Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη
  • Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων
  • Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι
  • Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)
  • Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η σιωνιστική βαρβαρότητα και η δυτική υποκρισία
Διεθνή

Η σιωνιστική βαρβαρότητα και η δυτική υποκρισία

«Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Αυγ 2025, 13:48

Αστραψε και βρόντησε ο Μακρόν μετά την εν ψυχρώ δολοφονία πέντε ακόμα δημοσιογράφων (και άλλων 15 Παλαιστίνιων, μεταξύ των οποίων τέσσερις γιατροί και ένας διασώστης), με διπλό βομβαρδισμό στο Ιατρικό Συγκρότημα Αλ-Νάσερ στη Χαν Γιούνις:

Είναι απαράδεκτο, οι άμαχοι και οι δημοσιογράφοι πρέπει να προστατεύονται σε κάθε περίπτωση. Τα ΜΜΕ πρέπει να μπορούν να ασκούν το έργο τους ελεύθερα και ανεξάρτητα, ώστε να καλύπτουν την πραγματικότητα του πολέμου. Η ανθρωπιστική βοήθεια πρέπει να φτάσει στον προορισμό της. Καλούμε το Ισραήλ να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο.

Ακόμα και ο Τραμπ το ‘παιξε συγκλονισμένος, αν και η αμηχανία, καθώς προσπαθούσε να διαλέξει τις πιο ήπιες λέξεις, τον πρόδωσε:

Δεν το ήξερα… Δεν είμαι χαρούμενος με αυτό. Δεν θέλω να το δω. Ταυτόχρονα, πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.

Σοκ και αποτροπιασμό εξέφρασαν τα υπουργεία Εξωτερικών της Ισπανίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας. Οι Γερμανοί ζήτησαν τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας. Το ίδιο και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ.

Οι καταγγελίες από άλλες πλευρές ήταν δυνατότερες. «Δεν μπορούμε να το πούμε αρκετά δυνατά: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τις επιθέσεις σε δομές Υγείας. Εκεχειρία τώρα!», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ. Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα ζήτησαν έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφάλειας του ΟΗΕ για την προστασία των δημοσιογράφων στη Γάζα.

Η Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ), που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη, κάλεσε τη διεθνή κοινότητα «να υποχρεώσει το Ισραήλ να λογοδοτήσει για τις συνεχιζόμενες παράνομες επιθέσεις του κατά του Τύπου».

Ατάραχος ο Νετανιάχου αποφάσισε να ικανοποιήσει τους «ανησυχούντες», δηλαδή τον Μακρόν, τον Τραμπ και τις κυβερνήσεις Γερμανίας και Βρετανίας, γιατί τους άλλους τους έχει γραμμένους, και μίλησε για ένα «τραγικό ατύχημα», για το οποίο «το Ισραήλ λυπάται βαθιά»!

Την προηγούμενη φορά, όταν στόχευσαν την τέντα των δημοσιογράφων έξω από το Αλ-Σίφα και δολοφόνησαν τον Ανάς Αλ-Σαρίφ και άλλους τέσσερις συναδέλφους του από το συνεργείο του Αλ-Τζαζίρα, είχαν παραδεχτεί ωμά ότι η στόχευση ήταν εσκεμμένη, γιατί ο Αλ-Σαρίφ ήταν… αξιωματικός της Χαμάς. Ως «απόδειξη» παρουσίασαν μια φωτογραφία του Αλ-Σαρίφ με τον Γιάχια Σινουάρ, λες και υπάρχει δημοσιογράφος στη Γάζα, Παλαιστίνιος ή αλλοδαπός, που να μην έχει φωτογραφιστεί με τον ηγέτη της Χαμάς, έναν πολιτικό που εμφανιζόταν δημόσια όλα τα προηγούμενα χρόνια στη Λωρίδα (ήταν εξ ορισμού πηγή ειδήσεων).

Αυτή τη φορά, οι σιωναζιστές έκριναν πως πρέπει να παίξουν το παιχνίδι του «τραγικού ατυχήματος». «Οι στρατιωτικές Αρχές διεξάγουν ενδελεχή έρευνα. Ο πόλεμός μας είναι εναντίον των τρομοκρατών της Χαμάς. Οι δίκαιοι στόχοι μας είναι η ήττα της Χαμάς και η επιστροφή των ομήρων πίσω στην πατρίδα», δήλωσε ο Νετανιάχου.

Οπως έγραψε ο σιωνιστικός Τύπος, επικαλούμενος ανώτερες στρατιωτικές πηγές, το νοσοκομείο δεν επλήγη από αεροπλάνο, αλλά από ένα τεθωρακισμένο που έριξε συνολικά δύο βλήματα στην κατεύθυνση μιας κάμερας που ήταν εγκατεστημένη στο νοσοκομείο, που οι επικεφαλής των δυνάμεων στο πεδίο θεώρησαν «κάμερα της Χαμάς» που κατασκόπευε τις ισραηλινές δυνάμεις!

Είναι σίγουρο ότι αυτό θα σερβίρουν και ως επίσημο πόρισμα της «ενδελεχούς έρευνας» του σιωναζιστικού στρατού. Και δεν έχει νόημα, βέβαια, να καθήσουμε να συζητήσουμε τέτοιες ανοησίες. Υπάρχουν τα βίντεο που δείχνουν καθαρά ότι βομβάρδισαν μια φορά το νοσοκομείο και μόλις οι άνθρωποι έτρεξαν να βγάλουν νεκρούς και τραυματίες από τα χαλάσματα και οι δημοσιογράφοι να καταγράψουν το γεγονός, έκαναν δεύτερο βομβαρδισμό στο ίδιο σημείο. Αν οι βόμβες εξαπολύθηκαν από τανκ, αυτό σημαίνει ότι υπήρχε οπτική επαφή και επομένως ο δεύτερος βομβαρδισμός ήταν ένα απόλυτα συνειδητό έγκλημα με στόχο διασώστες, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Στόχευσαν και δολοφόνησαν εν ψυχρώ διασώστες και δημοσιογράφους στο Νοσοκομείο Αλ-Νάσερ της Χαν Γιούνις

Μετά από μερικές μέρες και αυτό το έγκλημα θα έχει ξεχαστεί. Εχουν φτάσει τους 270 οι δολοφονημένοι Παλαιστίνιοι και Παλαιστίνιες που εργάζονται στην ενημέρωση (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, οπερατέρ, βοηθοί συνεργείων). Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν στοχευμένες δολοφονίες.

Μολονότι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν ζητήσει άδεια να μπουν στη Λωρίδα της Γάζας, με δική τους ευθύνη, η σιωναζιστική κυβέρνηση δεν τους το επιτρέπει. Θέλει να έχει λυμένα τα χέρια της να δολοφονεί αβέρτα τους παλαιστίνιους και τις παλαιστίνιες δημοσιογράφους, χωρίς να ακούει κραυγές στη Δύση ότι δολοφόνησε δυτικούς δημοσιογράφους.

Οι παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι έχουν κάνει μέχρι τώρα εκπληκτική δουλειά. Με στερήσεις και με κίνδυνο της ζωής τους έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην αλήθεια και απέναντι στο λαό τους. Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με το δικό της (επίσης θαυμαστό) μηχανισμό ενημέρωσης δίνει εικόνες και πληροφορίες για τις πολεμικές επιχειρήσεις της, ενώ οι παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι, άντρες και γυναίκες, τροφοδοτούν όλα τα Μέσα (παλαιστινιακά, αραβικά, δυτικά, διεθνή) με υλικό που έχει καταγράψει κάθε πτυχή του σιωναζιστικού δολοφονικού και καταστροφικού οργίου, κάθε πλευρά της γενοκτονίας.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά διατηρούν και προσωπικές σελίδες στα σόσιαλ μίντια, τις οποίες τροφοδοτούν σε καθημερινή βάση με υλικό και σχόλια που δεν μπορούν να περάσουν στα δυτικά Μέσα.

Γι’ αυτό έχουν στοχοποιηθεί από το σιωναζιστικό στρατό. Μόνο που και για τους δημοσιογράφους ισχύει ό,τι και για τους μαχητές της Αντίστασης. Εναν σκοτώνεις, δύο φυτρώνουν στη θέση του. Οι σιωναζιστές έχουν χάσει το παιχνίδι της ενημέρωσης. Η ανθρωπότητα έχει μάθει όλη την αλήθεια, χάρη στην αυταπάρνηση και τον ηρωισμό των παλαιστίνιων δημοσιογράφων.

Οσο για τους Μακρόν, Τραμπ και σία, η υποκρισία ξεχειλίζει από κάθε πόρο τους. Δηλώνουν δήθεν σοκαρισμένοι, καλούν το Ισραήλ να δώσει εξηγήσεις, όλα για το θεαθήναι. Την ίδια στιγμή, στηρίζουν με όλα τα μέσα τη σιωνιστική οντότητα και το στρατό της που διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα και στη Δυτική Οχθη. Τα λόγια δεν κοστίζουν τίποτα, οι πράξεις μετράνε. Και οι πράξεις τους τους καθιστούν συνένοχους στο έγκλημα.

YΓ. Ενα βίντεο που ανέβασε χτες στο Χ ο παλαιστίνιος δημοσιογράφος και παραγωγός του Αλ-Τζαζίρα, Τάμερ Αλ-Μισχάλ έχει γίνει viral. Οι συνάδελφοί του Χάλα Ασφούρ (δημοσιογράφος) και Μοχάμεντ Σαλάμα (φωτοειδησεογράφος) αγαπήθηκαν μέσα στη φωτιά του πολέμου. Αρραβωνιάστηκαν μέσα στη φωτιά του πολέμου. Κι ο αρραβώνας τους έγινε μέσα στα ερείπια, για να εκφράσει το σουμούντ, την ακλόνητη αποφασιστικότητα του παλαιστινιακού λαού. Kαι την αισιοδοξία τους ότι η Γάζα θα νικήσει και θα ξαναχτιστεί.

قبل عشرة شهور وفي قلب الحرب، نشأ حب صغير بين الركام ورائحة الجثث ونقل الحدث، وتوج بالخطوبة، لكنه لم يكتمل.
غادر اليوم الصحفي محمد سلامة هذا العالم الظالم وهو يسلط كاميرته على مجزرة مستشفى ناصر الطبي، ليصبح الحدث الأخير في حياته. لم تمض سوى ثوانٍ حتى انفجرت مسيرة إسرائيلية أخرى،… pic.twitter.com/m9OMjZOrWC

— Tamer | تامر (@tamerqdh) August 25, 2025

Χτες, ο Μοχάμεντ δολοφονήθηκε στο νοσοκομείο Αλ-Νάσερ της Χάν Γιούνις. Ηταν ένας από τους πέντε δολοφονημένους δημοσιογράφους της χτεσινής μέρας. H Xάλα βρισκόταν μερικές δεκάδες μέτρα πιο πέρα. Γλίτωσε το θάνατο, βλέποντας τον αγαπημένο της να δολοφονείται μπροστά της. Από σήμερα, η Χάλα, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γάζας στις 6 Οκτώβρη του 2023, βρίσκεται και πάλι στο μετερίζι της ενημέρωσης. Κουβαλώντας όχι μόνο στυλό και χαρτί αλλά και την κάμερα του Μοχάμεντ.

Μοχάμεντ Σαλάμα και Χάλα Ασφούρ σε ένα διάλειμμα της δουλειάς τους, σε ένα νοσοκομείο της Γάζας.
Εκτύπωση 🖨
ΜΑΚΡΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΡΑΜΠ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚυβερνητικό έγκλημα: Eκλεισε χρόνο και εξακολουθεί να καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων

«Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Επόμενο άρθρο «Δημοσιογράφοι» σαν τους αβανταδόρους των παπατζήδων

«Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Σχετικά Αρθρα

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

Διεθνή 16 Οκτ 2026, 11:05

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

Διεθνή 16 Οκτ 2026, 09:41

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Διεθνή 14 Οκτ 2026, 14:18

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

Διεθνή 14 Οκτ 2026, 11:11

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

Διεθνή 13 Οκτ 2026, 20:09

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

Διεθνή 13 Οκτ 2026, 11:51
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
Διεθνή

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

16 Οκτ 2026, 09:41
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής, Τζωρτζ 9 (πλ. Κάνιγγος)

16 Οκτ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2026, 00:01
Παιδεία

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

15 Οκτ 2026, 22:58
Κόντρες

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

15 Οκτ 2026, 22:47
Εργατικά

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

15 Οκτ 2026, 18:48
Οικονομία

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

15 Οκτ 2026, 14:53
Πολιτική

Ηamlet, the comedy

15 Οκτ 2026, 11:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας.

Ημέρα μυοσκελετικού τραύματος.

Ημέρα υπέρ των κακοποιημένων παιδιών.

Μαλάουι: Ημέρα μητέρας.

1920: Ο Μάικ Φίτζεραλντ γίνεται ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας (Ιρλανδία).

1941: Οι ναζί εκτελούν 250 άνδρες 16-60 ετών των χωριών Aνω και Κάτω Κερδύλια Σερρών σε αντίποινα για τον φόνο ενός γερμανού στρατιώτη.

1974: Ιδρύεται η ΟΝΝΕΔ.

2006: Η Λατίφα αλ Γκαούντ εκλέγεται ως η πρώτη γυναίκα βουλευτής στο Μπαχρέιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Εφετείο 17Ν

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • ΕΛΑ

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Επικοινωνία

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Όροι χρήσης

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Ποιοι είμαστε

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Επικοινωνία

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

  • Όροι χρήσης

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

    «Σοκαρίστηκαν», λέει, Μακρόν, Τραμπ και σία από τη νέα σφαγή παλαιστίνιων δημοσιογράφων

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo