Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Ιούνη
  • Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»
  • Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία
  • Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα
  • Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!
  • Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Φουά γκρα και συναγρίδα
Κόντρες

Φουά γκρα και συναγρίδα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Ιαν 2026, 11:06

Ο συνεργάτης της στήλης που καλύπτει το ρεπορτάζ ΣτέΚας ζήτησε να μην ασχοληθούμε μέχρι τι; 10 Γενάρη με τον Στέφανο σκέτο, διότι θα λείπει. Πήγε Αμερική με τον Τάιλερ και τη Φρόξι για να κάνει γιορτές σαν κανονικός άνθρωπος και δε θα ήταν σωστό να του μαυρίσουμε την καρδιά χρονιάρες μέρες. Εμείς υποψιαστήκαμε ότι μάλλον ο συνεργάτης θέλει να λουφάρει καναδυό βδομάδες και αποφασίσαμε να το ψάξουμε. Και τι διαπιστώσαμε; Οτι λίγο προτού πάρει τον Τάιλερ και τη Φρόξι και φύγουν για Νέα Υόρκη και Μαϊάμι, ο ΣτέΚας έδωσε μια μνημειώδη συνέντευξη, εγκαινιάζοντας ένα γιουτιουμπικό πρωινάδικο με τίτλο «Μια στα γρήγορα». Κορυφαία στιγμή της μνημειώδους συνέντευξης υπήρξε το φινάλε, όταν ο πρωινατζής ζήτησε από τον πρόεδρο να συγκρίνει τους πολιτικούς αρχηγούς με φαγητά (γιατί γελάτε;). Μέσα σε τρανταχτά γέλια, ο σκέτος έκανε τις συγκρίσεις: Μητσοτάκης-φάβα, Τσίπρας-σαρδέλα, Κωνσταντοπούλου-πιπεριά, Ανδρουλάκης-τζατζίκι. Για τον εαυτό του είπε, με τη γνωστή τοις πάσι σεμνότητά του, ότι θα ήταν φουά γκρα. Το ξανασκέφτηκε, όμως, και για να υπάρχει άμεση σύγκριση εντός του βασιλείου των ιχθύων, είπε ότι θα ήταν συναγρίδα (για να υπάρχει σύγκριση με τον Τσίπρα-σαρδέλα). Αυτή η σεμνότητα του σκέτου είναι που μας σκοτώνει.

Kαι ο Τζάκι Τσαν…

Δε χρειάζεσαι να είσαι φαν των ταινιών του για να γνωρίζεις τον Τζάκι Τσαν, τον Κινέζο από το Χονγκ Κονγκ με τη μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ. Μιλώντας σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, ο 71χρονος Τσαν θυμήθηκε τη στιγμή που παρακολούθησε πλάνα στα οποία ένα παιδί από τη Γάζα δεχόταν μια απλή ερώτηση: τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει. Η απάντηση του παιδιού, όπως είπε ο Τσαν, ήταν συγκλονιστική. «Τα παιδιά εδώ δεν προλαβαίνουν ποτέ να μεγαλώσουν», απάντησε το αγόρι.

«Μόλις τον άκουσα, άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυά μου. Δεν άντεξα», είπε ο Τσαν. «Η Γάζα… Τα παιδιά της Γάζας… Κάθε μέρα βομβαρδίζονται… Το βλέπετε…». Και εξήγησε ότι ο τόνος του αγοριού — ήσυχος, σταθερός, σχεδόν αποστασιοποιημένος — έκανε τη στιγμή ακόμη πιο συντριπτική. «Δεν υπήρχε καμία έκφραση στο πρόσωπό του», πρόσθεσε ο Τσαν. «Ηταν ήδη συνηθισμένος στον θάνατο».

Αναλογιζόμενος όσα είχε δει, ο Τσαν μίλησε εκτενώς για το πώς ο πόλεμος αναδιαμορφώνει την αντίληψη ενός παιδιού για τη ζωή και τον χρόνο. Είπε ότι το βίντεο τον ανάγκασε να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα πως για πολλά παιδιά στη Γάζα, η έννοια του μέλλοντος δεν είναι αφηρημένη — απλώς δεν υπάρχει. «Ρωτάμε τα παιδιά τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν», είπε, «αλλά για εκείνα, το ίδιο το μεγάλωμα είναι αβέβαιο».

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που συχνά φοβούνται το γήρας, κάνουν λάθος. Το να γερνάς είναι ευτυχία. Είναι ένα προνόμιο που στερείται από εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν μέσα στη βία. «Οι άνθρωποι φοβούνται να γεράσουν», είπε. «Ομως το να μπορείς να γεράσεις είναι στην πραγματικότητα μια ευλογία που σου δίνει η ζωή». Κάνοντας μια παύση, πρόσθεσε: «Αυτά τα παιδιά μπορεί να μη φτάσουν ποτέ σε αυτή την ευλογία».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι αυτό που τον στοίχειωσε περισσότερο δεν ήταν μόνο ο πόνος που αποτυπωνόταν στο βίντεο, αλλά η κανονικοποίησή του. Είπε ότι η ψυχρή, αυτονόητη απάντηση του παιδιού αποκάλυπτε πόσο βαθιά έχει υφανθεί η βία στην καθημερινή ζωή. «Οταν ένα παιδί μπορεί να λέει κάτι τέτοιο χωρίς συναίσθημα», κατέληξε ο Τσαν, «σου λέει τα πάντα για τον κόσμο μέσα στον οποίο ζει».

جاكي شان:

مؤخرًا، شاهدت فيديو. وما أن رأيت هذا الطفل يتكلم، بدأت أبكي فورًا. سُئل: “ماذا تريد أن تصبح عندما تكبر؟” فأجاب: “الأطفال في جانبنا لا يكبرون.” دموعي بدأت تتساقط على الفور.

غزة… أطفال غزة… كل يوم يتعرضون للقصف. وعندما قال تلك الجملة، لم يظهر على وجهه أي تعبير. إذًا،… pic.twitter.com/eTBG1txs3m

— Tamer | تامر (@tamerqdh) January 1, 2026

Φιλανθρωπία της ξεφτίλας

Εδώ στα μέρη μας, η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) εξέδωσε πανηγυρικό Δελτίο Τύπου για να εκφράσει «τις θερμές της ευχαριστίες προς τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη ΔΥΠΑ και συμμετέχουν ενεργά στις “Ημέρες Καριέρας”, για την πολύτιμη συμβολή τους στην ενίσχυση του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος με αγαθά κατά την εορταστική περίοδο». Μερικά πακέτα ρύζι, μερικά αναψυκτικά και μερικά γαλακτοκομικά εξασφάλισαν τη τζάμπα διαφήμιση για τέσσερις επιχειρήσεις, που σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ ανέλαβαν, λέει, «πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναδεικνύοντας τον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο των επιχειρήσεων πέρα από τη δημιουργία θέσεων εργασίας»! Εχει κι άλλο, εξίσου, αν όχι περισσότερο προκλητικό: «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας, επιβεβαιώνοντας ότι η συνεργασία της ΔΥΠΑ με τον επιχειρηματικό κόσμο μπορεί να έχει ουσιαστική κοινωνική συνεισφορά, ιδιαίτερα σε περιόδους αυξημένου κοινωνικού συμβολισμού, όπως οι εορτές»!

Πρωτοχρονιάτικη δήλωση αρχηγού κόμματος (δεν έχει σημασία που δεν υπάρχει ακόμα) είναι η παρακάτω. Ανέμπνευστη, ανερμάτιστη, μπουρδολογική, με μια εσάνς χριστιανικού φαταλισμού, δάνειο από τον μανιχαϊσμό (η πάλη των δυνάμεων του φωτός με τις δυνάμεις του σκότους).

Aσε, ρε πονηρέ

Εντεκα (!) φωτογραφίες συνόδευαν το Δελτίο Τύπου: ο Χαρακόπουλος με δεσποτάδες, ο Χαρακόπουλος με στραταίους, ο Χαρακόπουλος με πολίτες, ο Χαρακόπουλος στη λιτανεία, ο Χαρακόπουλος να ασπάζεται σεβάσμια την εικόνα του αγίου, ο Χαρακόπουλος να πίνει καφέ κτλ. Κι όλ’ αυτά για να στείλει το μήνυμα ότι «Οι άγονες αντιπαραθέσεις υπονομεύουν το συλλογικό μας μέλλον». Ασε, ρε πονηρέ, που θα ‘λεγε και ο Αβγολέμονος.

Η λογοκλοπή είναι ντροπή, φίλτατοι του ΠΑΝΤΙΕΡΑ

Η λογοκλοπή δεν περιλαμβάνεται στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα όπως τα ταξιονόμησε ο Ευάγριος ο Ποντικός (υπερηφάνεια, λαιμαργεία, λαγνεία, απληστία, οργή, οκνηρία, ζηλοφθονία), περιλαμβάνεται όμως στα ασυγχώρητα της αριστερής παράδοσης. Οι κλασικοί μάς δίδαξαν ότι δεν πρέπει να κλέβουμε τις ιδέες και τη δουλειά άλλων, αλλά να τις χρησιμοποιούμε αναφέροντας πάντοτε την πηγή.

Στο προκείμενο, μετά από τον σύντομο πρόλογο.

Το πρωί στις 26 Δεκέμβρη του 2025 δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο: Εγκλημα! Διαγράφουν φοιτητή της Νομικής ΑΠΘ με σοβαρότατα προβλήματα υγείας – Ερμηνεύουν αυθαίρετα ακόμα και αυτόν τον νόμο-καρμανιόλα περί διαγραφών. 

Μερικές ώρες αργότερα (δεν ξέρουμε πόσες ακριβώς, γιατί δεν αναφέρεται ώρα ανάρτησης), το άρθρο δημοσιεύτηκε αυτούσιο στην ιστοσελίδα pantiera.gr, με τίτλο: Νομική ΑΠΘ: Διαγράφουν φοιτητή με σοβαρά προβλήματα υγείας! Οχι μόνο δεν αναφέρεται η πηγή (το eksegersi.gr), αλλά προστέθηκε ένα προλογάκι δύο γραμμών, που αναφέρει: «Αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες που γνωρίζουν, δημοσιοποιούν την κατάσταση και καλούν σε ξεσηκωμό – ασπίδα αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο φοιτητή»!

Τι να πούμε; Αυτά είναι ντροπής πράγματα, φίλτατοι του pantiera.gr. Τα κάνουν αστικά σάιτ, όχι να τα κάνουν και αριστερά σάιτ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕυχές από παλαιστίνιους/ες συναδέλφους
Επόμενο άρθρο Η κυβέρνηση της μέγιστης αναλγησίας διέγραψε 308.605 φοιτητές

Σχετικά Αρθρα

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

Κόντρες 17 Ιούν 2026, 13:58

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

Κόντρες 12 Ιούν 2026, 20:15

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

Κόντρες 10 Ιούν 2026, 13:10

Aναμενόμενα και μη

Κόντρες 8 Ιούν 2026, 19:53

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

Κόντρες 5 Ιούν 2026, 20:26

Ο Αγώνας του Αιώνα

Κόντρες 4 Ιούν 2026, 20:30
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
Οικονομία

PosoKaneiToDoulema?

17 Ιούν 2026, 22:19
Διεθνή

«Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν

17 Ιούν 2026, 20:39
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

17 Ιούν 2026, 13:58
Διεθνή

Νew York Times: Το τζογάρισμα του Τραμπ με το Ιράν καταλήγει σε ταπεινωτική ήττα

17 Ιούν 2026, 11:44
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
Παιδεία

Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο

Κόλαφος για τους σχολάρχες και τους αστογραφειοκράτες της ΟΙΕΛΕ

17 Ιούν 2026, 08:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούνη

17 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

16 Ιούν 2026, 22:23
Διεθνή

Αραγτσί: Χωρίς την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τα εδάφη που κατέλαβαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, δεν θα θεωρείται πλήρης τερματισμός του πολέμου

16 Ιούν 2026, 20:43
Πολιτική

Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;

Εντελώς ξεδιάντροπα, με φωτογραφική διάταξη, ο Πιτσιλής στέλνει στη «βαθιά κατάψυξη» την υπάλληλο που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιδοτήσεων

16 Ιούν 2026, 18:59
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Ημέρα δρεπανοκυττάρωσης.

Κουβέιτ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1961).

Τρινιντάντ-Τομπάγκο: Ημέρα εργασίας.

1912: Καθιερώνεται η οκτάωρη εργασία στις ΗΠΑ.

1917: Η Βρετανία παρέχει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες άνω των τριάντα ετών.

1933: Η Γαλλία προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Λέον Τρότσκι.

1971: Ανακοινώνεται ότι η Ελλάδα έχει 10.311 δημοτικά σχολεία και 1.222.481 αναλφάβητους.

1975: Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στα πολιτικά και διπλωματικά πηγαδάκια των Βρυξελλών και του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup έναν πολύτιμο και σταθερό σύμμαχο για τη νέα βιομηχανική πολιτική της Ευρώπης. Η Γαλλία πιέζει συστηματικά για τη δημιουργία κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και η Αθήνα ευθυγραμμίζεται πλήρως με αυτήν τη στρατηγική επιλογή. Η συνάντηση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποδεικνύει ότι οι δύο χώρες χτίζουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις δημοσιονομικές αγκυλώσεις του Βορρά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ευελιξία και γενναίες επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Political

(Ο ίδιος ο εκδότης της Political υπογράφει το παραπάνω σχόλιο. Μιλάμε μας έφυγε το σαγώνι. Δεν φανταζόμασταν ότι οι παραμυθάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί. Ο Μακρόν περίπου εκλιπαρεί τη συμμαχία του Πιερρακάκη! Η Γαλλία του Μακρόν συμμαχεί με την Ελλάδα του Μητσοτάκη για να κάμψουν τη δημοσιονομική πειθαρχία του Βερολίνου! Κι όλα αυτά επειδή ο Πιερρακάκης είχε μια συνάντηση με τον προσωπάρχη του Ελιζέ και πέρασε κι ο Μακρόν να πει μια καλημέρα στα όρθια, αποτυπωμένη σε μια στραβοχυμένη φωτογραφία τραβηγμένη με κινητό. Ισα-ίσα για να αποκαλυφτεί το επαρχιώτικο κόμπλεξ του «βουτυρομπεμπέ». Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει παρόμοια αφηγήματα ήταν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και των Μνημονίων. Τότε έλεγαν πως η Γαλλία του Ολάντ και η Ελλάδα του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα πιέζουν το γερμανικό δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να συμφωνήσει στην έκδοση ευρωομολόγων. Τα οποία, ως γνωστόν, δεν εκδόθηκαν ποτέ. Ούτε διαταράχτηκε ο γερμανογαλλικός άξονας. Αλλά τότε έδιναν τον πρώτο λόγο στο Ολάντ. Κρέμονταν από τα «καλαμπαλίκια» του γάλλου προέδρου μπας και καταφέρει να πετύχει την έκδοση ευρωομολόγων. Τώρα το τερμάτισαν. Τώρα ισχυρίζονται ότι ο γάλλος πρόεδρος κρέμεται από τα «καλαμπαλίκια» του Πιερρακάκη και τον θέλει οπωσδήποτε σύμμαχο για να κάνει πίσω η Γερμανία του Μερτς! Τη ζημιά την έκανε ο Τραμπ. Από τότε που ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας άρχισε να γράφει τα πιο μεγάλα «φίδια», θεωρούν πως μπορούν όλοι τους να κάνουν το ίδιο. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι πολύ λίγοι…)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo