Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
  • Η Κοόρτη του Φοίνικα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 20 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τι να μας πουν τώρα οι Κινέζοι… (μέρος δεύτερο)
Διεθνή Υγεία

Τι να μας πουν τώρα οι Κινέζοι… (μέρος δεύτερο)

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Μαρ 2022, 14:27

Τι να μας πουν τώρα οι Κινέζοι… Υπ’ αυτόν τον τίτλο γράφαμε στις 5 Γενάρη για την πολιτική zero covid που εφαρμόζει η κινέζικη κυβέρνηση. Μόλις εμφανιστούν έστω και ελάχιστα κρούσματα covid, απομονώνουν τεράστιες πόλεις (μια Ελλάδα και παραπάνω η καθεμιά), εφαρμόζουν λοκντάουν σε ολόκληρες περιοχές αυτών των πόλεων, τεστάρουν το σύνολο του πληθυσμού, διώχνουν αξιωματούχους που δεν επέδειξαν τη δέουσα επαγρύπνηση και χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα μόνο όταν διαπιστωθεί ότι η διασπορά σταμάτησε και τα κρούσματα βαίνουν προς μηδενισμό.

Διάφοροι εξυπνάκηδες έσπευσαν τότε να πουν ότι οι Κινέζοι εφάρμοζαν αυτά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για να μην έχουν προβλήματα στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του Φλεβάρη. Οι ολυμπιακοί αγώνες ολοκληρώθηκαν, η κινέζικη κυβέρνηση όμως εφαρμόζει και πάλι τα ίδια μέτρα σε περιοχές όπου εμφανίστηκε «έξαρση» στη διασπορά του κοροναϊού.

Βάζουμε τη λέξη «έξαρση» σε εισαγωγικά, γιατί αν δούμε τα νούμερα θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό συγκρίνοντας μ’ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και στις άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Mιλάμε για γύρω στα 3.500 θετικά δείγματα σε έναν πληθυσμό του 1,5 δισεκατομμυρίου!

Στις 11 Μάρτη η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι ανιχνεύτηκαν 2.125 κρούσματα σε 58 πόλεις, στις 19 από τις 31 επαρχίες της χώρας. Στις 12 Μάρτη ανακοίνωσαν 3.122 κρούσματα. Τα μισά περίπου απ’ αυτά τα κρούσματα ανιχνεύτηκαν στη βορειοδυτική επαρχία Τζιλίν (στα σύνορα με την Κορέα). Επομένως, τα κρούσματα στις υπόλοιπες και πολυανθρωπότερες επαρχίες ήταν σαφώς λιγότερα σε σχέση με τον πληθυσμό τους.

Για το κινέζικο κράτος η αναλογία κρουσμάτων σε σχέση με τον πληθυσμό δεν έχει καμιά σημασία. Εφόσον η τακτική είναι το zero covid, η παρέμβαση είναι ακαριαία, ώστε να πνίξουν τον ιό «άμα τη εμφανίσει του». Δυο μεγάλες πόλεις, η Τσανγκτσάν στα βορειοανατολικά και η Σεντζέν στα νότια, βιομηχανικά κέντρα και οι δύο, με πληθυσμό γύρω στα 7 εκατομμύρια η πρώτη και 19 εκατομμύρια η δεύτερη, μπήκαν σε λοκντάουν. Οι επιχειρήσεις έκλεισαν (εκτός από αυτές που αφορούν είδη πρώτης ανάγκης) και οι κάτοικοι πήραν εντολή να μείνουν στα σπίτια τους και να βγαίνουν μόνο για να πάνε σε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο.

Οπως ανακοινώθηκε, όλος ο πληθυσμός θα υποβληθεί σε τρεις γύρους PCR τεστ (μοριακά) κατά τη διάρκεια του λοκντάουν, ενώ όποιος θέλει να μετακινηθεί εκτός πόλης θα πρέπει να επιδείξει αρνητικό PCR τεστ του τελευταίου 24ωρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Foxconn, ο μεγαλύτερος προμηθευτής της αμερικάνικης Apple ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις λειτουργίες της στη Σεντζέν, χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία επανέναρξης. «Χάρη στα διάφορα εργοστάσιά μας στην Κίνα, έχουμε ρυθμίσει τη γραμμή παραγωγής ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές επιπτώσεις» ανακοίνωσε η εταιρία.

Στη Σανγκάη των 25 εκατομμυρίων κατοίκων ανιχνεύτηκαν 169 κρούσματα στις 13 Μάρτη. Συνολικά 778 από την 1η Μάρτη (παρακαλούμε, κάντε μια γρήγορη σύγκριση με την Ελλάδα). Οι αρχές της πόλης δεν προχώρησαν σε λοκντάουν αλλά ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθηθεί η τακτική «2+12». Οι άνθρωποι που διαμένουν στην ίδια γειτονιά ή εργάζονται στον ίδιο χώρο εργασίας ή πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με επιβεβαιωμένα κρούσματα ή με κοντινές επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, θα ακολουθήσουν δύο μέρες καραντίνας στο σπίτι και 12 μέρες συστηματικής παρακολούθησης (με τέστινγκ). Οι αρχές, επίσης, συμβούλεψαν τους κατοίκους (για δυόμισι Ελλάδες μιλάμε) να μην απομακρυνθούν από την πόλη, εκτός αν υπάρχει ανάγκη.

Στις πόλεις που εμφανίστηκαν «εξάρσεις», από τις αρχές του Μάρτη απολύθηκαν 26 αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανόμενων ενός δημάρχου και ενός διοικητή Δημοτικής Επιτροπής Υγείας στη Τζιλίν, καθώς και ενός αντιδημάρχου και ενός υποδιοικητή της αστυνομίας στην Γκουαγκντόγκ. «Ο μηχανισμός απόκρισης έκτακτης ανάγκης σε ορισμένες περιοχές δεν είναι αρκετά ισχυρός. Δεν υπάρχει επαρκής κατανόηση των χαρακτηριστικών της παραλλαγής Ομικρον και η εκτίμηση ήταν ανακριβής», ανακοινώθηκε σχετικά με τους αξιωματούχους της Τζιλίν.

Αν και ακούστηκαν και στην Κίνα απόψεις για συνύπαρξη με τον ιό, όπως γίνεται σε άλλες χώρες όπου έχει εξαπλωθεί πλατιά η Ομικρον, η κυβέρνηση επιμένει στην τακτική zero covid. Ο αντιπρόεδρος Σαν Τσουνλάν κάλεσε τις διοικήσεις των επαρχιών να επιτεθούν γρήγορα και να εξαλείψουν τα κρούσματα, χρησιμοποιώντας τα λοκντάουν εφόσον απαιτηθεί.

Δεν είναι καπιταλιστική χώρα η Κίνα; Την πιο σκληρή καπιταλιστική εκμετάλλευση και καταπίεση υφίσταται η εργατική τάξη της (εξ ου και ο όρος «κινεζοποίηση»). Ομως, έχοντας την εμπειρία του SARS-CoV-1, το κινέζικο ιμπεριαλιστικό κράτος ακολούθησε μια άλλη τακτική διαχείρισης της πανδημίας, η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη. Το κινέζικο ιμπεριαλιστικό κράτος διέπραξε το έγκλημα των πρώτων μηνών, όταν σε συνεργασία με τον ΠΟΥ προσπαθούσε να κρύψει την εμφάνιση του SARS-CoV-2, στη συνέχεια όμως κατάφερε να ελέγξει την πανδημία, αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα έναντι των δυτικών ιμπεριαλιστών.

Το ζήτημα δεν είναι ζήτημα διαφοράς… δημοκρατικότητας ή… κοινωνικής ευαισθησίας ανάμεσα στο κινέζικο καθεστώς και στα καθεστώτα της Δύσης. Είναι ζήτημα διαφορετικής τακτικής αντιμετώπισης της πανδημίας. Στη Δύση, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, ακολουθείται η στρατηγική της ανάπτυξης ανοσίας της αγέλης με φυσική νόσηση. Τακτική που προκαλεί τεράστιο κόστος σε βαριές νοσήσεις και θανάτους.

Εκτύπωση 🖨
ΚΙΝΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΥστεριούλες
Επόμενο άρθρο 58 νεκροί – 54 νέες διασωληνώσεις

Σχετικά Αρθρα

Η Κοόρτη του Φοίνικα

Διεθνή 20 Ιούν 2026, 09:36

Πορτραίτα ηρώων

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 20:24

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 19:52

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 14:43

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 20:55

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 19:13
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημερα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φολίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo