Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Αυγούστου
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
  • Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Για να μην ξεχνιόμαστε…
Κόντρες

Για να μην ξεχνιόμαστε…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Απρ 2022, 12:59

Το 2013 δεν είναι και τόσο μακριά. Αλλωστε, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που θα θυμηθούμε είναι πρωταγωνιστές και σήμερα. Το 2013, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ βάδιζε προς την κυβερνητική εξουσία (ήταν ζήτημα χρόνου), όταν έκανε το πρώτο συνέδριό του. Ο Τσίπρας κατέθεσε πρόταση για εκλογή του προέδρου από το συνέδριο. Η «Αριστερή Πλατφόρμα» (Λαφαζάνης, Στρατούλης και σία) κατέθεσε αντιπρόταση, να εξακολουθήσει ο πρόεδρος να εκλέγεται από την κεντρική επιτροπή. Η πρόταση Λαφαζάνη έχασε καθώς πήρε 25%. Ο Τσίπρας εκλέχτηκε πρόεδρος από το συνέδριο με 75%. Ποιοι καθοδηγούσαν τότε την προεδρική πλειοψηφία; Ο Σκουρλέτης, ο Βούτσης, ο Φίλης, ο Βίτσας, ο Δρίτσας, οι μετέπειτα 53+, όλοι αυτοί που σήμερα συνασπίζονται στην «Ομπρέλα» και προσπάθησαν να αποτρέψουν την εκλογή προέδρου και κεντρικής επιτροπής από τα μέλη και όχι από το συνέδριο.

Οπως βλέπουμε, λοιπόν, δεν υπάρχουν αρχές. Υπάρχουν μόνο φράξιες που συνασπίζονται και… ξεσυνασπίζονται ανάλογα με το ιδιαίτερο συμφέρον τους για το μοίρασμα της κομματικής εξουσίας. Το 2013 συνασπίστηκαν όλοι κατά της «κομμουνιστογενούς» φράξιας των Λαφαζανικών. Με την «Αριστερή Πλατφόρμα» εκτός ΣΥΡΙΖΑ, απλώς άλλαξαν οι συνασπισμοί των φραξιών. 

Και βέβαια, σταθερή παρέμεινε η πορεία του Τσίπρα προς την ανεξαρτητοποίησή του από κάθε εσωκομματικό έλεγχο, δηλαδή τον έλεγχο από τις φράξιες και τους βαρόνους. Το 2013 ανεξαρτητοποιήθηκε από την κεντρική επιτροπή, το 2022 ανεξαρτητοποιείται και από το συνέδριο και γίνεται «ελέω λαού ηγέτης», που κυβερνά με «πρωινό καφέ» και «θινκ τανκ».

Το ποντίκι που βρυχάται

8 Απρίλη, ο γελωτοποιός (ή αλλιώς: το ποντίκι που βρυχάται με τις πλάτες των Αμερικανών) δίνει συνέντευξη στη γερμανική Bild και πετάει μια βόμβα: «Ευρωπαίος πολιτικός μού ζήτησε αποδείξεις ότι το έγκλημα στη Μπούτσα δεν είναι σκηνοθετημένο». Οταν τον ρώτησα αν πρόκειται για επικεφαλής κυβέρνησης, απάντησε «ναι», αλλά δεν ήθελε να πει ποιος ήταν, έγραψε στο Twitter ο Πάουλ Ροντσχάιμερ που πήρε τη συνέντευξη.

Οπότε άρχισε ο τζόγος:

– Μήπως ήταν ο Σολτς;

– Οχι, ο Ορμπαν ήταν.

Κι αν δεν ήταν κανένας, αλλά ο γελωτοποιός προσπάθησε να στήσει μια ακόμα προβοκάτσια, πετώντας αναπόδεικτα υπονοούμενα, για να μπορεί ο καθένας να βάζει ό,τι όνομα θέλει;

Προκαλεί η… γεμιστού

Κατά τη Θεανώ Φωτίου «το ότι βρεθήκαμε χιλιάδες άνθρωποι, με ζωντανή επαφή στο μεγαλύτερο συνέδριο που έχει γίνει, ήταν από μόνο του ένα συγκλονιστικό γεγονός». Μέχρις εδώ πάμε πάσο. Δεν μας πέφτει λόγος για το πώς οργανώνουν οι συριζαίοι τα giga group therapy. Είχε και συνέχεια, όμως, το πράγμα. Συγκλονίστηκε -όπως είπε- η πρώην υπουργός Γεμιστών με την αναφορά του Τσίπρα «στο μήνυμα της κομμουνίστριας και δολοφονημένης Ρόζας Λούξεμπουργκ, “Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”». Τι να πεις τώρα; Ν’ αρχίσεις τα… γαλλικά; Τα πάντα έχουν ένα όριο, εκτός από την αλητεία των συριζαίων.

Οι πρώτοι διδάξαντες…

Ενοχλήθηκε ο Ανδρουλάκης επειδή οι συριζαίοι σύνεδροι αποθέωσαν τον Πολάκη. Και αναρωτήθηκε ρητορικά: «Είναι προοδευτικό ένα κόμμα που αποθεώνει έναν πολιτικό του οποίου η συμπεριφορά στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι συμπεριφορά κοινοβουλευτικής παρακμής;». Και απάντησε αυθωρεί και παραχρήμα: «Δεν ταυτίζω μια τέτοια συμπεριφορά με ένα προοδευτικό μέτωπο». Ποιος παριστάνει τον… πολιτικά πολιτισμένο; Ενας πασόκος! Δεν χρειάζεται να του πούμε να ρωτήσει τον μέντορά του τον Σκανδαλίδη. Τα ξέρει και ο ίδιος καλά από πρώτο χέρι, γιατί παιδί του πασοκικού σωλήνα είναι. Και το μόνο για το οποίο στενοχωριέται είναι που ο σύγχρονος «αυριανισμός» είναι όπλο του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ.

…και η ρέπλικα

Για να είναι ολοκληρωμένο το ευθυμογράφημα, παραθέτουμε την απάντηση Πολάκη από το facebook (εννοείται πως διατηρούμε σύνταξη, ορθογραφία και στίξη):

«ΑΚΟΥ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ!!(γιατι μια του κλέφτη ,δυο του κλέφτη,τρεις και την κακή του μοιρα…)

Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε δηλώσεις για το ποιος (δεν) θα αναλάβει την πρωθυπουργία, αλλά και για το τι (δεν) είναι προοδευτικό κόμμα (φωτό 1, 2).

Άκου, λοιπόν, Νίκο Ανδρουλάκη:

1) Ακόμα βλέπεις τον ίσκιο – που σου φιλοτέχνησαν τα πάσης φύσεως διαπλεκόμενα συμφέροντα που σε θέλουν για δεκανίκι του πολιτικά “τελειωμένου” Μητσοτάκη – και νομίζεις ότι είναι το μπόι σου!

Πρωθυπουργό θα εκλέξει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ λαός και δεν θα τον επιβάλεις ούτε εσύ ούτε τα συμφέροντα που σε στηρίζουν. Όσο και να χτυπιέσαι κι εσύ και οι “φίλοι” σου, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς, τόσο καλύτερα για σένα…

2) Προοδευτικό είναι το κόμμα που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ένα ευρώ σε Τράπεζες και ό,τι δάνειο είχε πάρει, το έχει ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ μέχρι τελευταίου λεπτού!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που στη διακυβέρνηση του ΔΕΝ εκκόλαψε, ΔΕΝ στήριξε και ΔΕΝ ανέχθηκε τη λαμογιά και την κλεψιά του δημόσιου χρήματος. Το κόμμα που όσο και αν έψαξαν, ΔΕΝ βρήκαν ούτε ένα στέλεχος του να έχει πάρει ΜΙΖΕΣ ή να έχει φάει δημόσιο χρήμα. Το κόμμα που κανένα στέλεχος του ΔΕΝ κατηγορήθηκε για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος!!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που κατά τη διακυβέρνηση του, ΔΕΝ θαμπώθηκε από την ισχύ της εξουσίας και ΔΕΝ υπέκυψε στη δύναμη του πλούτου. Το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ έγιναν ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ με offhsore, ούτε παρατρεχάμενοι και θεραπαινίδες του συστήματος!

Προοδευτικό είναι το κόμμα που τα στελέχη του ΔΕΝ ξέχασαν από που ξεκίνησαν, τι και ποιους εκπροσωπούν, και για ποιους παλεύουν και αγωνίζονται!

Πιστευω καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα παραπάνω για σένα και το κομμα που προέρχεσαι και είσαι…

ΥΓ: Άκου και το τελευταίο Νίκο Ανδρουλάκη: Πολλά χρόνια η ΔΙΑΠΛΟΚΗ προσπαθεί λυσσαλέα και με διάφορους τρόπους (προφανώς έβαλε κι εσένα πλέον σε αυτή την “προσπάθεια”) να πείσει ή να εξαναγκάσει τον Αλ. Τσίπρα να με αποκηρύξει, περιθωριοποιήσει κλπ.

Ξέρεις γιατί δεν το κάνει;

Όχι γιατί με συμπαθεί, ή γιατί συσπειρώνω ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφουν διάφοροι «αφελεις» δημοσιολογουντες .(Δεν “μασάει” από αυτά ο Τσίπρας και το ‘χει αποδείξει!)

Δεν το κάνει, γιατί και ο ΙΔΙΟΣ αγωνίζεται (με το δικό του ύφος και τρόπο) για μια κοινωνία πιο ΔΙΚΑΙΗ και για μια χώρα στην οποία θα υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Δηλαδή για μια νέα Ελλάδα που ΟΛΟΙ οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πολίτες ονειρευόμαστε!

ΥΓ2 Δυστυχώς αντί να ΒΓΑΛΕΙΣ τα σωστά συμπεράσματα από την τεράστια επιτυχία του συνεδρίου του κορμού της προοδευτικής παράταξης, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,βγήκες δυο φορές τις μέρες του συνεδρίου να «κεντρώσεις» για να δείξεις υποταγή σε αυτούς που σε προώθησαν μετά που δεν πέτυχε το σχέδιο Λοβέδρου..

Μην συνεχίσεις έτσι!

Την επόμενη φορά που θα με αναγκάσεις να σου απαντήσω θα είμαι λιγότερο ευγενής προς τους «σοσιαλδημοκρατικούς» σου χαρακτηρισμούς….».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕμπόριο εθνικισμού
Επόμενο άρθρο Καταστολή στο ΑΠΘ: Το ξεναζέσταμα του αφηγήματος «νόμος και τάξη»

Σχετικά Αρθρα

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

Κόντρες 18 Αυγ 2026, 19:48

H πονηρή πορτοκαλιά

Κόντρες 17 Αυγ 2026, 19:56

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

Κόντρες 16 Αυγ 2026, 07:48

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

Κόντρες 13 Αυγ 2026, 19:50

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

Κόντρες 11 Αυγ 2026, 19:44

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

Κόντρες 10 Αυγ 2026, 19:35
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

Ημέρα ανθρωπισμού.

1936: Εκτελείται ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα μαζί με τον Διόσκουρο Γαλίντο και τους αναρχικούς Φρανθίθκο Γαλαδί και Χοακίν Αρκόγιας.

1967: Δώδεκα νέοι του ΠΑΜ πραγματοποιούν διαδήλωση-αστραπή στην Ερμού μοιράζοντας προκηρύξεις και φωνάζοντας συνθήματα.

1973: Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος ορκίζεται πρόεδρος της Δημοκρατίας και χορηγεί γενική αμνηστία.

1987: Βόμβα στο υπουργείο οικονομικών (ΕΛΑ).

1997: Βόμβα στο γραφείο του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Στέλιου Παπαθεμελή (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo