Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;
  • Σαν σήμερα 6 Αυγούστου
  • Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ
  • «Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ
  • Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο
  • Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η αντίσταση είναι μια ιδέα που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά
Διεθνή

Η αντίσταση είναι μια ιδέα που κληροδοτείται από γενιά σε γενιά

Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Σεπ 2024, 06:05

Για έβδομη μέρα οι σιωναζιστικές δυνάμεις προσπαθούν να ελέγξουν τη Τζενίν χωρίς να το καταφέρνουν. Μέχρι στιγμής έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 23 Παλαιστίνιους και έχουν απαγάγει δεκάδες. Επίσης, έχουν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε ιδιοκτησίες πολιτών, σε δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις και σε υποδομές, συμπεριλαμβανόμενων των δικτύων ύδρευσης και ηλεκτρισμού.

Η Μάχη της Φρίκης των Καταυλισμών συνεχίζεται από τους μαχητές της Αντίστασης, που έχουν στο πλευρό τους το λαό της Τζενίν. Οι σιωναζιστικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την ανατολική γειτονιά της πόλης αφήνοντας πίσω τους τεράστιες καταστροφές. Επίσης, αποσύρθηκαν από το Τέμενος Χαλίντ μπιν Ουαλίντ, το οποίο είχαν μετατρέψει σε στρατώνα.

Χτες, απήγαγαν έναν αριθμό νέων ανδρών από κωμοπόλεις και χωριά που περιβάλλουν τη Τζενίν, ενώ συνεχίζουν την πολιορκία των νοσοκομείων. Υγειονομικοί και δημοσιογράφοι εμποδίζονται να κάνουν τη δουλειά τους. Επίσης, έγινε επίθεση ενάντια σε εθελοντές που προσπάθησαν να μεταφέρουν τρόφιμα στους κατοίκους του καταυλισμού της Τζενίν.

Παρά ταύτα, ο καταυλισμός παραμένει ακλόνητος. Ενας Παλαιστίνιος εξηγεί ήρεμα και με μεστό λόγο πώς αισθάνονται οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Τζενίν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/09/Palestinian_Jenin.mp4

Η πολιτική της Κατοχής είναι: όσο όλοι εσείς αγκαλιάζετε την Αντίσταση, θα παθαίνετε ζημιά. Λοιπόν, τους λέμε πως είμαστε με την Αντίσταση από το Α ως το Ω. Αυτή η ιδέα δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε ζημιά, σαμποτάζ, συλλήψεις ή δολοφονίες. Εφαρμόζουν την ίδια πολιτική στη Γάζα, προσπαθώντας να ασκήσουν πίεση στην Αντίσταση με δολοφονίες αμάχων.

Η ιδέα της αντίστασης, που κληρονομήσαμε και που θα κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές μας, από τον Μοχάμεντ Αλ-Ασουάντ*, τον Γκεβάρα της Γάζας, όλος ο δρόμος μέχρι τον Μοχάμεντ Ντέιφ**, από την κόκκινη σημαία στην πράσινη σημαία, είναι μια ιδέα, μια ιδέα αντίστασης που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.

Αν κοιτάξουμε σήμερα, θα δεις ότι οι σημερινοί μαχητές είναι 22 ή 23 χρόνων. Δεν είχαν γεννηθεί στην πρώτη και τη δεύτερη Ιντιφάντα. Η Αντίσταση είναι ιδέα. Αυτή είναι μια γενιά που η αντίσταση κληροδοτείται από γενιά σε γενιά και στην επόμενη γενιά. Ορκίζομαι, δεν μπορούν να μας καταστρέψουν όσο κι αν το θέλουν, ούτε καν αυτόν τον δρόμο, πόσο μάλλον ολόκληρη τη Τζενίν. Η ιδέα της αντίστασης θα ζήσει, επειδή έχουμε λαό που αρνείται τον εξευτελισμό. Ο δρόμος μας για την Παλαιστίνη θα συνεχιστεί για 100 χρόνια ή περισσότερα, γι’ αυτό οι λιπόψυχοι ας παραμερίσουν. Η ανάσα μας πρέπει να είναι μακριά, μακριά και μακριά, μακρύτερη από την ηλικία της Κατοχής.

 

* Ο Μοχάμεντ Αλ-Ασουάντ γεννήθηκε στη Χάιφα το 1943. Η οικογένειά του εκτοπίστηκε στη Λωρίδα της Γάζας στη διάρκεια της Νάκμπα, το 1948. Ηταν μέλος του πολιτικού γραφείου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στη Γάζα και υπεύθυνος για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα. Τότε πήρε το προσωνύμιο «ο Γκεβάρα της Γάζας». Φυλακίστηκε για δύο χρόνια. Οταν απελευθερώθηκε το 1970 πήγε στην Κίνα όπου έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση. Επέστρεψε στη Γάζα και εργαζόταν με παράνομους πυρήνες. Εγινε ένα από τα πιο καταζητούμενα πρόσωπα καθώς ήταν υπεύθυνος για πολλές επιθέσεις κατά σιωνιστικών στόχων. Σκοτώθηκε σε μάχη με σιωνιστές στρατιώτες στη Γάζα, στις 8 Μάρτη του 1973.

** O Moχάμεντ Αλ-Ντέιφ είναι ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ-Κασάμ της Χαμάς.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΖΕΝΙΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

Επόμενο άρθρο Eσπασε τα μούτρα του ο εραστής του Γκεμπελισμού

Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

Σχετικά Αρθρα

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

Διεθνή 6 Αυγ 2026, 08:50

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 20:22

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 19:42

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 18:59

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 08:40

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

Διεθνή 4 Αυγ 2026, 12:40
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

6 Αυγ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

4 Αυγ 2026, 09:00
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

Βολιβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Τζαμάικα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

1942: Συγκροτείται το αρχηγείου του Ολύμπου του ΕΛΑΣ.

1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν την πρώτη ατομική βόμβα στην ιστορία στη Χιροσίμα.

1971: Οκτώ καταδίκες στελεχών του «Ρήγα Φεραίου» και της Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ εσ.

1978: Δώδεκα εκρήξεις βομβών ακροδεξιών σε Αθήνα και Πειραιά μέσα σε μιάμιση ώρα.

1978: Διαφεύγουν από αστυνομικό κλοιό οι Κρίστιαν Κλαρ, Αντελχάιντ Σουλτς και Βέζι Πέτερ Στολ, κατηγορούμενοι για τρεις εκτελέσεις (RAF).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Εφετείο 17Ν

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • ΕΛΑ

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Επικοινωνία

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Όροι χρήσης

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Ποιοι είμαστε

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Επικοινωνία

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

  • Όροι χρήσης

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

    Ενας Παλαιστίνιος από τη Τζενίν παραδίδει απλά μαθήματα Ιστορίας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo