Και φέτος παίρνει κανονικά το παραδάκι από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας η συνδικαλιστική γραφειοκρατία. Παραδάκι που ως γνωστόν πληρώνουν οι εργαζόμενοι, αφού μέσα στο σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνουν υπάρχει και εισφορά υπέρ ΟΕΕ.
Με δυο αποφάσεις που υπέγραψε ο Λοβέρδος στις 13 Γενάρη, ορίστηκε η επιχορήγηση για τα συνέδρια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας (350.000 ευρώ θα πάρει η ΓΣΕΕ για το συνέδριό της, χώρια οι δαπάνες των δικαστικών αντιπροσώπων και η γραμματειακή υποστήριξη), καθώς και η τακτική επιχορήγηση «για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, δαπάνης μισθοδοσίας και αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης γήρατος του προσωπικού τους και δαπανών καθαριότητας, έτους 2010)».
Το παραδάκι είναι μπόλικο και καταβάλλεται κανονικά, ανεξαρτήτως κυβέρνησης, γεγονός που υποδηλώνει τη μετατροπή της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας σε θεσμό του συστήματος εξουσίας.






