Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Ιούλη
  • Oι σιωναζιστές ξεφτιλίζουν τους ξενόδουλους αστούς πολιτικούς της Βηρυτού
  • Η Τουρκία με τη σχετική ανεξαρτησία της, ως περιφερειακή δύναμη, και η Ελλάδα σε ρόλο βαστάζου των σιωναζιστών
  • Η Χαμάς διέλυσε την κυβέρνηση της Γάζας και δηλώνει πανέτοιμη να παραδώσει στην Εθνική Επιτροπή για τη Διοίκηση της Γάζας
  • Σαν σήμερα 7 Ιούλη
  • Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Βηρυτός-Ουάσιγκτον-Τεχεράνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Φιέστες εξαπάτησης των ανέργων! 
Εργατικά

Φιέστες εξαπάτησης των ανέργων! 

«Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Μάι 2022, 13:53

Μετά την… επιτυχία που σημείωσαν οι «Ημέρες Καριέρας» του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, αύριο, Σάββατο 14 του Μάη, «μετακομίζουν» στη Λάρισα. Πρόκειται για την 5η «Ημέρα Καριέρας», που θα  γίνει σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, με στόχο «να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού».  Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 επιχειρήσεις με πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Αυτό που κάνουν οι άνεργοι όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου από μόνοι τους καλούνται να το κάνουν και αυτό το διήμερο, αλλά χωρίς να λιώσουν σόλες, χωρίς να παίρουν τηλέφωνα και να κλείνουν ραντεβού. Θα κάνουν απλώς βόλτα στα τραπεζάκια που θα στηθούν και θα παίρνουν πληροφορίες για την κάθε επιχείρηση. 

Σε αυτή τη φιέστα ο ΟΑΕΔ (που πλέον ονομάζεται ΔΥΠΑ), εκτός από… οικοδεσπότης, θα έχει και το ρόλο του κομπάρσου! Οπως μας πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση, οι εργασιακοί σύμβουλοι «της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού».

Ο οργανισμός και τα στελέχη του, δηλαδή, δεν θα έχουν καμία ανάμιξη στις επαφές των ανέργων με εκπροσώπους των επιχειρήσεων που θα κάθονται στα τραπεζάκια. Δεν πρόκειται να καταγράψει ανάγκες, ειδικότητες, ούτε να προτείνει (πολύ περισσότερο να επιβάλει…) την πρόσληψη εργαζομένων σε αυτές τις εταιρίες του ιδιωτικού καπιταλιστικού τομέα. Οι εργασιακοί σύμβουλοι θα βρίσκονται εκεί για να εξηγήσουν τα επιδοτούμενα προγράμματα ολιγόμηνης απασχόλησης, την «επαγγελματική κατάρτιση», ενώ αν χρειαστεί θα δίνουν συμβουλές για τη σύνταξη του βιογραφικού. Επίσης, θα δίνουν πληροφορίες για την ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους οι άνεργοι, ώστε να προωθηθούν στις αντίστοιχες εταιρίες κλπ.

Οπως διαπιστώσαμε στο αντίστοιχο εργασιακό παζάρι που είχε στήσει ο ΟΑΕΔ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πριν από το Πάσχα, ανάμεσα στις «προσφορές» υπήρχε και γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ γερμανικών συμφερόντων, που ζητούσε εργαζόμενους για τετράωρη απασχόληση με εναλλασσόμενο ωράριο κάθε μέρα! Για τέτοια… προοπτική καριέρας μιλάμε δηλαδή! 

Αυτό που ενδιαφέρει τον σούπερμαν του νεοφιλελευθερισμού Κωστή Χατζηδάκη είναι από τη μια να κάνει ντόρο, ότι κάποια… κοσμογονία γίνεται όσον αφορά την ανεργία. Μετά τις… «Δουλειές Ξανά», όπως ψευδεπίγραφα ονόμασε το νομοθετικό του έκτρωμα, έχουμε και τις πανηγυρτζίδικες «Ημέρες Καριέρας». Και από την άλλη, να στείλει το μήνυμα πως η επαγγελματική αποκατάσταση είναι κυρίως «ατομική ευθύνη» των ίδιων των ανέργων, που μέχρι σήμερα δεν «ενεργοποιούνταν» όσο έπρεπε, αλλά βολεύονταν με τα επιδόματα και τις… τεράστιες παροχές του ΟΑΕΔ.

Εχουν το θράσος να μιλάνε για «καριέρες» και στήριξη των ανέργων, την ίδια στιγμή που με το καινούργιο νομοθετικό έκτρωμα κόβουν τις μοριοδοτήσεις για τα προγράμματα των δήμων στους ανέργους με οικογενειακό εισόδημα πάνω από 14.000 ευρώ και 20.000 ευρώ για τους έγγαμους (αναλυτικά εδώ και εδώ). Που καταργούν για την ίδια κατηγορία ανέργων μια σειρά μικροπαροχές, όπως δωρεάν μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς, κοινωνικό τουρισμό κ.ά.), θεωρώντας πως λόγω οικογενειακού εισοδήματος αυτοί ανήκουν στα… «ρετιρέ των ανέργων». Σε μια περίοδο μάλιστα, που το οικογενεικό εισόδημα των… προνομιούχων ανέργων εξανεμίζεται εύκολα από τους φουσκωμένους λογαριασμούς, την άνοδο στην τιμή των καυσίμων και στα ανατιμημένα είδη πρώτης ανάγκης. Οταν παρά τις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες, οι προσλήψεις στο Δημόσιο γίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ δεν ανανεώνουν ούτε τις συμβάσεις του ΟΑΕΔ γι’ αυτούς τους τομείς (π.χ. οι 682 συμβασιούχοι στον ΕΦΚΑ). 

Το μόνο που μπορούν να «προσφέρουν» στους ανέργους είναι κάποια  επιδοτούμενα προγράμματα που ανακυκλώνουν την ανεργία (δείτε εδώ και εδώ), που διαρκούν κάποιους μήνες (για μετά… έχει ο θεός), χωρίς καμία δέσμευση των καπιταλιστών μετά τη λήξη του προγράμματος. 

Ταυτόχρονα, στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας έχει στηθεί ένας χορός εκατομμυρίων, από τον οποίο πραγματικοί ωφελούμενοι είναι οι εργοδότες καπιταλιστές, που για τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας επιδοτούνται πλέον με το 100% του λεγόμενου «μισθολογικού κόστους» και των ασφαλιστικών εισφορών, οι επιχειρηματίες των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, οι εργολάβοι που θα συμπράξουν στη «στεγαστική πολιτική» του ΟΑΕΔ και ένα σωρό άλλοι που θα μεσολαβήσουν γι’ αυτά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΒασιλικότεροι του βασιλέως

«Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

Επόμενο άρθρο 30 νεκροί – 29 νέες διασωληνώσεις

«Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

Σχετικά Αρθρα

Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους

Εργατικά 6 Ιούλ 2026, 05:26

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Εργατικά 2 Ιούλ 2026, 21:06

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:32

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:27

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

Εργατικά 30 Ιούν 2026, 07:37

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

Εργατικά 24 Ιούν 2026, 12:30
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούλη

8 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι σιωναζιστές ξεφτιλίζουν τους ξενόδουλους αστούς πολιτικούς της Βηρυτού

Απαιτούν από τη Βηρυτό να αποκλείσει «ανεπιθύμητους» αξιωματικούς του λιβανικού στρατού από την ανάπτυξή τους στον νότιο Λίβανο

7 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Η Τουρκία με τη σχετική ανεξαρτησία της, ως περιφερειακή δύναμη, και η Ελλάδα σε ρόλο βαστάζου των σιωναζιστών

7 Ιούλ 2026, 14:43
Διεθνή

Η Χαμάς διέλυσε την κυβέρνηση της Γάζας και δηλώνει πανέτοιμη να παραδώσει στην Εθνική Επιτροπή για τη Διοίκηση της Γάζας

7 Ιούλ 2026, 11:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

7 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο τρίγωνο Βηρυτός-Ουάσιγκτον-Τεχεράνη

6 Ιούλ 2026, 18:54
Κόντρες

Pain in the ass

6 Ιούλ 2026, 14:01
Αγροτικά

Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

6 Ιούλ 2026, 12:05
Διεθνή

Γαλιμπάφ: Η διπλωματία πρέπει να διασφαλίζει τα κέρδη του πεδίου της μάχης

Συνάντηση του ιρανού προέδρου της Βουλής με το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Μοχάμαντ Νταρουίς

6 Ιούλ 2026, 09:39
Εργατικά

Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους

6 Ιούλ 2026, 05:26
Υγεία

Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία

6 Ιούλ 2026, 05:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

6 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Γιάννη Μανέτα, Τα Δαρβινικά Δεινά

5 Ιούλ 2026, 19:49
Διεθνή

«Με έφεραν εδώ για να με σκοτώσουν… Αυτό είναι το τέλος»

5 Ιούλ 2026, 18:38
Αθλητισμός

Οταν το ποδόσφαιρο γίνεται κάτι παραπάνω από ένα άθλημα

5 Ιούλ 2026, 14:01
Διεθνή

Φρανσουά Μπουργκά: «Η καταδίκη μου αποκαλύπτει τα όρια του διαλόγου στη Γαλλία σχετικά με το πολιτικό Ισλάμ, την Παλαιστίνη και την αποικιακή κληρονομιά»

5 Ιούλ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούλη

Ημέρα κατά της αλλεργίας.

1949: Εκτελείται ο φοιτητής της νομικής Παύλος Παπαμερκούριος, (“χρυσός αετός“) που ενέπνευσε τον Μίκη Θεοδωράκη για το “τραγούδι του νεκρού αδερφού“.

1949: Ανακαλύπτονται σε κρύπτη στην παλιά Κοκκινιά τα τυπογραφεία της ΚΕ του ΚΚΕ, συλλήψεις στελεχών.

1968: Καταδίκες δώδεκα μελών της ΔΑ.

1972: Συλλαμβάνονται οι Κλάους Γίνσχκε και Ιρμγκαρντ Μέλερ (RAF).

1982: Ανοίγουν οι ελληνικές τράπεζες μετά από 45ήμερη απεργία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Εφετείο 17Ν

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • ΕΛΑ

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Επικοινωνία

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Όροι χρήσης

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Ποιοι είμαστε

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Επικοινωνία

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

  • Όροι χρήσης

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

    «Ημέρες Καριέρας» και στη Λάρισα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo