Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πήγαν να ζητήσουν άσυλο και τους συνέλαβαν
  • Διορισμοί εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο
  • Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο
  • Σαν σήμερα 28 Ιούλη
  • Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 
  • Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Fast track απολύσεις – εφιάλτης για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους
Εργατικά

n Εργασιακή εφεδρεία

Fast track απολύσεις – εφιάλτης για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Σεπ 2011, 00:00
Η εγκύκλιος Κυριακού για την άμεση εφαρμογή του προγράμματος «εργασιακής εφεδρείας» σε 151 φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα είναι μόνο η αρχή, η κορυφή του παγόβουνου. Η καμπάνα χτυπά για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, όχι μόνο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και μονίμους. Η εγκύκλιος Κυριακού προετοιμάζει για άμεσο «σουτ» μερικές χιλιάδες εργαζόμενους, ενώ η λογική της αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια.
Με την εγκύκλιό του ο ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ απαιτεί από τις διοικήσεις των 151 επιχειρήσεων και φορέων του δημόσιου να συντάξουν μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη λίστα με το 10% τουλάχιστον του προσωπικού τους που θα τεθεί σε εργασιακή εφεδρεία. Ολα εκείνα τα ηχηρά περί αξιοκρατίας, ορθολογικής κατανομής του προσωπικού και τα παρόμοια πετιούνται στα σκουπίδια. Ο στόχος που τίθεται είναι καθαρά αριθμητικός: διώξτε για αρχή το 10%! Τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγεί αυτό το 10%, έτσι όπως τα παρουσιάζει η κυβερνητική προπαγάνδα, δεν έχουν καμιά σημασία. Στην πράξη ξέρουμε ότι θα γίνει επιλογή με κομματικά και άλλα κριτήρια. Ηδη, σε αρκετές υπηρεσίες (κι αυτό είναι το πλέον λυπηρό) έχει αρχίσει ένας παρασκηνιακός πόλεμος μεταξύ εργαζόμενων, ένα κανιβαλικό γαϊτανάκι που εξευτελίζει την ίδια την έννοια του εργαζόμενου και της αλληλεγγύης απέναντι στον εργοδότη.
Το 10% αφορά περίπου 3.500 εργαζόμενους, οι οποίοι θα πάρουν την άγουσα προς την «εφεδρεία» τις επόμενες εβδομάδες (κυβέρνηση και τρόικα επείγονται) κι ύστερα από ένα χρόνο, στη διάρκεια του οποίου θα πληρώνονται με το 60% του μισθού τους, θα πάρουν την άγουσα για την ανεργία (τα περί νέας αξιολόγησης και επανακατάρτισης για ν’ αναζητήσουν νέες ευκαιρίες είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του).
Ομως οι απολύσεις δεν θα σταματήσουν εδώ. Οσοι φορείς συνεχίσουν –και μετά το διώξιμο του 10% των εργαζόμενων– να απασχολούν πάνω από 100 άτομα θα μπουν σε νέα διαδικασία «αξιολόγησης», την οποία θα κάνουν ιδιωτικές εταιρίες (!), που θα προσληφθούν από τον φορέα και θα βρίσκονται «υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ». Θα πληρώσουν εταιρίες συμβούλων, δηλαδή, για να διώξουν κόσμο. Ο Ρόβλιας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση, επιβεβαίωσε στη Βουλή ότι στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα έχουν μπει σε «εφεδρεία» 30.000 εργαζόμενοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα. «Δεν θα απολύσουμε 300.000 υπαλλήλους. Δεν το κάνουμε για λόγους σαδισμού, αλλά για να αντιμετωπίσουμε μια δραματική κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.
Ομως, το πογκρόμ δεν πρόκειται να σταματήσει στους 3.500 ή στους 30.000 εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Θα έχει και συνέχεια στο στενό δημόσιο τομέα. «Βρισκόμαστε σε ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του κράτους, που προβλέπει περιορισμό των κρατικών δομών σε ποσοστό έως 30%», δήλωσε κυνικά ο Ρέππας. Αυτό σημαίνει απώλεια άνω των 200.000 θέσεων εργασίας, που θα επιτευχθεί με την εφαρμογή του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 10 συνταξιοδοτήσεις, με την «εφεδρεία», αλλά και με «εφεδρεία»-απολύσεις στο στενό δημόσιο τομέα.
Πώς θα γίνει αυτό; Πώς θα ξεπεραστεί ο συνταγματικός σκόπελος; Το κυβερνητικό σχέδιο περιλαμβάνει δυο φάσεις. Στην πρώτη, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μετονομαστούν σε κρατικούς υπάλληλους και το κράτος θα έχει τη δυνατότητα να τους μετακινεί από θέση σε θέση και από υπηρεσία σε υπηρεσία. Οι υποχρεωτικές μετατάξεις σε όλο το εύρος της δημόσιας διοίκησης θα βρίσκονται για χρόνια στην ημερήσια διάταξη. Στη δεύτερη φάση, με τις συγχωνεύσεις υπηρεσιών και την αλλαγή όλης της διοικητικής πυραμίδας, θα καταργηθούν οργανικές θέσεις και με την κατάργησή τους ο δημόσιος υπάλληλος θα θεωρείται ως… περιττός. Αυτό είναι ένα παλιό σχέδιο που πρώτος το είχε υπαινιχθεί ο Πάγκαλος.
Το καμπανάκι δεν χτυπάει για λίγους, χτυπάει για πολλούς, για πάρα πολλούς. Χτυπάει για όλους. Κανένας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Κανένας δεν ξέρει πότε θα έρθει η σειρά του. Αν δεν ξεσηκωθούν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο, στο στενό και ευρύτερο τομέα, μόνιμοι, αορίστου χρόνου και λοιποί συμβασιούχοι, παλιοί και νέοι, αν δεν βάλλουν στην άκρη τους κάθε είδους διαχωρισμούς, αν αναδιπλωθούν πίσω από γελοίες συντεχνιακές άμυνες, αύριο θα βρεθούν στη θέση εκείνου του Γερμανού που αδιαφορούσε όταν οι ναζί συλλάμβαναν τους κομμουνιστές, τους συνδικαλιστές, τους εβραίους, κι όταν πήγαν για να συλλάβουν αυτόν, δεν υπήρχε κανένας για να τον υπερασπιστεί. Κι όταν μιλάμε για ξεσηκωμό, δεν εννοούμε τις άσφαιρες εθιμοτυπικές 24ωρες απεργίες ή στάσεις εργασίας της ΑΔΕΔΥ, ούτε τις μούντζες και τις βρισιές στην πλατεία Συντάγματος, αλλά έναν πραγματικό ξεσηκωμό, που θα κάνει τη χώρα άνω-κάτω, απειλώντας το ίδιο το σύστημα. Αλλιώς, ας περιμένει ο καθένας και η καθεμιά τη σειρά του.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

n Εργασιακή εφεδρεία

Θολό το τοπίο στην μετά Καντάφι εποχή
Επόμενο άρθρο

n Εργασιακή εφεδρεία

Επιδρομή κατά των δημόσιων υπάλληλων

Σχετικά Αρθρα

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

Εργατικά 24 Ιούλ 2026, 08:57

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

Εργατικά 22 Ιούλ 2026, 19:16

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

Εργατικά 11 Ιούλ 2026, 17:03

Ομόφωνα κατά δυνητικής αργίας εισηγείται το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς Χαρτζουλάκη και Χοτζόγλου

Σιγή ιχθύος από την Ζαχαράκη

Εργατικά 8 Ιούλ 2026, 07:44

Η αλήθεια για τις συντάξεις χηρείας: Τις πετσόκοψε ο Μητσοτάκης με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους

Εργατικά 6 Ιούλ 2026, 05:26
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Πήγαν να ζητήσουν άσυλο και τους συνέλαβαν

Μια μητέρα με δύο μικρά παιδιά οδηγήθηκε σε κρατητήριο και αντιμετώπισε απέλαση – Μια έγκυος γυναίκα και ο σύντροφός της κρατήθηκαν χωρίς καταγραφή επί σχεδόν έναν μήνα!

28 Ιούλ 2026, 09:52
Παιδεία

Διορισμοί εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο

28 Ιούλ 2026, 08:38
Αθλητισμός

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

28 Ιούλ 2026, 08:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 

27 Ιούλ 2026, 20:04
Πολιτική

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

27 Ιούλ 2026, 19:57
Υγεία

Kαι στην κορφή Ματίνα

27 Ιούλ 2026, 18:45
Διεθνή

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

27 Ιούλ 2026, 12:58
Διεθνή

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

27 Ιούλ 2026, 11:22
Πολιτική

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

27 Ιούλ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

Ημέρα κατά της ηπατίτιδας.

Περού: Ημέρα ανεξαρτησίας (1824).

1904: Σοσιαλιστές επαναστάτες εκτελούν τον υπουργό Εσωτερικών Βένζελ Φον Πλέβε, σύμβολο της τσαρικής καταπίεσης.

1914: Σκανδαλώδης αθώωση της συζύγου του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας για τη δολοφονία του εκδότη της “Figaro” Γκαστόν Καλμέτ.

1937: Βομβιστική απόπειρα του IRA κατά του Βρετανού βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ σε επίσκεψή του στο Μπέλφαστ.

1975: Αρχίζει η δίκη της χούντας.

2005: Ο IRA ανακοινώνει τον τερματισμό του ένοπλου αγώνα εναντίον της βρετανικής παρουσίας στη Βόρειο Ιρλανδία μετά από 36 χρόνια δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    17Ν
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Εφετείο 17Ν
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    ΕΛΑ
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      n Εργασιακή εφεδρεία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      n Εργασιακή εφεδρεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      n Εργασιακή εφεδρεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      n Εργασιακή εφεδρεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • n Εργασιακή εφεδρεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    n Εργασιακή εφεδρεία

    Ποιοι είμαστε
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    n Εργασιακή εφεδρεία

    Επικοινωνία
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    n Εργασιακή εφεδρεία

    Όροι χρήσης
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    n Εργασιακή εφεδρεία

    Ποιοι είμαστε
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    n Εργασιακή εφεδρεία

    Επικοινωνία
  • n Εργασιακή εφεδρεία

    n Εργασιακή εφεδρεία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo