Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων
  • Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη
  • Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος
  • Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα
  • Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται
  • Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Φράξια με το φελλό
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Ιούλ 2026, 13:39

Παλιά, είχαμε φτιάξει την παραλλαγή μιας γνωστής (αλλά σεξιστικής) παροιμίας: Αν κλείσεις έναν ευρωρεβιζιονιστή στο μπουκάλι, θα κάνει φράξια με τον φελλό. Η παροιμία επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά με όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΔΠ τις τελευταίες μέρες. Της ίντριγκας το κάγκελο. Μόνο που το θέαμα είναι άκρως κωμικό. Δεν μπορούσαν να βγάλουν πρόεδρο ΚΟ, μετά την παραίτηση Φάμελλου, οπότε ο τιτανοτεράστιος και κυρίως θεοσεβούμενος Γιάννης Αμανατίδης ντύθηκε Λαουτάρο Μαρτίνες, ήρθε από τον πάγκο και έδωσε τη λύση: τον εξέλεξαν προσωρινό πρόεδρο της ΚΟ. Ισα-ίσα για να στείλει επιστολή στον Κακλαμάνη που να λέει ότι ο Πολάκης επιστρέφει στην ΚΟ.

Πόσοι εξέλεξαν τον Λαουτάρο, συγγνώμη τον κυρ-Γιάννη τον Αμανατίδη, που έγινε βουλευτής επειδή παραιτήθηκε η Νοτοπούλου; Εφτα βουλευτές: Ακρίτα, Αμανατίδης, Γιαννούλης, Δούρου, Ξανθόπουλος, Παππάς και Παπαηλιού. Πόσους βουλευτές είχε εκείνη τη στιγμή η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ; 17. Δηλαδή, οι 7 στους 17 κήρυξαν το όργανο σε απαρτία. Και μέχρι πότε θα είναι πρόεδρος ο κυρ-Γιάννης ο Αμανατίδης; Μέχρι το Σάββατο το πρωί! Τότε θα ξαναμαζευτούν για να εκλέξουν… κανονικό πρόεδρο ΚΟ. Αν θα είναι οχτώ (με την προσθήκη του Πολάκη), ο Πολάκης θα έχει μόνο δύο ψήφους (τη δικιά του και του Παπαηλιού. Περισσότερες πιθανότητες να εκλεγεί έχει η Δούρου. Η οποία μάλιστα βιαζόταν και ζήτησε να γίνει από χτες εκλογή κανονικού προέδρου ΚΟ και όχι προσωρινού, αλλά της έβαλε φρένο ο αρχιμανδρίτης (Παππάς) που ζήτησε «δικαίωμα», ήτοι χρόνο μπας και βρουν… συναινετική λύση. Δηλαδή να μπει αυτός πρόεδρος της ΚΟ, ώστε να ηρεμεί τον Πολάκη και τη Δούρου.

Αμα η Δούρου εκλεγεί το Σάββατο πρόεδρος της ΚΟ, θα είναι de jure και μεταβατική πρόεδρος του κόμματος. Τι θα κάνει ο Πολάκης; Θα ζητήσει να πάνε σε εκλογές από τη βάση, ώστε να καταφέρει να εκλεγεί αυτός; Το ευχόμαστε, γιατί θα είναι η ξεκαρδιστική κορύφωση του κωμικού σίριαλ.

Μπάστακας

Αρκετοί συριζαίοι βουλευτές, που τώρα ανεξαρτητοποιούνται, θα παραιτηθούν και από τις έδρες, όταν τους δοθεί εντολή από την Αμαλίας. Ολες και όλοι, πλην μιάς. Της Πόπης «πρόεδρε έλα με φόρα» Τσαπανίδου, η οποία ανήκει φυσικά στους Τσιπραίους. Αμα όμως παραιτηθεί από βουλευτίνα η Ποπάρα, τη θέση της θα πάρει ο Κασσελάκης! Οπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν επιτρέπεται να γίνει. Η Ποπάρα θα μείνει εκεί, μπάστακας, να παίζει μαν-του-μαν τον ΣτέΚας. Δεν παίρνουμε και όρκο, όμως. Μπορεί ο Τσίπρας να αφήσει τον ΣτέΚας να μπει στη Βουλή (ένας απλός βουλευτής θα είναι) για να σπάει πλάκα και για να σιχαθεί ο κόσμος ακόμα περισσότερο τον όψιμο κολλητό του ακροδεξιού Μπουμπούκου.

Με χέρια και με πόδια

Ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων Κώστας Ανεστίδης, που ο Μητσοτάκης προσπάθησε να εκθέσει βάζοντας τον Βουρλιώτη της «καταπολέμησης του μαύρου χρήματος» να του μπλοκάρει τους λογαριασμούς, χαρακτηρίζοντας τον ύποπτο για λαμογιές, επειδή όχι μόνο συμμετείχε στα μπλόκα αλλά χρησιμοποιούσε και τσουχτερό λόγο («έγραφε» στην οθόνη και είχε εξασφαλίσει προβολή από τα κανάλια), έχει απαλλαγεί από κάθε κατηγορία. Και τώρα δηλώνει: «Θα πολιτευτώ μόνο εάν ο Αντώνης Σαμαράς κατεβάσει ψηφοδέλτιο. Εάν κατεβάσει ψηφοδέλτιο, θα είμαι αυτός που θα τον στηρίξω με χέρια και με πόδια». Προφανώς έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στα ψηφοδέλτια της νέας ΠΟΛΑ. Πόσοι άλλοι γαλάζιοι αγροτοσυνδικαλιστές έχουν τον ίδιο προσανατολισμό αλλά δεν το λαλάνε;

Να βγούμε από την υποχρέωση

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος. Σε μόλις 15 συνεδριάσεις για την αναθεώρηση 34 άρθρων του Συντάγματος! Σεμνά και ταπεινά, για να μην απασχολήσουν τη δημοσιότητα. Θα γίνουν τώρα οι δυο προβλεπόμενες ψηφοφορίες στην Ολομέλεια της Βουλής και τέρμα. Η ΝΔ θα ψηφίσει την πρότασή της και στην επόμενη Βουλή (αναθεωρητική) θα χρειάζονται 180 ψήφοι για κάθε προς αναθεώρηση διάταξη. Κι όμως, ακόμα και σε μια κατακερματισμένη Βουλή όπως αναμένεται να είναι η επόμηνη, μπορεί να βρεθούν 180 ψήφοι για να καταργήσουν το άρθρο 16 του Συντάγματος, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ανοιχτά υπέρ, ενώ το τσιπρόκομμα δήλωσε ανοιχτό, διά στόματος του σκιώδους υπουργού Παιδείας Γαβρόγλου. Τώρα, λοιπόν, κρατάνε χαμηλά τη μπάλα («να βγούμε από την υποχρέωση»), αλλά την κατάργηση του άρθρου 16 μόνο ένας φοιτητικός ξεσηκωμός μπορεί να την αποτρέψει.

Αντεθνικώς δρώντες

Με το πού σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του ημιτελικού Γαλλίας-Ισπανίας στο Μουντιάλ, στον οποίο η Ισπανία ισοπέδωσε τους ψηλομύτηδες Γάλλους, χαλαρά μάλιστα, δεν πανηγύρισαν μόνο οι Ισπανοί. Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μπαστιά, πανηγυρίζοντας ξέφρενα για την ήττα της εθνικής «τους». Αν δεν είστε καλοί στη γεωγραφία, σας ενημερώνουμε ότι η Μπαστιά είναι η πρωτεύουσα της Κορσικής. Οι Κορσικανοί είναι έθνος υπό γαλλική κατοχή από το 1768. Μολονότι Κορσικανός ήταν ο Ναπολέων Βοναπάρτης, αυτό δεν έκαμψε τα αντι-γαλλικά αισθήματα των κατοίκων της Κορσικής. Που τα εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία.

Ο GOAT και τα υπογλώσσια

Εκμεταλλευόμενοι το ότι ο σύντροφος Κος Πάπιας από εψές είναι με υπογλώσσια, λόγω της ήττας (μιας ακόμα) της λατρεμένης του Αγγλίας, θα μπούμε λίγο στα χωράφια του. Ο Μέσι απέδειξε ότι είναι ο GOAT (μεγαλύτερος όλων των εποχών) του ποδόσφαιρου. Τα τελευταία χρόνια, από τα 34 μέχρι τα 39 του, έσπασε και τον μύθο ότι τάχα δεν είναι ηγέτης και τη διαρκή ανιστόρητη σύγκρισή του με τον Μαραντόνα. Οι άσχετοι έλεγαν ότι είχε σαρώσει τους τίτλους με τη Μπαρτσελόνα, αλλά σε επίπεδο εθνικών ομάδων δεν πήρε τίποτα, γιατί δεν είναι ηγέτης. Τα πήρε όλα και με την εθνική Αργεντινής, παίζει μπαλάρα στα 39 του και θα πάρει μέρος σε δεύτερο συνεχή τελικό Μουντιάλ. Οχι χαριστικά, όχι σερνόμενος ανάμεσα στα πόδια των νεαρότερων συμπαικτών του, αλλά ως ηγέτης τους. Και να χάσει την Κυριακή η Αργεντινή, ο Μέσι δεν πρόκειται να χάσει. Εμείς θα θέλαμε να κερδίσει η Ισπανία, για λόγους ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο: εκτός του ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, έχουμε και μια αμυδρή (αμυδρότατη) ελπίδα ότι ο Λαμίν Γιαμάλ θα σηκώσει μια παλαιστινιακή σημαία.

Μαρτυρίες συντρόφων αναγνωστών λένε πως ο θίασος της παράστασης «Ανεξάρτητα κράτη» την ώρα της υπόκλισης ανοίγει πάνω στη σκηνή την παλαιστινιακή σημαία. Το έκανε στο Βεάκειο στον Πειραιά, το έκανε και στη Θεσσαλονίκη, στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης – Συκεών, όπως φαίνεται και από το σύντομο βίντεο που πρόλαβε να τραβήξει αναγνώστης μας θεατής. Να πούμε μπράβο στον θίασο και να καλέσουμε ν’ ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/07/anexartita_krati_palaistinh.mp4
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕνα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα
Επόμενο άρθρο Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

Σχετικά Αρθρα

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

Κόντρες 16 Σεπ 2026, 20:17

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

Κόντρες 11 Σεπ 2026, 14:40

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

Κόντρες 10 Σεπ 2026, 20:53

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

Κόντρες 9 Σεπ 2026, 14:54

Ναρκισσιστική διαταραχή

Κόντρες 8 Σεπ 2026, 19:21

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

Κόντρες 7 Σεπ 2026, 10:13
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων

17 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

16 Σεπ 2026, 20:17
Πολιτισμός

Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα

16 Σεπ 2026, 18:35
Πολιτική

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

16 Σεπ 2026, 14:51
Υγεία

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης

Ασθενής μνήμη και άτυπη μαρτυρία υπεράσπισης του γιατρού του Κολωνακίου

16 Σεπ 2026, 13:18
Αγροτικά

ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»

16 Σεπ 2026, 11:51
Παιδεία

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

16 Σεπ 2026, 05:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2026, 00:01
Εργατικά

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

15 Σεπ 2026, 21:36
Παιδεία

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

15 Σεπ 2026, 21:31
Υγεία

Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας

15 Σεπ 2026, 21:27
Πολιτισμός

Ο Macklemore απαντά για τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο της περιοδείας του Ed Sheeran

«Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»

15 Σεπ 2026, 18:12
Εργατικά

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

15 Σεπ 2026, 12:01
Διεθνή

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

15 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

14 Σεπ 2026, 20:09
Πολιτισμός

Μαζικός κοινωνικός εκφασισμός: Με επικεφαλής τη σιωνιστική αντιπολίτευση ζητούν την «εξόντωση» των δημιουργών του «ΝΑΖΑ»

14 Σεπ 2026, 19:47
Αγροτικά

Εγκλημάτησαν κατά των κτηνοτρόφων και τώρα επιβάλλουν… στρατιωτικό νόμο στη Λέσβο!

Τεράστια η καταστροφή από τον αφθώδη πυρετό στους κτηνοτρόφους του νησιού

14 Σεπ 2026, 17:02
Υγεία

Η ιατρική της κονόμας ενισχύεται από το κράτος αλλά ενίοτε σκοτώνει

Οχετός υποκρισίας και αποποίησης ευθυνών μετά το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη

14 Σεπ 2026, 14:11
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

ΗΠΑ: Ημέρα πολιτικών δικαιωμάτων (1952).

1952: Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της αεροπορίας καταδικάζονται σε βαρύτατες ποινές.

1961: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές και ο ΥπΕξ Φατίν Ρουστού Ζορλού.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το ΡΧ της Συγγρού.

1970: Εμφύλιος δέκα ημερών στην Ιορδανία, βομβαρδισμός των Παλαιστινίων και εκδίωξή τους από τη χώρα.

1970: Πρώτη ενέργεια των Ερυθρών Ταξιαρχιών: Δύο μπιτόνια βενζίνης ανατινάζονται έξω από το σπίτι του γενικού διευθυντή της «Siemens» Τζουζέπε Λεόνι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo