Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 27 Ιούλη
  • Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου
  • Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού
  • Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής
  • Σαν σήμερα 26 Ιούλη
  • Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Tι γύρευε στον Λίβανο ένας σιωνιστής «αρχαιολόγος»;
Διεθνή

Tι γύρευε στον Λίβανο ένας σιωνιστής «αρχαιολόγος»;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Νοέ 2024, 11:49

Γράψαμε χτες αργά το βράδυ, ότι ένας σιωνιστής αναλυτής σκοτώθηκε στον νότιο Λίβανο, όπου βρισκόταν μαζί με στρατιωτικούς, χωρίς άδεια. O νεκρός σιωνιστής πολίτης ήταν ο Ζεέβ (Τζάμπο) Ερλιχ, ηλικίας 71 ετών. Η μονάδα «ενημέρωσης» του σιωναζιστικού στρατού ανακοίνωσε ότι μαζί με τον Ερλιχ σκοτώθηκε ένας στρατιωτικός, του οποίου το όνομα δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί ακόμα, και τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμα στρατιωτικός, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Από το σιωνιστικό Τύπο μαθεύτηκε ότι ο δεύτερος νεκρός ήταν ένας διοικητής λόχου του 13 Τάγματος της Ταξιαρχίας Γκολάνι και πως υπήρξε και δεύτερος τραυματίας, ο οποίος φέρει μέτρια τραύματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού, μια εσωτερική έρευνα για το περιστατικό βρήκε ότι μια δύναμη, με επικεφαλής τον διοικητή της Ταξιαρχίας Γκολάνι, ταξίαρχο Γιοάβ Γιαρόν, μπήκε σε περιοχή όπου επιχειρούσε η ταξιαρχία και έφτασε σε ένα αρχαίο κάστρο, που είναι ανακηρυγμένος αρχαιολογικός χώρος. Δύο «τρομοκράτες» που κρύβονταν στο σημείο άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας τον Ερλιχ. Ο διοικητής Γιαρόν τραυματίστηκε μέτρια στη σύγκρουση.

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Προσωπικού του σιωναζιστικού στρατού αποφάσισε να αναγνωρίσει τον Ερλιχ ως απώλεια του στρατού, με βαθμό έφεδρου ταγματάρχη. Ο στρατός είπε ότι το περιστατικό ήταν σοβαρό και θα ερευνηθεί, διότι ο Ερλιχ μπήκε στο πεδίο της μάχης ως πολίτης, χωρίς να διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες από τη μεραρχία και τη βόρεια διοίκηση.

Καταρχάς, πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι η διαβόητη επίλεκτη Ταξιαρχία Γκολάνι, ένα από τα καμάρια του σιωναζιστικού στρατού, κατεξευτελίστηκε και πάλι. Πρώτα την λιάνισαν οι παλαιστίνιοι μαχητές στη θρυλική Σουτζαΐα, αναγκάζοντας τον σιωναζιστικό στρατό να την αποσύρει από το μέτωπο, καθώς έχασε τουλάχιστον το 40% της δύναμής της.

Μετά την ανασυγκρότησή της και τη συμπλήρωση των στρατιωτών και αξιωματικών της, που κράτησε μήνες, η Ταξιαρχία Γκολάνι στάλθηκε στον Λίβανο. Στην πρώτη επιχείρηση διείσδυσης που έκαναν τα κομάντα της, δέχτηκαν ένα σκληρό μάθημα από τους μαχητές της Χεζμπολά. Ακολούθησε η απόλυτη ταπείνωση, όταν τα επιθετικά drone της Χεζμπολά βομβάρδισαν την τραπεζαρία στη βάση εκπαίδευσης των νεοσυλλέκτων της Γκολάνι, σκορπώντας το θάνατο την ώρα που έτρωγαν το γιορτινό δείπνο τους.

Το χτεσινό περιστατικό ήταν μια ακόμα ταπείνωση γι’ αυτή την επίλεκτη μονάδα του σιωναζιστικού στρατού, οι στρατιώτες της οποίας προέρχονται από θρησκευτικές σχολές. Είναι, δηλαδή, βαθιά θρησκόληπτοι και πολεμούν με θρησκευτικό φανατισμό, θεωρώντας ότι υπερασπίζονται τον «περιούσιο λαού του θεού». Ο ίδιος ο διοικητής της ταξιαρχίας παίρνει ένα απόσπασμα και συνοδεύει έναν ντεμέκ αρχαιολόγο σε έναν αρχαιολογικό χώρο του Λιβάνου, θεωρώντας προφανώς ότι το μέρος είναι απολύτως ασφαλές. Εκεί, όμως, παραμονεύουν δύο μαχητές της Χεζμπολά, οι οποίοι τους δίνουν και καταλαβαίνουν. Ο ορισμός της στρατιωτικής ταπείνωσης, της απόλυτης ξεφτίλας.

Ομως εδώ δεν έχουμε μόνο τη στρατιωτική ταπείνωση του ίδιου του διοικητή μιας επίλεκτης σιωναζιστικής ταξιαρχίας. Εχουμε ένα γεγονός μείζονος σημασίας. Τι γύρευε ένας 71χρονος σιωνιστής «αρχαιολόγος», που επισήμως δεν είχε καμιά σχέση με τον στρατό, ντυμένος με στρατιωτική στολή και πλήρη εξάρτυση, στο εσωτερικό του Λιβάνου και δη σε έναν αρχαιολογικό χώρο του;

Ο Ερλιχ παρουσιαζόταν ως ειδικός στην ιστορία και τη γεωγραφία της «Γης του Ισραήλ». Ολη του τη ζωή προσπαθεί να συνδέσει τις αρχαιότητες της ευρύτερης περιοχής με τη «Γη του Ισραήλ» και τον «περιούσιο λαό». Ηταν, δηλαδή, ένας στρατευμένος σιωνιστής που στήριζε την προπαγάνδα της «ιουδαϊκότητας» με ψευτοεπιστημονικά επιχειρήματα.

Ο ίδιος κατοικούσε στην Οφρα, έναν παράνομο εβραϊκό εποικισμό μέσα στη Δυτική Οχθη, πάνω στο Δρόμο 60 που οδηγεί από την Τζενίν στην Αλ-Κουντς (Ιερουσαλήμ). Οι έποικοι της Οφρα έχουν αρπάξει τη γη από τους κατοίκους των παλαιστινιακών χωριών Εΐν Γιαμπρούντ και Σιλουάντ. Ο εποικισμός Οφρα είναι παράνομος ακόμα και με τα κριτήρια που έχει θέσει το ίδιο το σιωνιστικό κράτος (δείτε ΕΔΩ μια παρουσίαση από την ισραηλινή οργάνωση Β’Tselem).

Διαβάστε τώρα πώς αποχαιρέτισε τον Ερλιχ το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπινιαμίνα:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο άνδρας της Γης του Ισραήλ, Ζεέβ (Τζάμπο) Ερλιχ, ένας μακροχρόνιος κάτοικος της Οφρα, έπεσε στον νότιο Λίβανο. Ο Τζάμπο Ερλιχ, 71 ετών, ένας έφεδρος, στρατεύθηκε στις δυνάμεις των IDF που επιχειρούν στον Λίβανο. Ηταν ένας διακεκριμένος ερευνητής στο βασίλειο των μελετών για τη Γη του Ισραήλ και τους εποικισμούς της…»

Και ο κυβερνήτης της Μπινιαμίνα, Ισραελ Γκανζ:

«Είμαστε σοκαρισμένοι από το θάνατο του Τζάμπο. Ενός άντρα που το ονομά του συμβόλιζε τη γνώση και την αγάπη για τη γη. Ηταν ένας από τους πρωτοπόρους του κινήματος των εποικισμών και ένας στυλοβάτης της κοινότητας της Οφρα. Χιλιάδες από εκείνους που αγάπησαν τη γη ξεσηκώθηκαν και θα ξεσηκωθούν από τα ευρήματα και τις πληροφορίες που έφερε στον κόσμο, μέσω μιας μεγάλης αγάπης για την Αγία Γη, τις παραδόσεις της και την ιστορία του λαού των Εβραίων σ’ αυτήν. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην αγαπητή Ταμάρ και την ευρύτερη οικογένεια του Ερλιχ και αγκαλιάζουμε την κοινότητα της Οφρα».

Είναι σαφές, λοιπόν, πως αυτός ο σιωνιστής ψευδο-αρχαιολόγος και ψευδο-ιστορικός ήταν ενσωματωμένος στη φανατικά θρησκόληπτη Ταξιαρχία Γκολάνι, η οποία τον διευκόλυνε να κάνει «έρευνες» για να αποδείξει ότι και ο νότιος (τουλάχιστον) Λίβανος ανήκει στην «Αγία Γη των Εβραίων», τη «Γη του Ισραήλ», και επομένως ο «περιούσιος λαός» οφείλει να τον καταλάβει και να στήσει εκεί εποικισμούς, όπως έκανε στη Γαλιλαία, τη Ράμλα, τη Λυδία και τη Σαμάρια της ιστορικής Παλαιστίνης, εκδιώκοντας με τη φωτιά και το σίδερο τους Παλαιστίνιους, όπως άρπαξε τα Υψίπεδα του Γκολάν από τη Συρία και τα Αγροκτήματα Σεμπάα από τον Λίβανο.

Απλά, αφού τον «καθάρισαν» οι λιβανέζοι μαχητές, ανέφεραν επίσημα ότι δεν είχε άδεια, για ν’ αποφύγουν το θόρυβο. Δεν παρέλειψαν, όμως, να δώσουν στη χήρα του μια συνταξάρα ταγματάρχη του σιωναζιστικού στρατού.

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 21 Νοέμβρη
Επόμενο άρθρο Κουντριούνται τα κριάρια

Σχετικά Αρθρα

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

Διεθνή 25 Ιούλ 2026, 18:16

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:48

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:28

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 09:22

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 20:03

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 19:45
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

Φινλανδία: Ημέρα υπναράδων.

1794: Καρατομείται ο Ροβεσπιέρος.

1929: Διαμαρτυρία χιλίων ατόμων κατά του «Ιδιώνυμου» στην Καλλιθέα, τραυματισμοί και συλλήψεις.

1943: Αρχίζει η στρατολόγηση στα Τάγματα Ασφαλείας που δημιούργησε η κυβέρνηση Ράλλη.

1953: Πεθαίνει o Νικόλαος Πλαστήρας.

1957: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Γουατεμάλα Κάρλος Καστίγιο Αρμας.

1967: Εξι καταδίκες μελών του ΠΑΜ από έκτακτο στρατοδικείο (Χανιά).

1967: Δεκαπεντάλεπτη αντιχουντική εκπομπή από δύο μαγνητόφωνα τοποθετημένα σε μπαλκόνι της οδού Πανεπιστημίου (ΠΑΜ).

1969: Ανεύρεση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού της ΔΑ στο προαύλιο της μονής Πετράκη.

1982: Ισραηλινά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τη δυτική Βηρυτό, 120 νεκροί.

1996: Βομβιστική επίθεση στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα, δύο νεκροί και 111 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo