Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Και Ρόδρι ο Κούλης
  • Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας
  • Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια
  • Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 21 Ιούλη
  • Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Καταστροφή και γενοκτονία: μόνο αυτό κάνουν οι σιωναζιστές
Διεθνή

Καταστροφή και γενοκτονία: μόνο αυτό κάνουν οι σιωναζιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Δεκ 2023, 14:14

Αν ανοίξετε έναν οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό θα ακούσετε κάθε μισή ώρα στις σύντομες ειδήσεις: «Το Ισραήλ εξακολουθεί να σφυροκοπεί στόχους της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας». Είναι πιστή αναπαραγωγή των δελτίων προπαγάνδας που εκδίδουν μερικές φορές την ημέρα οι σιωναζιστές, μετρώντας υποτιθέμενους «στόχους της Χαμάς, τούνελ και κέντρα διοίκησης», που υποτίθεται ότι έπληξε η αεροπορία τους.

Οι εικόνες από τη Γάζα δείχνουν το αντίθετο. Δείχνουν βομβαρδισμούς σπιτιών, οικοδομικών τετραγώνων και αγορών σε όλη την έκταση της Λωρίδας πια, από βορρά μέχρι νότο. Και εκατόμβες νεκρών, που πλέον δεν καταμετρώνται, γιατί το υπουργείο Υγείας στη Γάζα καταγράφει μόνο νεκρούς που έχουν ταυτοποιηθεί. Ποιος να ταυτοποιήσει, όμως, τους πάνω από 500 νεκρούς που ανασύρθηκαν χθες από τα ερείπια πολυκατοικιών στη Σουζάγια, την ανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας; Πλέον δεν λειτουργούν ούτε τα νοσοκομεία στο βορρά, εκτός από το Καμάλ Αντουάν, το οποίο άρχισαν να βομβαρδίζουν οι σιωναζιστές από χθες, απαιτώντας από το προσωπικό, τους ασθενείς και τους εκτοπισμένους να το εκκενώσουν.

Εχει η σιωνιστική οντότητα πληροφορίες ότι στο σπίτι της τάδε οικογένειας βγαίνει κάποιο τούνελ της Αντίστασης ή στο τάδε οικοδομικό τετράγωνο της τάδε πόλης ή κωμόπολης είναι εγκατεστημένο κάποιο κέντρο διοίκησης της Αντίστασης; Τότε γιατί δεν τα βομβάρδισαν στην πρώτη φάση του πολέμου; Γιατί τα βομβαρδίζουν τώρα που η ήττα τους θεωρείται βέβαιη από τους πάντες;

Κι αν υποθέσουμε ότι τα σπίτια και οι περιοχές που βομβαρδίζονται κρύβουν τούνελ και κέντρα διοίκησης της Αντίστασης, ποιο είναι το αποτέλεσμα, πέρα από τους χιλιάδες νεκρούς αμάχους που προστίθενται καθημερινά στη μακάβρια λίστα; Η Αντίσταση δεν υφίσταται το παραμικρό επιχειρησιακό πλήγμα απ’ αυτούς τους βομβαρδισμούς. Επί 50 μέρες οι σιωναζιστές βομβάρδιζαν συστηματικά το βορρά, ισοπεδώνοντας ολόκληρες περιοχές. Επληξαν μήπως την Αντίσταση; Οχι βέβαια. Η Αντίσταση συνέχισε να τους επιφέρει σκληρά πλήγματα, με ενέδρες και αιφνιδιαστικές επιθέσεις, με τους μαχητές της να χρησιμοποιούν αριστοτεχνικά τα χαλάσματα στις επιχειρήσεις τους. Η Αντίσταση συνέχισε να εξαπολύει πυραύλους προς τις πόλεις της σιωνιστικής οντότητας. Η Αντίσταση συνέχισε να χτυπά με όλμους και ρουκέτες όλους τους εποικισμούς-στρατόπεδα στην περίμετρο της Λωρίδας. Το ίδιο κάνει και τώρα η Αντίσταση, μολονότι οι βομβαρδισμοί είναι περισσότερο σφοδροί και γίνονται σε όλη τη Λωρίδα, με χρήση βομβών του ενός τόνου πλέον με μεγάλη συχνότητα.

Κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος καταλαβαίνει πως οι σιωναζιστές δεν πλήττουν «στόχους της Χαμάς». Με δολοφονική μανία γκρεμίζουν σπίτια πάνω στα κεφάλια των οικογενειών που κατοικούν σ’ αυτά. Δείτε μερικές μόνο εικόνες από τους χτεσινούς βομβαρδισμούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Λωρίδας.

50 πολυκατοικίες βομβαρδίστηκαν στη Σουζάια, ανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας, με αποτέλεσμα περισσότερους από 500 νεκρούς, όπως δηλώνει ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Swjaya_spitia_bombs_3-12.mp4

Ενα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο ισοπεδώθηκε.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/swjaya_3.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/sejaya_2.mp4

Το σπίτι της οικογένειας Αμπού Αζούμ ισοπεδώθηκε, ανατολική της Ράφα, στο νοτιότερο τμήμα της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/abu_azumi_home_3-12.mp4

Μάρτυρες, τραυματίες και αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια, μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού της οικογένειας Ασάφ στη Μπέιτ Λάχια, στο βορρά της Λωρίδας.

15 μάρτυρες και περισσότεροι από 125 τραυματίες από τον βομβαρδισμό του σπιτιού της οικογένειας Αλ-Μπαουάμπ στη συνοικία Αλ-Γκενέινα, ανατολικά της Ράφα, στο νότο της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/al-bawab_home.mp4

Σφαγή της οικογένειας Αλ-Νταούρ, μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού της στην περιοχή Αλ-Φαλούτζα, ψηλά στο βορρά της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Al-Daour_home.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Al_Daour.mp4

Τεράστια καταστροφή στον προσφυγικό καταυλισμό Νουσεϊράτ στην κεντρική προς νότια περιοχή της Λωρίδας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/nuseirat_3-12.mp4

Βομβαρδισμός και στη νοτιοανατολική συνοικία της πόλης της Γάζας, Αλ-Ζαϊτούν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/al_zaytoun.mp4

Tεράστιες οι καταστροφές στην πόλη Χάμαντ, ανατολικά της Χαν Γιούνις, στα νότια της Λωρίδας. Η Χάμαντ βομβαρδίζεται διαρκώς από την 1η Δεκέμβρη.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/hamad_3-12.mp4

Τα κατοχικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την αγορά του προσφυγικού καταυλισμού της μαρτυρικής Τζαμπάλια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Μαζί με την αγορά βομβάρδισαν και κτίριο κατοικιών στον καταυλισμό. Οι ζωντανοί ανασύρουν από τα ερείπια τους νεκρούς.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/jabalya_3-12.mp4

Το σπίτι του Αμπού Αγιές Αλ-Ναζάρ, στο κέντρο της Χαν Γιούνις, παραδομένο στις φλόγες.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/khan_younis_center_3-12.mp4

Το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν, το μοναδικό που υπολειτουργεί στο βορρά της Λωρίδας, απειλείται με πολιορκία. Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Ιμάντ Ζακούτ του Αλ-Τζαζίρα, οι σιωναζιστές επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον διοικητή του νοσοκομείου και απείλησαν ότι θα το βομβαρδίσουν, αν δεν εκκενωθεί.  Ο διοικητής, Δρ Αχμεντ Αλ Καχλότ, δήλωσε στο κανάλι ότι το νοσοκομείο λειτουργεί τμήματα για παιδιά και πρόωρα νεογνά, ενώ αποτελεί και καταφύγιο για χιλιάδες εκτοπισμένους. Δεν μπορεί να εκκενωθεί όσο υπάρχουν ασθενείς και πρόωρα νεογνά στην Εντατική, πέρα από τους τραυματίες και τους εκτοπισμένους. Ξεχωρίζουμε τα περιστατικά και κάνουμε επεμβάσεις μόνο για να σώσουμε τραυματίες. Δεν μπορούμε να τους περιθάλψουμε μετά τις επεμβάσεις, δήλωσε ο γιατρός.

Σιωναζιστικά τεθωρακισμένα κινήθηκαν προς το νοσοκομείο, αλλά αναχαιτίστηκαν από την Αντίσταση. Λυσσασμένοι οι σιωναζιστές χτύπησαν με πύραυλο αέρος-εδάφους την πύλη του νοσοκομείου. Υπήρξαν νεκροί και αρκετοί τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/kamal_adwan_3-12_1.mp4

 

 

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔε φεύγουμε, εδώ θα μείνουμε!
Επόμενο άρθρο Διαρκές πετσόκομμα των σιωναζιστών από την Αντίσταση σε όλα τα μέτωπα

Σχετικά Αρθρα

Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια

Διεθνή 21 Ιούλ 2026, 10:24

Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

Διεθνή 20 Ιούλ 2026, 17:53

Το Παλαιστινιακό διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

Διεθνή 20 Ιούλ 2026, 11:54

Το Ιράν παγίδευσε τις ΗΠΑ με την ταχεία απάντησή του στην αμερικανική επίθεση, λέει άραβας αναλυτής

Διεθνή 20 Ιούλ 2026, 11:18

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

Διεθνή 19 Ιούλ 2026, 09:55

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

Διεθνή 18 Ιούλ 2026, 20:46
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Και Ρόδρι ο Κούλης

21 Ιούλ 2026, 12:53
Υγεία

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

21 Ιούλ 2026, 12:06
Διεθνή

Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια

21 Ιούλ 2026, 10:24
Αθλητισμός

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

21 Ιούλ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

21 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

20 Ιούλ 2026, 19:50
Διεθνή

Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

20 Ιούλ 2026, 17:53
Υγεία

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

20 Ιούλ 2026, 13:28
Διεθνή

Το Παλαιστινιακό διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

20 Ιούλ 2026, 11:54
Διεθνή

Το Ιράν παγίδευσε τις ΗΠΑ με την ταχεία απάντησή του στην αμερικανική επίθεση, λέει άραβας αναλυτής

20 Ιούλ 2026, 11:18
Αγροτικά

Εννιά νέες εστίες: Ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων έγινε η χώρα μας

20 Ιούλ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2026, 00:01
Η παπάρα

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος

19 Ιούλ 2026, 11:34
Διεθνή

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

19 Ιούλ 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

18 Ιούλ 2026, 20:46
Διεθνή

Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση

18 Ιούλ 2026, 13:29
Διεθνή

«Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ

18 Ιούλ 2026, 10:33
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

Βέλγιο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1831).

Βολιβία: Ημέρα μαρτύρων.

1957: Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται κομαντάντε του επαναστατικού στρατού της Κούβας.

1965: Δολοφονείται από την αστυνομία ο φοιτητής Σωτήρης Πέτρουλας στη διάρκεια διαδήλωσης.

1972: Δεκατρείς νεκροί και 130 τραυματίες σε βομβιστικές επιθέσεις στο Μπέλφαστ (IRA).

1973: Δημοψήφισμα χούντας (78,4% ναι, 21,6% όχι) για το πολιτειακό.

1997: Τρία στελέχη της ETA καταδικάζονται σε 109 χρόνια κάθειρξη για συνωμοσία δολοφονίας του βασιλιά Χουάν Κάρλος (Ισπανία).

2002: Συλλαμβάνεται ο Θωμάς Σερίφης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo