Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σφιχτή ενέδρα παγιδευσε συμμορίες δωσίλογων νότια της Χαν Γιούνις
  • Σαν σήμερα 17 Μάρτη
  • Φρικτά σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη
  • Φαιδρή σκηνοθεσία από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια σε συνδικαλιστές του Πειραιά
  • Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…
  • Κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία από διοίκηση και ΥΠΑΙΘΑ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Στο στόχαστρο η Ασφάλιση
Εργατικά

Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

Στο στόχαστρο η Ασφάλιση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιούλ 2007, 00:00

Θεωρούμε προσβλητικό για τη νοημοσύνη όλων μας να καθήσουμε να συζητήσουμε τον ισχυρισμό του υπουργού Απασχόλησης Β. Μαγγίνα, ότι «υπήρξε προφανώς αδικαιολόγητη καθυστέρηση για την ενημέρωση της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με το χρόνο της απόφασης παραπομπής». Οταν για το παραμικρό ζήτημα υπάρχει εκτεταμένη αλληλογραφία της Κομισιόν με την ενδιαφερόμενη κυβέρνηση, είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι η Κομισιόν συζήτησε στη ζούλα και αποφάσισε την παραπομπή της Ελλάδας στο ΔΕΚ (Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων), χωρίς να ενημερώσει την κυβέρνηση για τη μέρα της συζήτησης; Θέλουν να μας πείσουν ότι κοτζάμ Κομισιόν συνεδρίασε ερήμην της ελληνικής κυβέρνησης, χωρίς ούτε ένας Ελληνας στις Βρυξέλλες να το πάρει χαμπάρι; Και γιατί τότε δεν ξεσήκωσε τον κόσμο η κυβέρνηση, γι’ αυτή την ιταμή συμπεριφορά των Κομισάριων;

Η κυβέρνηση γνώριζε πολύ καλά τη μέρα της συζήτησης και έκλεισε παρασκηνιακά το μάτι στην Κομισιόν να πάρει την απόφαση παραπομπής στο ΔΕΚ, γιατί αυτό βολεύει πρωτίστως την κυβέρνηση.

Το αντικείμενο της προσφυγής της Κομισιόν είναι επιεικώς γελοίο. Η ασφάλιση των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα, λέει, δεν υπάγεται στην κατηγορία της κοινωνικής ασφάλισης, για την οποία υπεύθυνες είναι οι εθνικές κυβερνήσεις, αλλά στην επαγγελματική ασφάλιση, για την οποία έχει αρμοδιότητα η Κομισιόν. Δηλαδή, βαφτίζουν την ασφάλιση μιας τεράστιας κατηγορίας εργαζόμενων σε… ιδιωτική ασφάλιση. Τους έπιασε ο πόνος, λοιπόν, τους Κομισάριους για την «ανισότητα στη μεταχείριση ανδρών και γυναικών» και παραπέμπουν την «παραβίαση» στο ΔΕΚ. Φυσικά, για την εξίσωση προς τα πάνω, αν και τυπικά δεν παίρνουν θέση. Ομως, ποιος μπορεί να φανταστεί ότι θα αποφασιστεί η μείωση κατά πέντε χρόνια του ορίου ηλικίας των ανδρών δημοσίων υπαλλήλων;

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι ανοίγει άλλη φάμπρικα. Η Κομισιόν βάζει πόδι σε ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης, μεταμφιέζοντάς τα σε ζητήματα ιδιωτικής ασφάλισης.

Κυβέρνηση και συνδικαλιστική γραφειοκρατία εμφανίστηκαν με κοινή γραμμή πλεύσης, όπως δηλώθηκε μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη ο Μαγγίνας με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Οι γραφειοκράτες ζήτησαν από την κυβέρνηση να επαναφέρει το θέμα στο πολιτικό επίπεδο (στην Κομισιόν), αλλά -όπως δήλωσε ο Μαγγίνας- αυτό δεν είναι νομικά δυνατό. Ετσι, συμφώνησαν σε κοινή γραμμή πλεύσης, την οποία ανακοίνωσε ο Μαγγίνας: «Πρέπει να επαναλάβω ότι υπάρχει μια ταύτιση στην υποστηρικτική γραμμή την οποία έχουμε και με την ΓΣΕΕ και με την ΑΔΕΔΥ για την αντιμετώπιση του θέματος. Θα παρασκευαστεί ένα οπλοστάσιο επιχειρημάτων για να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την υπόθεση. Θέλω και πάλι να επαναλάβω ότι το ασφαλιστικό ως πρόβλημα,   θα αντιμετωπιστεί μετά τις προσεχείς εκλογές από την Κυβέρνηση η οποία θα προκύψει, αλλά τονίζω,  με αποκλειστικό γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων,  μέσα από ένα διάλογο και μέσα από διαφάνεια».

Η συμφωνία κυβέρνησης και συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας κάθε άλλο παρά αθώα είναι. Κάθε άλλο παρά την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των δημοσίων υπαλλήλων έχει ως στόχο. Μπορεί τη δυνατότητα παρέμβασης της Κομισιόν να την αντικρούσουν αποτελεσματικά στο ΔΕΚ, όμως το βασικό τους όπλο θα είναι κάτι που καμιά πλευρά δεν θέλει να ομολογήσει: η δημιουργία Ταμείου Ασφάλισης στο δημόσιο. Τι σημαίνει αυτό; Οτι θα δημιουργηθεί η τεχνική βάση για μια ραγδαία επιδείνωση του καθεστώτος ασφάλισης των εργαζόμενων στο δημόσιο.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν το καθεστώς που ονομάζεται «ασφάλιση στον εργοδότη». Το κράτος εισπράττει απ’ αυτούς ασφαλιστικές εισφορές (παλιότερα δεν εισέπρατε, γιατί τις είχε ισοφαρίσει με αυξήσεις που δεν έδωσε, αλλά το 1992 η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπασε με τον τσαμπουκά τη συμφωνία) και τους καταβάλλει σύνταξη. Αν δημιουργηθεί ασφαλιστικό ταμείο, τι αποθεματικό θα έχει; Δεν χρειάζεται να προβληματιστούμε για την αυθαιρεσία που θα επικρατήσει. Το κράτος θα αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις (με ομόλογα μεγάλης διάρκειας) και το Ταμείο θα αφεθεί στα αναλογιστικά προβλήματα που αμέσως θα υπάρξουν (το ίδιο έγινε και σε βάρος του ΙΚΑ, με το νόμο Ρέππα-Χριστοδουλάκη, που νομιμοποίησε τη ληστεία των αποθεματικών του, επιστρέφοντας ψίχουλα από τα κλεμμένα). Αυτά τα αναλογιστικά προβλήματα (ελλείμματα) θα γίνουν η βάση για το χτύπημα των συντάξεων και την επιδείνωση των όρων συνταξιοδότησης. Το γεγονός ότι κανένας από τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία δεν έκανε αυτή την επισήμανση, ζητώντας καθαρή τοποθέτηση από την κυβέρνηση, ότι δεν θα προχωρήσει στη δημιουργία Ταμείου, μας βάζει σε υποψία (για να μην πούμε ότι μας δημιουργεί τη βεβαιότητα), ότι τα έχουν συμφωνήσει και ότι θα παρουσιάσουν τη δημιουργία Ταμείου ως γραμμή άμυνας στη δίκη στο ΔΕΚ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

Γυαλιά-καρφιά το κτίριο του ΟΛΠ
Επόμενο άρθρο

Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

Δήμαρχοι μπαταχτσήδες, προβοκάτορες και χωροφύλακες

Σχετικά Αρθρα

Φαιδρή σκηνοθεσία από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια σε συνδικαλιστές του Πειραιά

Μαζική κινητοποίηση τη Δευτέρα 23 Μάρτη, 8:30 πμ στα Δικαστήρια Πειραιά - Στάσεις εργασίας από ΕΛΜΕ Πειραιά και ΟΛΜΕ

Εργατικά 16 Μαρ 2026, 14:47

Ποινικοποιούν ξανά τη συνδικαλιστική δράση: Σε δίκη τρεις συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Μετά από μήνυση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Εργατικά 4 Μαρ 2026, 18:02

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

Εργατικά 3 Μαρ 2026, 21:07

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

Εργατικά 25 Φεβ 2026, 13:27

Τα πειθαρχικά δεν μας τρομοκρατούν – Ανταπόκριση από την Τρίπολη

Εργατικά 19 Φεβ 2026, 21:05

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

Εργατικά 17 Φεβ 2026, 19:42
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σφιχτή ενέδρα παγιδευσε συμμορίες δωσίλογων νότια της Χαν Γιούνις

17 Μαρ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάρτη

17 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Φρικτά σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη

16 Μαρ 2026, 20:11
Εργατικά

Φαιδρή σκηνοθεσία από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια σε συνδικαλιστές του Πειραιά

Μαζική κινητοποίηση τη Δευτέρα 23 Μάρτη, 8:30 πμ στα Δικαστήρια Πειραιά - Στάσεις εργασίας από ΕΛΜΕ Πειραιά και ΟΛΜΕ

16 Μαρ 2026, 14:47
Πολιτική

Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

16 Μαρ 2026, 14:43
Παιδεία

Κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία από διοίκηση και ΥΠΑΙΘΑ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου

16 Μαρ 2026, 12:44
Κόντρες

Μόνος του ξεβρακώθηκε

16 Μαρ 2026, 09:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάρτη

16 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός ούτε καν διαπραγμάτευση

15 Μαρ 2026, 19:56
Διεθνή

Κρις Μέρφι: Ο Τραμπ έχασε τον πόλεμο με το Ιράν

15 Μαρ 2026, 10:01
Διεθνή

Για το μέλλον των παιδιών μας…

15 Μαρ 2026, 09:22
Πολιτισμός

Οταν ο κοσμοπολιτισμός παραβλέπει την Ιστορία και την κοινωνία

Αλάα Αλ-Ασουάνι: Τα δέντρα περπατούν στην Αλεξάνδρεια

15 Μαρ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάρτη

15 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Ρουκέτες, drones, rουκέτες, drones κ.ο.κ.

14 Μαρ 2026, 20:34
Διεθνή

Η εμμονή του Ισραήλ με το Χιάμ: Ενας λόφος, πέντε πόλεμοι και κανένα μάθημα

14 Μαρ 2026, 20:09
Παιδεία

Το bullying από τη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά

«Κέρβερος» με τους εκπαιδευτικούς, «αρνάκι» με τους σχολάρχες

14 Μαρ 2026, 11:59
Πολιτική

Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος

14 Μαρ 2026, 11:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάρτη

14 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι ιρανοί ηγέτες βγήκαν στο δρόμο μαζί με τον κόσμο, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό του λαού

Οι αμερικανοσιωναζιστές βομβάρδιζαν τη γύρω περιοχή, αλλά κανένας δεν πτοήθηκε

13 Μαρ 2026, 19:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάρτη

1883: Στην πτέρυγα των «καταραμένων» (αθέων) στο νεκροταφείο του Χάιγκεϊτ στο Λονδίνο ενταφιάζεται το σώμα του Καρλ Μαρξ.

1956: Η 6η ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ καθαιρεί τον Νίκο Ζαχαριάδη.

1992: 29 άνθρωποι νεκροί και 242 τραυματίες από έκρηξη αυτοκινήτου έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Μπουένος Άιρες.

1992: Τρεις βόμβες σε δύο αυτοκίνητα της ΕΟΚ και σε μία τράπεζα (ΕΛΑ-1η Μάη).

1995: Ογδόντα νεκροί κατά τη διάρκεια καταστολής απόπειρας πραξικοπήματος στο Αζερμπαϊτζάν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    17Ν
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Εφετείο 17Ν
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    ΕΛΑ
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

    Ποιοι είμαστε
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

    Επικοινωνία
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

    Όροι χρήσης
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

    Ποιοι είμαστε
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

    Επικοινωνία
  • Colpo grosso κυβέρνησης - Κομισιόν

    Colpo grosso κυβέρνησης – Κομισιόν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo