Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 
  • Σαν σήμερα 12 Αυγούστου
  • Οταν σε υμνεί η Δεξιά
  • Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»
  • Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε
  • Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Eν εκκλησίαις ευλογείτε τον θεόν
Κόντρες

Eν εκκλησίαις ευλογείτε τον θεόν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Ιαν 2023, 10:47

Ακούει κάτι που δεν του αρέσει και σταυροκοπιέται ο Θεοδωρικάκος. Του τη λέει ο συριζαίος Σκουρολιάκος: «Ναι, κάνετε τον σταυρό σας. Τώρα τελευταία, κύριε Θεοδωρικάκο, γίνατε και θεοφοβούμενος. Κάντε τον σταυρό σας. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Και τότε ακούγεται η… είδηση: «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη): Πάντα πίστευα στον Θεό, εσείς τι πρόβλημα έχετε;»!!!

Δηλαδή και τότε που τον έβαλε ο Ανδρουλάκης γραμματέα της ΚΝΕ (επειδή η πλειοψηφία, υπό τον γραμματέα Γιώργο Γράψα, είχε αποχωρήσει, αηδιασμένη από το νταλαβέρι με τον Μητσοτάκη και τη συγκυβέρνηση Τζεννατάκη), ο Θεοδωρικάκος ήταν ένας πιστός… κρυπτοχριστιανός. Ε, τότε θα ‘πρεπε να γνωρίζει αυτό που γράφει έξω από κάθε εκκλησιά (ιδέτε τον τίτλο του σημειώματος). Και τη γνώμη που έχει ο λαός για εκείνους που σταυροκοπιούνται όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, επιδεικνύοντας πόσο πιστοί είναι: «να φοβάσαι εκείνους που κάνουν μεγάλο σταυρό»…

Απλά κορυφαίος

Ο Χάρης Θεοχάρης, ποιος άλλος; Ο ηθοποιός ο περιοδεύων από μπουλουκίου εις μπουλούκιον. Στην αρχή χαλαρός και άνετος: «Ξέραμε πως έγιναν επισυνδέσεις. Ξέραμε πως υπάρχουν αδυναμίες στην ΕΥΠ. Δεν μάθαμε κάτι εχθές». Μετά βγαίνει από μέσα του ο μοναρχοφασίστας και ξεπερνά στην τελική ευθεία Γεωργιάδη και Βορίδη: «Δεν τη στηρίζετε γιατί τη θέλετε την ΕΥΠ ευνουχισμένη και ανίκανη να επιτελέσει το έργο της. Δεν τη θέλετε την ΕΥΠ και σας ενοχλεί. Ομως, η ΕΥΠ και πρέπει να υπάρχει και πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί εν δυνάμει όλους, γιατί όπως μάθαμε από τη Γερμανία ούτε οι πρίγκιπες δεν πρέπει να εξαιρούνται. Οπως μάθαμε από το Βέλγιο, ούτε οι Ευρωβουλευτές ούτε οι Βουλευτές δεν πρέπει να εξαιρούνται. Οπως μάθαμε από την Ουκρανία, ούτε οι Υπουργοί ούτε οι αξιωματούχοι δεν πρέπει να εξαιρούνται. Εν μέσω πολέμου έφυγαν για λόγους διαφθοράς. Και επιτέλους, ποιο είναι το επιχείρημά σας; Είναι ότι ο μόνος που μπορεί να βλάψει τη χώρα είναι ο υδραυλικός και ο ηλεκτρολόγος και αυτοί πρέπει να παρακολουθούνται; Λοιπόν, είτε το θέλετε είτε όχι η χώρα έχει ΕΥΠ και η ΕΥΠ θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Προσέξτε λίγο το πρωτοσέλιδο της διαδικτυακής ντουντούκας του Μαξίμου. Δεν σας θυμίζει κηδειόχαρτο; «Ηγέτης» ο Κούλης επειδή ρώτησε τον Τσίπρα «πού βρήκες τα ονόματα που έδωσες στον Ράμμο;»! «Συκοφάντης» ο Τσίπρας επειδή κάνει διαρροές απόρρητών εγγράφων. Για την ταμπακέρα ούτε λέξη. Είναι αληθινές οι διαρροές; Πουθενά δεν χαρακτηρίζονται ψευδείς. Αφού είναι αληθινές, για ποιο λόγο παρακολουθούσε η ΕΥΠ/ΚΥΠ υπουργούς και ανώτατους καραβανάδες;

Υπέροχος ως Κουμουτσάκος

Τη σωστή ερμηνεία έδωσε, βέβαια, ο γίγαντας Κουμουτσάκος: Παιδιά, πώς κάνετε έτσι, για την προστασία τους τους παρακολουθούσαν! Απλώς υποκλινόμαστε.

Περιέπλεξαν τους μηρούς τους

Παιδιά, μας μπερδέψατε. Προ ημερών μας είχατε ανακοινώσει ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι συμμετέχουν στη συμμαχία Πράσινο και Μωβ. Τώρα μας ανακοινώνετε ότι θα κατεβείτε αυτόνομα, μετά από απόφαση συνεδρίου σας. Το Πράσινο και Μωβ ανακοινώνει ότι στη συμμαχία συμμετέχουν και στελέχη από το Οικολόγοι Πράσινοι. Διασπασούλα έπαιξε; Πείτε το, να μην ψαχνόμαστε. 

Eχει φαν κλαμπ ο Καντονά

Διαβάζοντας το άρθρο του συντρόφου Κου Πάπια για τον Ερίκ Καντονά, εκπλαγήκαμε που οι νεαροί οπαδοί μιας ερασιτεχνικής ομάδας της Νέας Ιωνίας έφτιαξαν πολιτικό-αθλητικό σύνθημα με κέντρο αναφοράς έναν παίχτη που έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τα γήπεδα και που ενδεχομένως, λόγω ηλικίας, να μην πρόλαβαν να δουν όταν έπαιζε (υπάρχει το Ιντερνετ όμως…). Φαίνεται πως ο Καντονά έχει ανθεκτικό στο χρόνο φαν κλαμπ. Αναγνώστης της στήλης μάς έστειλε μήνυμα: «Εκλαψα με το δεύτερο υστερόγραφο του Πάπια (σ.σ. το αυτοβιογραφικό σημείωμα του Καντονά), πες του το». Αλλος αναγνώστης μάς έστειλε πόστερ που έχει στο δωμάτιό του με το… καλύτερο γκολ του Καντονά.

Πού να μην ήταν «επώνυμος»

Οι συνήγοροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη έκαναν γνωστό ότι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας αποφασίστηκε η παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του, που έλαβε χώρα στην Ερέτρια, τις μεσημβρινές ώρες της 24.1.2021. Παραπέμπονται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σύμφωνα και με την προηγηθείσα επίσης παραπεμπτική εισαγγελική πρόταση για την ίδια κατηγορία. Η Μίνα Βαλυράκη και οι συνήγοροί της χρειάστηκαν να δώσουν σκληρό δίχρονο αγώνα για να υπάρξει αυτή η παραπομπή. Ολοι θυμόμαστε ότι αρχικά η υπόθεση πήγε στον κουβά και ο θάνατος του Βαλυράκη αποδόθηκε σε ατύχημα που υπέστη ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο. Σκεφθείτε τι θα γινόταν, αν στη θέση του πρώην υπουργού βρισκόταν ένας απλός άνθρωπος. Με πόση ευκολία θα θαβόταν η υπόθεση.

Ενας παλιός γνώριμος

Με το σούσουρο που έγινε για την εκδήλωση με τίτλο «Μένουμε Ευρώπη; κτλ» διαβάσαμε ανάμεσα στα «βαριά ονόματα» των πρωταγωνιστών (Βενιζέλος, Αλιβιζάτος) και το όνομα του Ανδρέα Τάκη. Παλιός γνώριμος. Τον θυμόμαστε τέτοια εποχή το 2011 να είναι το δεξί χέρι του Ραγκούση στο υπουργείο Εσωτερικών (κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου), αρμόδιος για τους μετανάστες. Και να επιδεικνύει σκληρή και ανάλγητη στάση, ίδια μ’ αυτή του πολιτικού του προϊστάμενου, στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών. Και να προσπαθεί μα διάφορα κόλπα του παρασκήνιου να διεμβολίσει τον αγώνα και να τον οδηγήσει στον εκφυλισμό. Βέβαια, ο Ραγκούσης τώρα φιγουράρει σαν μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (τότε έφτιαξε σχέσεις με τον Τσίπρα, ο οποίος ανέλαβε να κινήσει το μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και άλλους; «καλοθελητές») για να σπάσουν την απεργία πείνας.

Για να μην λέτε ότι η Κοκοφάρα δεν έχει οπαδούς και στη νεολαία. Μήπως ξέρει κανείς/καμιά τίποτα περισσότερο για τούτα δω; Αν ναι, παρακαλείται να ενημερώσει τη στήλη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 30 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Tρόμος για την τύχη του δολάριου

Σχετικά Αρθρα

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

Κόντρες 11 Αυγ 2026, 19:44

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

Κόντρες 10 Αυγ 2026, 19:35

Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;

Κόντρες 7 Αυγ 2026, 14:14

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

Κόντρες 6 Αυγ 2026, 19:11

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

Κόντρες 30 Ιούλ 2026, 09:02

Λυπήσου τους, Dr Trump

Κόντρες 29 Ιούλ 2026, 13:15
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

Ημέρα νεολαίας.
Οκλαχόμα, Μασαχουσέτη: Ημέρα Ινδιάνων.
Τέξας: Ημέρα εξερευνητών.
1942: Δολοφονική απόπειρα κατά του ιάπωνα πρωθυπουργού Τόγιο.
1954: Αποκαλύπτεται το δίκτυο του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, περισσότερες από εκατό συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο Χαρίλαος Φλωράκης.
1968: Εκρηξη βόμβας στο «Ζάππειο».
1975: Μπράβος του Θεοφιλογιαννάκου γρονθοκοπεί στο στρατοδικείο τον βουλευτή Σαβούρα.
1983: Δεκαεπτά νεκροί στο Σαντιάγο από αστυνομικά πυρά σε διαδήλωση κατά του Πινοσέτ (Χιλή).
1986: Εμπρησμός υποκαταστήματος της «Citibank» στο Παλαιό Φάληρο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo