Τα παλιά κτίρια του Τελ Αβίβ δεν έχουν καταφύγια. Οι κάτοικοί τους που καταφεύγουν στα νεότερα κτίρια βρίσκουν τις πόρτες κλειστές. Τους τις κλείνουν στη μούρη οι συμπατριώτες τους, σε μια επίδειξη… κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ σιωνιστών. Ετσι, κάθε φορά που ηχούν οι σειρήνες παίρνουν στρώματα και σλίπινγκ μπανγκ και πάνε για ύπνο στους σταθμούς του Μετρό.
Κι άμα δεν είναι κοντά σε στάση μετρό, σε υπόγειους σταθμούς λεωφορείων.
Στο δόξα πατρί
Οση λογοκρισία και να επιβάλουν στα μίντια οι σιωναζιστές, όσες εκκλήσεις και να κάνουν στους πολίτες να μη δημοσιεύουν εικόνες από ιρανικά πλήγματα, δε θα τα καταφέρουν. Είπαμε, είναι πολλοί οι Παλαιστίνιοι που κατοικούν στα κατεχόμενα από το 1948 εδάφη.
Εδώ η επιβεβαίωση της ανακοίνωσης των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν. Πύραυλος πλήττει το αρχηγείο της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών “Aman” στη βάση Γκλιλότ, βόρεια του Τελ Αβίβ, σήμερα το πρωί.
Κι άλλο ένα βίντεο που δείχνει το κτίριο της ΑΜΑΝ να φλέγεται.
Mόνοι τους τα λένε
Haaretz: Ιρανικός πύραυλος πριν από δύο ημέρες προκάλεσε ζημιές σε 80 κτίρια στο Μπατ Γιαμ, από τα οποία 22 θα κατεδαφιστούν επειδή είναι επιρρεπή σε κατάρρευση, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου Bat Yam. Η εκτίμηση είναι ότι η αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής θα διαρκέσει περίπου 5 χρόνια. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται για τον εντοπισμό αγνοούμενης στην περιοχή.
Διαφορά θάρρους
Οι σιωνιστές στρατιώτες στο checkpoint Μπεΐτ Φουρίκ με το που ακούνε τις σειρήνες κλείνουν το πέρασμα και το βάζουν στα πόδια. Οι Παλαιστίνιοι παραμένουν ατάραχοι στα αυτοκίνητά τους. Θα τρέξουν μόνο άμα δουν πύραυλο να κατευθύνεται προς την περιοχή.
Πρωτότυπο καρναβάλι
Στη Δυτική Οχθη, βρήκαν ένα θραύσμα πυραύλου (από αυτούς που ρίχνει η σιωνιστική αεράμυνα για αναχαίτιση), το φόρτωσαν σ’ ένα βανάκι και το περιέφεραν πανηγυρίζοντας.