Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών
  • Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος
  • Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς
  • Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1
  • Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη
  • Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»O σιωναζισμός μπορεί να υπάρξει μόνο με το έγκλημα!
Διεθνή

O σιωναζισμός μπορεί να υπάρξει μόνο με το έγκλημα!

Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μάι 2024, 13:33

Είναι φριχτό, αλλά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν με πυραύλους τον μεγαλύτερο καταυλισμό εκτοπισμένων αμάχων δυτικά της Ράφα. Εναν καταυλισμό στον οποίο συνωστίζονται σε σκηνές και παραπήγματα περισσότεροι από 100.000 άμαχοι που εκτοπίστηκαν από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας και ο οποίος στήθηκε υπό την ευθύνη της UNRWA (Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες) στην περιοχή Ταλ Αλ-Σουλτάν, που υποδείχτηκε από τους σιωναζιστές εισβολείς ως «ασφαλής ζώνη».

Σημειώστε το: Οι σιωναζιστές βομβάρδισαν εγκατάσταση του ΟΗΕ, στην οποία ανέμιζε η γαλάζια σημαία του. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Πόσα σχολεία του ΟΗΕ, που χρησιμοποιούνταν ως καταφύγια εκτοπισμένων αμάχων, δεν έχουν βομβαρδίσει ως τώρα σε όλο το μήκος της Λωρίδας, από τη Μπέιτ Χανούν μέχρι τη Χαν Γιούνις; Ομως οι «μεγάλες δυνάμεις» σφυρίζουν αδιάφορα. Και ακούνε τους σιωναζιστές να τους φτύνουν κατάμουτρα, δηλώνοντας ότι ήταν… χτύπημα ακριβείας κατά της Χαμάς!

Το ρεπορτάζ του Αλ-Τζαζίρα αμέσως μετά την πυραυλική επίθεση δείχνει συγκλονιστικές εικόνες (αν ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους θα δείτε το περιεχόμενο στα αγγλικά).

Israel commits a massacre in #Rafah this evening, dropping several 2,000 pound bombs on civilian tents and #UN compounds, murdering dozens of civilians seeking shelter. This was Israel’s response to the @CIJ_ICJ ruling Friday that it must halt its offensive on Rafah. pic.twitter.com/vS1ouUU8Oj

— Husam Zomlot (@hzomlot) May 26, 2024

Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι τουλάχιστον 40 και οι τραυματίες δεκάδες. Πολλά παιδιά ανάμεσά τους.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική επίθεση. Προτού βομβαρδίσουν τον καταυλισμό εκτοπισμένων του ΟΗΕ στη Ράφα, οι σιωναζιστές είχαν βομβαρδίσει αμάχους στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Τζαμπάλια (βόρεια), της Νουσεϊράτ (κεντρική περιοχή) και σε γειτονιές της πόλης της Γάζας, δολοφονώντας τουλάχιστον 160 αμάχους. Μέσα σε λίγες ώρες, τουλάχιστον 200 νεκροί άμαχοι, παιδιά και γυναίκες ως επί το πλείστον.

Οι σιωναζιστές δέχονται ισχυρά πλήγματα από την Αντίσταση. Μετά την επιχείρηση στη Τζαμπάλια, κατά την οποία η Αντίσταση συνέλαβε αιχμάλωτους από την κορυφαία ελίτ σιωνιστική μονάδα, και την εκτόξευση πυραύλων προς το Τελ Αβίβ και τα περίχωρά του, οι εγκληματίες Νετανιάχου, Γκάλαντ και σία έπρεπε να προσφέρουν αίμα αμάχων στο σιωνιστικό όχλο. Το παλαιστινιακό αίμα λειτουργεί για τους σιωναζιστές όπως η ηρωίνη στους τοξικοεξαρτημένους.

Προτού οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοινώσουν, με το μεταμεσονύκτιο διάγγελμα του Αμπού Ομπάιντα, ότι έπιασαν και άλλους αιχμάλωτους, τεράστιες διαδηλώσεις που ζητούσαν σταμάτημα του πολέμου, συμφωνία με τη Χαμάς και παραίτηση της κυβέρνησης Νετανιάχου, συγκλόνιζαν το Τελ Αβίβ και άλλες πόλεις της οντότητας.

Tελ Αβίβ

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/TelAviv_25-5_10pm.mp4

Ιερουσαλήμ

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Jerusalem_25-5.mp4

Στο Τελ Αβίβ χρησιμοποίησαν αστυνομική καταστολή. με μπάτσους, «αύρες», χημικά και έφιππους μπάτσους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/TelAviv_katastoli_25-5.mp4

Το σύνδρομο στέρησης φάνηκε πρώτα στα σιωνιστικά social media. Ακολούθησαν οι ιστοσελίδες και μετά τα κανάλια.

Ο σιωνιστής ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ δήλωσε: Αυτό που έχει σημασία για τον Νετανιάχου και τους κοντινούς του είναι η πολιτική επιβίωση και η πρόκληση χάους στο Ισραήλ.

Ο υπουργός και μέλος του Πολεμικού Συμβουλίου Μπένι Γκαντζ θυμήθηκε τις 7 Οκτώβρη. Ανακοίνωσε: Υπέβαλα σχέδιο ψηφίσματος στην κυβέρνηση για τη συγκρότηση επίσημης επιτροπής έρευνας σχετικά με την καταστροφή της 7ης Οκτωβρίου.

O έφεδρος ταγματάρχης του σιωναζιστικού στρατού, Γίσραελ Ζιβ, εμφανίστηκε δημόσια και δήλωσε:

Πώς θα εξηγήσουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας, ότι εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις δυνάμεις μας, δεν καταφέραμε να απελευθερώσουμε τους απαχθέντες μας; Η νίκη συνοψίζεται στην απελευθέρωση των απαχθέντων και στο τέλος του πολέμου.

Ο έφεδρος υποστράτηγος Αμος Γκίλαντ επιτέθηκε στον Νετανιάχου: Η απελευθέρωση των απαχθέντων είναι η υψηλότερη αξία και ο υψηλότερος στόχος. Θα μας μείνει ντροπή και προδοσία.

Η Israel Hayom έγραψε: Αξιωματούχοι ασφαλείας στο Ισραήλ συμφωνούν ότι η επίτευξη συμφωνίας αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη.

Ο απόστρατος υποστράτηγος Γιτζάκ Μπρικ, που θεωρείται στρατιωτική αυθεντία, άφησε τη λύσσα του να ξεχυθεί από την ιστοσελίδα της Maariv: Είμαστε σε έναν πόλεμο χωρίς στόχο και είναι δύσκολο να νικήσουμε τη Χαμάς υπό αυτήν την κυβέρνηση. Αν ο Νετανιάχου, ο Γκάλαντ και ο Χαλεβί παραμείνουν στην εξουσία, το Ισραήλ θα φτάσει στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ο Νετανιάχου παραμένει προσκολλημένος στην εξουσία ακόμα κι αν είναι σε βάρος του Ισραήλ.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας Μοσέ Γιαλόν δήλωσε: Η ισραηλινή κυβέρνηση είναι έτοιμη να θυσιάσει τους απαχθέντες. Η κυβέρνηση θα μας καταστρέψει. Αντιμετωπίζουμε μια υπαρξιακή απειλή εσωτερική περισσότερο παρά εξωτερική.

Την ίδια στιγμή, εκτός από τους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς με τους οποίους οι Αλ-Κασάμ στόχευσαν την καρδιά της σιωνιστικής οντότητας, πύραυλοι μικρού και μέσου βεληνεκούς χτυπούσαν τις πιο κοντινές στη Γάζα περιοχές της οντότητας.

Oι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς βομβάρδισαν (ξανά) το Σντερότ. Η αντίσταση είναι μια ιδέα που δεν πεθαίνει ποτέ και είναι πάντα χρήσιμη, γράφει το βίντεο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Al-Quds_Sderot_26-5.mp4

Οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα βομβάρδισαν με πυραύλους 107 χλστ. τη στρατιωτική βάση Meghan.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/AlAqsa_missiles_26-5.mp4

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς δημοσίευσαν ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο, με την εκτέλεση ενός σιωναζιστή στρατιώτη στο διάδρομο Νετζαρίμ, σε στρατόπεδο που προηγουμένως είχε βομβαρδιστεί με όλμους από την οργάνωση.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Quds_sniper_Netzarim_26-5.mp4

Kαι η σιωνιστική Maariv αποκάλυψε ότι ο αξιωματικός που σκότωσε ο σνάιπερ των Αλ-Κασάμ στην επιχείρηση στη Μπέιτ Χανούν (όταν πέτυχε με δύο σμπάρους τρία τρυγόνια) ήταν ο αντισυνταγματάρχης Ιταμάρ Εϊτάμ, διοικητής τάγματος, μεγάλη φίρμα ανάμεσα στους υπερορθόδοξους εβραίους δολοφόνους (φαίνεται και από την πόζα του στη φωτογραφία).

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσει ο Νετανιάχου τη «χαρμάνα» του σιωνιστικού όχλου ήταν να τους προσφέρει μια καλή «δόση» αίματος παλαιστίνιων αμάχων. Δολοφονούν τους αμάχους επειδή δεν μπορούν να νικήσουν την Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Επόμενο άρθρο Ακροδεξιός, νεοφιλελεύθερος, με πρακτική ρουφιάνου

Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Σχετικά Αρθρα

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 14:22

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

Διεθνή 10 Σεπ 2026, 13:35

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

Διεθνή 9 Σεπ 2026, 20:37

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 9 Σεπ 2026, 08:45

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 20:49

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 11:27
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της αυτοκτονίας.

Μπελίζ: Εθνική γιορτή.

1898: Εκτελείται η αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας Ελισάβετ.

1911: Στρατιωτικός νόμος λόγω γενικής απεργίας στη Βαλένθια (Ισπανία).

1957: Βόμβα καταστρέφει σχολείο που δέχτηκε μαύρους στο Νάσβιλ (ΗΠΑ).

1976: Βόμβα στο κτίριο του ΣΕΒ (ΕΛΑ).

1984: Ενοποίηση Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

2003: Ψυχικά ασθενής νεαρός μαχαιρώνει θανάσιμα την υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας Ανα Λιντ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Εφετείο 17Ν

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • ΕΛΑ

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Επικοινωνία

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Ποιοι είμαστε

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Επικοινωνία

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

    Βομβάρδισαν και εκτοπισμένους αμάχους σε καταυλισμό του ΟΗΕ δυτικά της Ράφα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo