Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ
  • Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου
  • Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας
  • Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη
  • Κοινής κουλτούρας μετέχοντες
  • Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι παλαιστίνιοι μαχητές έτρεψαν σε φυγή σιωνιστική στρατιωτική δύναμη που πήγε να εισβάλει στη Γάζα
Διεθνή

Οι παλαιστίνιοι μαχητές έτρεψαν σε φυγή σιωνιστική στρατιωτική δύναμη που πήγε να εισβάλει στη Γάζα

Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Οκτ 2023, 20:28

Ενα καλό μάθημα πήραν οι σιωνιστές πριν από πολύ λίγες ώρες. Η είδηση ανακοινώθηκε πρώτα από τη Χαμάς και πλέον έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους τους σιωνιστές.

Δύναμη του ισραηλινού στρατού, αποτελούμενη από θωρακισμένες μπουλντόζες και τανκ, έσπασε το συρμάτινο φράχτη και εισήλθε στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας, στην περιοχή Κισουφίμ, ανατολικά της Χαν Γιούνις, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

Λίγες δεκάδες μέτρα μέσα στο παλαιστινιακό έδαφος, η σιωνιστική στρατιωτική δύναμη έπεσε σε ενέδρα μαχητών των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ (ένοπλο σκέλος της Χαμάς), που τη χτύπησαν με αντιαρματικές ρουκέτες και ελαφρά όπλα. Οι σιωνιστές τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης δύο θωρακισμένες μπουλντόζες και ένα τανκ κατεστραμμένα.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ, οι παλαιστίνιοι μαχητές δεν είχαν καμιά απώλεια (ούτε τραυματισμό), ενώ ο εχθρός (οι σιωνιστές) πρέπει να έχουν αρκετούς τραυματίες.

Λίγο αργότερα και ενώ η είδηση άρχισε να γίνεται γνωστή, ο ισραηλινός στρατός αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει την είδηση, με διαστρεβλωμένο τρόπο. Ανέφερε ότι στρατιωτικό τμήμα του δέχτηκε επίθεση στην περιοχή Κισουφίμ και απάντησε στα παλαιστινιακά πυρά με μπαράζ βολών πυροβολικού. Δεν είπε, δηλαδή, ότι γκρέμισαν το φράχτη και εισέβαλαν στη Γάζα, ούτε ανέφερε τις απώλειές τους σε εξοπλισμούς και στρατιώτες. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Ισραήλ, Καν, μετέδωσε ότι υπήρξαν τραυματίες μεταξύ των ισραηλινών, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Σε δεύτερη ανακοίνωσή τους οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ τόνισαν ότι η σύγκρουση επιβεβαιώθηκε από τους σιωνιστές, όπως και οι απώλειές τους.

Είναι προφανές ότι ο σιωνιστικός στρατός έκανε αναγνωριστική εισβολή σε μέρος που θεωρούσε αφύλαχτο από την Παλαιστινιακή Αντίσταση. Δοκίμασε μεγάλη έκπληξη, που την πλήρωσε με απώλειες στρατιωτικού υλικού και με αίμα. Και κυρίως με καταβαράθρωση του ηθικού του.

Πέραν των άλλων, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά πως το κατασκοπευτικό δίκτυο του Ισραήλ μέσα στη Γάζα είναι διαλυμένο. Απ’ αυτό το δίκτυο προήλθε, προφανώς, η πληροφορία ότι το συγκεκριμένο σημείο ήταν αφύλαχτο. Οπως αποδείχτηκε, όμως, οι μαχητές της Αντίστασης ήταν (και) εκεί και έδωσαν στους σιωνιστές εισβολείς ένα ακόμα καλό μάθημα.

YΓ. Φωτογραφίες και βίντεο δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα. Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δε βιάζεται να δείξει υλικό από τα πεδία των μαχών. Περιμένει πρώτα να ξεράσει τα ψέματά της η σιωνιστική προπαγάνδα και μετά να την διαψεύσει με φωτογραφίες και βίντεο. Τα ίδια τα σιωνιστικά Μέσα συνηθίζουν να γράφουν ότι πιστεύουν περισσότερο τον Αμπού Ομπέιντα παρά τον Νετανιάχου.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι αρχείου, όμως απεικονίζει καλά την ψυχολογία του σιωνιστικού ένοπλου όχλου.

Ενημέρωση – 8:30μμ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του σιωνιστικού στρατού, Ντανιέλ Χαγκάρι, μόλις ανακοίνωσε με επίσημη δήλωσή του, ότι οι σιωνιστές είχαν ένα νεκρό και τρεις τραυματίες. Παραδέχτηκε ότι έκαναν… «αναγνωριστική επιχείρηση». Στην ίδια δήλωση, ο Χαγκάρι, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, δήλωσε ότι οι νεκροί στρατιώτες και αξιωματικοί του ισραηλινού στρατού είναι 308 και οι «απαχθέντες ισραηλινοί» (οι αιχμάλωτοι δηλαδή) 212.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Βούλιαξε» το Λονδίνο: Η μεγαλύτερη διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης

Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

Επόμενο άρθρο Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι σε θέσεις μάχης με ψηλά το ηθικό και την αποφασιστικότητά της (Vids)

Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

Σχετικά Αρθρα

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

Διεθνή 11 Σεπ 2026, 12:21

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 17:49

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 14:22

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 13:35

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

Διεθνή 9 Σεπ 2026, 20:37

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 9 Σεπ 2026, 08:45
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

1926: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του ιταλού φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, τραυματίες οκτώ περαστικοί.

1929: Συγκρούσεις καπνεργατών – χωροφυλακής στο Αγρίνιο.

1944: Η Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα γίνεται η πρώτη ελληνίδα δήμαρχος (Αμαλιάδα).

1967: Επτά διαδηλωτές καταδικάζονται από το στρατοδικείο Χανίων.

1972: Ανατινάζεται πυλώνας της ΔΕΗ στην Κηφισιά («Ομάδα Αρης»)

1973: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε στη διάρκεια αμερικανοκίνητου στρατιωτικού πραξικοπήματος υπό τον στρατηγό Πινοσέτ.

1976: Βόμβα στα γραφεία του Σκαλιστήρη (ΕΛΑ).

1986: Πεθαίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

2001: Χτύπημα των δίδυμων πύργων (Νέα Υόρκη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Εφετείο 17Ν

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • ΕΛΑ

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Επικοινωνία

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Επικοινωνία

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

    Οι σιωνιστές παραδέχτηκαν ότι είχαν απώλειες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo