Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες
  • Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!
  • Εκλογική στρατηγική fabriqué en France
  • Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ
  • Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές
  • Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Γάζα: Καταστρέφουν τα νοσοκομεία για να πεθάνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι τραυματίες άμαχοι
Διεθνή

Γάζα: Καταστρέφουν τα νοσοκομεία για να πεθάνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι τραυματίες άμαχοι

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Νοέ 2023, 10:46

Στους 10.022 αυξήθηκαν οι νεκροί άμαχοι στη Γάζα, σύμφωνα με τον χτεσινοβραδινό απολογισμό του υπουργείου Υγείας. Οι καταγεγραμμένοι τραυματίες άμαχοι έφτασαν τους 25.408. Επιπλέον, 2.350 άνθρωποι αγνοούνται, μεταξύ των οποίων 1.300 παιδιά.

Ο σιωναζιστικός στρατός σκότωσε 192 υγειονομικούς, κατέστρεψε 32 ασθενοφόρα, στόχευσε 113 ιδρύματα υγείας και έθεσε εκτός λειτουργίας 16 νοσοκομεία και 32 κέντρα υγείας.

Τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας βομβαρδίζονται σκόπιμα, ώστε να αυξηθεί η θνησιμότητα μεταξύ των τραυματιών. Χθες βομβάρδισαν και πάλι την οροφή ενός από τα κτίρια του υγειονομικού συγκροτήματος Αλ-Σίφα, του μεγαλύτερου της Γάζας. Για ποιο λόγο άραγε, γιατί εκεί βρισκόταν το… στρατηγείο της Χαμάς;

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/al-shifa_hospital_bombing.mp4

Σιωναζιστικό αεροπλάνο βομβάρδισε την ταράτσα του Αλ-Σίφα για να καταστρέψει τα φωτοβολταϊκά που ήταν εγκατεστημένα εκεί, ώστε να στερήσει το νοσοκομείο από την ηλεκτρική ενέργεια που παραγόταν από τον ήλιο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/Al-Shifa_bombs_terace.mp4

Η παρακάτω φωτογραφία είναι μετά το βομβαρδισμό του μοναδικού ψυχιατρικού κέντρου της Λωρίδας της Γάζας που συστεγάζεται με το οφθαλμολογικό νοσοκομείο.

Στο παραμύθι περί νοσοκομείων-στρατηγείων της Αντίστασης, που το είχε ήδη διαλύσει ο νορβηγός γιατρός Δρ Μαντς Γκίλμπερτ, που εργάζεται τα τελευταία 16 χρόνια στο Αλ-Σίφα, έδωσε χθες απάντηση και ο πρέσβης του Κατάρ, Μοχάμεντ Αλ-Εμαντί:

«Το κράτος του Κατάρ καταγγέλλει σθεναρά τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του στρατού κατοχής ότι υπάρχουν σήραγγες κάτω από το Νοσοκομείο Τεχνητών Ακρων Sheikh Hamad στη Γάζα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία ή ανεξάρτητη έρευνα. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια να δικαιολογήσουν τη στόχευση της κατοχής πολιτικών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, σχολείων, κέντρων πληθυσμού και καταφυγίων για εκτοπισμένους.

Το νοσοκομείο Sheikh Hamad στη Γάζα ιδρύθηκε με διαφάνεια, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, υπό την επίβλεψη της Επιτροπής του Κατάρ για την Ανοικοδόμηση της Γάζας, με την έγκριση του Ισραήλ, για ιατρικούς σκοπούς και χιλιάδες άνθρωποι στη Γάζα επωφελήθηκαν από αυτό. Προειδοποιούμε ότι η στόχευση του Νοσοκομείου Sheikh Hamad στη Γάζα σημαίνει τη στέρηση των υπηρεσιών του από χιλιάδες ασθενείς και θα προστεθεί στη σειρά εγκλημάτων πολέμου που διαπράττονται από την κατοχή εναντίον αμάχων και των εγκαταστάσεων εξυπηρέτησής τους, ειδικά στις φρικαλεότητες που έπληξαν πρόσφατα ορισμένα νοσοκομεία και πομπές ασθενοφόρων.

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να σταθεί σταθερά στην ουρά για να καταδικάσει τη στόχευση των υπηρεσιών υγείας στη Γάζα και να υποχρεώσει το Ισραήλ να σεβαστεί τους διεθνείς νόμους. Προειδοποιούμε για τον κίνδυνο να δώσει στην κατοχή το πράσινο φως για να βομβαρδίσει αδιάκριτα τον πληθυσμό και τις υποδομές της Γάζας».

Θυμίζουμε ότι λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της φριχτής σφαγής αμάχων τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα ανακοίνωσε: Οι σημερινές ισραηλινές επιδρομές στοχεύουν κοντά σε νοσοκομεία. Διαψεύδουμε τους ισχυρισμούς της Κατοχής σχετικά με τα νοσοκομεία της Γάζας, τα οποία παρέχουν μόνο ιατρικές υπηρεσίες. Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε μια επιτροπή του ΟΗΕ για να επαληθεύσει τις συνθήκες στα νοσοκομεία της Γάζας.Η Κατοχή μας εμποδίζει εδώ και τρεις μέρες να απομακρύνουμε τους τραυματίες από τη Λωρίδα. Η Κατοχή ακολουθεί πολιτική πολιορκίας και λιμοκτονίας των κατοίκων στη Λωρίδα της Γάζας. Αναθέτουμε την ευθύνη της προστασίας των νοσοκομείων, ιδιαίτερα του Αλ-Σίφα, στους διεθνείς φορείς, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών.

  • Οπως ανέφερε σε άλλη ανακοίνωσή του το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα:
    Τα νοσοκομεία για τα οποία μιλάει η Κατοχή χρηματοδοτήθηκαν πλήρως και εποπτεύονται από δωρητές, οι οποίοι δεν θα δέχονταν να υπάρχει κίνδυνος που θα απειλήσει αυτές τις αστικές εγκαταστάσεις.
  • Οι ισχυρισμοί του εκπροσώπου του στρατού κατοχής είναι συκρούονται και μεταξύ τους. Αφενός υποστηρίζει ότι η Αντίσταση έχει γεμάτες δεξαμενές καυσίμων και ταυτόχρονα την κατηγορεί για κατάσχεση περιορισμένων ποσοτήτων καυσίμων που δεν επαρκούν για τις ανάγκες των νοσοκομείων. Κατηγορεί την Αντίσταση ότι χρησιμοποιεί το Ινδονησιακό Νοσοκομείο και το υπόγειό του ως αρχηγείο διοίκησης και στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η τοποθεσία του ταιριάζει με συστήματα εκτόξευσης πυραύλων.
  • Αυτό που συμβαίνει είναι ένας πόλεμος πείνας, εξόντωσης, αναγκαστικού μαζικού εκτοπισμού και ψεύδους ενάντια στα νοσοκομεία, με στόχο να καταρριφθούν όλα τα ταμπού, έτσι ώστε η Κατοχή να δώσει ένα μήνυμα στον λαό μας στη Λωρίδα της Γάζας, ότι δεν υπάρχει ασφαλές μέρος και δεν υπάρχει ασυλία για οτιδήποτε μέσα στη Γάζα.
Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑθλιότητες Πιερρακάκη: Απαιτεί υποταγή στη σιωναζιστική προπαγάνδα

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

Επόμενο άρθρο Και η Αχέντ Ταμίμι ανάμεσα στους ομήρους που αρπάζουν οι σιωναζιστές στη Δυτική Οχθη

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

Σχετικά Αρθρα

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 21:14
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες

18 Φεβ 2026, 14:34
Υγεία

Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!

18 Φεβ 2026, 13:15
Η παπάρα

Εκλογική στρατηγική fabriqué en France

18 Φεβ 2026, 12:06
Αθλητισμός

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

18 Φεβ 2026, 10:22
Αθλητισμός

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

18 Φεβ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

Γκάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1965).

Ισραήλ: Ημέρα μητέρας.

1884: Η αστυνομία καταστρέφει στη Μόσχα όλα τα αντίτυπα του βιβλίου “Αυτά που πιστεύω” του Λέοντος Τολστόι.

1961: Συλλαμβάνεται σε αντιπυρηνική διαδήλωση στο Λονδίνο ο 89χρονος Μπέρτραντ Ράσελ ως ταραχοποιός και φυλακίζεται για μία εβδομάδα.

1991: Βόμβα του IRA σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, ένας νεκρός και σαράντα τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Εφετείο 17Ν

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • ΕΛΑ

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Επικοινωνία

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Όροι χρήσης

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Ποιοι είμαστε

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Επικοινωνία

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

  • Όροι χρήσης

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

    Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί άμαχοι

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo