Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»
  • Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»
  • Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η σιωναζιστική γενοκτονία σε αριθμούς
Διεθνή

Η σιωναζιστική γενοκτονία σε αριθμούς

Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιαν 2024, 12:29

Χτες, 90ή μέρα της σιωναζιστικής επίθεσης στη Γάζα, ο Δρ Ασράφ Αλ-Κίντρα, εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας, έκανε έναν απολογισμό των θυμάτων, των καταστροφών και της τρέχουσας υγειονομικής και ανθρωπιστικής κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας:

  • Οι “ισραηλινές” δυνάμεις κατοχής διέπραξαν 13 σφαγές οικογενειών, με απολογισμό 125 μάρτυρες και 318 τραυματίες τις τελευταίες 24 ώρες.
  • O αριθμός των θυμάτων από τις 7 Οκτώβρη έχει φτάσει τους 22.438 μάρτυρες και 57.614 τραυματίες.
  • 70% των θυμάτων της “ισραηλινής” επιθετικότητας είναι γυναίκες και παιδιά.
  • Η “ισραηλινή” βία ενάντια στο σύστημα Υγείας είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 326 εργατών Υγείας και την καταστροφή 121 ασθενοφόρων.
  • Η “ισραηλινή” κατοχή σκόπευσε σκόπιμα 150 ιδρύματα Υγείας, θέτοντας εκτός υπηρεσίας 30 νοσοκομεία και 53 κέντρα υγείας σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.
  • Η “ισραηλινή” κατοχή εξακολουθεί να έχει υπό κράτηση 99 εργάτες Υγείας, συμπεριλαμβανόμενων διευθυντών νοσοκομείων στη βόρεια Γάζα, υπό άγριες και απάνθρωπες συνθήκες, με φυσικά και ψυχολογικά βασανιστήρια και πείνα.
  • Η εγκληματική συμπεριφορά της κατοχής αποτελεί κίνδυνο για το Νοσοκομείο Μαρτύρων του Αλ-Ακσα και το Νοσοκομείο Αλ-Αουντα στην κεντρική περιοχή.
  • Η “ισραηλινή” κατοχή στοχεύει το Νοσοκομειακό Συγκρότημα Νάσερ και το Νοσοκομείο Αλ-Αμάλ, που συνδέονται με την Ερυθρά Ημισέληνο στη Χαν Γιούνις, θέτοντάς τα σε συνεχή κίνδυνο.
  • Καλούμε τους διεθνείς θεσμούς να αναλάβουν επείγουσα δράση για να προστατέψουν τα νοσοκομεία στη νότια Γάζα, να διασφαλίσουν την πρόσβαση τραυματιών και ασθενών και να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθεί το σενάριο του Ιατρικού Συγκροτήματος Αλ-Σίφα.
  • Κατά τη διάρκεια τριών μηνών συνεχούς “ισραηλινής” επιθετικότητας, υπήρξε μια σκόπιμη καταστροφή της υποδομής των νοσοκομείων στη Γάζα και στη βόρεια Γάζα. Καταβάλλουμε επίπονες προσπάθειες με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και συνεργαζόμενους θεσμούς για επείγουσες παρεμβάσεις ώστε να επαναλειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Ιατρικού Συγκροτήματος Αλ-Σίφα και του συστήματος Υγείας στη βόρεια Γάζα και για να εφοδιαστούν με φάρμακα, καύσιμα, προστασία γι’ αυτά και το προσωπικό τους και ασφαλείς διαδρομές πρόσβασης για έναν πληθυσμό 800.000.
  • Απαιτούμε από τους διεθνείς θεσμούς να στείλουν ιατρικές ομάδες και νοσοκομεία πεδίου, διασφαλίζοντας την άφιξή τους σε όλες τις περιοχές της Λωρίδας της Γάζας για να σωθούν χιλιάδες τραυματίες.
  • 1,9 εκατομμύριο εκτοπισμένοι αντιμετωπίζουν λιμό, εξάπλωση επιδημιών και λοιμωδών ασθενειών και την έλλειψη στέγης, νερού, τροφής και φαρμάκων.
  • Προειδοποιούμε για μια απερίγραπτη και αβάσταχτη υγειονομική και ανθρωπιστική καταστροφή στην πόλη της Ράφα, μετά την εξώθηση εκεί περισσότερου από τον μισό πληθυσμό της Λωρίδας της Γάζας, υπό άγριες συνθήκες, εξαιτίας της κατάρρευσης των υγειονομικών και περιβαλλοντικών υπηρεσιών και την έλλειψη των βασικών μέσων διαβίωσης.

    Καλούμε τους θεσμούς των Ηνωμένων Εθνών να βρουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς για να εξασφαλίσουν τα ανθρωπιστικά τους καθήκοντα να αποτρέψουν μια ανθρωπιστική, υγειονομική και περιβαλλοντική καταστροφή στα καταφύγια, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας και φαγητό που απαιτείται για τα παιδιά, τις εγκύους και τους χρόνια ασθενείς.

    Το υπουργείο Υγείας σκοπεύει να εγκαταστήσει 35 ιατρικά σημεία με περιορισμένους πόρους για την παρακολούθηση της υγείας στα καταφύγια των εκτοπισμένων στη Ράφα και προσπαθεί με τους εταίρους του να εγκαταστήσει περισσότερα ιατρικά σημεία στην κεντρική περιοχή, τη Χαν Γιούνις και τη Ράφα.

  • Το χαμηλό επίπεδο της ιατρικής βοήθειας που εισέρχεται στη Λωρίδα της Γάζας επιβεβαιώνει ότι η “ισραηλινή” κατοχή τη χρησιμοποιεί ως όπλο για να σκοτώσει τους τραυματίες, και απαιτούμε απ’ όλα τα μέρη να βρουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς ικανούς να ανταποκριθούν στις επείγουσες και άμεσες ανάγκες της διάσωσης των ζωών χιλιάδων τραυματιών και ασθενών.
  • Ο τρέχων μηχανισμός διακομιδής των τραυματιών συμβάλλει στη θανάτωση εκατοντάδων τραυματιών που περιμένουν για εβδομάδες, καθώς μόνο 645 τραυματίες έχουν αποσταλεί για θεραπεία στο εξωτερικό.
  • Απαιτούμε απ’ όλα τα διεθνή μέρη να εξασφαλίσουν αποτελεσματικό μηχανισμό και να διασφαλίσουν τη διακομιδή 6.000 τραυματιών ως επείγουσα προτεραιότητα για να σωθούν οι ζωές τους.
  • Καλούμε τους θεσμούς των Ηνωμένων Εθνών, ιδιαίτερα τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, να επισκεφτούν τους κρατούμενους, ιδιαίτερα τα ιατρικά και ανθρωπιστικά στελέχη, και να πιέζουν διαρκώς για την απελευθέρωσή τους.

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα θέτει τη λεγόμενη διεθνή κοινότητα, τον ΟΗΕ και τους θεσμούς του, προ των ευθυνών τους, ξεσκεπάζοντας την υποκρισία τους. Αυτά που ζητάει το υπουργείο Υγείας στη Γάζα συνιστούν σεβασμό στο διεθνές δίκαιο του πολέμου. Δεν συνιστούν απαίτηση υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Οι σιωναζιστές παραβιάζουν ωμά και απροκάλυπτα το διεθνές δίκαιο, διαπράττουν γενοκτονία των αμάχων, επειδή ηττώνται από την Αντίσταση στα πεδία των μαχών, και η «διεθνής κοινότητα»… κρατάει το φανάρι.

Οσο για τον παλαιστινιακό λαό, κρατάει ψηλά το κεφάλι και δηλώνει ακλόνητος.

Δείτε χτεσινή εικόνα από την αγορά του προσφυγικού καταυλισμού Αλ-Μαγάζι, στη μέση της Λωρίδας της Γάζας. Τα σιωνιστικά τεθωρακισμένα είχαν φτάσει κοντά στην κύρια είσοδο του καταυλισμού και οι Παλαιστίνιοι έκοβαν βόλτες στην αγορά, ήρεμοι, σαν να μην τρέχει τίποτα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Maghazi_3-1.mp4

«Είμαι από το Ζαϊτούν και όλα τα σπίτια καταστράφηκαν. Μακάρι να είχα μαρτυρήσει αντί να δω όλη αυτή την καταστροφή. Είμαστε μια οικογένεια 25 ατόμων. Τρία από τα παιδιά μου είναι παντρεμένα και έχουν παιδιά. Πού θα πάμε; Αλλά όλα αυτά που μας έκαναν δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Παρολαυτά, εμείς θα είμαστε νικητές. Η Αντίσταση θα είναι νικηφόρα επί των εχθρών, οπότε ας μας κάνουν ό,τι θέλουν. Φεύγουμε».

 

Αυτός ο Παλαιστίνιος από τη γειτονιά Αλ-Σαμούντ στο Σεΐχ Ραντουάν (βορειοδυτική Γάζα) έχασε τα πάντα. Ολη η συνοικία ισοπεδώθηκε, αλλά οι σιωναζιστές δεν μπόρεσαν να ελέγξουν το Σεΐχ Ραντουάν. Εφυγαν ηττημένοι. Ο Παλαιστίνιος είναι σαφέστατος: «Οσο για εμάς, παρ’ όλα τα δεινά, είμαστε με την Αντίσταση. Της λέμε να εντείνει. Προσευχόμαστε γι’ αυτήν. Είμαστε μαζί σας και σας στηρίζουμε, θα είμαστε σταθεροί, δεν θα φύγουμε από τη γη, δεν θα φύγω από την πατρίδα. Εδώ θα μείνουμε, δεν θα φύγουμε. Ή εμείς ή οι Σιωνιστές».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/eimaste_me_tin_Antistasi.mp4

Τα σιωναζιστικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν το κέντρο της Χαν Γιούνις και τα παιδιά, ατρόμητα, φωνάζουν την  πολεμική κραυγή της Αντίστασης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/airbombing_KhanYunis_children_allaxouakbar.mp4

Θα το ξαναπούμε, λοιπόν: Αυτούς δεν μπορείς να τους νικήσεις!

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟταν η τέχνη αποκτά κεφαλαίο ταυ…

Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

Επόμενο άρθρο Καλιφόρνια: Εβραίοι υπέρ Παλαιστίνης – Μπλόκαραν το Κοινοβούλιο της αμερικάνικης Πολιτείας!

Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

Σχετικά Αρθρα

«Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»

Διεθνή 1 Αυγ 2025, 13:02

Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»

Απισχνασμένος αιχμάλωτος σιωνιστής στρατιώτης εκλιπαρεί τον Νετανιάχου για φαγητό

Διεθνή 1 Αυγ 2025, 11:09

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

Πολιτική 31 Ιούλ 2025, 10:11

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

Διεθνή 29 Ιούλ 2025, 21:55

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

Καταστολή 29 Ιούλ 2025, 19:29

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

Διεθνή 29 Ιούλ 2025, 11:13
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»

1 Αυγ 2025, 13:02
Διεθνή

Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»

Απισχνασμένος αιχμάλωτος σιωνιστής στρατιώτης εκλιπαρεί τον Νετανιάχου για φαγητό

1 Αυγ 2025, 11:09
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

52 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2025, 08:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

31 Ιούλ 2025, 21:01
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει (δολοφονείται) ο Νίκος Ζαχαριάδης, εξόριστος στο Σοργκούτ της Σιβηρίας.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Εφετείο 17Ν

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • ΕΛΑ

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Επικοινωνία

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Όροι χρήσης

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Ποιοι είμαστε

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Επικοινωνία

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

  • Όροι χρήσης

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

    Αλλά οι Παλαιστίνιοι δεν γονατίζουν, δεν συνθηκολογούν!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo