Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αποκάλυψη πρώην Γυμνασιάρχη: Η Σχολή Μωραΐτη είχε καλέσει τον γιατρό του Κολωνακίου να μιλήσει στα παιδιά για το άγχος στους εφήβους
  • Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!
  • Μια μεγάλη παρέα εμπόρων της Υγείας και περιφερειακών παράσιτων
  • Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις
  • Κάτι τέτοια τον τρέφουν
  • Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Ελπιδοφόρο ξεκίνημα
Εργατικά

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Δεκ 2007, 00:00
Την Κυριακή 13 Γενάρη η επόμενη συνέλευση
 
Αρκετές δεκάδες εργαζόμενων και νέων (πλησίασαν τους εκατό) πήραν μέρος στην πρώτη Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων-Ανέργων, που έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου. Ηταν άνδρες και γυναίκες από διάφορους εργασιακούς χώρους, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που βρέθηκαν σ’ αυτή τη διαδικασία πρώτο επειδή θέλουν να δράσουν από κοινού σε ταξική βάση για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων και δεύτερο επειδή δε γουστάρουν (για να το πούμε μ’ αυτή τη χαρακτηριστική έκφραση) ούτε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ούτε τα παραγοντιλίκια. Βρέθηκαν εκεί για ν’ ανταλλάξουν αγωνίες και προβληματισμούς, για ν’ αναζητήσουν κοινούς κώδικες και να οικοδομήσουν μια συλλογικότητα στηριγμένη στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στην πολιτική εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη.
 
Το πρώτο βήμα έγινε και ήταν ελπιδοφόρο. Είχαν προηγηθεί οι παρεμβάσεις πριν τη μεγάλη απεργία της 12ης Δεκέμβρη, με αφίσα και προκηρύξεις που μοιράστηκαν σε εργοστάσια, πολυκαταστήματα, γιαπιά, εργοτάξια και άλλους χώρους δουλειάς και με ξεχωριστό μπλοκ στην απεργία της 12ης Δεκέμβρη.
 
Αποφασίστηκε να αναληφθούν μια σειρά πρωτοβουλίες, να ανοιχτεί η συνέλευση και σε άλλους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, να βαθύνει και να πλατύνει τις παρεμβάσεις της για το Ασφαλιστικό και να συγκροτηθεί η ίδια καλύτερα. Η επόμενη συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 13 Γενάρη στο Πολυτεχνείο, ενώ τα μέλη της συνέλευσης συναντιούνται κάθε Τρίτη στις 8 το βράδυ (στο Αυτόνομο Στέκι, Ζωοδ. Πηγής και Ισαύρων, για την οργάνωση της πρακτικής δουλειάς.
n Στο Πέραμα
 
Τη Δευτέρα το πρωί, δεκάδες μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης πραγματοποίησαν εξόρμηση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, προκειμένου να καταγγείλουν τους τραμπουκισμούς ομάδας κρούσης του γραφειοκρατικού μηχανισμού της Ζώνης ενάντια σε μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης που μοίραζαν προκηρύξεις για το Ασφαλιστικό (γράψαμε σχετικά στο προηγούμενο φύλλο). Η απάντηση στους τραμπούκους έπρεπε να είναι πολιτική και τέτοια ήταν. Και απολύτως πετυχημένη, αν κρίνουμε από τις περίπου 2.000 προκηρύξεις που μοιράστηκαν, από εργάτες της Ζώνης που στάθηκαν στο πλευρό των μελών της Ανοιχτής Συνέλευσης και από… τις αντιδράσεις του γραφειοκρατικού μηχανισμού.
 
Θορυβήθηκαν τόσο πολύ που δοκίμασαν να… παρέμβουν. Αρχικά φραστικά, ύστερα με απειλές κάποιων «θερμόαιμων» και στο τέλος, όταν οι περισσότεροι εργάτες είχαν περάσει από την πύλη της Ζώνης, με προσπάθεια πρόκλησης σύρραξης. Ο σκοπός τους ήταν προφανής: να προκαλέσουν αντίδραση από τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης και να υπάρξει συμπλοκή, για να βγουν μετά και να παρουσιάζουν τα γεγονότα διαστρεβλωμένα («ορίστε, μαζεύτηκαν πολλοί και μας την έπεσαν και εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να απαντήσουμε»).
 
Τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης δεν τσίμπησαν στις προκλήσεις, έβαλαν τους γραφειοκράτες στη θέση τους, ολοκλήρωσαν το μοίρασμα της προκήρυξης και αποχώρησαν. Ετσι, οι εργάτες της Ζώνης είναι ενημερωμένοι όχι μόνο για τους τραμπουκισμούς, αλλά και για τις αιτίες που τους προκάλεσαν. Η δισέλιδη προκήρυξη της Ανοιχτής Συνέλευσης ήταν μια σκληρή πολιτική καταγγελία, μέσα από την οποία αναδεικνύονταν οι διαχωριστικές γραμμές στο κίνημα. Ο γραφειοκρατισμός συνδικαλισμός από τη μια και ο ταξικός από την άλλη.
 
«Το δικαίωμα να απευθυνόμαστε στους συναδέλφους εργαζόμενους -κατέληγε η προκήρυξη- δεν το απεμπολούμε, δεν το διαπραγματευόμαστε, δεν το θέτουμε στην κρίση κανενός γραφειοκρατικού μηχανισμού. Αυτούς που συμπεριφέρονται ως κοινοί τραμπούκοι τους καταγγέλλουμε στους συναδέλφους της Ζώνης και σε όλη την εργατική τάξη. Τέτοιες πρακτικές είναι καταδικασμένες στη συνείδηση κάθε εργαζόμενου, γι’ αυτό και δε θα περάσουν.
 
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥ-ΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Α-ΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, όπου όλοι θα μπορούμε να συντονίσουμε τον συνολικό αγώνα ενάντια στις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό και ενάντια στους εργοδότες που τις υπαγορεύουν. Οπου θα αποφασίζουμε εμείς για εμάς, χωρίς σωτήρες μικρούς ή μεγάλους. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ».
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

«Ψήνουν» κοινή παρέμβαση ΣΕΒ-ΓΣΕΕ
Επόμενο άρθρο

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 21:36

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

Εργατικά 15 Σεπ 2026, 12:01

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

Εργατικά 8 Σεπ 2026, 10:56

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

Εργατικά 2 Σεπ 2026, 21:38

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

Εργατικά 27 Αυγ 2026, 09:54
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Αποκάλυψη πρώην Γυμνασιάρχη: Η Σχολή Μωραΐτη είχε καλέσει τον γιατρό του Κολωνακίου να μιλήσει στα παιδιά για το άγχος στους εφήβους

23 Σεπ 2026, 22:32
Οικονομία

Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!

23 Σεπ 2026, 22:21
Υγεία

Μια μεγάλη παρέα εμπόρων της Υγείας και περιφερειακών παράσιτων

Ο Σπυράδωνης Γεωργιάδης ως διαφημιστής εμιρατιανών καπιταλιστών που πρόσφεραν πλασμαφαίρεση

23 Σεπ 2026, 21:30
Διεθνή

Ιράν: Τρεις προκαταρκτικοί όροι για να ξαναξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις

23 Σεπ 2026, 10:24
Κόντρες

Κάτι τέτοια τον τρέφουν

23 Σεπ 2026, 09:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

23 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιοι και για ποιο λόγο καθιστούν τον νεοναζιστή Κασιδιάρη κεντρική πολιτική προσωπικότητα;

Ζητούμενο η θέσπιση αντιναζιστικής νομοθεσίας

22 Σεπ 2026, 21:42
Παιδεία

Αντιδράσεις πανεπιστημιακών στη νυχτερινή (ν)τροπολογία του υπουργείου Παιδείας για να στηριχτούν τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

22 Σεπ 2026, 20:12
Διεθνή

Αμερικανός πεζοναύτης πετάει τη στολή σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Σεπ 2026, 19:18
Παιδεία

Τα ταμεία των σχολείων είναι άδεια – Κυβέρνηση και δήμος Αθηναίων τα σπρώχνουν σε χορηγούς και κερδοσκοπικές δράσεις!

22 Σεπ 2026, 18:15
Υγεία

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

22 Σεπ 2026, 08:59
Διεθνή

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

22 Σεπ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

22 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

21 Σεπ 2026, 19:51
Αγροτικά

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

21 Σεπ 2026, 19:06
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Σεπτέμβρη

Ημέρα αμφισεξουαλικότητας.

Σαουδική Αραβία: Ημέρα ενότητας (1932).

1947: Ο βούλγαρος ηγέτης του Αγροτικού Κόμματος Νίκολα Πέτκοβ απαγχονίζεται ως προδότης.

1967: Αποφυλακίζεται από τη χούντα ο Γεώργιος Παπανδρέου.

1973: Πεθαίνει ο Πάμπλο Νερούντα.

1976: Καθιέρωση βιβλιαρίου υγείας για παιδιά στην Ελλάδα.

1990: Η Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας αποχωρεί από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

2003: Θανάσιμος πυροβολισμός του 18χρονου Αλβανού Βούλνετ Μπίτιτσι από συνοριοφύλακες στην Κρυσταλλοπηγή.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    17Ν
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Εφετείο 17Ν
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    ΕΛΑ
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ποιοι είμαστε
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Επικοινωνία
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Όροι χρήσης
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ποιοι είμαστε
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Επικοινωνία
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo