Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
  • Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Εχουν αποφυλακίσει στα μουλωχτά κάμποσους νεοναζιστές εγκληματίες
Κόντρες

Εχουν αποφυλακίσει στα μουλωχτά κάμποσους νεοναζιστές εγκληματίες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Μάι 2024, 20:44

Είδε ο Κασιδιάρης ότι οι δικαστές της Λαμίας αποφυλάκισαν τον Μιχαλολιάκο και έσπευσε να καταθέσει κι αυτός αίτηση υφ’ όρον απόλυσης. Αν και με την αστική Δικαιοσύνη ποτέ δεν ξέρεις σε τι επίπεδα πρόκλησης και αίσχους μπορεί να φτάσει, νομίζουμε ότι η αίτηση του κλαρινογαμπρού του νεοναζισμού δε θα έχει τύχη, μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. Ηδη ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου, την οποία ο δικαστικός μηχανισμός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσαν να προαναγγείλουν προτού καν κατατεθεί (με δημοσίευμα του κρατικού ΑΠΕ-ΜΠΕ που υπάγεται απευθείας στο μέγαρο Μαξίμου).

Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τους καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έχει ήδη αποφυλακιστεί στα μουλωχτά ο διαβόητος Καιάδας (Γερμενής), ενώ έχουν αποφυλακιστεί και άλλοι νεοναζιστές εγκληματίες, πάντα στα μουλωχτά.

Φιλοναζιστικός λαϊκισμός

Επειδή μπορεί κάποια στιγμή να διαβάσουμε καμιά ανακοίνωση της πλειοψηφίας του ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που θα μιλάει για «λαϊκισμό και οχλαγωγία» (όπως μετά τη δικαστική απόφαση για το Μάτι), να πούμε και δυο πράγματα για τη στενή νομική προσέγγιση που όφειλαν να πάρουν υπόψη τους οι δικαστές της Λαμίας που αποφυλάκισαν τον Μιχαλολιάκο και που θα κρίνουν και το αίτημα του Κασιδιάρη.

Για τον Κασιδιάρη τα πράγματα είναι καθαρά. Ο Αρειος Πάγος κόβει από τις εκλογές διάφορα σχήματα που αυτός ο νεοναζιστής στήνει (τελευταίο οι «Σπαρτιάτες»), ενώ στο σκεπτικό αυτών των αποφάσεων υπάρχουν λεπτομέρειες για συμμετοχή του Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή σε μαζώξεις νεοναζιστών. Αλήθεια, πώς εξασφάλισε αυτή τη συμμετοχή, αν όχι μέσω κινητού τηλέφωνου, η κατοχή του οποίου απαγορεύεται στους κρατούμενους; Η διοίκηση της φυλακής, όμως, δεν «είδε», δεν «άκουσε», δεν «κατάλαβε».

Εξίσου καθαρά είναι, όμως, τα πράγματα και για τον Μιχαλολιάκο. Αυτός εμφανίζεται ως αδιαμφισβήτητος αρχηγός (φίρερ) της νεοναζιστικής ΧΑ, η οποία έχει κριθεί ότι αποτελεί, ως κόμμα, εγκληματική οργάνωση (απόφαση 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών). Η ΧΑ λειτουργεί γραφεία, διαθέτει ιστοσελίδα (ο Μιχαλολιάκος έχει και προσωπική ιστοσελίδα) και οι συμμορίες της εξακολουθούν να δρουν στο σκοτάδι (όχι με την πυκνότητα της παλιάς δράσης, αλλά εξίσου εγκληματικά). O Mιχαλολιάκος υπερασπίζεται τον εθνικοσοσιαλισμό (η δικαστική απόφαση τον χαρακτηρίζει κίνητρο της εγκληματικής δράσης της ΧΑ) και τη δράση του εγκληματικού μορφώματος (δολοφονίες, απόπειρες δολοφονιών κτλ. κτλ.). Πώς, λοιπόν, αποφυλακίζεις αυτόν που καμαρώνει ως αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης που εξακολουθεί να λειτουργεί; Πώς προκαλείς λέγοντας πως επέδειξε «θετική διαγωγή» αυτός που εξακολουθεί να υπερασπίζεται ανοιχτά τη ναζιστική εγκληματική δράση;

Φασίστες έκαναν μάζωξη στην αίθουσα δημόσιων υπάλληλων της Θεσσαλονίκης!

Μια που βρισκόμαστε στο χώρο των φασιστών, να μεταφέρουμε την είδηση που δημοσίευσε η ΕφΣυν, ότι φασιστική ομάδα (δήθεν σωματείο) έκανε ιδρυτική μάζωξη στην Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ). Το «σωματείο» ονομάζεται «4Ε – Εθνική Εργατοϋπαλληλική Ενωση Ελλάδας» και παραπέμπει ευθέως στην ανοιχτά ναζιστική οργάνωση «3Ε» («Εθνική Ενωσις Ελλάς»), που έδρασε στη Θεσσαλονίκη στα χρόνια του Μεσοπολέμου.

Οπως μπορείτε να αντιληφθείτε πρόκειται για ναζιστικό μόρφωμα, παραλλαγή της γκρούπας «Ιερός Λόχος 2012 Εφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων», που άρχισε να δρα στη Θεσσαλονίκη το 2012 και τώρα έχει επεκταθεί σε Αθήνα και Λάρισα.

Η διοίκηση της ΕΔΟΘ δήλωσε άγνοια για την εκδήλωση των ναζιστών! Λέει πως ψάχνει να βρει ποιος έδωσε τα κλειδιά και πως άλλαξε κλειδαριές! Τι να πεις; Κατάντια.

Βγάζει τη λύσσα της η πρεσβεία των σιωναζιστών

Η εν Αθήναις πρεσβεία της σιωνιστικής οντότητας έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Χ, βγάζοντας όλη της τη λύσσα. Οχι μόνο προς τους Παλαιστίνιους, αλλά και προς εκείνους που υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους και τον απελευθερωτικό τους αγώνα. Δηλαδή τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Επειδή η υποστήριξη προς τους Παλαιστίνιους δεν πρόκειται να αδυνατίσει, αλλά αντίθετα φουντώνει, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, συστήνουμε στους νεοναζιστές… ξυδάκι. Να φροντίσουν να προμηθευτούν ενισχυμένη δόση, γιατί όπου να ‘ναι θα υπογράψουν και τη συμφωνία με τη Χαμάς και την Παλαιστινιακή Αντίσταση και θα φύγουν ντροπιασμένοι από τη Γάζα, έχοντας απελευθερώσει και χιλιάδες παλαιστίνιους κρατούμενους, μεταξύ των οποίων και σημαίνοντα στελέχη των οργανώσεων της Αντίστασης.

Η αναγνώριση ενός Παλαιστινιακού κράτους μετά τις 7 Οκτωβρίου είναι σα να επιβραβεύεις τη Χαμάς για τη δολοφονία περισσότερων από 1.000 Ισραηλινών.
Είναι σα να δίνεις βραβείο στο ιρανικό καθεστώς.
Είναι να ζεις με την πιθανότητα μιας ακόμα 7ης Οκτωβρίου.
Ο μόνος τρόπος προώθησης… pic.twitter.com/ZyPZjrAacT

— Israel in Greece 🇮🇱🇬🇷 (@IsraelinGreece) May 8, 2024

 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕΕ: Aγκαλιά με τους υμνητές των ναζί και τους σιωναζί
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 9 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

Κόντρες 27 Αυγ 2026, 19:40

Η Ημέρα του Κλόουν

Κόντρες 26 Αυγ 2026, 20:26

Μετά τας πανηγύρεις

Κόντρες 25 Αυγ 2026, 20:43

Make America Ηungry Αgain

Κόντρες 24 Αυγ 2026, 20:09

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

Κόντρες 21 Αυγ 2026, 20:11

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
Κόντρες

Μετά τας πανηγύρεις

25 Αυγ 2026, 20:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo