Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ
  • «Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα
  • Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα
  • Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους
  • Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη
  • Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»12 δισ. ευρώ θα χάσουν τα Ταμεία από το «κούρεμα»
Εργατικά

Διοικητής ΤτΕ

12 δισ. ευρώ θα χάσουν τα Ταμεία από το «κούρεμα»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Δεκ 2011, 00:00

Σε δημοσίευμά μας στις 28 Οκτώβρη του 2011 με τίτλο «Διαχρονική η ληστεία των αποθεματικών των Ταμείων» αποκαλύπταμε ότι από κοινού οι υπουργοί Οικονομικών και οι Διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδας διέπραξαν έγκλημα σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων. Γιατί τα «διαθέσιμά» τους, ύψους 18,8 δισ. ευρώ τα διέθεσαν για την αγορά κρατικών ομολόγων, προκειμένου να βοηθήσουν τις ελληνικές τράπεζες να τα ξεφορτωθούν από τα χαρτοφυλάκιά τους.

Κάποιος αφελής θα περίμενε οι βουλευτές  των αντιπολιτευόμενων αστικών κομμάτων να τσαλακώσουν το διοικητή της ΤτΕ Γ. Προβόπουλο με την πρώτη ευκαιρία που θα εμφανιζόταν στη Βουλή. Η ευκαιρία αυτή τους δόθηκε στις 29 Νοέμβρη στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητήθηκε η «Ενδιάμεση Εκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας για την Νομισματική Πολιτική του 2011». Στην ολότητά τους, με μοναδική εξαίρεση τον Π. Κουρουμπλή, για τη στάση του οποίου θα μιλήσουμε στη συνέχεια, οι βουλευτές άφησαν σκόπιμα να περάσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία. Ολοι οι βουλευτές όφειλαν να γνωρίζουν (και πιστεύουμε ότι γνώριζαν, δεδομένου ότι είχε γίνει μεγάλος ντόρος στα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης), ότι οι Λ. Παπαδήμας, Ν. Γκαργκάνας και Γ. Προβόπουλος (διοικητής της ΤτΕ από τον Ιούνη του 2008) φέρουν μεγάλη ευθύνη για το γύρισμα των «διαθεσίμων» των ασφαλιστικών ταμείων σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Ο Γ. Προβόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση δεν έκανε την παραμικρή αναφορά  στο γύρισμα των «διαθεσίμων» των ασφαλιστικών ταμείων, που ήταν κατατεθειμένα στην ΤτΕ, σε ομόλογα του ελληνικού δημιοσίου. Στη συνέχεια, οι βουλευτές  που παρενέβησαν (με εξαίρεση τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Π. Μαρκάκη που αναφέρθηκε στη μήνυση που υπέβαλε ο πρόεδρος του ΤΕΕ κατά της Τράπεζας της Ελλάδας για τον τρόπο που γίνεται η διαχείρηση των αποθεματικών) με ερωτήσεις στον Γ. Προβόπουλο, δεν έκαναν, σκόπιμα πιστεύουμε, την παραμικρή αναφορά στο εγκληματικό αυτό γύρισμα των «δαθεσίμων» από τον διοικητή της ΤτΕ και τους υπουργούς Οικονομικών από τον Ιούνη του 2008 μέχρι σήμερα.

Ο Προβόπουλος πάντησε μόνο στον Π. Μαρκάκη λέγοντας μισές αλήθειες για το γύρισμα των «διαθεσίμων» των Ταμείων. Ισχυρίστηκε, ότι νόμος του 1997 τον υποχρεώνει να καταθέτει τα διαθέσιμα άμεσα (!) σε τίτλους του ελληνικού δημοσίου. Ο νόμος αυτός δεν είναι του 1997, αλλά του 1994. Δεύτερο, ο νόμος αυτός, που μπάζει από παντού και κατά τη γνώμη μας έπρεπε να καταργηθεί, δεν υποχρεώνει τον διοικητή της ΤτΕ να γυρίζει άμεσα τα «διαθέσιμα» σε τίτλους του ελληνικού δημοσίου. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, να προβλέπει κάτι τέτοιο τη στιγμή που στόχος, υποτίθεται,  του γυρίσματος των «διαθεσίμων» ήταν η καλύτερη απόδοση της επένδυσής τους; Πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο τη στιγμή που τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου άρχισαν από το Γενάρη του 2010 να κατρακυλάνε;

Ο μόνος από τους ερωτώντες βουλευτές που «χώθηκε» άμεσα  στον Γ. Προβόπουλο, μετά απ’ αυτή την απάντησή του, ήταν ο Π. Κουρουμπλής που του καταλόγισε άμεσα σοβαρές προσωπικές ευθύνες για το γύρισμα των «διαθεσίμων» των ασφαλιστικών ταμείων σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου σε μια εποχή που αυτά κατρακυλούσανε. Αναρωτήθηκε, μάλιστα,  ποιος θα πληρώσει τώρα για τη ζημιά που υπέστησαν τα Ταμεία.

Ο Γ. Προβόπουλος ξαναπήρε το λόγο και απάντησε, ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν στην κατοχή τους 23 -24 δισ. ευρώ σε ομόλογα και ότι εάν γίνει το «κούρεμα» θα χάσουν 11,5-12 δισ. ευρώ! Η πραγματικότητα είναι, ότι στην κατοχή των ασφαλιστικών ταμείων βρίσκονται ομόλογα ονομαστικής αξίας 28 περίπου δισ. ευρώ και επομένως, εάν γίνει το «κούρεμα» θα χάσουν 14 δισ. ευρώ. Με θρασυδειλία, όμως, ο Προβόπουλος, ενώ όφειλε ν’ ανακοινώσει το ακριβές ποσό των «διαθεσίμων» των ταμείων που επί των ημερών του (και ιδιαίτερα την περίοδο από το Γενάρη του 2010 μέχρι σήμερα) γύρισαν σε ελληνικά ομόλογα, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά, γιατί θα αποκαλυπτόταν ως μεγάλος εγκληματίας σε βάρος των ασφαλισμένων.

Ο Π. Κουρουμπλής, που χρέωσε τον Γ. Προβόπουλο με προσωπικές ευθύνες, όπως όφειλε να κάνει, δεν επέμεινε με νέες ερωτήσεις να τον αναγκάσει να δώσει τα στοιχεία με τα γυρίσματα που έγιναν επί των ημερών του. Κι αυτό δεν έγινε τυχαία, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Στις 24/10/2011 ο Π. Κουρουμπλής υπέβαλε ερώτηση στον Γ. Κουτρουμάνη για να πληροφορηθεί απ’ αυτόν ανάμεσα στ’ άλλα και το ύψος των ομολόγων ελληνικού δημοσίου που έχουν στην κατοχή τους τα ασφαλιστικά ταμεία. Στις 21/11/2011 ο Γ. Κουτρουμάνης απάντησε στον Π. Κουρουμπλή. Στην απάντησή του σκόπιμα αποσιώπησε το ύψος των ελληνικών ομολόγων που έχει στην κατοχή της η Τράπεζα Ελλάδας για λογαριασμό των Ταμείων. Κι ενώ στις 29 Νοέμβρη ο Π. Κουρουμπλής ενημερώθηκε από τον Προβόπουλο ότι στην κατοχή των ασφαλιστικών ταμείων βρίσκονται κρατικά ομόλογα ύψους 23-24 δισ. ευρώ και ότι τα ταμεία θα χάσουν 11,5-12 δισ. ευρώ, στις 30 Νοέμβρη εξέδωσε ανακοίνωση απ’ αφορμή την απάντηση του Γ. Κουτρουμάνη, αποσιωπώντας κι αυτός τα στοιχεία που του έδωσε ο Γ. Προβόπουλος στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Την επομένη, δηλαδή την 1η Δεκέμβρη, ο Π. Κουρουμπλής εξέδωσε νέα ανακοίνωση, για να γνωστοποιήσει μερικά από τα ζητήματα που έθεσε στη βουλή. Ξέχασε, όμως, για μια ακόμη φορά, ν’ αναφέρει τα στοιχεία που έδωσε ο Προβόπουλος. Δείγμα κι αυτό της δημαγωγικής προσέγγισης από τη μεριά του του διαρκούς εγκλήματος που συντελέστηκε σε βάρος των ασφαλιστικών ταμείων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Διοικητής ΤτΕ

Οι απεργοί της Χαλυβουργίας πρέπει να νικήσουν
Επόμενο άρθρο

Διοικητής ΤτΕ

Πατώντας σε δυο βάρκες

Σχετικά Αρθρα

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 13 Οκτ 2026, 12:02

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 12:32

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 00:05

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

Εργατικά 10 Οκτ 2026, 12:41

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

Εργατικά 9 Οκτ 2026, 15:03

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

Εργατικά 8 Οκτ 2026, 14:43
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

13 Οκτ 2026, 12:02
Διεθνή

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

13 Οκτ 2026, 11:51
Καταστολή

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

13 Οκτ 2026, 10:46
Διεθνή

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

13 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
Ιστορία

Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση

Καταγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

12 Οκτ 2026, 19:50
Κόντρες

Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές

12 Οκτ 2026, 19:33
Διεθνή

Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική

12 Οκτ 2026, 14:58
Πολιτική

Oταν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του «φιλούσαν τον fucking ass» της Γκίλφοϊλ

12 Οκτ 2026, 14:28
Εργατικά

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

12 Οκτ 2026, 12:32
Καταστολή

Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται

12 Οκτ 2026, 09:50
Εργατικά

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

12 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

12 Οκτ 2026, 00:01
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

11 Οκτ 2026, 10:38
Οικονομία

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

11 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Σιδηροδρομικών.

1990: Δολοφονείται ο πρόεδρος της αιγυπτιακής βουλής Ριφάατ ελ Μαγκούμπ.

1995: Αίρεται το εμπάργκο της Ελλάδας προς την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

2017: Πρώτη κατάσχεση κύριας κατοικίας (Εύοσμος Θεσσαλονίκης) από 62χρονη μοδίστρα με παιδί ΑμεΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Διοικητής ΤτΕ

    17Ν
    • Διοικητής ΤτΕ

      Εφετείο 17Ν
  • Διοικητής ΤτΕ

    ΕΛΑ
    • Διοικητής ΤτΕ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Διοικητής ΤτΕ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Διοικητής ΤτΕ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Διοικητής ΤτΕ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Διοικητής ΤτΕ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Διοικητής ΤτΕ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Διοικητής ΤτΕ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Διοικητής ΤτΕ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Διοικητής ΤτΕ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Διοικητής ΤτΕ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Διοικητής ΤτΕ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Διοικητής ΤτΕ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Διοικητής ΤτΕ

      Διοικητής ΤτΕ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Διοικητής ΤτΕ

      Διοικητής ΤτΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Διοικητής ΤτΕ

      Διοικητής ΤτΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Διοικητής ΤτΕ

      Διοικητής ΤτΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Διοικητής ΤτΕ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Διοικητής ΤτΕ

    Διοικητής ΤτΕ

    Ποιοι είμαστε
  • Διοικητής ΤτΕ

    Διοικητής ΤτΕ

    Επικοινωνία
  • Διοικητής ΤτΕ

    Διοικητής ΤτΕ

    Όροι χρήσης
  • Διοικητής ΤτΕ

    Διοικητής ΤτΕ

    Ποιοι είμαστε
  • Διοικητής ΤτΕ

    Διοικητής ΤτΕ

    Επικοινωνία
  • Διοικητής ΤτΕ

    Διοικητής ΤτΕ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo