Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
  • Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν
  • 78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
  • «Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Παλαιστίνιοι μαχητές: Χτυπούν τα τανκ από απόσταση αναπνοής
Διεθνή

Παλαιστίνιοι μαχητές: Χτυπούν τα τανκ από απόσταση αναπνοής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Οκτ 2024, 08:49

Eνα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο έδωσαν χτες στη δημοσιότητα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. Αυτό που εντυπωσιάζει δεν είναι τόσο το χτύπημα των σιωναζιστικών τεθωρακισμένων (αυτό είναι καθημερινότητα στη Λωρίδα της Γάζας), αλλά η πολύ κοντινή απόσταση στην οποία φτάνουν για να χτυπήσουν οι παλαιστίνιοι μαχητές.

Στην εναρκτήρια σκηνή του βίντεο βλέπουμε έναν σιωναζιστή τανκίστα να βγαίνει και να στέκεται απολύτως χαλαρός στην κορυφή του τανκ, γεγονός που υποδηλώνει ότι αισθάνεται απολύτως ασφαλής!

Σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων είναι κρυμμένοι οι παλαιστίνιοι μαχητές! Ακούγεται η φωνή που δίνει τη διαταγή στον μαχητή με το RPG: – Νάτος! Νάτος! Βγαίνει έξω! Ετοιμάσου! Η συνέχεια επί της οθόνης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/AlQasam_AlTanour_Rafah_2-10.mp4

Αυτή η επιχείρηση, στην οποία χτυπήθηκαν κάμποσα σιωναζιστικά τεθωρακισμένα και στρατιώτες, έγινε στη γειτονιά Αλ-Τανούρ, ανατολικά της Ράφα, όπου διείσδυσαν οι σιωναζιστικές δυνάμεις, προσπαθώντας να διευρύνουν τα προγεφυρώματά τους. Υποτίθεται ότι εκεί «εξόντωσαν τις ταξιαρχίες της Χαμάς» και «κατέστρεψαν τα τούνελ της Χαμάς» (έτσι ανακοίνωσε ο σιωναζιστικός στρατός). Αντιλαμβάνεστε πόση αξία έχουν οι ισχυρισμοί τους.

Αλήθεια, μπορεί ο σιωναζιστικός στρατός να κρατήσει τον λεγόμενο διάδρομο της Φιλαδέλφεια; Η πραγματικότητα δίνει αρνητική απάντηση στο ερώτημα. Τότε γιατί ο Νετανιάχου τίναξε στον αέρα τις διαπραγματεύσεις Ντόχας-Καΐρου, βάζοντας τον καινούργιο όρο: να παραμείνει ο σιωναζιστικός στρατός στο διάδρομο της Φιλαδέλφεια; Γιατί απλούστατα ήθελε να επεκτείνει τον πόλεμο στο Βορρά και να πετύχει τη δολοφονία του Χασάν Νασράλα, που τη σχεδίαζαν με τη βοήθεια χαφιέδων που γνώριζαν τις κινήσεις του ηγέτη της Χεζμπολά.

Είναι προφανές, πλέον, πως οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές ήταν πλήρως ενήμεροι και σχεδίασαν αυτές τις εξελίξεις σε απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία με τους σιωναζιστές, αφήνοντας τους τελευταίους να πάρουν την ευθύνη, για να μην πληγεί η προεκλογική εκστρατεία της Χάρις.

Μπορεί η προσοχή τις τελευταίες μέρες να είναι στραμμένη στο βορρά, εκεί που οι μαχητές της Χεζμπολά θερίζουν το σιωναζιστικό στρατό στα σύνορα και πλήττουν συνεχώς με βομβιστικές και πυραυλικές επιθέσεις στρατώνες, εποικισμούς και βάσεις σε μεγάλο βάθος μέσα στη σιωνιστική οντότητα, όμως η Παλαιστινιακή Αντίσταση δε σταμάτησε ούτε στιγμή τη δράση της ενάντια στις σιωναζιστικές δυνάμεις, κυρίως σε σημεία που σταθμεύουν και τα θεωρούν ασφαλή.

Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Χτύπησαν με ρουκέτες Al-Yassin 105 ένα τανκ Merkava και δύο στρατιωτικές μπουλντόζες D9, ανατολικά της περιοχής Αλ-Φάραχι, ανατολικά της Χαν Γιούνις στη νότια Λωρίδα της Γάζας. Θυμίζουμε πως σ’ αυτή την περιοχή, που είναι στα σύνορα της Γάζας, οι μαχητές Αλ-Κασάμ έχουν «στήσει τσαντίρι» εδώ και μια εβδομάδα, έχοντας προκαλέσει τεράστια φθορά στις στρατοπεδευμένες σιωναζιστικές δυνάμεις, που δεν έχουν τρόπο ν’ αντιδράσουν.
  • Χτύπησαν με ρουκέτες Al-Yassin 105 άλλο ένα τανκ Merkava στη γειτονιά Αλ-Τανούρ, ανατολικά της πόλης Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας.
  • Βομβάρδισαν τις σιωναζιστικές δυνάμεις στο διάδρομο Νετζαρίμ με έναν αριθμό πυραύλων μικρού βεληνεκούς Rajoom και βλήματα όλμου βαρέως διαμετρήματος.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν, χτύπησαν με όλμους στάνταρ διαμετρήματος το κέντρο διοίκησης και ελέγχου του σιωναζιστικού στρατού στο Ζουχάρ Αντ Ντικ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας. Θυμίζουμε ότι αυτή η αγροτική περιοχή είναι η πρώτη στην οποία διείσδυσαν τα σιωναζιστικά στρατεύματα τον Οκτώβρη του 2023. Ενα χρόνο από τότε, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να την ελέγξουν και να εξασφαλίσουν ασφάλεια για τις δυνάμεις τους. Οι παλαιστίνιοι μαχητές έχουν κάνει πάρα πολλές επιχειρήσεις στη διάρκεια αυτού του χρόνου. Και συνεχίζουν…

Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα

  • Βομβάρδισαν με πυραύλους μικρού βεληνεκούς τύπου 107 το αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου του σιωνιστή εχθρού στην άξονα Νετζαρίμ.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/AlAqsa_Netzarim_30-9.mp4
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχες, οι μαχητές μας, σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπντουλκαντέρ Αλ-Χουσεϊνί, επιβεβαίωσαν την ανατίναξη ενός σιωνιστικού τανκ μεταφοράς προσωπικού Namer με έναν υψηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό Yasser-2, που προκάλεσε κατευθείαν τραυματισμούς, στη γειτονιά Αλ-Ζενέινα ανατολικά της Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν

Σκηνές από τον βομβαρδισμό της εχθρικής θέσης διοίκησης και ελέγχου στον άξονα Νετζαρίμ με βλήματα όλμου βαρέως διαμετρήματος.

Σημειώσεις:

0:19 [Μάρτυρας ηγέτης Ζαμάλ Αμπού Σαμαντάνα]: «Συνεχίστε τον αγώνα. Συνεχίστε να χτυπάτε τον εχθρό σε κάθε μέρος που μπορείτε να φτάσετε»

0:25 [Σημείωμα] Οι Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν, στην 25η επέτειο της ίδρυσής τους, βομβαρδίζουν την εχθρική θέση διοίκησης και ελέγχου ως τμήμα της μάχης της Καταιγίδας του Αλ-Ακσα, 28/9/2024.

0:29 [Σημείωμα αριστερά] Καταιγίδα του Αλ-Ακσα. Ο δρόμος της απελευθέρωσης.

0:36 «Στο όνομα του θεού του μεγαλοδύναμου. “Δεν ήσασταν εσείς που ρίξατε, ήταν ο θεός”. Στην επέτειο της ίδρυσής μας, την 25η επέτειο των Ταξιαρχιών Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν, θα βομβαρδίσουμε το αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου. Τα αδέρφια σας, Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/AlNasserSalahAlDin_30-9.mp4
  • Να προσθέσουμε ότι, σύμφωνα με σιωνιστικές πηγές, τέσσερις στρατιώτες της Κατοχής τραυματίστηκαν (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση), κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Αντίσταση στη θρυλική Μπαλάτα, τον Καταυλισμό Προσφύγων δίπλα στη Νάμπλους.
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕις το όνομα του κέρδους: Γερασμένος στόλος, οδηγοί χωρίς πιστοποίηση, προβληματική συντήρηση
Επόμενο άρθρο Το μάθατε τι γίνηκε στα Γιάννενα στη λίμνη;

Σχετικά Αρθρα

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Πολιτική 15 Μάι 2026, 13:03

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

Διεθνή 13 Μάι 2026, 19:56
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
Διεθνή

Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

13 Μάι 2026, 12:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

1944: Εκτελούνται 120 Ελληνες από Γερμανούς στο Χαϊδάρι (οι 92 ανάπηροι πολέμου).

1981: Βόμβες σe super market Βερόπουλου στο Περιστέρι και Βασιλόπουλοy στο Ψυχικό (Λαϊκή Επαναστατική Πρωτοβουλία).

1986: Βόμβα στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας (Επαναστατικοί Πυρήνες).

1991: Δύο ρουκέτες κατά της τσιμεντοβιομηχανίας «Χάλυψ» στον Ασπρόπυργο (17Ν).

1999: Ρουκέτα κατά της κατοικίας του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι (17Ν).

2005: Δίνεται δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες του Κουβέιτ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo