Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!
  • Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)
  • Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»
  • Σαν σήμερα 20 Γενάρη
  • AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
  • Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Το καλοκαίρι «ήρωες», το χειμώνα «χούλιγκαν»
Εργατικά Καταστολή

Το καλοκαίρι «ήρωες», το χειμώνα «χούλιγκαν»

ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Νοέ 2024, 09:04

Τι ζητούν οι εποχικοί πυροσβέστες που έκαναν χτες κατάληψη στο υπουργείο Πολιτικής (Μη) Προστασίας; Να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε 12μηνες και να μη συνεχίζεται το ίδιο βιολί, να βγαίνουν κάθε χειμώνα  στην ανεργία. Γι’ αυτό κατέβηκαν απ’ όλη την Ελλάδα στην Αθήνα, απαιτώντας να δοθεί άμεσα λύση στο αίτημά τους.

Ο Κικίλιας, όμως, δεν… άδειαζε. Την ώρα που οι εποχικοί πυροσβέστες είχαν κατακλύσει το υπουργείο (χωρίς να προκαλούν καμιά ζημιά, απλά παραμένοντας εκεί), αυτός ανακοίνωνε ότι θα συναντήσει εκπροσώπους τους την άλλη εβδομάδα:

«Οπως είχα δεσμευθεί, μετά το τέλος της αντιπυρικής θα πραγματοποιήσω συνάντηση με τους εκπροσώπους των εποχικών-συμβασιούχων πυροσβεστών. Kαι αυτό θα κάνω την ερχόμενη Τετάρτη 6/11. Στη συνάντηση θα συζητήσουμε διεξοδικά τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, προτού προχωρήσουμε στο διαγωνισμό, στο πλαίσιο του Προεδρικού Διατάγματος 36/2019, που όπως όλοι γνωρίζουν, αποτέλεσε αντικείμενο πρότασης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2019».

Αυτοί οι εργάτες, που δουλεύουν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες και που κάθε καλοκαίρι εισπράττουν… παράσημα ηρωισμού από τους υποκριτές των κυβερνήσεων και της μπουρζουαζίας, ζητούν το αυτονόητο: να τους κάνουν ετήσιες συμβάσεις και όχι να ζουν μόνιμα με την αγωνία αν θα τους ξαναπάρουν την επόμενη χρονιά. Μιλάμε για περίπου 2.500 εποχικούς πυροσβέστες.

Ο υφυπουργός Τουρνάς δεν ήταν σε θέση να δώσει καμιά απάντηση και τους παρέπεμψε στη συνάντηση με τον Κικίλια μετά από μια εβδομάδα. Ο Κικίλιας τους απάντησε ότι σε μια εβδομάδα θα ακούσει τους… προβληματισμούς τους! Δεν το συνεχίζουμε, γιατί θα έπρεπε να ξεσπάσουμε σε υβρεολόγιο. Σημειώνουμε, όμως, πως εκείνο που σχεδιάζουν είναι να βάλουν ηλικιακά και άλλα κριτήρια, που θ’ αφήσουν εκτός εποχικής πρόσληψης την επόμενη σεζόν πολλούς εποχικούς πυροσβέστες που κάνουν χρόνια αυτή τη δουλειά.

«Εξω δεν θα βγούμε αν δεν δικαιωθούμε», ήταν το σύνθημα-απάντηση στον Τουρνά. Εκατοντάδες εργάτες της πυρόσβεσης παρέμειναν μέσα στο υπουργείο, απαιτώντας συνάντηση με τον Κικίλια και άμεση ικανοποίηση του αιτήματός τους για ανανέωση των συμβάσεών τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έκανε καμιά εκτονωτική κίνηση. Εφάρμοσε το παλιό δόγμα της κατασταλτικής Δεξιάς: «δεν συζητούμε με διαδηλωτές»! Εδωσε τελεσίγραφο να βγουν από το κτίριο. Και επειδή οι εποχικοί πυροσβέστες δεν βγήκαν (και καλά έκαναν), δόθηκε εντολή στα ΜΑΤ να τους βγάλουν με τη βία, ρίχνοντας χημικά ακόμα και μέσα στο κτίριο, σε κλειστό χώρο!

Οι εποχικοί πυροσβέστες δεν «μάσησαν». Αντιστάθηκαν όπως μπορούσαν, αλλά τα χημικά τους ανάγκασαν να βγουν από το κτίριο. Εκμεταλλευόμενοι τα χημικά, οι μπάτσοι συνέχισαν την επίθεση και έξω από το κτίριο, όπου ανέλαβε δράση και η «αύρα» των ΜΑΤ. Νερό με πίεση ενάντια σε πυροσβέστες! Φαινομενικά σουρεαλιστική η σκηνή, όμως απόλυτα λογική για την κρατική καταστολή ενάντια σε όσους διεκδικούν το δίκιο τους, είτε είναι πυροσβέστες, είτε εκπαιδευτικοί, είτε φοιτητές, είτε συνταξιούχοι.

Η ανακοίνωση της μπατσαρίας είναι για φτύσιμο: Τους δόθηκε, λέει, προθεσμία για να φύγουν από το υπουργείο, «κατόπιν επικοινωνίας με τον αρμόδιο Εισαγγελέα» (αυτό έλειπε, να μην καλύψει την αστυνομική καταστολή η εισαγγελική πλευρά του δικαστικού μηχανισμού, που κάλυπτε ακόμα και την καταστολή της χούντας). Αλλά «τα άτομα δεν αποχώρησαν από το χώρο, ενώ κατά την παρουσία τους προκάλεσαν φθορές και επιτέθηκαν ρίπτοντας αντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων»!

Τι να πεις, ότι οι εποχικοί πυροσβέστες ήταν επί ώρες μέσα στο υπουργείο και αν ήθελαν θα μπορούσαν να το κατεδαφίσουν, όμως δεν έγινε η παραμικρή ζημιά; Το αποκορύφωμα: «Επιπλέον, ύστερα από την απομάκρυνσή τους από το χώρο του Υπουργείου, τα άτομα παραμένουν στον εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η δημόσια συγκοινωνία και η κίνηση των πολιτών»!

Ηταν τόση η μανία των μπάτσων με τα ρόπαλα, τις ασπίδες και τα χημικά, που άρπαξαν ακόμα και τον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Γιώργο Ανδρούτσο, έναν συνάδελφο που μετράει δεκαετίες στο ρεπορτάζ, και τον προσήγαγαν, μολονότι δημοσιογράφοι και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρ. Κατσώτης τούς φώναζαν ότι είναι δημοσιογράφος. Τα αφηνιασμένα σκυλιά της κρατικής καταστολής δεν καταλάβαιναν τίποτα.

Από την επίθεση των ΜΑΤ τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας εποχικός πυροσβέστης, ενώ υπήρξαν και άλλοι μικροτραυματισμοί που αντιμετωπίστηκαν επί τόπου από τους συνάδελφους των τραυματισμένων (μαθημένοι είναι σ’ αυτά, λόγω των σκληρών συνθηκών της δουλειάς τους).

Οι μπάτσοι ανακοίνωσαν αρχικά ότι η «επίθεση των ατόμων» είχε «αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες». Αργότερα άρχισαν να ανεβάζουν τον αριθμό των δήθεν τραυματισθέντων μπάτσων, πρώτα σε τρεις και τελικά σε… δώδεκα.

Το κλασικό κόλπο. Βλέποντας ότι η επίθεση στους εποχικούς πυροσβέστες δεν ήταν υπερασπίσιμη ούτε από φιλικά προς την κυβέρνηση αστικά Μέσα, κατέφυγαν στο γκεμπελισμό μπας και δημιουργήσουν λίγη συμπάθεια για τους μπάτσους που «δέχτηκαν επίθεση από τα άτομα». Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν τα κατάφεραν. Διότι τα «άτομα» είναι οι εποχικοί πυροσβέστες που οι ίδιοι αποθέωναν πριν από λίγο καιρό σαν «ήρωες» και τώρα προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν «χούλιγκαν».

Οι άνθρωποι του αστικού Τύπου κατάλαβαν αμέσως ότι αυτό δεν είναι υπερασπίσιμο, γιατί δεν συνάδει με την εικόνα που έχει ο ελληνικός λαός για τους εποχικούς πυροσβέστες που τρέχουν κάθε καλοκαίρι (και άνοιξη και φθινόπωρο) στα βουνά και στα λαγγάδια, προσπαθώντας να σβήσουν φωτιές, τις περισσότερες φορές χωρίς ηγεσία και σχέδιο. Ετυσι, ο Μητσοτάκης έμεινε «μόνος» και σ’ αυτό.

Οι εποχικοί πυροσβέστες πραγματοποιούν σήμερα στις 10 πμ νέα συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.

Εκτύπωση 🖨
ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 1 Νοέμβρη

ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

Επόμενο άρθρο Κρατάει χρόνια η κοροϊδία με τις γερμανικές αποζημιώσεις

ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

Σχετικά Αρθρα

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

Εργατικά 19 Ιαν 2026, 09:14

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

Καταστολή 18 Ιαν 2026, 08:55

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

Μάλι: Ημέρα εθνικού στρατού.

1948: Αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Μαχάτμα Γκάντι.

1980: Ακρωτηριάζεται το αριστερό πόδι του Τίτο.

1981: Δύο βόμβες σε γραφεία της ΔΕΗ (ΕΛΑ).

1996: Ο Γιασέρ Αραφάτ γίνεται ο πρώτος εκλεγμένος ηγέτης (88,1%) του παλαιστινιακού λαού.

2013: Βομβιστικό χτύπημα στο «The Mall Athens» (Μαρούσι), δύο τραυματίες («Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων»).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Εφετείο 17Ν

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • ΕΛΑ

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Επικοινωνία

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Όροι χρήσης

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Ποιοι είμαστε

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Επικοινωνία

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

  • Όροι χρήσης

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

    ΜΑΤ ενάντια στους εποχικούς πυροσβέστες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo