Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη
  • Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής
  • REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων
  • ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού
  • Αδερφοσφαγή
  • Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Και απλήρωτα μεροκάματα για τη «Τζαμπασοφιά»!
Αθλητισμός Εργατικά

Και απλήρωτα μεροκάματα για τη «Τζαμπασοφιά»!

Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Μάι 2024, 12:07

Εψές το βράδυ, στις 22:29, λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας την εξής ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου Εργασίας:

merokamata_tzampasofia

Σε απλά ελληνικά: οι εργοδότες καπιταλιστές, μικροί και μεγάλοι, επικαλούμενοι τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που καθιστούν απαγορευμένη ζώνη ή απροσπέλαστη μια μεγάλη περιοχή (όχι μόνο τη Νέα Φιλαδέλφεια), εξαιτίας του τελικού του Conference League, μπορούν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να μην πληρώσουν τα μεροκάματα στους εργαζόμενους.

Και γιατί χρειάστηκε να φτάσουμε κοντά στα μεσάνυχτα για να εκδώσει αυτή την ανακοίνωση το υπουργείο Εργασίας; Προφανώς άρχισαν τις διαμαρτυρίες διάφοροι καπιταλιστές και το αστικό κράτος, διά του υπουργείου Καπιταλιστικής Εργοδοσίας, τους βρήκε τη λύση: δηλώστε αδυναμία λειτουργίας και μην πληρώσετε μεροκάματα!

Και οι εργάτες από ποιον θα ζητήσουν το χαμένο μεροκάματο, αφού ο καπιταλιστής απαλλάσσεται από την υποχρέωση να τους το πληρώσει; Αυτά τα μεροκάματα θα πάνε υπέρ πίστεως και πατρίδας. Ητοι, υπέρ της «Τζαμπασοφιάς» του Μελισσανίδη, που με τη στήριξη σύμπαντος του αστικού πολιτικού συστήματος και τη μαφιόζικη βία των τραμπούκων του «ιδιωτικού στρατού», το φύτεψε στο κέντρο μιας ποικνοκατοικημένης περιοχής, χωρίς συγκοινωνιακές προσβάσεις (ιδιαίτερα Μέσων Σταθερής Τροχιάς), χωρίς οδικούς άξονες ικανούς να απορροφήσουν τον κυκλοφοριακό φόρτο, χωρίς πάρκινγκ. Πέραν όλων των άλλων (πλιάτσικο σε δημόσια περιουσία κτλ.).

Το γήπεδο Μελισσανίδη ονομάστηκε «Τζαμπασοφιά» εξαιτίας του ότι έγινε σε οικόπεδο του δημοσίου (που είχε παραχωρηθεί για χρήση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και αποτελούσε πράγμα εκτός συναλλαγής) και με λεφτά της Περιφέρειας Αττικής (Πατούλης: «Εμείς βάλαμε κώλο για να γίνει αυτό, βάλαμε λεφτά»!). Τώρα, στη μπίζνα της «Τζαμπασοφιάς» (δεν παραχωρείται δωρεάν το γήπεδο στην ΟΥΕΦΑ) πέφτουν και τα απλήρωτα μεροκάματα άγνωστου αριθμού εργατών.

Χώρια οι δαπάνες που καταβάλλει το αστικό κράτος (μπάτσοι και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), που έφτασε στο σημείο ακόμα και τον «Ευαγγελισμό» να μετατρέψει σε πριβέ κλινική για τους VIP «φιλάθλους». Θέλουν πριβέ κλινική; Να κάνουν σύμβαση με κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο, όχι να φορτώνουν τη δαπάνη στο αστικό κράτος. Θέλουν μπάτσους στο δρόμο; Να πληρώσουν σεκιούριτι.

Ομως, τα απλήρωτα μεροκάματα των μισθοσυντήρητων που μετράνε και τα δίλεπτα για να βγάλουν το μήνα, ξεπερνούν κάθε όριο. Να πληρώσουν οι καπιταλιστές εργοδότες όλα τα μεροκάματα που θα χαθούν εξαιτίας του τελικού και μετά να τα ζητήσουν από τον Μελισσανίδη και την ΟΥΕΦΑ. Δεν είναι «ανωτέρα βία» η διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΨηλομύτηδες Κινέζοι, πού να καταλάβετε τι σημαίνει Νικ Χαρντ

Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Επόμενο άρθρο Στριμωγμένος στα σκοινιά ο γκεμπελίσκος

Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Σχετικά Αρθρα

Πόσους/ες απέλυσε η «Βιολάντα» και για ποιο λόγο;

Εργατικά 28 Σεπ 2026, 13:41

Η μεγαλειώδης παρέλαση του Ταμερλάνου

Αθλητισμός 28 Σεπ 2026, 11:19

Θα το πουν και αυτό αντισημιτισμό;

Οι παίχτες της Εθνικής Ιρλανδίας περιφρόνησαν τους αντιπάλους τους της σιωνιστικής οντότητας

Αθλητισμός 28 Σεπ 2026, 09:25

Ανοιχτή Συνέλευση Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις: Αγωνιστικά ραντεβού

Εργατικά 24 Σεπ 2026, 07:36

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 21:36

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 12:01
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

30 Σεπ 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

29 Σεπ 2026, 19:18
Διεθνή

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

29 Σεπ 2026, 15:02
Πολιτική

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

29 Σεπ 2026, 14:47
Πολιτική

«Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Ο συνιδρυτής της «Συμμαχίας Ελλήνων, Γ. Μανούσος, αποκάλυψε πριν από ένα χρόνο την νεοναζιστική ταυτότητα του μορφώματος

29 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

29 Σεπ 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Σεπτέμβρη

29 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

Ημέρα μη βίας.

Ημέρα ηθοποιού.

Ημέρα κατοικίας.

Γουινέα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1958).

1910: Απολύονται 150.000 εργάτες αλευρόμυλων στην Αγγλία.

1943: Γίνεται στο Περτούλι Τρικάλων η ορκωμοσία αποφοίτων της πρώτης σειράς της σχολής αξιωματικών του ΕΛΑΣ.

1978: Τριάντα νεκροί και χίλιες συλλήψεις σε γενική απεργία στη Γουατεμάλα.

1986: Δολοφονία του πρωθυπουργού της Ινδίας Ρατζίβ Γκάντι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Εφετείο 17Ν

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • ΕΛΑ

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Επικοινωνία

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Όροι χρήσης

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Ποιοι είμαστε

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Επικοινωνία

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

  • Όροι χρήσης

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

    Προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo