Τα τέσσερα μέλη της απεργιακής επιτροπής των εργαζόμενων στο κομματικό ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» απέλυσε η εταιρία Left Μedia, ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά, Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον τεχνικό Νίκο Μπιτσιμέα. Είχαν αντιταχθεί στις απολύσεις τριών συναδέλφων τους, που δεν είχαν αποδεχτεί τη μείωση των αποδοχών τους. Κλήθηκαν στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου και όταν δήλωσαν ότι και οι ίδιοι δεν αποδέχονται μείωση αποδοχών, τους ανακοινώθηκε στεγνά ότι απολύονται. Ετσι, οι απολύσεις έφτασαν τις εφτά και είναι όλες στοχευμένες, με σκοπό να σπάσει το μέτωπο των εργαζόμενων.
Επί του συγκεκριμένου δεν χωρούν πολλά σχόλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως εργοδότης συμπεριφέρεται όπως κάθε καπιταλιστής. Προσπαθεί να μεταφέρει τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των εργαζόμενων κι όταν αυτοί αντιδρούν βάζει μπροστά την τρομοκρατία των απολύσεων επιλεγμένων στελεχών. Δε χρειάζεται να θυμίσουμε τι έλεγαν οι συριζαίοι όταν ανάλογη πολιτική εφάρμοζε ο Περισσός στις δικές του μιντιακές επιχειρήσεις. Μπορούμε, όμως, να φανταστούμε πόση αξία έχουν οι υποσχέσεις της κυβέρνησης Τσίπρα για επαναφορά της «εργασιακής κανονικότητας».
ΥΓ. Η μπάντα JazzMatazz, που είχε δώσει στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ μια σουίνγκ διασκευή της Διεθνούς, απαγόρευσε την παραπέρα χρήση της, καταγγέλλοντας τις απολύσεις, την εργοδοτική τρομοκρατία και την ποινικοποίηση της απεργίας. Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία Νέα :
- Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της
- Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια
- Σαν σήμερα 30 Ιούλη
- Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια
- Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο
- Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?