Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 26 Ιούλη
  • Ωμός εκβιασμός των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στην Παλαιστινιακή Αντίσταση – «Κουβά» θα πάνε και αυτή τη φορά
  • Ζορζ Αμπνταλλά: Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από την Αντίσταση
  • Aπό το Central Park μέχρι το Ζαγόρι, μια Γάζα δρόμος…
  • Υπουργείο Παιδείας: σκληρότητα για φοιτητές και δημόσιο πανεπιστήμιο, γαλαντoμία με νέα «δώρα» για τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Γάζα: Ο πόλεμος φθοράς γονατίζει το σιωναζιστικό στρατό
Διεθνή

Γάζα: Ο πόλεμος φθοράς γονατίζει το σιωναζιστικό στρατό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Ιούλ 2025, 21:05

Η Λωρίδα της Γάζας έχει μετατραπεί σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους κατεδάφισης ακινήτων στον κόσμο και ο ισραηλινός στρατός είναι ο εργολάβος. Κάθε φωτογραφία που έρχεται από τη Λωρίδα, κάθε τηλεοπτικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει τις διαστάσεις αυτού του φαινομένου: καταστροφή βιβλικής κλίμακας, ερμηνευόμενη κάθε φορά διαφορετικά — μερικές φορές ως στόχος «εξουδετέρωσης της Ταξιαρχίας Χαν Γιούνις», άλλες φορές ως «ανάγκη προστασίας άξονα». Ορισμένες φορές η δικαιολογία θεωρείται λογική, όπως η προστασία των ισραηλινών δυνάμεων.

Αυτή είναι η ουσία της μάχης όπως τη βλέπουμε στο πεδίο αυτές τις μέρες. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πραγματικός σκοπός σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ευρεία καταστροφή περιουσιών. Πολλοί αμφιβάλλουν κατά πόσο αυτό βοηθά πραγματικά στο να εξαλειφθεί η Χαμάς — μοιάζει περισσότερο με εκδίκηση. Αυτή η καταστροφή έχει γίνει στόχος από μόνη της, χωρίς σαφή σκοπό — εκτός αν υπάρχει κάποιος που επιδιώκει να αποτρέψει την οποιαδήποτε επιστροφή των Παλαιστίνιων για να ζήσουν ξανά στη Λωρίδα στο μέλλον.

Δυστυχώς, αυτή η έντονη δραστηριότητα μηχανικού δεν θα επισπεύσει την απελευθέρωση των ομήρων ούτε θα φέρει λύση στη Γάζα μέσω της «ανατροπής της Χαμάς». Κάποιοι έχουν μπερδέψει την κατεδάφιση κτιρίων, γειτονιών και πόλεων με την ίδια τη διάλυση της οργάνωσης. Οι φανατικοί οπαδοί του Νετανιάχου συνεχίζουν να πωλούν αυταπάτες και ιστορίες, επαναλαμβάνοντας χίλιες φορές ότι είμαστε ένα βήμα μακριά από την «απόλυτη νίκη», αλλά η πραγματικότητα στο πεδίο είναι διαφορετική: μια ακόμη γειτονιά στη Γάζα γίνεται ερείπια, μια ακόμη πόλη καταστρέφεται, και οι βομβαρδισμοί δεν σταματούν.

Εντωμεταξύ, και άλλοι ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώνονται, άλλοι αυτοκτονούν λόγω των φρικαλεοτήτων που είδαν, λόγω των τραυμάτων που υπέστησαν. Οι περισσότεροι πολίτες αυτής της χώρας κοιτούν τι συμβαίνει στη Γάζα και αναρωτιούνται: Γιατί; Για ποιο λόγο όλο αυτό; Γιατί αυτή η κυβέρνηση και ο ηγέτης της αρνούνται μια ολοκληρωμένη συμφωνία για τους ομήρους;

Περισσότερες μητέρες και πατέρες των παιδιών που υπηρετούν στη Γάζα δυσκολεύονται να αποδεχτούν ότι τα παιδιά τους θα μπουν ξανά στη Λωρίδα για έναν νέο γύρο χωρίς κανένα σκοπό παρά μόνο την κατεδάφιση σπιτιών και γειτονιών. Πιστεύει κάποιος στ’ αλήθεια πως ό,τι απέμεινε από την ηγεσία της Χαμάς θα βγει από τις σήραγγες σηκώνοντας λευκές σημαίες; Η Χαμάς δεν θα σηκώσει ποτέ λευκή σημαία.

Οταν οι καλύτεροι νέοι μας πολεμούν, τραυματίζονται, αυτοκτονούν από την ένταση των τραυμάτων, αυτή η κυβέρνηση είναι απασχολημένη με πολιτικά παιχνίδια για να αποτρέψει πρόωρες εκλογές και να παραμείνει στην εξουσία επ’ αόριστον. Η κυβέρνηση συνεχίζει να ρίχνει ευθύνες στο στρατό, στα μέσα ενημέρωσης, στην αντιπολίτευση — όλοι κατηγορούνται για την κρίση στη Γάζα, εκτός από την αποτυχημένη πολιτική αυτής της κυβέρνησης.

Αβι Γεσαχάροφ, Yedioth Ahronoth

Αυτός ο γελοίος τύπος, που έστησε μια πολυθρόνα μέσα σ’ ένα κατεστραμμένο παλαιστινιακό σπίτι για να παραστήσει τον… Σινουάρ, ονομαζόταν Σινκάλ Τζίβα και ήταν διοικητής των ειδικών επιχειρήσεων στη Ράφα. Χρησιμοποιούμε αόριστο χρόνο, γιατί πλέον δεν υπάρχει. Επεσε σε ενέδρα μέσα σε παγιδευμένο κτήριο στη Ράφα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και πέντε από τους στρατιώτες του. Καλός απολογισμός.

Ο Γιάχια Αλ-Σινουάρ κάθησε κάποτε σε μια πολυθρόνα έξω από τα ερείπια του βομβαρδισμένου σπιτιού του στη Χαν Γιούνις, για να στείλει μήνυμα ότι δε φοβάται. Μια πολυθρόνα δεν σε κάνει Σινουάρ. Σε κάνει απλά γελοίο. Ο Σινουάρ είναι ήδη θρύλος, ενώ τον γελοίο σιωναζιστή θα τον θυμούνται μόνο οι στενοί συγγενείς του.

Ο Σινουάρ υπήρξε μια ξεχωριστή ηγετική προσωπικότητα της Παλαιστίνης, αλλά το θάρρος του και ο ηρωικός θάνατός του δεν είναι μοναδικά. Είναι πολλοί οι παλαιστίνιοι μαχητές που πέφτουν στον αγώνα όπως ο Σινουάρ.

Προχτές, στα σιωνιστικά μίντια κυκλοφόρησε ένα μικρό βίντεο, τραβηγμένο από drone του σιωναζιστικού στρατού. Ενας παλαιστίνιος μαχητής με RPG στέκεται στη μέση ενός δρόμου, ακάλυπτος, και στοχεύει ένα τανκ Merkava. Το πλήρωμα του τανκ τον βλέπει και γυρίζει καταπάνω του το κανόνι του τανκ. Ο μαχητής βλέπει ότι τον έχουν στοχεύσει αλλά δεν φεύγει, δεν προσπαθεί να κρυφτεί για ν’ αποφύγει το θάνατο. Πατάει τη σκανδάλη του RPG, χτυπάει το σιωναζιστικό τανκ και ταυτόχρονα δέχεται την οβίδα του.

Κάθε σχόλιο εδώ θα θόλωνε την εικόνα του άφθαστου ηρωισμού και του πνεύματος αυτοθυσίας των παλαιστίνιων μαχητών. Δείτε προσεκτικά το βίντεο γιατί η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/07/facetoface_fighterVStank.mp4

Δύναμη της 36ης Ταξιαρχίας του σιωναζιστικού στρατού έπεσε χτες σε επιμελώς τοποθετημένη ενέδρα των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, στα βορειοανατολικά της Χαν Γιούνις. 

Ανακοινώθηκαν ένας στρατιώτης νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματισμένοι.

Ομως, καταγράφηκαν πάνω από τρία ελικόπτερα εκκένωσης να αποχωρούν από τον τόπο της ενέδρας, άρα οι απώλειες του σιωναζιστικού στρατού ήταν περισσότερες.

Η προκαταρκτική έρευνα για το «σοβαρό περιστατικό ασφαλείας», που διέρρευσε ο σιωναζιστικός στρατός στα παπαγαλάκια του έλεγε: Ισχυρή έκρηξη εντός κτιρίου στην Khan Younis, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί αν προκλήθηκε από νάρκη ή από ρουκέτα κατά προσωπικού. Η έκρηξη σκότωσε έναν στρατιώτη και τραυμάτισε άλλους τρεις πολύ σοβαρά. Η οικογένεια του νεκρού ενημερώθηκε. Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Αυτό είναι το επαναλαμβανόμενο καθημερινό μοτίβο στη Λωρίδα της Γάζας. Μετά από μερικές μέρες δημοσιεύονται και βίντεο από την Αντίσταση. Οχι από όλες τις ενέργειες, φυσικά. Είναι αυτό το μοτίβο που επιτρέπει στη διαπραγματευτική ομάδα της Χαμάς να εμμένει άκαμπτα στις βασικές θέσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης στους αλλεπάλληλους γύρους των διαπραγματεύσεων της Ντόχα.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔιώκουν συνδικαλίστριες επειδή επεδίωξαν να συνομιλήσουν με την Αυτής Υψηλότητα Λίνα Μενδώνη
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 25 Ιούλη

Σχετικά Αρθρα

Ωμός εκβιασμός των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στην Παλαιστινιακή Αντίσταση – «Κουβά» θα πάνε και αυτή τη φορά

Διεθνή 25 Ιούλ 2025, 19:17

Ζορζ Αμπνταλλά: Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από την Αντίσταση

Το μήνυμά του μόλις πάτησε στη γη του Λιβάνου

Διεθνή 25 Ιούλ 2025, 18:29

Zoρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά: «Παραμένω ήρεμος, αποφασισμένος και αγωνιστής μέχρι την τελευταία μου ανάσα»

«Πετάει» προς Βηρυτό ο επαναστάτης κομμουνιστής πολιτικός κρατούμενος

Διεθνή 25 Ιούλ 2025, 09:56

Ανυποχώρητη η Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση παρέδωσε την απάντησή της στους σιωναζιστές και τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

Διεθνή 24 Ιούλ 2025, 13:45

Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό

Διεθνή 23 Ιούλ 2025, 17:10

Αμπού Ομπάιντα: Είμαστε πανέτοιμοι για έναν μακρύ πόλεμο φθοράς του εχθρού

Διεθνή 21 Ιούλ 2025, 10:26
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

26 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Ωμός εκβιασμός των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στην Παλαιστινιακή Αντίσταση – «Κουβά» θα πάνε και αυτή τη φορά

25 Ιούλ 2025, 19:17
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από την Αντίσταση

Το μήνυμά του μόλις πάτησε στη γη του Λιβάνου

25 Ιούλ 2025, 18:29
Κόντρες

Aπό το Central Park μέχρι το Ζαγόρι, μια Γάζα δρόμος…

25 Ιούλ 2025, 14:00
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: σκληρότητα για φοιτητές και δημόσιο πανεπιστήμιο, γαλαντoμία με νέα «δώρα» για τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

25 Ιούλ 2025, 13:02
Διεθνή

Zoρζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά: «Παραμένω ήρεμος, αποφασισμένος και αγωνιστής μέχρι την τελευταία μου ανάσα»

«Πετάει» προς Βηρυτό ο επαναστάτης κομμουνιστής πολιτικός κρατούμενος

25 Ιούλ 2025, 09:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο πόλεμος φθοράς γονατίζει το σιωναζιστικό στρατό

24 Ιούλ 2025, 21:05
Εργατικά

Διώκουν συνδικαλίστριες επειδή επεδίωξαν να συνομιλήσουν με την Αυτής Υψηλότητα Λίνα Μενδώνη

Την πρόεδρο και μία εργαζόμενη του Πανελλήνιου Σωματείου Εκτακτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού, που ήθελαν να εκθέσουν τα αιτήματα του κλάδου

24 Ιούλ 2025, 20:13
Κόντρες

Οι σιωναζιστές χειρότεροι από το Κτήνος

24 Ιούλ 2025, 19:02
Διεθνή

Ανυποχώρητη η Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση παρέδωσε την απάντησή της στους σιωναζιστές και τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

24 Ιούλ 2025, 13:45
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και ο Τσιάρας (με τον Κέλλα και παρατρεχάμενους) κάνει φιέστες προπαγάνδας

24 Ιούλ 2025, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2025, 00:01
Κόντρες

Ο Θάνος της σφαλιάρας

23 Ιούλ 2025, 19:51
Πολιτική

Στο κενό θα πέσουν οι κυβερνητικές απειλές για καταστολή στο αντι-σιωνιστικό κίνημα

23 Ιούλ 2025, 18:31
Παιδεία

Οργή φοιτητών και πανεπιστημιακών για τη γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα που παρουσιάζει τα πανεπιστήμια ως άντρα εγκληματικότητας

Ολοκληρώθηκε η «διαβούλευση» του πολυνομοσχέδιου-σκούπα

23 Ιούλ 2025, 17:37
Καταστολή

Από τη δαιμονοποίηση στην ποινικοποίηση: Οταν το άσυλο μετατρέπεται σε έγκλημα

23 Ιούλ 2025, 17:32
Διεθνή

Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό

23 Ιούλ 2025, 17:10
Πολιτική

Oλοι-ες στην αντισιωνιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 25/7 στις 20:00 στο Μοναστηράκι

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

23 Ιούλ 2025, 12:49
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

Ημέρα διαχειριστών συστημάτων.

Λιβερία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1847).

Μαλβίδες: Εθνική γιορτή (1965).

1946: Εξι καταδικασθέντες σε θάνατο εκτελούνται στα Γιαννιτσά, η Ειρήνη Γκίνη (Μίρκα Γκίνοβα) πρώτη εκτελεσθείσα από στρατοδικείο στην Ελλάδα.

1969: Βόμβα της ΔΑ σε γλάστρα έξω από το κέντρο “Διόνυσος” στο Σύνταγμα, ελαφρός τραυματισμός έξι περαστικών.

1979: Βόμβα σε κτίριο του υπουργείου Παιδείας στη Συγγρού (ΕΛΑ).

1986: Βόμβες στα γραφεία «Πειραϊκής-Πατραϊκής» και Σκαλιστήρη και τραυματισμός αστυφύλακα από τρίτη (ΕΛΑ).

1994: Βομβιστική επίθεση σε γραφεία εβραϊκής οργάνωσης στο Μπουένος Αϊρες, 96 νεκροί.

2002: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Παπαναστασίου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo