που ακολουθεί η ομάδα των συγγενών των ισραηλινών αιχμαλώτων από το περασμένο Σάββατο. Αρχικά απαιτούσαν από τον Νετανιάχου και τον υπουργό Πολέμου να συναντηθούν μαζί τους, να τους κοιτάξουν στα μάτια και να απαντήσουν στο ερώτημα αν η επέκταση της χερσαίας επιχείρησης οφελεί την υπόθεση των αιχμαλώτων. Ομως, μετά το μήνυμα του Αμπού Ομπάιντα και τη δήλωση του γραμματέα της Χαμάς στη Γάζα, Γιάχια Σινουάρ, η ομάδα των συγγενών των αιχμαλώτων άλλαξε θέση και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της λύσης «όλοι για όλους».

Δηλαδή, όπως πρότειναν ο Αμπού Ομπάιντα και ο Σινουάρ, να απελευθερωθούν όλοι οι ισραηλινοί αιχμάλωτοι που κρατάει από τις 7 Οκτώβρη η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση όλων ανεξαιρέτως των παλαιστίνιων κρατούμενων από όλες τις κατοχικές φυλακές. Πρόταση που, προτού τη διατυπώσει επίσημα η Χαμάς, την είχαν διατυπώσει εξέχοντες σιωνιστές πολιτικοί, όπως ο πρώην υπουργός Πολέμου Σαούλ Μολφάζ.

Τα ίδια ακριβώς λένε οι τρεις ισραηλινές αιχμάλωτες στο βίντεο. Βρίσκονταν υπό απειλή και εξαναγκασμό, ισχυρίζονται τα παπαγαλάκια του σιωνισμού. Δείτε το βίντεο και θα διαπιστώσετε από τη γλώσσα του σώματος πως εξαναγκασμός δεν υπάρχει. Υπό απειλή βρίσκονται εκ των πραγμάτων, καθώς είναι στα χέρια ενός αντίπαλου στρατού και η κυβέρνησή τους (ο Νετανιάχου) αρνείται να διαπραγματευθεί την απελευθέρωσή τους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή τους, όπως και η ζωή αυτών που τις έχουν υπό κράτηση. Δείτε το βίντεο κι ας μην καταλαβαίνετε λέξη, θα καταλάβετε από το ύφος.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/3_women_israeli_prisoners_30-10-23.mp4

Η γυναίκα που μιλάει, με τις άλλες δύο να συγκατανεύουν, είναι η Ντανιέλ Αλόνι, που συνελήφθη μαζί με την κόρη της στο κιμπούτς Νιρ Οζ. Τα πρώτα της λόγια απευθύνονται ευθέως στον Νετανιάχου: «Κύριε Νετανιάχου, υποσχέθηκες ότι θα μας ελευθερώσεις όλους. Αντί γι’ αυτό, υφιστάμεθα την πολιτική και στρατιωτική σου αποτυχία». Αναφέρεται σε «λάθος» που έκαναν οι ισραηλινοί ηγέτες στις 7 Οκτώβρη. «Κανένας δεν ήρθε. Κανένας δεν μας πρόσεξε».

Αναφερόμενη στις πολεμικές επιχειρήσεις, η ισραηλινή αιχμάλωτη φωνάζει: «Θέλεις να μας σκοτώσεις όλους; Θέλεις να μας σκοτώσεις με το στρατό; Δε φτάνει που τους έσφαξες όλους; Δεν σου φτάνει που σκοτώθηκαν ισραηλινοί πολίτες;». Φωνάζει, σχεδόν ουρλιάζοντας: «Απελευθέρωσέ μας τώρα. Απελευθέρωσε τους φυλακισμένους τους. Ελευθέρωσέ μας όλους. Αφησέ μας να γυρίσουμε στις οικογένειές μας. Τώρα! Τώρα!»

Το βίντεο το απαγόρευσαν, όμως είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει Ισραηλινός που δεν το είδε. Γι’ αυτό και το γραφείο του Νετανιάχου έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση, κατηγορώντας το βίντεο σαν «απάνθρωπη ψυχολογική προπαγάνδα της Χαμάς» και… ορκίστηκε «να κάνει τα πάντα για να επιστρέψουν όλοι οι απαχθέντες και αγνοούμενοι στα σπίτια τους»! Η ανακοίνωση περιέχει και δήλωση του Νετανιάχου που λέει:  «Απευθύνομαι στην Γελένα Τρουπάνοφ, την Ντανιέλ Αλόνι και την Ραμόν Κιρστ, που απήχθησαν από τη Χαμάς, η οποία διαπράττει εγκλήματα πολέμου. Σας αγκαλιάζω. Η καρδιά μας είναι κοντά σας και στους άλλους απαχθέντες. Κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουν όλοι οι απαχθέντες και αγνοούμενοι στα σπίτια τους»!

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή η δήλωση θα προκαλέσει οργή στους συγγενείς των αιχμαλώτων και σε μεγάλο μέρος του σιωνιστικού όχλου, που για πρώτη φορά βλέπει πως ο «ανίκητος» στρατός του δεν μπορεί να κάνει βήμα μέσα στη Γάζα και μόνο δολοφονεί αμάχους. Με το μυαλό ποτισμένο με το σιωνιστικό αφιόνι, αυτοί νομίζουν πως στην άλλη πλευρά υπάρχουν κάποιοι μακελάρηδες σαν τους δικούς τους. Και τρέμουν για τη ζωή των αιχμαλώτων. Οσες φωτογραφίες κι αν τραβήξει ο σιωνιστικός στρατός και τις παρουσιάσει σαν «στρατιωτικές επιτυχίες» δεν πρόκειται να πείσει την πλειοψηφία των σιωνιστών, που βλέπουν τις ρουκέτες της Παλαιστινιακής Αντίστασης να πέφτουν δίπλα (ή και πάνω) στα σπίτια τους κι αυτοί ν’ αναγκάζονται να περνούν ώρες κάθε μέρα στα καταφύγια.

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δηλώνει πανέτοιμη για ανταλλαγή κρατούμενων, ακόμα και τμηματική. Ο σιωνιστικός όχλος θυμάται πως για έναν στρατιώτη, τον Σαλίτ, που τον «έψαχναν» με συνεχείς επιδρομές στη Γάζα, αλλά δεν τον βρήκαν ποτέ, αναγκάστηκαν στο τέλος να απελευθερώσουν περισσότερους από χίλιους παλαιστίνιους κρατούμενους. Ο Νετανιάχου λέει τώρα πως εκείνη η ανταλλαγή ήταν λάθος! Πώς όμως θα πάρει πίσω τους αιχμάλωτους ισραηλινούς; Κανένας δεν πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση σε παράδοση άνευ όρων. Δεν το πέτυχε τις προηγούμενες φορές, δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχει τώρα που η Αντίσταση είναι πολύ πιο δυνατή από όλες τις απόψεις.

Είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι θα βαθύνει η κρίση μέσα στο σιωνιστικό στρατόπεδο. Ιδιαίτερα καθώς δεν έχουν να επιδείξουν την παραμικρή επιτυχία επί του πεδίου και δείχνουν μόνο μερικές φωτογραφίες που κατάφεραν να τραβήξουν για σήμερα. Ο σιωνιστικός όχλος βλέπει και την άλλη πλευρά και θα δει ότι η λεωφόρος Σαλάχ αλ-Ντιν είναι ελεύθερη και πως η Γάζα δεν είναι κομμένη στα δύο.

YΓ1. Το κρατικό ισραηλινό κανάλι Καν μετέδωσε ότι η διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε να απολύσει έναν πιλότο μαχητικού, που ανακλήθηκε από την εφεδρεία, επειδή δημοσίευσε βίντεο στο οποίο καλούσε όλους τους έφεδρους στρατιώτες και αξιωματικούς να βαδίσουν προς το σπίτι του Νετανιάχου και να το θέσουν υπό πλήρη πολιορκία!

ΥΓ2. Ο ισραηλινός πολιτικός αναλυτής Γιοάβ Στερν δήλωσε πως η στρατιωτική επιχείρηση κατά της Λωρίδας της Γάζας πρέπει να σταματήσει και να συναφθεί αμέσως συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων!

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι σιωνιστές εισβολείς απωθήθηκαν και πάλι από τη Γάζα (βίντεο)

Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

Επόμενο άρθρο Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη σπάει το δόγμα «Νο Politica» στα γήπεδα

Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

Σχετικά Αρθρα

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

Διεθνή 25 Ιούλ 2026, 18:16

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:48

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:28

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 09:22

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 20:03

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 19:45
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

Φινλανδία: Ημέρα υπναράδων.

1794: Καρατομείται ο Ροβεσπιέρος.

1929: Διαμαρτυρία χιλίων ατόμων κατά του «Ιδιώνυμου» στην Καλλιθέα, τραυματισμοί και συλλήψεις.

1943: Αρχίζει η στρατολόγηση στα Τάγματα Ασφαλείας που δημιούργησε η κυβέρνηση Ράλλη.

1953: Πεθαίνει o Νικόλαος Πλαστήρας.

1957: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Γουατεμάλα Κάρλος Καστίγιο Αρμας.

1967: Εξι καταδίκες μελών του ΠΑΜ από έκτακτο στρατοδικείο (Χανιά).

1967: Δεκαπεντάλεπτη αντιχουντική εκπομπή από δύο μαγνητόφωνα τοποθετημένα σε μπαλκόνι της οδού Πανεπιστημίου (ΠΑΜ).

1969: Ανεύρεση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού της ΔΑ στο προαύλιο της μονής Πετράκη.

1982: Ισραηλινά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τη δυτική Βηρυτό, 120 νεκροί.

1996: Βομβιστική επίθεση στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα, δύο νεκροί και 111 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Εφετείο 17Ν

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • ΕΛΑ

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Επικοινωνία

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Όροι χρήσης

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Ποιοι είμαστε

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Επικοινωνία

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

  • Όροι χρήσης

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

    Απαιτούν άμεση ανταλλαγή τους με το σύνολο των παλαιστίνιων κρατούμενων

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo