Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε
  • Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν
  • Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά
  • Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών
  • ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο
  • Σαν σήμερα 25 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Δεκαπέντε κλεμμένα διδακτικά λεπτά
Εργατικά

Δεκαπέντε κλεμμένα διδακτικά λεπτά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Ιούν 2022, 06:56

Οι συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών στα φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών είναι χειρότερες από αυτές όσων εργάζονται ακόμη και στα ιδιωτικά σχολεία (χαμηλό ωρομίσθιο, αδήλωτες ώρες, υποδηλωμένη εργασία, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, κ.λπ.). Eκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία κάθε ελέγχου οι φροντιστηριάδες πατούν στο λαιμό τους εργαζόμενους.

Η ΟΙΕΛΕ δημοσιεύει καταγγελία για μεγάλη αλυσίδα φροντιστηρίων που διαφημίζει ως διδακτική ώρα τα 60 λεπτά, σε αντιπαράθεση μάλιστα με τη θεσμοθετημένη διδακτική ώρα, που είναι 45 λεπτά. Τούτο σημαίνει ότι οι εργοδότες κλέβουν 15 διδακτικά λεπτά από τον εργαζόμενο, στον οποίο βέβαια δεν καταβάλλουν προσαυξημένες αποδοχές και αντίστοιχα κλέβουν ασφαλιστικές εισφορές.

Η ανακοίνωση-καταγγελία της ΟΙΕΛΕ

Η φροντιστηριακή αλυσίδα Διακρότημα εκμεταλλεύεται την εσκεμμένη αδράνεια του Υπουργείου Εργασίας και επιβάλλει παρανόμως 60λεπτη διδακτική ώρα! Μεγάλες οι ευθύνες της Γενικής Γραμματέως Εργασίας.

Το μεγάλο έλλειμμα εποπτείας στο χώρο των Φροντιστηρίων και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών έχει αποθρασύνει ορισμένους μεγαλοϊδιοκτήτες που χωρίς αιδώ παραβιάζουν τη νομιμότητα. Μόλις λάβαμε από πολίτες έγγραφο φροντιστηρίου της γνωστής αλυσίδας «Διακρότημα»  όπου διαφημίζεται ως παροχή η 60λεπτη διδακτική ώρα (και μάλιστα αντιπαραθετικά ως προς τη νόμιμη 45λεπτη διάρκεια…).

Σύμφωνα με το άρθρο 30 του Ν. 4415/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει:

«Η διδακτική ώρα για τα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών αντιστοιχεί σε χρονική διάρκεια σαράντα πέντε (45) λεπτών της ώρας».

Ψιλά γράμματα όλα αυτά τόσο για τους κυβερνώντες όσο και για τους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης που, εκμεταλλευόμενοι το πράσινο φως που τους δίνει η ανυπαρξία των εποπτικών αρχών, κάνουν ό,τι θέλουν στην κυριολεξία.

Για ποιο λόγο πολλοί από τους ιδιοκτήτες στους χώρους αυτούς παραβιάζουν τη συγκεκριμένη διάταξη; Με τον τρόπο αυτό οι εργοδότες κερδίζουν για κάθε ώρα 15 διδακτικά λεπτά για τα οποία δεν καταβάλουν αποδοχές και ασφαλιστικές εισφορές, καθώς μετατρέπουν τη διδακτική ώρα παρανόμως σε 60λεπτη. Αν υπολογιστεί ότι χονδρικά οι ώρες λειτουργίας των Φροντιστηρίων και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών είναι 7 ημερησίως (από τις 3 έως τις 10), αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα κέρδη των ιδιοκτητών και οι ταυτόχρονες απώλειες εργαζόμενων και δημόσιων ταμείων ανέρχονται μηνιαίως σε εκατομμύρια ευρώ! Ταυτόχρονα πλήττονται και οι (όχι πολλοί…) επιχειρηματίες που τηρούν τη νομιμότητα με αποτέλεσμα να ναρκοθετείται ο υγιής ανταγωνισμός.

Μεγάλες οι ευθύνες της Γ.Γ. Εργασίας κ. Στρατινάκη που γνώριζε εδώ και δύο χρόνια για το θέμα

Στη συνάντηση κλιμακίου της ΟΙΕΛΕ με την Γ.Γ. Εργασίας κ. Στρατινάκη προ 2 περίπου ετών τέθηκε, μεταξύ άλλων θεμάτων, το συγκεκριμένο ζήτημα και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα ελεγχθεί η εν λόγω επιχείρηση. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ της 25/9/2020: 

Δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για την ανερυθρίαστη δημόσια παρουσίαση της συγκεκριμένης παρανομίας από συγκεκριμένες εκπαιδευτικές μονάδες, όπως το «Διακρότημα», μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Φροντιστηρίων, που σε ραδιοφωνικά spots και στην ίδια την ιστοσελίδα τους  διαφημίζουν απροκάλυπτα την 60λεπτη διδακτική ώρα! Υπήρξε δέσμευση για άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του Υπουργείου σε συγκεκριμένες παραβιάσεις.

Δυστυχώς, οι δεσμεύσεις για έλεγχο στη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν τηρήθηκαν ποτέ, καθώς φαίνεται ότι η επιρροή των επιχειρηματιών είναι ισχυρότερη από την αναγκαιότητα εφαρμογής του νόμου. Βεβαίως, δεν τηρήθηκε και καμιά άλλη από τις υπόλοιπες δεσμεύσεις που έδωσε στους εκπροσώπους της ΟΙΕΛΕ η κ. Στρατινάκη εκείνη την ημέρα…

Δεν πειράζει. Οι δεκάδες χιλιάδες των ιδιωτικών εκπαιδευτικών θα δώσουν σύντομα τις απαντήσεις τους σε όσους υποβοηθούν με την εσκεμμένη απουσία τους τη βάναυση εργασιακή τους εκμετάλλευση και τη ληστεία των δημόσιων ταμείων.

Εκτύπωση 🖨
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 24 Ιούνη
Επόμενο άρθρο Αχόρταγο ιερατείο

Σχετικά Αρθρα

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

Εργατικά 24 Ιούν 2026, 12:30

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 20:15

Πογκρόμ απολύσεων στην Ιόνιο Σχολή

Απολύονται εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία και με συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του σχολείου

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 14:12

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

Εργατικά 20 Ιούν 2026, 18:59

Δικαίωση για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό χαστούκι σε Μητσοτάκη και υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 2 Ιούν 2026, 21:39

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις και τους διωκόμενους αγωνιστές

Εργατικά 2 Ιούν 2026, 20:43
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
Καταστολή

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

24 Ιούν 2026, 18:37
Διεθνή

Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων

24 Ιούν 2026, 14:18
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι δικαζόμενοι αγωνιστές δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κουκουλοφόρους μπάτσους της ΕΟΜ

24 Ιούν 2026, 14:07
Διεθνή

Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*

24 Ιούν 2026, 13:22
Εργατικά

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

24 Ιούν 2026, 12:30
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

24 Ιούν 2026, 12:26
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να σηκώσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα;

24 Ιούν 2026, 11:21
Η παπάρα

PosoKanei: Γαργάρα με ταβανόπροκες

24 Ιούν 2026, 09:13
Διεθνή

Δημοσκόπηση Εβραϊκού Πανεπιστήμιου της Ιερουσαλήμ: «Τον ήπιαμε» δηλώνει το 92% των σιωνιστών

24 Ιούν 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούνη

24 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές

23 Ιούν 2026, 20:53
Εργατικά

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

23 Ιούν 2026, 20:15
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

Ημέρα θαλασσοπόρου.

Μοζαμβίκη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1975).

Σλοβενία, Κροατία: Εθνική γιορτή (1991).

1943: Γενική απεργία στην κατεχόμενη Αθήνα, διακόσιες χιλιάδες διαδηλωτές εναντίον των γερμανικών αρμάτων. Επικεφαλής ομάδα τυφλών αναπήρων πολέμου, πάνω στα στήθη των οποίων υπάρχουν οι λέξεις “συντρίψατέ μας“, δεκαπέντε νεκροί.

1948: Εκτελούνται είκοσι κομμουνιστές-σαμποτέρ του ναυτικού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo