Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη
  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;
  • Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη
  • Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής
  • Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση
  • «Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»H μπάλα στην κερκίδα
Κόντρες

H μπάλα στην κερκίδα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Σεπ 2022, 11:53

Δηλαδή, τι περιμένατε να πει ο Ανδρουλάκης στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ; Οτι ετοιμάζεται να συνεργαστεί κυβερνητικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ; Να βάλει τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια του; Πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα επαναλαμβάνοντας τη γνωστή παπαρολογία του διμέτωπου και φτάνοντας μέχρι το σημείο να υπαινιχτεί ότι το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ… πάει για πρώτο κόμμα. Μέχρι πότε θε πετάει τη μπάλα στην κερκίδα; Μέχρι τις εκλογές. Το βράδυ των εκλογών θα κάνει ταμείο και από την επομένη θα αναγκαστεί να παίξει μπάλα.

Ομως, δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος τη μετακίνηση της βελόνας στην παπαρολογία του διμέτωπου. Τα βέλη κατευθύνονται στον Μητσοτάκη και παρεμπιπτόντως στον Τσίπρα. Τόσο παρεμπιπτόντως που κάποιες φορές φαίνεται σαν η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα να γίνεται για ξεκάρφωμα. Κι αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στην ομιλία Ανδρουλάκη, αυτό είναι και το γενικό κομματικό κλίμα. Ο Ανδρουλάκης πήρε το πιο θερμό χειροκρότημα όταν μίλησε για «την τερατογένεση της αποστασίας του ‘65», για «το ‘89 και το Ειδικό Δικαστήριο» και την «την τερατογένεση του αντιμνημονιακού μετώπου εμπαιγμού». Λίγο ακόμα και θα φώναζε «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά».

Η είδηση στη μάσκα

H φωτογραφία τραβήχτηκε στο Καζαχστάν, το οποίο επισκέφτηκε ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ. Ολοι με μάσκες. Δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η υγειονομική πολιτική και του Καζαχστάν, όμως σίγουρα το απαίτησαν οι Κινέζοι. Στις δεκάδες φωτογραφίες που είδαμε δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς μάσκα κατά την επίσκεψη του Σι. Οχι μόνο οι επίσημοι και οι συνεργάτες τους, όχι μόνο οι στρατιώτες των αγημάτων, αλλά ακόμη και οι φρουροί που στέκονταν μόνοι τους, μακριά από τους υπόλοιπους, πλασιώνοντας τις πόρτες των κυβερνητικών κτιρίων, φορούσαν μάσκες.

Αλήθεια, γιατί δεν επανέρχονται τα δυτικά ΜΜΕ στα προβοκατόρικα ρεπορτάζ τους για τη δήθεν αποτυχημένη πολιτική του zero covid που ακολουθεί η Κίνα και θα κατέστρεφε τάχα την οικονομία της; Η ηγεσία της ιμπεριαλιστικής Κίνας, με τα λοκντάουν, κατάφερε να εφαρμόσει το zero covid και ως προς την παραλλαγή Ομικρον. 

Απαιχτος ή προκλητικός;

Ο πρώην αρχικυπατζής του Μητσοτάκη, Κοντολέων, φέρεται να ρωτήθηκε από συριζαίους βουλευτές αν όταν διέρρευσε ότι ο Ανδρουλάκης ήταν σε επισύνδεση από την ΕΥΠ και ο Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτησή του, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τους λόγους της παρακολούθησης, και απάντησε πως όχι, γιατί… δεν ρωτήθηκε! Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση ο Κοντολέων να μην έχει περάσει από «μασάζ» προτού καταθέσει στην Εξεταστική (το πιθανότερο είναι να το έχει αναλάβει ο ανιψιός Γρηγόρης, που δεν έπαψε να είναι –άτυπα τώρα- το δεξί χέρι του θείου Κούλη), εκείνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι πως οι «άριστοι» έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, επιβεβαιώνοντας πως είναι ά(χ)ριστοι. Τόσο άχρηστοι που να τους παίρνει στο ψιλό ακόμη και η Λιακούλη: «Πολύτιμος μάρτυρας τελικά ο κ. Κοντολέων, παρά την επίκληση του απορρήτου. Δεν ενημέρωσε ο ίδιος τους κ.κ. Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη και Δημητριάδη για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Μα τότε ποιος τους ενημέρωσε; Ποια άλλη πηγή γνώριζε για την παρακολούθηση;»!

Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!

Το άλλο αστροπελέκι του Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην Πιτσιορλιάδα, δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση: «Για άλλα πήγαινε η Εξεταστική και άλλα βγαίνουν». Μα αφού διατάξατε τους δικούς σας να ράψουν τα στόματά τους, ορκιζόμενοι αλαλία σαν κάτι καθολικούς καλόγερους του Μεσαίωνα, επικαλούμενοι κάποιο «απόρρητο» που δεν υπάρχει συνταγματολόγος που να μην το θεωρεί αντισυνταγματικό όταν εγείρεται ενώπιον της Βουλής, πώς θα μπορούσε να βγάλει οτιδήποτε η Εξεταστική, ωρέ Γιάννο; Και καλά, οι φίλιοι δημοσιοκάφροι δεν σου βάζουν αυτό το απλό ερώτημα, νομίζεις όμως ότι δεν το σκέφτεται ο κόσμος;

Γηπεδικός λαϊκισμός

Την είχε «ανθιστεί» την τριάρα από τη Φράιμπουργκ ο Μαρινάκης, γι’ αυτό και φρόντισε πριν από τη σέντρα να πετάξει στο πόπολο έναν Χάμες Ροντρίγκες με τη σιγουριά ότι θα γίνει της τάνας. Και έγινε. Και πέρασε ξώφαλτσα η εξευτελιστική εντός έδρας ήττα από μια μικρομεσαία γερμανική ομάδα. Οι καπιταλιστές του επαγγελματικού ποδόσφαιρου είναι «μανούλες» στον οπαδικό λαϊκισμό.

Πού να φτουρήσουν τώρα οι εμίρηδες; Πήγε η λατρεμένη Δρ Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στο περίπτερο των ΗΑΕ στη ΔΕΘ κι έπαθαν πλάκα τα γεράκια. Ρε ξουτ, τους έλεγε ο ανθυποεμίρης, δεν πέταγαν με τίποτα αυτά. Εμεναν καθηλωμένα και κοιτούσαν γοητευμένα τη Γερακίνα με το μπλε ρουά (το χρώμα των γάλλων βασιλιάδων, άσχετοι) ντρουμ, ντρουμ, ντρουμ, τα βραχιόλα της βροντούν. Οταν ήρθε η ώρα να συναντηθούν οι δυο αντιπροσωπίες, οι εμίρηδες -σκασμένοι από το κακό τους- διέπραξαν μέγα ατόπημα, βάζοντας απέναντι στη Γερακίνα μας «την 1η Γραμματέα και Επικεφαλής του Οικονομικού, Πολιτικού και ΜΜΕ της Πρεσβείας των ΗΑΕ, κα Eiman Alzeyoudi, τον κο Rashed Alshehhi Emirates Facloners Club Abu Dhabi- Master Falconer και τον εξειδικευμένο κτηνίατρο εξωτικών και άγριων ζώων και κτηνίατρο στο βασιλικό νοσοκομείο γερακιών του Ντουμπάι, Dr Παναγιώτη Αζμάνη». Υποβάθμισαν δηλαδή την αντιπροσωπία τους, θέλοντας να υποβαθμίσουν τη Δρα Θεοδώρα – Διονυσία, η οποία όμως δεν κωλώνει σε κάτι τέτοια. Και Δελτίο Τύπου εξέδωσε και με πέντε απαστράπτουσες φωτογραφίες το συνόδευσε. Γιατί σημασία δεν έχει τι έκαναν οι μισογύνηδες εμίρηδες αλλά τι έκαναν τα γεράκια τους. Προσέξτε στη φωτογραφία το γεράκι που έχει έχει πάθει την καραπλακάρα του καθώς το καρφώνει με το βλέμμα της η Γερακίνα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανεπιστημιακή Αστυνομία: Κινητοποιήσεις εναντίον της παντού
Επόμενο άρθρο Η Ιταλία στη μέγκενη των «αποκαλύψεων»

Σχετικά Αρθρα

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

Κόντρες 16 Φεβ 2026, 13:39

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

Κόντρες 13 Φεβ 2026, 20:58

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

Κόντρες 11 Φεβ 2026, 14:41

Τελειωμένη περίπτωση

Κόντρες 9 Φεβ 2026, 10:53

Οσο ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κώλος της

Κόντρες 5 Φεβ 2026, 22:11

Χριστίνα η μαρτυριάρα

Κόντρες 4 Φεβ 2026, 20:58
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
Εργατικά

Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου

16 Φεβ 2026, 05:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

15 Φεβ 2026, 20:27
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

1905: Επαναστάτες εκτελούν στη Μόσχα τον Μέγα Δούκα Σεργκέι Αλεξάντροβιτς, θείο και σύμβουλο του τσάρου Νικολάου Β’.

1935: Η Γερμανία καθιερώνει την οκτάωρη εργάσιμη ημέρα.

1947: Ολλανδοί επίσκοποι της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εκδίδουν μανιφέστο κατά του «άθεου κομμουνισμού».

1972: Βόμβες (ΑΑΑ) σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Κηφισιά και Πολιτεία.

1973: Συγκρούσεις αστυνομίας-φοιτητών στη Νομική, ανακοινώνονται άλλες 51 διακοπές αναβολής στράτευσης.

1982: Καθιερώνεται ο πολιτικός γάμος στην Ελλάδα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo