Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών
  • Σαν σήμερα 29 Αυγούστου
  • Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός
  • Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ
  • Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;
  • Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι δρόμοι της Γάζας γέμισαν με πτώματα σιωναζιστών και κατεστραμμένα τανκ (video)
Διεθνή

Οι δρόμοι της Γάζας γέμισαν με πτώματα σιωναζιστών και κατεστραμμένα τανκ (video)

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Νοέ 2023, 21:10

Αυτό που συνέβη απόψε στους στρατιώτες του εχθρού είναι χειρότερο από την 7η Οκτώβρη. Δεκάδες πτώματα στρατιωτών είναι ακόμα στους δρόμους, δεκάδες οχήματα έχουν καταστραφεί και τα καλά νέα συνεχίζουν να έρχονται.

Αμπού Ομπάιντα

Στρατιωτικός εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Al-Qassam», 11/11/2023, 2:18 μμ

Οπως έχουμε πει πολλές φορές, ο Αμπού Ομπάιντα δεν λέει ποτέ ανακρίβειες. Πριν από λίγο, στο καθιερωμένο τηλεοπτικό διάγγελμά του, μίλησε για καταστροφή 25 τεθωρακισμένων κάθε είδους του σιωναζιστικού στρατού. Θα επανέλθουμε στο διάγγελμα του Αμπού Ομπάιντα, αφού το μεταφράσουμε.

Οποιος δεν πιστεύει (κακώς) τον Αμπού Ομπάιντα, ας αρκεστεί στη σημερινή αναφορά της δεξιάς σιωνιστικής Γεντιότ Αχρονότ: Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αγγίξει τη στρατιωτική δύναμη της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα στη Γάζα.

Το Al-Monitor, επικαλούμενο ισραηλινή στρατιωτική πηγή, έγραψε: «Η ηγετική δομή της Χαμάς υπέστη το κύριο βάρος της ζημιάς, χωρίς μεγάλες απώλειες μεταξύ των μαχητών, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 20.000. Η Χαμάς εξακολουθεί να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής της».

Οπως είδαμε, χθες ήταν «η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» για το σιωναζιστικό στρατό που εισέβαλε στη Γάζα. Παρά τους ανηλεείς βομβαρδισμούς από αέρος, τα σιωναζιστικά στρατεύματα δεν κατάφεραν να απαγγιστρωθούν από τα σημεία των ενεδρών της Αντίστασης και οι μάχες συνεχίζονταν όλη τη μέρα με μεγάλη σφοδρότητα.

Λίγες εικόνες από μακριά, όπως τις κατέγραψε η κάμερα του Αλ-Τζαζίρα:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/al-jazeera_11-11-23.mp4

Στις 9:36 οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς στόχευσαν με μπαράζ πυραύλων το στρατόπεδο των σιωναζιστών στο Κισουφίμ.

Στις 11:49 οι Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ αλ-Ντιν ανακοίνωσαν ότι οι μαχητές τους εμπλέκονται σε βίαιες συγκρούσεις με τις σιωνιστικές εχθρικές δυνάμεις στην περιοχή βορειοδυτικά της πόλης της Γάζας και προκαλούν άμεσες απώλειες στις τάξεις των εισβολέων εχθρικών δυνάμεων.

Στις 12:04 οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ βομβάρδισαν σφοδρά με όλμους το στρατόπεδο Mars των σιωναζιστών στην εξωτερική περίμετρο της Γάζας.

Στις 12:25 οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα εκτόξευσαν ρουκέτες προς τα κατεχόμενα εδάφη (ισραηλινές πόλεις), ως μέρος της Καταιγίδας του Αλ-Ακσα.

Στις 12:54 ανακοινώθηκε ότι βίαιες συγκρούσεις εξακολουθούν να γίνονται σε όλες τις περιοχές όπου χτες το βράδυ η Αντίσταση παγίδεψε τους σιωναζιστές:

  • Δυτικά του Ταλ Αλ-Χάουα
  • Γύρω από το νοσοκομείο Αλ-Σίφα
  • Δυτικά του προσφυγικού καταυλισμού Αλ-Σάτι
  • Δυτικά της Μπέιτ Λάχια στο βορρά της Λωρίδας.

Στις 13:15 επιβεβαίωσε με ανάρτησή του ο Αμπού Ομπάιντα: «Οι μαχητές μας εμπλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις και ανατινάζουν εχθρικά οχήματα σε όλους τους άξονες και τα σημεία της προέλασης του εχθρού στη Γάζα».

Στις 15:13 οι μαχητές των Αλ-Κασάμ χτύπησαν με ρουκέτες Yassin 105 τρία σιωνιστικά οχήματα στον βορειοδυτικό άξονα της Γάζας.

Στις 15:30 οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ βομβάρδισαν την Μπερσεβά με μπαράζ πυραύλων ως απάντηση στις σφαγές αμάχων

Στις 15:53 οι ταξιαρχίες Αλ-Κουντς ανακοίνωσαν: Οι μαχητές μας εμπλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή του ιατρικού συγκροτήματος Αλ-Σίφα, της γειτονιάς Αλ-Νασρ και του προσφυγικού καταυλισμού Αλ-Σάτι και προκαλούν άμεσες απώλειες στις τάξεις των εχθρικών δυνάμεων.

Πριν από λίγη ώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο από τις σημερινές μάχες. Φαίνεται καθαρά ο εγκλωβισμός των σιωναζιστικών τεθωρακισμένων μέσα στον οικιστικό ιστό της Γάζας και η άνεση με την οποία κινούνται οι παλαιστίνιοι μαχητές, τα στοχεύουν και τα καταστρέφουν το ένα μετά το άλλο.

Πανικόβλητοι οι σιωναζιστές, χτυπούν ανελέητα το νοσοκομείο Αλ-Σίφα, στην αυλή του οποίου συνωστίζονται πάνω από 30.000 εκτοπισμένοι. Εφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν ακόμα και τους δημοσιογράφους, σε μια προσπάθεια να διώξουν τους λίγους που έχουν απομείνει σε μία μόνο περιοχή των μαχών:

Φωτιά ξέσπασε μέσα στο νοσοκομειακό συγκρότημα και στην αυλή του, καθώς οι σιωνιστές στόχευσαν τις εξωτερικές πύλες.

Ο διευθυντής του Ιατρικού Συγκροτήματος Al-Shifa, ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά: «Δεν θα φύγουμε από το νοσοκομείο, δεν θα εγκαταλείψουμε τους ασθενείς μας, ανεξάρτητα από το κόστος».

Ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας είπε στο Al-Jazeera: «Βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας ομαδικού τάφου μέσα στο νοσοκομείο Al-Shifa, για να θάψουμε τα πτώματα ώστε να μην υπάρξει επιδημία». Ο ίδιος δήλωσε ότι επικοινωνούν συνεχώς με την UNRWA και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που όμως έχουν ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν μπορούν να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια στη βόρεια περιοχή της Γάζας.

Σε μεταγενέστερη δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής Νοσοκομείων στη Γάζα είπε πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Σταυρό για να φέρουμεν καύσιμα στα νοσοκομεία, αλλά τους ενημέρωσαν πως οι δυνάμεις κατοχής αρνήθηκαν.

Ο γενικός γραμματέας του Νορβηγικού Συμβουλίου δήλωσε οργισμένος: «Η διεξαγωγή πολέμου στα νοσοκομεία στη Γάζα αποτελεί προσβολή για την ανθρωπότητα και το ανθρωπιστικό δίκαιο. Η Ιστορία θα κρίνει όλα τα μέρη και όλους τους θεατές του τι συμβαίνει στη Γάζα».

Μια ομάδα εκτοπισμένων προσπάθησε να φύγει από το νοσοκομείο Αλ-Σίφα. Οι σιωναζιστές τους βομβάρδισαν με βολές τεθωρακισμένων. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε: Η καταστροφή που συμβαίνει τώρα στη Γάζα είναι άνευ προηγουμένου στην παλαιστινιακή και διεθνή Ιστορία.Τα νοσοκομεία πολιορκούνται, βομβαρδίζονται και οι ασθενείς τους, το ιατρικό προσωπικό και οι εκτοπισμένοι σκοτώνονται μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο. 39 πρόωρα νεογέννητα στο ιατρικό συγκρότημα Αλ-Σίφα απειλούνται με θάνατο ανά πάσα στιγμή. Ενα απ’ αυτά πέθανε σήμερα το πρωί. Η μη μεταφορά καυσίμων στα νοσοκομεία θα είναι θανατική ποινή για τα υπόλοιπα πρόωρα νεογέννητα. Οι θερμοκοιτίδες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν μέχρι σήμερα το απόγευμα. Μετά θα τελειώσουν τα καύσιμα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ χυδαιότητα και η ταύτιση με την σιωναζιστική προπαγάνδα άγγιξαν ταβάνι
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Νοέμβρη

Σχετικά Αρθρα

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

Διεθνή 29 Αυγ 2026, 05:13

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

Διεθνή 28 Αυγ 2026, 13:05

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

Διεθνή 27 Αυγ 2026, 10:24

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

Διεθνή 27 Αυγ 2026, 08:43

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

Διεθνή 27 Αυγ 2026, 08:27

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

Διεθνή 26 Αυγ 2026, 11:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
Η παπάρα

Οταν το ψέμα γίνεται χλευασμός

28 Αυγ 2026, 17:11
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Ιράν και Ομάν συμφωνούν να ανοίξουν προσωρινό ναυτιλιακό διάδρομο μέσω του Στενού του Ορμούζ

Σημαντική συνέντευξη του γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

28 Αυγ 2026, 13:05
Αθλητισμός

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

28 Αυγ 2026, 12:10
Βαθύ Κόκκινο

Ακαδημαϊκοί φελλοί στην υπηρεσία του διαστρεβλωτικού ιμπεριαλιστικού αφηγήματος

28 Αυγ 2026, 11:31
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

28 Αυγ 2026, 07:35
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

27 Αυγ 2026, 19:40
Διεθνή

Οσάμα Χαμντάν (Xαμάς): Κανένας δεν είπε ότι θα παραδώσουμε τα όπλα

27 Αυγ 2026, 10:24
Εργατικά

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

27 Αυγ 2026, 09:54
Διεθνή

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ και ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου απειλούν τη Γάζα για χαρταετούς

27 Αυγ 2026, 08:43
Διεθνή

IRGC: Η επαναλειτουργία του Στενού του Ορμούζ εξαρτάται από την αποδοχή των όρων του Ιράν από τις ΗΠΑ

27 Αυγ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Αυγούστου

27 Αυγ 2026, 00:01
Εργατικά

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

26 Αυγ 2026, 23:14
Κόντρες

Η Ημέρα του Κλόουν

26 Αυγ 2026, 20:26
Διεθνή

Της Γάζας οι χαρταετοί θα ξαναπετάξουν

26 Αυγ 2026, 11:00
Διεθνή

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται στήριξη στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου

Eντατικές διπλωματικές διαβουλεύσεις στον Κόλπο

26 Αυγ 2026, 08:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Αυγούστου

26 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα σπάνιο γεγονός

25 Αυγ 2026, 21:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

Ημέρα κατά των πυρηνικών δοκιμών.

1926: Καταργείται η δουλεία στο Νεπάλ, απελευθερώνονται 55.000 άτομα.

1949: Τέλος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα.

1963: Απαγγέλλεται κατηγορία σε 22 αξιωματικούς της χωροφυλακής για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.

1971: Καταδικάζονται ως συνεργοί στην απόπειρα του Παναγούλη, Αμαλία Φλέμινγκ, Κ. Ανδρουτσόπουλος, Τζον Σκέλτον και Αθηνά Ψυχογιού.

1972: Βόμβα στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας (ΛΕΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo