Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
  • Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών
  • Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν
  • Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»O σιωναζισμός μπορεί να υπάρξει μόνο με το έγκλημα!
Διεθνή

O σιωναζισμός μπορεί να υπάρξει μόνο με το έγκλημα!

Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μάι 2024, 13:33

Είναι φριχτό, αλλά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν με πυραύλους τον μεγαλύτερο καταυλισμό εκτοπισμένων αμάχων δυτικά της Ράφα. Εναν καταυλισμό στον οποίο συνωστίζονται σε σκηνές και παραπήγματα περισσότεροι από 100.000 άμαχοι που εκτοπίστηκαν από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας και ο οποίος στήθηκε υπό την ευθύνη της UNRWA (Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες) στην περιοχή Ταλ Αλ-Σουλτάν, που υποδείχτηκε από τους σιωναζιστές εισβολείς ως «ασφαλής ζώνη».

Σημειώστε το: Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν εγκατάσταση του ΟΗΕ, στην οποία ανέμιζε η γαλάζια σημαία του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Πόσα σχολεία του ΟΗΕ, που χρησιμοποιούνταν ως καταφύγια εκτοπισμένων αμάχων, δεν έχουν βομβαρδίσει ως τώρα σε όλο το μήκος της Λωρίδας, από τη Μπέιτ Χανούν μέχρι τη Χαν Γιούνις; Ομως οι «μεγάλες δυνάμεις» σφυρίζουν αδιάφορα. Και ακούνε τους σιωναζιστές να τους φτύνουν κατάμουτρα, δηλώνοντας ότι ήταν… χτύπημα ακριβείας κατά της Χαμάς!

Το ρεπορτάζ του Αλ-Τζαζίρα αμέσως μετά την πυραυλική επίθεση δείχνει συγκλονιστικές εικόνες (αν ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους θα δείτε το περιεχόμενο στα αγγλικά).

Israel commits a massacre in #Rafah this evening, dropping several 2,000 pound bombs on civilian tents and #UN compounds, murdering dozens of civilians seeking shelter. This was Israel’s response to the @CIJ_ICJ ruling Friday that it must halt its offensive on Rafah. pic.twitter.com/vS1ouUU8Oj

— Husam Zomlot (@hzomlot) May 26, 2024

Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι τουλάχιστον 40 και οι τραυματίες δεκάδες. Πολλά παιδιά ανάμεσά τους.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική επίθεση. Προτού βομβαρδίσουν τον καταυλισμό εκτοπισμένων του ΟΗΕ στη Ράφα, οι σιωναζιστές είχαν βομβαρδίσει αμάχους στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Τζαμπάλια (βόρεια), της Νουσεϊράτ (κεντρική περιοχή) και σε γειτονιές της πόλης της Γάζας, δολοφονώντας τουλάχιστον 160 αμάχους. Μέσα σε λίγες ώρες, τουλάχιστον 200 νεκροί άμαχοι, παιδιά και γυναίκες ως επί το πλείστον.

Οι σιωναζιστές δέχονται ισχυρά πλήγματα από την Αντίσταση. Μετά την επιχείρηση στη Τζαμπάλια, κατά την οποία η Αντίσταση συνέλαβε αιχμάλωτους από την κορυφαία ελίτ σιωνιστική μονάδα, και την εκτόξευση πυραύλων προς το Τελ Αβίβ και τα περίχωρά του, οι εγκληματίες Νετανιάχου, Γκάλαντ και σία έπρεπε να προσφέρουν αίμα αμάχων στο σιωνιστικό όχλο. Το παλαιστινιακό αίμα λειτουργεί για τους σιωναζιστές όπως η ηρωίνη στους τοξικοεξαρτημένους.

Προτού οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοινώσουν, με το μεταμεσονύκτιο διάγγελμα του Αμπού Ομπάιντα, ότι έπιασαν και άλλους αιχμάλωτους, τεράστιες διαδηλώσεις που ζητούσαν σταμάτημα του πολέμου, συμφωνία με τη Χαμάς και παραίτηση της κυβέρνησης Νετανιάχου, συγκλόνιζαν το Τελ Αβίβ και άλλες πόλεις της οντότητας.

Tελ Αβίβ

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/TelAviv_25-5_10pm.mp4

Ιερουσαλήμ

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Jerusalem_25-5.mp4

Στο Τελ Αβίβ χρησιμοποίησαν αστυνομική καταστολή. με μπάτσους, «αύρες», χημικά και έφιππους μπάτσους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/TelAviv_katastoli_25-5.mp4

Το σύνδρομο στέρησης φάνηκε πρώτα στα σιωνιστικά social media. Ακολούθησαν οι ιστοσελίδες και μετά τα κανάλια.

Ο σιωνιστής ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ δήλωσε: Αυτό που έχει σημασία για τον Νετανιάχου και τους κοντινούς του είναι η πολιτική επιβίωση και η πρόκληση χάους στο Ισραήλ.

Ο υπουργός και μέλος του Πολεμικού Συμβουλίου Μπένι Γκαντζ θυμήθηκε τις 7 Οκτώβρη. Ανακοίνωσε: Υπέβαλα σχέδιο ψηφίσματος στην κυβέρνηση για τη συγκρότηση επίσημης επιτροπής έρευνας σχετικά με την καταστροφή της 7ης Οκτωβρίου.

O έφεδρος ταγματάρχης του σιωναζιστικού στρατού, Γίσραελ Ζιβ, εμφανίστηκε δημόσια και δήλωσε:

Πώς θα εξηγήσουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας, ότι εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις δυνάμεις μας, δεν καταφέραμε να απελευθερώσουμε τους απαχθέντες μας; Η νίκη συνοψίζεται στην απελευθέρωση των απαχθέντων και στο τέλος του πολέμου.

Ο έφεδρος υποστράτηγος Αμος Γκίλαντ επιτέθηκε στον Νετανιάχου: Η απελευθέρωση των απαχθέντων είναι η υψηλότερη αξία και ο υψηλότερος στόχος. Θα μας μείνει ντροπή και προδοσία.

Η Israel Hayom έγραψε: Αξιωματούχοι ασφαλείας στο Ισραήλ συμφωνούν ότι η επίτευξη συμφωνίας αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη.

Ο απόστρατος υποστράτηγος Γιτζάκ Μπρικ, που θεωρείται στρατιωτική αυθεντία, άφησε τη λύσσα του να ξεχυθεί από την ιστοσελίδα της Maariv: Είμαστε σε έναν πόλεμο χωρίς στόχο και είναι δύσκολο να νικήσουμε τη Χαμάς υπό αυτήν την κυβέρνηση. Αν ο Νετανιάχου, ο Γκάλαντ και ο Χαλεβί παραμείνουν στην εξουσία, το Ισραήλ θα φτάσει στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ο Νετανιάχου παραμένει προσκολλημένος στην εξουσία ακόμα κι αν είναι σε βάρος του Ισραήλ.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας Μοσέ Γιαλόν δήλωσε: Η ισραηλινή κυβέρνηση είναι έτοιμη να θυσιάσει τους απαχθέντες. Η κυβέρνηση θα μας καταστρέψει. Αντιμετωπίζουμε μια υπαρξιακή απειλή εσωτερική περισσότερο παρά εξωτερική.

Την ίδια στιγμή, εκτός από τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς με τους οποίους οι Αλ-Κασάμ στόχευσαν την καρδιά της σιωνιστικής οντότητας, πύραυλοι μικρού και μέσου βεληνεκούς χτυπούσαν τις πιο κοντινές στη Γάζα περιοχές της οντότητας.

Oι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς βομβάρδισαν (ξανά) το Σντερότ. Η αντίσταση είναι μια ιδέα που δεν πεθαίνει ποτέ και είναι πάντα χρήσιμη, γράφει το βίντεο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Al-Quds_Sderot_26-5.mp4

Οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα βομβάρδισαν με πυραύλους 107 χλστ. τη στρατιωτική βάση Meghan.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/AlAqsa_missiles_26-5.mp4

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς δημοσίευσαν ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο, με την εκτέλεση ενός σιωναζιστή στρατιώτη στο διάδρομο Νετζαρίμ, σε στρατόπεδο που προηγουμένως είχε βομβαρδιστεί με όλμους από την οργάνωση.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Quds_sniper_Netzarim_26-5.mp4

Kαι η σιωνιστική Maariv αποκάλυψε ότι ο αξιωματικός που σκότωσε ο σνάιπερ των Αλ-Κασάμ στην επιχείρηση στη Μπέιτ Χανούν (όταν πέτυχε με δύο σμπάρους τρία τρυγόνια) ήταν ο αντισυνταγματάρχης Ιταμάρ Εϊτάμ, διοικητής τάγματος, μεγάλη φίρμα ανάμεσα στους υπερορθόδοξους εβραίους δολοφόνους (φαίνεται και από την πόζα του στη φωτογραφία).

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσει ο Νετανιάχου τη «χαρμάνα» του σιωνιστικού όχλου ήταν να τους προσφέρει μια καλή «δόση» αίματος παλαιστίνιων αμάχων. Δολοφονούν τους αμάχους επειδή δεν μπορούν να νικήσουν την Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Επόμενο άρθρο Ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος, με πρακτική ρουφιάνου

Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Σχετικά Αρθρα

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 1 Ιούλ 2025, 20:12

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

Διεθνή 1 Ιούλ 2025, 08:42

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

Διεθνή 1 Ιούλ 2025, 07:57

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

Διεθνή 30 Ιούν 2025, 18:37

Εθνική κατάθλιψη στη σιωνιστική οντότητα – Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν συμφωνία με τη Χαμάς

Διεθνή 27 Ιούν 2025, 20:14

Γάζα: Οταν η βοήθεια διανέμεται πολιτισμένα και με σύστημα

Διεθνή 27 Ιούν 2025, 14:20
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Αγροτικά

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Καταστροφική και παράνομη απόφαση για διακίνηση ζωοτροφών και εκτός των ζωνών προστασίας και επιτήρησης!

29 Ιούν 2025, 13:51
Πολιτική

Σφουγγοκωλάριοι και δουλάρες (part two)

29 Ιούν 2025, 10:06
Η παπάρα

Παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ

29 Ιούν 2025, 09:07
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Το μεταναστευτικό κατά την άποψή μου μπορεί να λυθεί με δύο τρόπους, οι οποίοι σιγά σιγά πρέπει να λέγονται ξεκάθαρα. Ο πρώτος τρόπος είναι η φύλαξη των συνόρων, να καταλάβουμε τι εννοούμε, φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες, και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί. Η φύλαξη των συνόρων έχει νεκρούς. Πρώτο είναι αυτό. Και δεύτερο, όσοι πλέον μπουν εδώ, θα έχουν τη λογική των αντικινήτρων. Όταν βρίσκεσαι εδώ πέρα, όχι κοινωνική παροχή δεν θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μπορείς να πιείς, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο, και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν, εδώ πέρα περνάμε χειρότερα από ό,τι στο Πακιστάν. Αν δεν περνάνε χειρότερα, θα έρχονται. Πρέπει να περνάνε χειρότερα. Η ζωή τους, η κόλαση, να φαντάζει παράδεισος σ’ αυτά που θα ζουν εδώ πέρα.

Αθανάσιος (Θάνος) Πλεύρης

(To -κάθε άλλο παρά μακρινό- 2011 τα έλεγε αυτά ο υιός Πλεύρης, θέλοντας να εντυπωσιάσει σύναξη φασιστών. Ηταν τότε στο ΛΑΟΣ. Σε ένα χρόνο είχε περάσει στη ΝΔ του Σαμαρά. Στη δε ΝΔ του Μητσοτάκη έγινε υπουργός Υγείας και τώρα γίνεται υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, στη θέση του «ατυχήσαντα» τέως χουντόφρονα και τσεκουροφόρου φασίστα Βορίδη. Mηπως άλλαξε στο μεταξύ απόψεις; Μήπως έχει αποκηρύξει αυτές τις ανοιχτά φασιστικές απόψεις σαν «νεανικά αμαρτήματα»; Οχι βέβαια. Απλά δεν τις λέει με την ίδια ωμότητα που τις έλεγε σ’ εκείνη την παλιά σύναξη νεοφασιστών και νεοναζιστών. Ο Δεκέμβρης του 2023 είναι πολύ κοντά. Τότε, απ’ αφορμή τροπολογία της κυβέρνησης για τη χορήγηση άδειας διαμονής σε μετανάστες για λόγους εργασίας, ο Πλεύρης έλεγε σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλω και πιο σκληρή μεταναστευτική πολιτική και δεν το έχω κρύψει. Υπ’ αυτή την έννοια, θεωρώ ότι οποιαδήποτε έκπτωση γίνεται σε αυτή την πολιτική, έστω και για έκτακτες συνθήκες, έστω και για όρους που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένο κόσμο, για συγκεκριμένη περίοδο… Ακολουθήσαμε μία σκληρή μεταναστευτική πολιτική και έχουμε δικαιωθεί. Αυτό, πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια στον κόσμο, είναι μία έκπτωση από αυτή την πολιτική. Εγώ δεν συμμερίζομαι το επιχείρημα ότι δεν είναι τίποτα αυτό. Αυτό είναι ότι έχουμε πει, ότι δεν θα επιτρέπουμε στους παράνομους μετανάστες να μπαίνουν στη χώρα και θα τους επαναπροωθούμε και τώρα ερχόμαστε και λέμε ότι για έκτακτες συνθήκες, τους δίνουμε τη δυνατότητα και θα παραμένουν. Εγώ αυτό το αντιμετωπίζω ως μία κακή εξαίρεση της καλής μας μεταναστευτικής πολιτικής. Θεωρώ ότι οι ενστάσεις που έχει αναπτύξει ο κ. Σαμαράς είναι σωστές. Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα λάθος». Ο Μητσοτάκης έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, παίζοντας «μουσικές καρέκλες» με τα φασιστοειδή της ΝΔ. Α, να μην το ξεχάσουμε: ο Πλεύρης -όπως και ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, όταν έφυγαν από το φασιστοΛΑΟΣ και άρχισαν να παίρνουν υπουργικές καρέκλες από τη ΝΔ, υποχρεώθηκαν, κατ’ απαίτηση των σιωνιστών, να κάνουν δημόσια δήλωση μετάνοιας για αντισημιτικές θέσεις που εξέφραζαν ως συνεπείς νεοφασίστες. «Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δε διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα», έγραφε ο Πλεύρης στη δική του δήλωση μετάνοιας, τον Σεπτέμβρη του 2021. Για τις δηλώσεις ότι θέλει νεκρούς μετανάστες στα σύνορα δεν έκανε ποτέ δήλωση μετάνοιας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Εφετείο 17Ν

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • ΕΛΑ

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Επικοινωνία

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Ποιοι είμαστε

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Επικοινωνία

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo