Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
  • Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
  • Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα
  • Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωναζιστής βουλευτής: Τι γυρεύουμε στη Τζαμπάλια, αφού μας πετσοκόβουν; Εχουμε τρελαθεί;
Διεθνή

Σιωναζιστής βουλευτής: Τι γυρεύουμε στη Τζαμπάλια, αφού μας πετσοκόβουν; Εχουμε τρελαθεί;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Νοέ 2024, 14:27

H στρατιωτική επιχείρηση στη Τζαμπάλια δεν έπρεπε να έχει εξαπολυθεί. Ο Κατζ πρέπει να δώσει οδηγίες στο στρατό να αλλάξει τα σχέδιά του. Χάσαμε 24 στρατιώτες και αξιωματικούς εκεί σε ενάμιση μήνα. Εχουμε τρελαθεί;

Αμίτ Χαλεβί, βουλευτής του κυβερνώντος Λικούντ

O αρχηγός της Σιν Μπετ, Ρόνεν Μπαρ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών το Σάββατο για να συζητήσουν μια συμφωνία ανταλλαγής κρατούμενων-αιχμάλωτων. Η επίσκεψη του Μπαρ στην Αγκυρα κρατήθηκε μυστική.

Σιωνιστικά Μίντια

Οι χερσαίες δυνάμεις της Χεζμπολά έχουν κατά κύριο λόγο παραμείνει άθικτες. Είναι μόνο ζήτημα χρόνου να εμφανιστεί μια νέα γενιά μαχητών, μετά τη δολοφονία των ηγετών της Χεζμπολά από το Ισραήλ. Είναι καιρός να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο και ν’ αρχίσει η επιστροφή των κατοίκων στο βορρά. Προσεύχομαι να υπογραφεί σύντομα η συμφωνία.

Αγελέτ Φρις, συνέντευξη στο Κανάλι 12

Η Αγελέτ Φρις είναι μια πριμαντόνα του σιωνιστικού συστήματος. Φανατική σιωνίστρια, σύζυγος ενός ζάμπλουτου καπιταλιστή, υπήρξε για μια δεκαετία το δεξί χέρι του Σιμόν Πέρες (γραμματέας του, αντιπρόεδρος και υπουργός στην κυβέρνησή του, εκπρόσωπος Τύπου όταν ο Πέρες εκλέχτηκε πρόεδρος), για να στήσει στη συνέχεια ένα μαγαζί με τεράστια επιρροή στη σιωνιστική πολιτική σκηνή, τη Frish Strategic Consulting Ltd, με διεθνείς διασυνδέσεις και πελάτες κυρίως πολιτικούς, των οποίων στήνει τις καμπάνιες. Το γεγονός ότι κινείται στο χώρο της αντιπολίτευσης δεν σημαίνει τίποτα, γιατί πάνω απ’ όλα είναι μια σιωνίστρια με επιρροή.

Στη συνέντευξή της στο Κανάλι 12 αναφέρθηκε αποκλειστικά στο βόρειο μέτωπο της σιωνιστικής οντότητας. Ποιος της είπε, όμως, ότι το βόρειο μέτωπο είναι αποκομμένο από αυτό της Γάζας; Κανένας. Ξέρει πολύ καλά ότι η Χεζμπολά άρχισε τις (προσεκτικές και σχετικά χαμηλής έντασης) επιθέσεις στο Ισραήλ σε συμπαράσταση προς τους Παλαιστίνιους. Γιατί, λοιπόν, να εγκαταλείψει τώρα τους Παλαιστίνιους, όταν έχει στο μεταξύ χυθεί τόσο λιβανέζικο αίμα, ενώ εκείνος που πονά στα πεδία των μαχών (και όχι μόνο) είναι η σιωνιστική οντότητα; Οι έξυπνοι σιωνιστές αντιλαμβάνονται πως αυτό για το οποίο… προσεύχεται η Φρις δεν είναι μια χωριστή συμφωνία με τη Χεζμπολά, αλλά μια συμφωνία-πακέτο για Γάζα και Λίβανο, την οποία σαμποτάρει συστηματικά ο Νετανιάχου, συμπεριφερόμενος σαν τον Χίτλερ που ήθελε και νόμιζε πως μπορεί να νικήσει ακόμα και τη Σοβιετική Ενωση.

Και τι γύρευε ο αρχηγός της Σιν Μπετ σε μυστικό ταξίδι στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΜΙΤ για να συζητήσουν συμφωνία ανταλλαγής παλαιστίνιων κρατούμενων με σιωνιστές αιχμάλωτους που κρατά η Αντίσταση στη Γάζα; Θα ήταν αφελές να πιστέψουμε ότι ο Ρόνεν Μπαρ πήγε στην Τουρκία κρυφά από τον Νετανιάχου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, o Nετανιάχου θα έδιωχνε τον Μπαρ, όπως έδιωξε τον Γκάλαντ. Αν πάρουμε υπόψη ότι ο Μπαρ και ο αρχηγός της Μοσάντ είναι οι επικεφαλής διαπραγματευτές της κυβέρνησης Νετανιάχου, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η προσέγγιση της Τουρκίας, σε επίπεδο αρχηγών μυστικών υπηρεσιών, έχει να κάνει με τις βαλτωμένες διαπραγματεύσεις της Ντόχα και του Καΐρου.

Οσο για τον βουλευτή Αμίτ Χαλεβί (συνεπωνυμία με τον αρχηγό του επιτελείου, Χέρζι Χαλεβί), που κλαψουρίζει για τις απώλειες του σιωναζιστικού στρατού κατά τη νέα εισβολή στη Τζαμπάλια και ζητά αλλαγή σχεδίων από τον νέο υπουργό Πολέμου, Ισραελ Κατζ, δεν είναι κανένας… φιλελεύθερος δεξιός, αλλά σκληρός σιωναζιστής. Είναι «ορθόδοξος εβραίος» (όπως και ο συνεπώνυμός του αρχηγός του επιτελείου) και θέλει εξολόθρευση των Παλαιστίνιων. Τον Ιούνη του 2023 κατέθεσε πρόταση νόμου για τη διαίρεση του Ορους του Ναού (έτσι ονομάζουν οι σιωνιστές το συγκρότημα του Τζαμιού Αλ-Ακσα), ώστε οι εβραίοι να ανεγείρουν στο δικό τους τμήμα τον «τρίτο ναό του Σολομώντα»! Πριν από μερικούς μήνες, στις 7 Ιούλη του 2024, βγήκε στο κρατικό Κανάλι 11 και δήλωσε: «Στο ορθοπαιδικό τμήμα του Νοσοκομείου Αλ-Σίφα βρήκαν 150 τρομοκράτες και τους σκότωσαν. Την ίδια ώρα, 300 τρομοκράτες γεννήθηκαν στο μαιευτήριο. Τριακόσιοι!».

Οταν αυτός ο απροκάλυπτος οπαδός της γενοκτονίας των Παλαιστίνιων λέει ότι κακώς μπήκε ο στρατός ξανά στη Τζαμπάλια, γιατί έχει μεγάλες απώλειες, εκφράζει την απελπισία όλου του σιωναζιστικού συρφετού μπροστά στην αδυναμία του στρατού τους να νικήσει την Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Χτες, τα σιωνιστικά μίντια ανέφεραν ότι ένα ακόμα «σοβαρό επεισόδιο ασφάλειας» συνέβη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Πρόλαβαν να μεταδώσουν ότι σκοτώθηκε ένας στρατιώτης και τραυματίστηκαν αρκετοί άλλοι σε μια ενέδρα νότια της γειτονιάς Αλ-Ζαϊτούν στην πόλη της Γάζας, κοντά στο διάδρομο Νετζαρίμ. Μετά πλάκωσε η στρατιωτική λογοκρισία και απαγόρευσε κάθε περαιτέρω είδηση.

Δεν έχουμε δει ακόμα σχετική ανακοίνωση της Αντίστασης, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δε θ’ αργήσει.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως η Αλ-Ζαϊτούν, συνοικία στα νοτιοανατολικά της Πόλης της Γάζας, με πολύ σημαντική πολιτική επιρροή της Χαμάς, λίγο πάνω από το διάδρομο Νετζαρίμ, έχει υποστεί αλλεπάλληλες εισβολές του σιωναζιστικού στρατού. Οι μαχητές της, όμως, ανασυγκροτούνται συνεχώς, στρατολογούν νέες δυνάμεις και συνεχίζουν να επιχειρούν. Δεν περιμένουν μια νέα εισβολή του σιωναζιστικού στρατού για να αμυνθούν, αλλά οργανώνουν καταδρομικές επιχειρήσεις ενάντια στις δυνάμεις που σταθμεύουν στην περιοχή τους, στον άξονα Νετζαρίμ, έτσι που ο σιωναζιστικός στρατός να μην αισθάνεται πουθενά ασφαλής.

Η αντίσταση συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα από τους παλαιστίνιους μαχητές:

Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Παρακολουθήστε: Στόχευση ενός σιωνιστικού τανκ Merkava με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath, στην Οδό Νταουάς στην περιοχή Αλ-Φαχούρα, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/alQasam_tank_Jabaliya_19-11-24.mp4

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Βομβαρδίσαμε σιωνιστικές εχθρικές συγκεντρώσεις νότια της περιοχής Ζοχάρ Αλ-Ντικ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας με έναν αριθμό βλημάτων όλμου των 60 mm.
  • Βομβαρδίσαμε με βλήματα όλμου των 60 mm μια συγκέντρωση στρατιωτών και οχημάτων του σιωνιστή εχθρού, που είχαν διεισδύσει στα περίχωρα του Κέντρου Υπηρεσιών Τζαμπάλια στη μέση του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Σε ξεχωριστές αποστολές, πήραμε τον έλεγχο τριών σιωνιστικών drone καθώς διεξήγαγαν αποστολές συγκέντρωσης πληροφοριών στον ουρανό της Χαν Γιούνις.

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ)

  • Στοχεύσαμε με βλήματα όλμου τους εχθρικούς στρατιώτες και οχήματα που διείσδυσαν στη γειτονιά Αμπού Μουχαρίμπ, ανατολικά του Ντέιρ Αλ-Μπάλαχ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

ΥΓ. Ο ισραηλινός αντισιωνιστής ιστορικός Ιλάν Παπέ έγραψε: Περίπου 700.000 Ισραηλινοί έχουν φύγει από το Ισραήλ μετά τη μέρα της επιχείρησης Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα, σύμφωνα με πηγές μας, αλλά, φυσικά, το Γραφείο Στατιστικής δε θα συμπεριλάβει αυτούς τους αριθμούς. 

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο Τελ Αβίβ για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολά βομβάρδισε την πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας
Επόμενο άρθρο Γάζα: Σκληρή τιμωρία για ληστές και μαυραγορίτες

Σχετικά Αρθρα

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

Ιστορία 18 Αυγ 2026, 08:16

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 14:04

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 11:53

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:51

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:36

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:11
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo