Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη
  • Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος
  • Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα
  • Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται
  • Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης
  • ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Φεβ 2026, 10:44

Oνομάζεται Τζέιμς Φίσμπακ, είναι διαχειριστής χρηματιστικού κεφαλαίου και ονειρεύεται να γίνει «ΝτεΣάντις στη θέση του Ρον ΝτεΣάντις», σημερινού (Ρεπουμπλικανού) κυβερνήτη της Φλόριντα. Από τον Νοέμβρη του 2025, ο Φίσμπακ ξεκίνησε καμπάνια για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών (η εκλογή θα γίνει από το τοπικό συνέδριο τον Αύγουστο), ώστε να είναι ο υποψήφιος κυβερνήτης των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του προσεχούς Νοέμβρη.

Δεν πρόκειται να μας απασχολήσουν οι πιθανότητες που έχει ο Φίσμπακ να πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Ισως να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος και το καπιταλιστικό λόμπι που του κινεί τα νήματα και απλά να προετοιμάζονται για την επόμενη φορά, βάζοντας τον Φίσμπακ στον πολιτικό χάρτη.

Ούτε με το εκλογικό του «πρόγραμμα» θα ασχοληθούμε, που είναι ένα μείγμα τραμπισμού και μαμντανισμού (ο Δημοκρατικός δήμαρχος της Νέας Υόρκης φτιάχνει «σχολή»). Θα σχολιάσουμε μόνο το γεγονός ότι ο Φίσμπακ έβαλε στο «πρόγραμμά» του και «αντι-σιωνισμό», σε μια προσπάθεια να κερδίσει ψήφους και από τη χριστιανική ακροδεξιά και από τους μουσουλμάνους, τους αφροαμερικανούς και τους λατινοαμερικανούς. Τη λέξη «σιωνισμός» δεν την λέει, αλλά αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο Ισραήλ και τον Νετανιάχου.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα στις 5 Φλεβάρη, ο Φίσμπακ δήλωσε ότι δεν θα επισκεφθεί το Ισραήλ «υπό καμία συνθήκη», ούτε θα «φιλήσει τον ηλίθιο τοίχο», αναφερόμενος στην παράδοση αμερικανών πολιτικών να επισκέπτονται το Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ, που οι σιωνιστές ονομάζουν «τείχος των δακρύων». Χαρακτήρισε την πρακτική αυτή «τεστ επαγγελματικής πίστης» και υποστήριξε ότι τέτοιες επισκέψεις δεν ωφελούν τους πολίτες της Φλόριντα.

«Αν πρόκειται να επισκεφθείς μια άλλη χώρα, θα πρέπει να βοηθάς τους ανθρώπους, να δημιουργείς θέσεις εργασίας, να διευκολύνεις το εμπόριο — όχι να φιλάς έναν ηλίθιο τοίχο», είπε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε ότι, αντί αυτού, ο ίδιος, στις πρώτες 100 ημέρες της θητείας του θα δώσει προτεραιότητα σε εμπορική αποστολή στη Βραζιλία — τον σημαντικότερο εμπορικό εταίρο της Φλόριντα — με στόχο τη δημιουργία 5.000 θέσεων εργασίας.

Ο Φίσμπακ «δεσμεύτηκε» επίσης ότι από την πρώτη ημέρα στην εξουσία θα αποσύρει και τα 385 εκατομμύρια δολάρια που έχει επενδύσει η Φλόριντα σε Israel Bonds και θα κατευθύνει τα κεφάλαια αυτά σε εγχώριο πρόγραμμα στεγαστικής ενίσχυσης με την ονομασία «Rise and Shine», το οποίο θα παρέχει επιχορηγήσεις 10.000 δολαρίων σε έγγαμα ζευγάρια της Φλόριντα.

Επιπλέον, επιτέθηκε στον Νετανιάχου, χαρακτηρίζοντάς τον «διεφθαρμένο εγκληματία πολέμου» και δηλώνοντας ότι δε θα είναι ευπρόσδεκτος στη Φλόριντα υπό τη δική του διοίκηση.

.@j_fishback Mocking the act of kissing the Western Wall, sacred to religious souls around the world, isn’t politics, it’s sacrilege. Anyone who sneers at holiness for clout should kiss their campaign goodbye. People of conscience must reject this. 🔥 https://t.co/zKwgSp8Leh

— Rabbi Steven Burg (@stevenburg) February 5, 2026

Φυσικά, οι σιωνιστές ξεσηκώθηκαν και χαρακτήρισαν τη ρητορική του Φίσμπακ «αντισημιτική». και υποτιμητική απέναντι σε ιερό τόπο. Αναμενόμενο.

Γιατί, όμως, ένας φιλόδοξος δεξιός πολιτικός, δεξιός μέχρι το μεδούλι, υποστηρικτής της επίθεσης στη Βενεζουέλα και της απαγωγής του προέδρου της Νικολάς Μαδούρο, πολέμιος του δικαιώματος των γυναικών στην έκτρωση, ευσεβής καθολικός κατά δήλωσή του, βάζει στην προεκλογική του ρητορική αντι-ισραηλινό λόγο;

Γιατί απλούστατα τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά μετά την 7η Οκτώβρη του 2023. Ακόμα και στο συντηρητικό ακροατήριο των ΗΠΑ, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φοιτητική νεολαία, υπάρχει οργή για τους σιωναζιστές εγκληματίες και συμπάθεια για τους Παλαιστίνιους. Το επιτελείο του Φίσμπακ είδε το κενό που αφήνει η ρητορική του ΝτεΣάντις και σπεύδει να το καλύψει. Σημασία έχει το κενό, όχι η ρητορική του Φίσμπακ, που είναι υποκριτική και πρόστυχη.

Τίποτα πια δεν είναι όπως πριν μετά τις 7 Οκτώβρη. Το ξεχασμένο Παλαιστινιακό βρίσκεται στο κέντρο της διεθνούς προσοχής και η λαϊκή αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό, με όλες τις διαβαθμίσεις και τις διαφορετικές όψεις της, αναγκάζει ακόμα και δεξιούς πολιτικούς στις ΗΠΑ να προσαρμόζουν ανάλογα τη δημαγωγική ρητορική τους.

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΗΠΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 13 Φλεβάρη
Επόμενο άρθρο Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Σχετικά Αρθρα

Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα

Πολιτισμός 16 Σεπ 2026, 18:35

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

Πολιτική 16 Σεπ 2026, 14:51

Ο Macklemore απαντά για τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο της περιοδείας του Ed Sheeran

«Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»

Πολιτισμός 15 Σεπ 2026, 18:12

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

Διεθνή 15 Σεπ 2026, 09:16

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους

Διεθνή 13 Σεπ 2026, 19:54

«Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»

Δήλωση βουλευτή της Χεζμπολά

Διεθνή 13 Σεπ 2026, 11:29
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

16 Σεπ 2026, 20:17
Πολιτισμός

Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα

16 Σεπ 2026, 18:35
Πολιτική

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

16 Σεπ 2026, 14:51
Υγεία

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης

Ασθενής μνήμη και άτυπη μαρτυρία υπεράσπισης του γιατρού του Κολωνακίου

16 Σεπ 2026, 13:18
Αγροτικά

ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»

16 Σεπ 2026, 11:51
Παιδεία

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

16 Σεπ 2026, 05:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2026, 00:01
Εργατικά

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

15 Σεπ 2026, 21:36
Παιδεία

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

15 Σεπ 2026, 21:31
Υγεία

Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας

15 Σεπ 2026, 21:27
Πολιτισμός

Ο Macklemore απαντά για τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο της περιοδείας του Ed Sheeran

«Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»

15 Σεπ 2026, 18:12
Εργατικά

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

15 Σεπ 2026, 12:01
Διεθνή

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

15 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

14 Σεπ 2026, 20:09
Πολιτισμός

Μαζικός κοινωνικός εκφασισμός: Με επικεφαλής τη σιωνιστική αντιπολίτευση ζητούν την «εξόντωση» των δημιουργών του «ΝΑΖΑ»

14 Σεπ 2026, 19:47
Αγροτικά

Εγκλημάτησαν κατά των κτηνοτρόφων και τώρα επιβάλλουν… στρατιωτικό νόμο στη Λέσβο!

Τεράστια η καταστροφή από τον αφθώδη πυρετό στους κτηνοτρόφους του νησιού

14 Σεπ 2026, 17:02
Υγεία

Η ιατρική της κονόμας ενισχύεται από το κράτος αλλά ενίοτε σκοτώνει

Οχετός υποκρισίας και αποποίησης ευθυνών μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

14 Σεπ 2026, 14:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

ΗΠΑ: Ημέρα πολιτικών δικαιωμάτων (1952).

1952: Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της αεροπορίας καταδικάζονται σε βαρύτατες ποινές.

1961: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές και ο ΥπΕξ Φατίν Ρουστού Ζορλού.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το ΡΧ της Συγγρού.

1970: Εμφύλιος δέκα ημερών στην Ιορδανία, βομβαρδισμός των Παλαιστινίων και εκδίωξή τους από τη χώρα.

1970: Πρώτη ενέργεια των Ερυθρών Ταξιαρχιών: Δύο μπιτόνια βενζίνης ανατινάζονται έξω από το σπίτι του γενικού διευθυντή της «Siemens» Τζουζέπε Λεόνι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo