Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο
  • Σαν σήμερα 13 Αυγούστου
  • Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία
  • Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν
  • Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 
  • Σαν σήμερα 12 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Ελπιδοφόρο ξεκίνημα
Εργατικά

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Δεκ 2007, 00:00
Την Κυριακή 13 Γενάρη η επόμενη συνέλευση
 
Αρκετές δεκάδες εργαζόμενων και νέων (πλησίασαν τους εκατό) πήραν μέρος στην πρώτη Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων-Ανέργων, που έγινε την προηγούμενη Κυριακή σε αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου. Ηταν άνδρες και γυναίκες από διάφορους εργασιακούς χώρους, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που βρέθηκαν σ’ αυτή τη διαδικασία πρώτο επειδή θέλουν να δράσουν από κοινού σε ταξική βάση για την υπεράσπιση και διεύρυνση των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων και δεύτερο επειδή δε γουστάρουν (για να το πούμε μ’ αυτή τη χαρακτηριστική έκφραση) ούτε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ούτε τα παραγοντιλίκια. Βρέθηκαν εκεί για ν’ ανταλλάξουν αγωνίες και προβληματισμούς, για ν’ αναζητήσουν κοινούς κώδικες και να οικοδομήσουν μια συλλογικότητα στηριγμένη στις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, στην πολιτική εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη.
 
Το πρώτο βήμα έγινε και ήταν ελπιδοφόρο. Είχαν προηγηθεί οι παρεμβάσεις πριν τη μεγάλη απεργία της 12ης Δεκέμβρη, με αφίσα και προκηρύξεις που μοιράστηκαν σε εργοστάσια, πολυκαταστήματα, γιαπιά, εργοτάξια και άλλους χώρους δουλειάς και με ξεχωριστό μπλοκ στην απεργία της 12ης Δεκέμβρη.
 
Αποφασίστηκε να αναληφθούν μια σειρά πρωτοβουλίες, να ανοιχτεί η συνέλευση και σε άλλους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, να βαθύνει και να πλατύνει τις παρεμβάσεις της για το Ασφαλιστικό και να συγκροτηθεί η ίδια καλύτερα. Η επόμενη συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 13 Γενάρη στο Πολυτεχνείο, ενώ τα μέλη της συνέλευσης συναντιούνται κάθε Τρίτη στις 8 το βράδυ (στο Αυτόνομο Στέκι, Ζωοδ. Πηγής και Ισαύρων, για την οργάνωση της πρακτικής δουλειάς.
n Στο Πέραμα
 
Τη Δευτέρα το πρωί, δεκάδες μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης πραγματοποίησαν εξόρμηση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, προκειμένου να καταγγείλουν τους τραμπουκισμούς ομάδας κρούσης του γραφειοκρατικού μηχανισμού της Ζώνης ενάντια σε μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης που μοίραζαν προκηρύξεις για το Ασφαλιστικό (γράψαμε σχετικά στο προηγούμενο φύλλο). Η απάντηση στους τραμπούκους έπρεπε να είναι πολιτική και τέτοια ήταν. Και απολύτως πετυχημένη, αν κρίνουμε από τις περίπου 2.000 προκηρύξεις που μοιράστηκαν, από εργάτες της Ζώνης που στάθηκαν στο πλευρό των μελών της Ανοιχτής Συνέλευσης και από… τις αντιδράσεις του γραφειοκρατικού μηχανισμού.
 
Θορυβήθηκαν τόσο πολύ που δοκίμασαν να… παρέμβουν. Αρχικά φραστικά, ύστερα με απειλές κάποιων «θερμόαιμων» και στο τέλος, όταν οι περισσότεροι εργάτες είχαν περάσει από την πύλη της Ζώνης, με προσπάθεια πρόκλησης σύρραξης. Ο σκοπός τους ήταν προφανής: να προκαλέσουν αντίδραση από τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης και να υπάρξει συμπλοκή, για να βγουν μετά και να παρουσιάζουν τα γεγονότα διαστρεβλωμένα («ορίστε, μαζεύτηκαν πολλοί και μας την έπεσαν και εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να απαντήσουμε»).
 
Τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης δεν τσίμπησαν στις προκλήσεις, έβαλαν τους γραφειοκράτες στη θέση τους, ολοκλήρωσαν το μοίρασμα της προκήρυξης και αποχώρησαν. Ετσι, οι εργάτες της Ζώνης είναι ενημερωμένοι όχι μόνο για τους τραμπουκισμούς, αλλά και για τις αιτίες που τους προκάλεσαν. Η δισέλιδη προκήρυξη της Ανοιχτής Συνέλευσης ήταν μια σκληρή πολιτική καταγγελία, μέσα από την οποία αναδεικνύονταν οι διαχωριστικές γραμμές στο κίνημα. Ο γραφειοκρατισμός συνδικαλισμός από τη μια και ο ταξικός από την άλλη.
 
«Το δικαίωμα να απευθυνόμαστε στους συναδέλφους εργαζόμενους -κατέληγε η προκήρυξη- δεν το απεμπολούμε, δεν το διαπραγματευόμαστε, δεν το θέτουμε στην κρίση κανενός γραφειοκρατικού μηχανισμού. Αυτούς που συμπεριφέρονται ως κοινοί τραμπούκοι τους καταγγέλλουμε στους συναδέλφους της Ζώνης και σε όλη την εργατική τάξη. Τέτοιες πρακτικές είναι καταδικασμένες στη συνείδηση κάθε εργαζόμενου, γι’ αυτό και δε θα περάσουν.
 
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥ-ΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Α-ΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, όπου όλοι θα μπορούμε να συντονίσουμε τον συνολικό αγώνα ενάντια στις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό και ενάντια στους εργοδότες που τις υπαγορεύουν. Οπου θα αποφασίζουμε εμείς για εμάς, χωρίς σωτήρες μικρούς ή μεγάλους. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ».
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

«Ψήνουν» κοινή παρέμβαση ΣΕΒ-ΓΣΕΕ
Επόμενο άρθρο

Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

Εργατικά 28 Ιούλ 2026, 19:22

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

Εργατικά 24 Ιούλ 2026, 08:57

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

Εργατικά 22 Ιούλ 2026, 19:16

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

Ημέρα αριστερόχειρων.
Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).
1924: Μεγάλες καταχρήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, συλλήψεις υπαλλήλων.
1959: Γίνεται γνωστό ότι η ελληνική κυβέρνηση φυγάδευσε τον υπόδικο γερμανό εγκληματία πολέμου Γκούντερ Γκόλβες μετά από παρέμβαση της Δυτικής Γερμανίας.
1961: Η Ανατολική Γερμανία αρχίζει την κατασκευή του τείχους του Βερολίνου.
1967: Βόμβα σε πεζοδρόμια της οδού Πύθωνος (Κυψέλη).
1968: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του δικτάτορα Παπαδόπουλου από τον Αλέξανδρο Παναγούλη.
1971: Η δικτατορία αφαιρεί την ελληνική ιθαγένεια του Ανδρέα Παπανδρέου.
1993: Η τουρκική αστυνομία καταδιώκει και σκοτώνει πέντε μέλη της «Ντεβ Σολ».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι Η.Π.Α. έχουν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! Ο Ναυτικός Αποκλεισμός μας αποκαλείται, από όλους, «ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ», και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει το Ιράν γι’ αυτό. Δεν έχουν Ναυτικό, δεν έχουν Πολεμική Αεροπορία, οι εναπομείναντες στρατιώτες τους παραμένουν απλήρωτοι, το ΙRGC (Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης) έχει αποδεκατιστεί και τρέπεται σε φυγή, και η «Ηγεσία» τους είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αβέβαιη! Δεν έχουν Χρήματα – η χώρα τους είναι «ρημαγμένη». Το μόνο που έχουν είναι ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και 300% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, και η κατάσταση χειροτερεύει! Το Ιράν είναι πλέον μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, Οχι Πια ο Νταής της Μέσης Ανατολής. Δόξα στον Αλλάχ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ

Truth Social

(Ανάμεσα σε δεκάδες αναρτήσεις προσωπικής υποστήριξης [endorsement] διάφορων ρεπουμπλικανών υποψήφιων για τη Βουλή, τη Γερουσία, θέσεις Κυβερνήτη και πολιτειακού εισαγγελέα, στις οποίες κυριαρχεί το… πλούσιο λεξιλόγιό του [τέσσερα επίθετα εναλλάσσονται: fantastic, incredible, tremendous, great], πετάει και μια ανάρτηση για τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ενας λογικός άνθρωπος τη διαβάζει και τρίβει τα μάτια του, ψιθυρίζοντας: μα τι λέει ο ξεμωραμένος; Ας αναλογιστούμε, όμως, ότι η ίδια η συνθήκη της επικράτησης του Τραμπ αρχικά στο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μετά σε πανεθνικό εκλογικό επίπεδο – που αφορά μόλις το ένα τρίτο όσων έχουν δικαίωμα ψήφου – στηρίζεται σε μια βάση παραλογισμού, ανορθολογισμού, τερατολογίας, σκοταδισμού. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό έτοιμο να πιστέψει ό,τι «φίδια» του πει ο Τραμπ. Αυτό το κοινό θέλει να κρατήσει ενεργό ώστε να πάει να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη και να μειώσει τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών. Τι να τους πει; «Δυστυχώς, χάσαμε τον πόλεμο κατά του Ιράν»; Δε γίνεται. Να τους πλακώσει σε αναλύσεις για τη «ρευστότητα» και την «πολυπλοκότητα» της κατάστασης; Ούτε ο ίδιος μπορεί να κάνει τέτοιες αναλύσεις, ούτε αυτοί τις καταλαβαίνουν. Θα πετύχαινε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει. Τους πλακώνει λοιπόν στην τερατολογία και στο φιδεμπόριο. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια «φίδια» – όπως διδάσκει το δόγμα Γκέμπελς – στο τέλος κάποιοι μπορεί να τον πιστέψουν. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει. Κι αν μέχρι τον Νοέμβρη έρθει σε συμφωνία, ικανοποιώντας τις – παλιές και νέες – απαιτήσεις του Ιράν, αυτός θα  πλακωθεί σε νέα ψέματα: «νίκησα το Ιράν, άνοιξα το Ορμούζ». Τα υπόλοιπα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία δε θα τα αναφέρει, με τη βεβαιότητα ότι μεγάλο μέρος των φανατικών του MAGA δε θα δώσει σημασία. Γι’ αυτό και οι Δημοκρατικοί, που ως κόμμα έχουν τα χάλια τους, δεν προσπαθούν τόσο να πάρουν κόσμο από το MAGA, όσο να πάρουν κόσμο από την αποχή και να τον οδηγήσουν στην κάλπη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    17Ν
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Εφετείο 17Ν
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    ΕΛΑ
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ποιοι είμαστε
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Επικοινωνία
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Όροι χρήσης
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ποιοι είμαστε
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Επικοινωνία
  • Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων και Ανέργων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo