Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Ιούλη
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη
  • Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»
  • Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή
  • Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες
  • Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τζαμπάλια: Εγκλήματα πολέμου από τη μια, σφοδρή αντίσταση από την άλλη
Διεθνή

Τζαμπάλια: Εγκλήματα πολέμου από τη μια, σφοδρή αντίσταση από την άλλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Οκτ 2024, 14:15

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι IDF (σ.σ. σιωναζιστικός στρατός) επισκευάζει τανκ και οχήματα σε ιδιωτικές εταιρίες αντί για το επισκευαστικό κέντρο των IDF, γεγονός που υπογραμμίζει τον μεγάλο αριθμό τανκ και οχημάτων που έχουν καταστραφεί στα μέτωπα της Γάζας και του Λιβάνου. Σε πολλές περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί ότι οι IDF καταφεύγουν σε ληγμένο εξοπλισμό και ελαττωματικά πυρομαχικά λόγω της μείωσης των σύγχρονων οχημάτων.

Σιωνιστικά μίντια

Γράψαμε προηγουμένως για το Μπλόκο της Τζαμπάλια, όπου οι σιωναζιστές προχωρούν σε εν ψυχρώ σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων. Και σημειώσαμε πως αυτό δεν πρόκειται να τους γλιτώσει από μια νέα ταπεινωτική ήττα, όπως και τις τρεις προηγούμενες φορές που εισέβαλαν στην Τζαμπάλια. Τα πολεμικά ανακοινωθέντα των οργανώσεων της Παλαιστινιακής Αντίστασης και οι εικόνες από τις επιχειρήσεις που δημοσιεύονται συνεχώς επιβεβαιώνουν αυτή μας την εκτίμηση.

Δείτε στο πρώτο από τα βίντεο που ακολουθεί το απαράμιλλο θάρρος του μαχητή Αλ-Κασάμ που πάει και κολλάει έναν εκρηκτικό μηχανισμό πάνω σε ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού του σιωναζιστικού στρατού.

Ταξιαρχίες του μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Παρακολουθήστε: Στόχευση ενός σιωνιστικού τανκ μεταφοράς προσωπικού και χτύπημα ενός στρατιώτη με βολή ελεύθερου σκοπευτή, στα περίχωρα τoυ Χαζιντάρ, βόρεια της γειτονιάς Σεΐχ Ραντουάν στην Πόλη της Γάζας.

1:04 «Γράφε, είμαι έτοιμος!»

1:25 Βομβαρδισμός εχθρικών δυνάμεων βόρεια της Πόλης της Γάζας.

1:26 «Πάμε! Υπέροχα!»

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/alQasam_SeikhRadwan_21-10-24.mp4
  • Μαχητές Αλ-Κασάμ πέτυχαν να παγιδέψουν μια μηχανοκίνητη σιωνιστική μονάδα σε μια σφιχτή ενέδρα, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια, βόρεια της Πόλης της Γάζας. Οι μαχητές παρατήρησαν την άφιξη στη ζώνη της ενέδρας ενός σιωνιστικού τανκ, ενός τανκ μεταφοράς προσωπικού και δύο στρατιωτικών μπουλντοζών D9, φορτωμένων με αρκετούς κύβους εκρηκτικών υλικών. Στόχευσαν την πρώτη μπουλντόζα με μια ρουκέτα Al-Yassin 105 και τη δεύτερη με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath, προκαλώντας την έκρηξη των οχημάτων και των εκρηκτικών που μετέφεραν, με αποτέλεσμα να γίνει αλυσιδωτή έκρηξη που άφησε τα πληρώματα των σιωνιστικών οχημάτων νεκρούς και τραυματίες. [Τα σιωνιστικά μίντια πρόλαβαν να μεταδώσουν ότι συνέβη ένα «σοβαρό επεισόδιο ασφάλειας», στο οποίο τραυματίστηκαν εννιά στρατιώτες. Μετά έπεσε στρατιωτική λογοκρισία].
  • Βομβάρδισαν με όλμους εχθρικά αρχηγεία, βόρεια της Πόλης της Γάζας.
  • Στόχευσαν δύο σιωνιστικά τανκ Merkava με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath και έναν εξαιρετικά ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, στο Ταλ Αλ-Ζάταρ, ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Στόχευσαν με ρουκέτες Al-Yassin 105 ένα σιωνιστικό τανκ Merkava και μια στρατιωτική μπουλντόζα D9, στην περιοχή Αλ-Φαλούτζα, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Πυροδότησαν μια βόμπα Thaqib, που είχαν «φυτέψει» από τα πριν, σε ένα σιωνιστικό στρατιωτικό όχημα που διείσδυσε στα περίχωρα του Τζαμιού Αλ-Φαουάζ, στην περιοχή Σαφτάουϊ, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Παρακολουθήστε: Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς δείχνουν σκηνές με τους μαχητές τους να στοχεύουν δύο σιωνιστικά τανκ Merkava με ρουκέτες RPG, στην περιοχή εισβολής στο Κασασίμπ, στο κέντρο του Καταυλισμού της Τζαμπάλια. [Η κίνηση των μαχητών ανάμεσα στα χαλάσματα θυμίζει Στάλινγκραντ].

Σημειώσεις

1:30 «Και δεν είσαι εσύ που έριξες όταν έριξες, αλλά ήταν ο θεός που έριξε. Αλάχου ακμπάρ».

1:42 Η στιγμή που οι στρατιώτες το βάζουν στα πόδια και η απόσυρση των οχημάτων που στοχεύτηκαν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/alQuds_Jabaliya_21-10-24.mp4
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης οι μαχητές Αλ-Κουντς βεβαίωσαν ότι ανατίναξαν ,ε δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς Thaqib δύο σιωνιστικά στρατιωτικά οχήματα, στα περίχωρα του τζαμιού Μουσάμπ μπιν Ομαΐρ, ανατολικά της γειτονιάς Ζεΐτούν στην Πόλη της Γάζας.
  • Κατέρριψαν ένα σιωνιστικό quadcopter και πήραν τον έλεγχό του καθώς εκτελούσε αποστολές συλλογής πληροφοριών στον ουρανό της Πόλης της Γάζας.

Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα

  • Βομβάρδισαν με όλμους σιωνιστικές συγκεντρώσεις στο εχθρικό αρχηγείο διοίκησης, βόρεια της Πόλης της Γάζας.
  • Χτύπησαν με βολή ελεύθερου σκοπευτή έναν σιωνιστή στρατιώτη στρατοπεδευμένο σε ένα κτίριο ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ)

  • Σκηνές με τους μαχητές των Δυνάμεων Ομάρ Αλ-Κασίμ να βομβαρδίζουν με όλμους εχθρικές δυνάμεις στον άξονα διείσδυσης ανατολικά της Τζαμπάλια και να βομβαρδίζουν με ρουκέτες 107 mm το κιμπούτς Μεφλασίμ, σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/OmarAlQasim_21-10-24.mp4

Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν

  • Συνεχίζουμε την αντίστασή μας στη βάρβαρη σιωνιστική επίθεση στη γενναία βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Οι μαχητές μας, στόχευσαν με ρουκέτα κατά θωράκισης και χτύπησαν κατευθείαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava στον εχθρικό άξονα προώθησης δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο Μπλόκο της Τζαμπάλια: Σκοτώνουν εν ψυχρώ παιδιά, γυναίκες, νέους και ηλικιωμένους
Επόμενο άρθρο Ποια παιδαγωγική αντίληψη; Ολα είναι καταστολή

Σχετικά Αρθρα

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

Διεθνή 30 Ιούν 2026, 14:09

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Διεθνή 30 Ιούν 2026, 13:34

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 19:00

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 14:04

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

Διεθνή 28 Ιούν 2026, 19:57

Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ

Διεθνή 28 Ιούν 2026, 11:47
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη

30 Ιούν 2026, 22:41
Κόντρες

Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»

30 Ιούν 2026, 20:27
Καταστολή

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

30 Ιούν 2026, 18:39
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

30 Ιούν 2026, 14:09
Διεθνή

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

30 Ιούν 2026, 13:34
Οικονομία

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

30 Ιούν 2026, 13:06
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
Πολιτική

Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου

29 Ιούν 2026, 13:08
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για την τρίτη δίωξη κατά Καλφούτζου κ.ά.

29 Ιούν 2026, 12:58
Η παπάρα

Λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα

29 Ιούν 2026, 10:30
Κόντρες

Μην αγοράσετε μανταλάκια, έρχεται «εθνική κοινωνική συμφωνία»

29 Ιούν 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούνη

29 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

28 Ιούν 2026, 19:57
Αγροτικά

Σε μια ακόμα δίκη, για τρίτη στη σειρά δίωξη, ο Ηλίας Καλφούτζος

Είναι από τους πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

28 Ιούν 2026, 19:18
Διεθνή

Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ

28 Ιούν 2026, 11:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

28 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

Ημέρα συνεταιρισμών.

Γκάνα: Ημέρα δημοκρατίας (1960).

Καναδάς: Εθνική εορτή.

Σουρινάμ: Ημέρα ελευθερίας – εργασίας.

Τουρκία: Ημέρα ναυτικού.

1876: Πεθαίνει ο Μιχαήλ Μπακούνιν.

1922: Περισσότεροι από 400.000 σιδηροδρομικοί απεργούν στις ΗΠΑ.

1944: Σύνοδος του Breton-Woods, συστήνονται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Τράπεζα, το δολάριο αντικαθιστά τον χρυσό ως μέσο των διεθνών συναλλαγών.

1946: Τίθενται σε λειτουργία τα πρώτα έντεκα στρατοδικεία του εμφύλιου.

1978: Εμπρησμός επτά λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Βοτανικού (ΕΛΑ).

1985: Βόμβα στο ξενοδοχείο «Απόλλων Παλλάς» στο Καβούρι, εντοπισμός πολλών κιλών εκρηκτικών έξω από την αμερικανική βάση της Νέας Μάκρης (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo