Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Απρίλη
  • Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση
  • Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση στο στόχαστρο του Μαχμούντ Αμπάς
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση στο στόχαστρο του Μαχμούντ Αμπάς

Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιαν 2025, 09:50

Αυτό που δεν κατάφεραν οι σιωνιστές, να εξοντώσουν τους οργανωμένους ένοπλους πυρήνες της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη Δυτική Οχθη, παρά τις αλλεπάλληλες επιδρομές του ισραηλινού στρατού στις πόλεις της βόρειας Δυτικής Οχθης, επιχειρούν να κάνουν στην ηρωική Τζενίν οι υπηρεσίες ασφαλείας της προδοτικής Παλαιστινιακής Αρχής του εξουσιομανή Μαχμούντ Αμπάς και της κλίκας του.

Οι δολοφονημένοι από τις σφαίρες της ΠΑ έφτασαν, σύμφωνα με επίσημες ιατρικές πηγές, τους 11. Ανάμεσά τους η δημοσιογράφος Σατχά Αλ-Σαμπάχ και τουλάχιστον τρεις ανήλικοι.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/killed_Jenin.mp4

O Moχάμαντ Αμπού Λάμπντα σκοτώθηκε μπροστά στη σύζυγό του καθώς διέσχιζε το δρόμο. Σνάιπερ των δυνάμεων της ΠΑ τον χτύπησε με δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι!

Δεκάδες βίντεο που δημοσιεύτηκαν από κάτοικους της Τζενίν δείχνουν τους μπάτσους του Αμπάς να πυρπολούν σπίτια, ως συλλογική τιμωρία των κατοίκων της πόλης, επειδή αντιδρούν στην απόπειρα της ΠΑ να εξοντώσει τις ομάδες της Αντίστασης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/fire_Jenin.mp4

Σύμφωνα με βίντεο που τράβηξαν μαχητές της Αντίστασης και δημοσιεύτηκε από το Αλ-Τζαζίρα, οι δυνάμεις ασφαλείας του Αμπάς χρησιμοποιήσαν μέχρι και εκτοξευτές ρουκετών RPG εναντίον μαχητών!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/PA_RPG_jenin.mp4

Απέναντι στην καταστολή του Αμπάς οι μαχητές απάντησαν ένοπλα, σκοτώνοντας δύο αξιωματικούς των υπηρεσιών ασφαλείας της ΠΑ και καίγοντας πολλά από τα φορτηγάκια τους. Παράλληλα σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Αντίσταση, οι κάτοικοι της Τζενίν κήρυξαν πολυήμερη γενική απεργία νεκρώνοντας την πόλη.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ, ένοπλο σκέλος της Χαμάς, και οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα, της Φατάχ, που είναι επικεφαλής της PLO, στην οποία υποτίθεται ότι ανήκει ο Αμπάς και η κλίκα του, καταδίκασαν το όργιο καταστολής της ΠΑ και προειδοποίησαν τις δυνάμεις ασφαλείας της ΠΑ ότι αν συνεχίσουν να σκοτώνουν αμάχους και να διακόπτουν την παροχή νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και την ομαλή λειτουργία των σχολείων στην πόλη, θα μπούν στο στόχαστρο τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/join_statement_Resistance_Jenin.mp4

Η Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές και σκότωσε αθώους ανθρώπους με σκόπιμο και συστηματικό τρόπο, ενώ εμπόδισε τα πάντα να φτάσουν στον καταυλισμό, συμπεριλαμβανομένων του νερού, του ηλεκτρισμού και της εκπαίδευσης. Απαιτούμε από κάθε αρμόδιο αξιωματούχο της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει τέλος στην αδικία που επιβάλλεται στον καταυλισμό.

Η Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές και η υπομονή μας εξαντλείται, γι’ αυτό μην μας αναγκάσετε να φτάσουμε στο “σημείο χωρίς επιστροφή”, που έχει ολέθριες συνέπειες. Η επίτευξη του “σημείου χωρίς επιστροφή” εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εχθρών μας, και εμείς επιδιώκουμε να κρατήσουμε τα όπλα μας ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Σε μια κίνηση περιορισμού της ροής ειδήσεων για το τι συμβαίνει στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, η ΠΑ έκλεισε τα γραφεία του Αλ-Τζαζίρα στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, κατηγορώντας το ότι διαδίδει παραπλανητικές ειδήσεις και ψέματα για το τι συμβαίνει στη Τζενίν, ενώ αποκάλεσε τους μαχητές της Αντίστασης, ένοπλα υποχείρια του Ιράν! Ως απάντηση, οι μαχητές της Αντίστασης παρέλασαν σε κοινή θέα στο κέντρο του καταυλισμού με παλαιστινιακές σημαίες στο χέρι.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Middle East Eye, η ΠΑ ζήτησε από την αμερικάνικη κυβέρνηση να εγκρίνει σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης και εξοπλισμού των υπηρεσιών ασφαλείας ύψους 680 εκατομμυρίων δολαρίων για μια περίοδο τεσσάρων χρόνων, με αντάλλαγμα την εξόντωση των πυρήνων της Αντίστασης στη Τζενίν. Το σχέδιο περιλαμβάνει την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό με όπλα νέας τεχνολογίας. 

Ταυτόχρονα, οι σιωνιστές μπλοκάρουν την τρέχουσα χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό των μπάτσων του Αμπάς, φοβούμενοι ότι τα αμερικάνικα όπλα θα καταλήξουν στα χέρια των μαχητών της Αντίστασης, όπως έχεις συμβεί στο παρελθόν, με την πλειοψηφία των μαχητών της Αντίστασης στη Δυτική όχθη να φέρουν αμερικάνικα αυτόματα πολεμικά τουφέκια.

Χτες, η Επιτροπή Μίντια του πολιορκούμενου καταυλισμού προσφύγων της Τζενίν διένειμε στα μέσα ενημέρωσης την εξής δήλωση:

«Ο Καταυλισμός είναι πλήρως αποκλεισμένος από τις Δυνάμεις Ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής, με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού να έχει διακοπεί, ενώ η είσοδος τροφίμων και ιατρικών προμηθειών εμποδίζεται, καθιστώντας τη ζωή στο εσωτερικό σχεδόν αδύνατη. Ακόμη και τα νοσοκομεία δεν εξαιρέθηκαν, καθώς έχουν μετατραπεί σε στρατιωτικά στρατόπεδα. Τραυματίες συλλαμβάνονται από χειρουργικές αίθουσες πριν ολοκληρώσουν τη θεραπεία τους, σε μια κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπιστικών και διεθνών νόμων.

Η εκστρατεία που έχει εξαπολύσει η Παλαιστινιακή Αρχή εναντίον των κατοίκων του στρατοπέδου και της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Περιλαμβάνει συλλήψεις τραυματιών και ατόμων που καταζητούνται, βίαιες επιδρομές σε σπίτια και τζαμιά, αδιάκριτους πυροβολισμούς που τραυματίζουν γυναίκες και παιδιά, κατάσχεση περιουσιών και καταστροφή της υποδομής του Καταυλισμού».

Εκτύπωση 🖨
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΖΕΝΙΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 12 Γενάρη

Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Επόμενο άρθρο Aλ-Κασάμ προς σύζυγο αιχμάλωτου: Ο Νετανιάχου θ’ αποφασίσει για την τύχη του

Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Σχετικά Αρθρα

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

Διεθνή 15 Απρ 2026, 19:56

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

Διεθνή 15 Απρ 2026, 05:20

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

Διεθνή 14 Απρ 2026, 19:18

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

Διεθνή 14 Απρ 2026, 10:21

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

Διεθνή 13 Απρ 2026, 19:18
Ροή Ειδήσεων
Uncategorized

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

Ημέρα φωνής.

Ημέρα κατά του θορύβου.

Συρία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1946).

Ιαπωνία: Ημέρα προστασίας παιδιών.

1973: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός του IRA Σον Μακ Στοφέιν μετά από πέντε μήνες φυλάκισης.

1973: Διαδήλωση στο Αγρίνιο κατά της ανάμιξης της αστυνομίας στις αρχαιρεσίες των συνδικάτων.

1992: Τέλος του εμφυλίου στο Αφγανιστάν μετά από δεκατρία χρόνια.

2003: Υπογράφεται στην Αθήνα η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης με δέκα νέες χώρες (Κύπρος, Μάλτα, Σλοβενία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Εφετείο 17Ν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • ΕΛΑ

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Επικοινωνία

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Όροι χρήσης

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Ποιοι είμαστε

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Επικοινωνία

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Όροι χρήσης

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo