Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Ιούλη
  • Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;
  • Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο
  • Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα
  • EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Ξανάσμιξαν τ’ αηδόνια
Εργατικά

Ξανάσμιξαν τ’ αηδόνια

ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Απρ 2023, 12:39
Το σύνθημα γράφτηκε σε κατάληψη του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ. Για το ΠΑΜΕ όλα είναι ζήτημα αλλαγής συσχετισμών στα ηγετικά όργανα του αστικοποιημένου συνδικαλισμού.

Πανηγυρίζει η μία από τις δύο παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ: «Μια νέα περίοδος ξεκινά – Ολοι μαζί δυνατά και ασυμβίβαστα συνεχίζουμε»!

Ποιοι είναι οι «όλοι μαζί»; Η ΠΑΣΚΕ του Γιάννη Παναγόπουλου και το ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ του Νίκου Φωτόπουλου. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ! Ο Παναγόπουλος εκλέχτηκε και πάλι πρόεδρος της ΓΣΕΕ (έκλεισε 17 χρόνια στο πόστο!) και ο Φωτόπουλος εκλέχτηκε γενικός γραμματέας, διαδεχόμενος τον δεξιό Κιουτσούκη της ΔΑΚΕ, ο οποίος από τις εκλογές του συνέδριου στο Καβούρι ακόμα διαμαρτυρόταν ότι τον «έστησε» ο πρώην αγαπημένος του σύμμαχος Παναγόπουλος.

Η ΠΑΣΚΕ έχει 19 έδρες στην 45μελή διοίκηση, το ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ του Φωτόπουλου 3, οπότε τσόνταρε και τη δική του ψήφο το μοναδικό μέλος της διάσπασης της ΔΑΚΕ («Ενότητα Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής») και σχηματίστηκε η οριακή πλειοψηφία των 23 στους 45. Το ΠΑΜΕ (είναι δεύτερη δύναμη με 11 έδρες) δεν συμμετέχει εδώ και χρόνια στο προεδρείο (συμμετέχει όμως στην Εκτελεστική Επιτροπή), ενώ τη ΔΑΚΕ του Κιουτσούκη (τρίτη δύναμη με 9 έδρες την άφησαν εκτός νυμφώνος). Εκτός προεδρείου έμεινε και η δεύτερη παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ («Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση») που έχει 2 έδρες στη διοίκηση. Κατάφερε, όμως, να εκπροσωπηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή χάρη στις… φιλικές ψήφους που της έδωσε η ΔΑΚΕ του Κιουτσούκη.

Ετσι, Παναγόπουλος και Φωτόπουλος, ο ένας ανοιχτός αστός εργατοπατέρας, ο άλλος υποτίθεται ταξικός, έκαναν πράξη την «προοδευτική διακυβέρνηση» στη ΓΣΕΕ, ανοίγοντας το δρόμο και για το κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ανάλογα με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 21ης του Μάη.

«Αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη θέση με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς. Δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι όπως κάναμε πάντα, έτσι και τώρα και από αυτή τη σημαντική θέση, δυνατά, σταθερά και αταλάντευτα συνεπείς με τις αξιακές αρχές μας για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων», ανακοίνωσε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη γνωστή κομπορρημοσύνη (και τα… ιδιότυπα ελληνικά) του Φωτόπουλου.

Προσέξτε τα δεδομένα: η ομάδα του Παναγόπουλου πήρε τα 7 από τα 8 πόστα του προεδρείου (τακτικούς και αναπληρωματικούς), δίνοντας στον Φωτόπουλο τη θέση του τακτικού γενικού γραμματέα. Ακόμα κι αν αυτός αρνηθεί να υπογράψει κάτι, υπάρχει ο πασκίτης αναπληρωτής γενικός γραμματέας για να κάνει τη δουλειά. Κι αυτός καμαρώνει ότι πήρε… ταξικό πόστο.

Για το ρόλο που παίζει η πλήρως αστικοποιημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της πουλημένης στο κεφάλαιο ΓΣΕΕ έχουμε γράψει πάμπολλες φορές και δεν σκοπεύουμε να επανέλθουμε εδώ. Την πολιτική διάσταση της νέας κολεγιάς σημειώνουμε, καθώς οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να συνεννοηθούν στο παρασκήνιο και να στήσουν συγκυβέρνηση, αποκλείοντας την παράταξη της ΝΔ. Ο Φωτόπουλος και οι άλλοι συριζαίοι (πρώην πασόκοι είναι) ξεπλένουν τον Παναγόπουλο, τον πιο ξετσίπωτο και προκλητικό εργατοπατέρα που πέρασε απ’ αυτό το πόστο.

Για την εργατική τάξη τίποτα δεν αλλάζει, φυσικά. Η ΓΣΕΕ ήταν, είναι και θα παραμείνει όργανο των καπιταλιστών και του κράτους τους. Η ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος δεν μπορεί και δεν πρόκειται να περάσει μέσα από τα κανάλια του αστικοποιημένου συνδικαλισμού. Μπορεί και πρέπει να προχωρήσει μόνο σε πλήρη ρήξη με το αστικοποιημένο συνδικαλιστικό σύστημα.

Εκτύπωση 🖨
ΓΣΕΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠρότυπο του Τσίπρα ο Σολτς!

ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα ΝΔ για Παιδεία: Το παρελθόν αδιάψευστος μάρτυρας του μέλλοντος

ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Σχετικά Αρθρα

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

Εργατικά 11 Ιούλ 2026, 17:03

Ομόφωνα κατά δυνητικής αργίας εισηγείται το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς Χαρτζουλάκη και Χοτζόγλου

Σιγή ιχθύος από την Ζαχαράκη

Εργατικά 8 Ιούλ 2026, 07:44

Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους

Εργατικά 6 Ιούλ 2026, 05:26

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Εργατικά 2 Ιούλ 2026, 21:06

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:32
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

17 Ιούλ 2026, 21:36
Πολιτική

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

17 Ιούλ 2026, 19:31
Κόντρες

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

17 Ιούλ 2026, 14:11
Διεθνή

EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία

17 Ιούλ 2026, 10:04
Διεθνή

O Bανς στέλνει σιωνιστές «στο διάολο»!

17 Ιούλ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

17 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

Και οι 17 αμερικανικές βάσεις στην περιοχή έχουν καταστραφεί

16 Ιούλ 2026, 20:33
Πολιτική

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

16 Ιούλ 2026, 19:59
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

16 Ιούλ 2026, 13:39
Διεθνή

Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα

16 Ιούλ 2026, 11:53
Διεθνή

Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι

16 Ιούλ 2026, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

16 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης

15 Ιούλ 2026, 21:09
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο

15 Ιούλ 2026, 20:02
Κόντρες

Μαρινακίες

15 Ιούλ 2026, 14:25
Παιδεία

Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!

15 Ιούλ 2026, 13:26
Παιδεία

Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος

Αποτελεί μια εξαιρετικά εχθρική πράξη σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς, των φοιτητών, της εκπαίδευσης και της έρευνας στα δημόσια πανεπιστήμια

15 Ιούλ 2026, 13:14
Πολιτική

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

15 Ιούλ 2026, 13:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

Ημέρα Nelson Mandela.

Ισπανία: Ημέρα εργασίας.

1925: Εκδίδεται το μανιφέστο του Αδόλφου Χίτλερ “Ο αγών μου“.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1988: Τέλος του πολέμου Ιράν – Ιράκ.

1994: 96 άνθρωποι σκοτώνονται και πολλοί τραυματίζονται από έκρηξη σε κτίριο που φιλοξενεί εβραϊκές οργανώσεις στο Μπουένος Αιρες.

2002: Συλλαμβάνονται οι Βασίλης Τζωρτζάτος και Θεολόγος Ψαραδέλλης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Εφετείο 17Ν

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • ΕΛΑ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Επικοινωνία

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Όροι χρήσης

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Ποιοι είμαστε

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Επικοινωνία

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

  • Όροι χρήσης

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

    ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo