Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση
  • Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Ναρκισσιστική διαταραχή
  • Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ετσι πολεμάει η Παλαιστινιακή Αντίσταση (σημερινό video)
Διεθνή

Ετσι πολεμάει η Παλαιστινιακή Αντίσταση (σημερινό video)

Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Νοέ 2023, 21:46

Mόλις κλείσαμε και δημοσιεύσαμε το προηγούμενο θέμα, με τον απολογισμό των επιχειρήσεων της Αντίστασης ενάντια στο σιωναζιστή εισβολέα την περασμένη νύχτα και σήμερα, όταν έφτασε το τελευταίο βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ με στιγμιότυπα από τις χτεσινές και σημερινές μάχες βόρεια του προσφυγικού καταυλισμού της παραλίας (Αλ-Σάτι).

Οι ανακοινώσεις της Αντίστασης για τα πλήγματα στα σιωνιστικά τεθωρακισμένα επιβεβαιώνονται πλήρως. Το θάρρος των παλαιστίνιων μαχητών είναι απαράμιλλο καθώς κινούνται ακόμα και ανάμεσα στα εχθρικά πυρά. Οι ελιγμοί τους ανάμεσα στα χαλάσματα αριστοτεχνικοί, θυμίζουν έντονα τους ελιγμούς των σοβιετικών μαχητών στα ερείπια του Στάλινγκραντ. Οπως το Στάλινγκραντ έγινε ο τάφος του ναζισμού, έτσι η Γάζα θα γίνει ο τάφος του σιωναζισμού. Αυτοί οι μαχητές αντιπροσωπεύουν ολόκληρη τη φιλελεύθερη ανθρωπότητα.

Από το βίντεο μπορεί επίσης να διαπιστωθεί η γεωγραφία της περιοχής. Οι σιωνιστές δεν έχουν καταφέρει να μπουν σε πυκνό αστικό ιστό. Δεν βρίσκονται «στο κέντρο της πόλης της Γάζας», όπως τσαμπουνάνε τα παπαγαλάκια της σιωναζιστικής προπαγάνδας. Είναι καθηλωμένοι σε αγροτικές εκτάσεις και σε αραιοκατοικημένα περίχωρα πόλεων (εν προκειμένω τα περίχωρα βόρεια του καταυλισμού προσφύγων Αλ-Σάτι).

Λίγο πριν από τη δημοσιοποίηση του συγκλονιστικού βίντεο, που μας γέμισε με περηφάνεια και σεβασμό για τους παλαιστίνιους μαχητές, εμφανίστηκε στο καθιερωμένο δεκάλεπτο διάγγελμά του ο Αμπού Ομπάιντα.

Δήλωσε στον παλαιστινιακό λαό ότι οι μαχητές της Αντίστασης θα συνεχίσουν να πολεμούν και να αντιμετωπίζουν τον εχθρό σε όλα τα μέτωπα. Ανακοίνωσε ότι οι μαχητές των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ έστησαν ενέδρα σε μια σιωνιστική πεζή δύναμη στην περιοχή Σεΐκ Ατζλίν και επιβεβαίωσε τη θανάτωση ορισμένων στρατιωτών της δύναμης και τον τραυματισμό των υπόλοιπων. Είπε πως τεκμηρίωσαν την πλήρη ή μερική καταστροφή 136 ισραηλινών τεθωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων από τους μαχητές.

Προκαλούμε μεγάλο αριθμό θανάτων και τραυματισμών στις εχθρικές δυνάμεις εισβολής, είπε ο Αμπού Ομπάιντα, συμπληρώνοντας ότι η Αντίσταση κάνει ελιγμούς με επίλεκτες δυνάμεις και βρίσκεται πίσω από τις γραμμές του εχθρού, αιφνιδιάζοντάς τον. Αναφέρθηκε στους ελεύθερους σκοπευτές που συνεχίζουν να στοχεύουν στρατιώτες του εχθρού και στο πυροβολικό που εξοντώνει συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών.

Η ανδρεία των μαχητών μας στο πεδίο για την απόκρουση της επίθεσης αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για κάθε Αραβα, μουσουλμάνο και ελεύθερο άνθρωπο στον κόσμο. Ο παλαιστινιακός λαός είναι ο θρύλος του ιερού πολέμου και αγκάθι στα μάτια των εχθρών. Ο εχθρός αποφεύγει την πλήρη εμπλοκή με τους μαχητές μας, συμπλήρωσε. Στα επόμενα λεπτά θα δείξουμε μια πτυχή του μεγαλείου των μαχητών μας και της εμπλοκής τους με τα οχήματα του εχθρού και τους στρατιώτες που βρίσκονται κρυμμένοι σε κτίρια. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο μόνος δρόμος για το ζήτημα των κρατουμένων είναι μια συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων με ολοκληρωμένο ή μερικό τρόπο. Δεν υπάρχει άλλη λύση στον φάκελο των κρατουμένων εκτός από την ανταλλαγή μιας κατηγορίας με μια άλλη ή ως ολοκληρωμένη διαδικασία. Αυτός που σαμποτάρει τις προσπάθειες παράδοσης κρατουμένων διπλής υπηκοότητας είναι ο εχθρός που εκθέτει τις ζωές των αιχμαλώτων σε άμεσο κίνδυνο κάθε ώρα της ημέρας.

Το χρέος του καιρού μας είναι να στηρίξουμε με κάθε μέσο το λαό μας. Να μην υποταχτεί στην κατοχή, την οποία ενισχύει η αμερικανοσιωνιστική διοίκηση. Κινητοποιηθείτε, ω μαχητές του λαού μας, ω μάζες του λαού μας σε όλη τη γη της Παλαιστίνης. Ξεσηκωθείτε για να συντρίψετε το σιωνιστικό σχέδιο, εσείς που ήσασταν πάντα νεκροταφείο για τα όνειρα των ανόητων ηγετών του εχθρού.

Στέλνουμε στην κατοχή καλά νέα για μια επερχόμενη φάση οργής και αντίστασης στη Γάζα, τη Δυτική Οχθη, την Ιερουσαλήμ, σε όλα τα μέτωπα και τα πεδία. Καλούμε το λαό μας και το έθνος μας να προσευχηθούν για τους μαχητές μας, που είναι η πρωτοπορία ενός έθνους που διψά να νικήσει αυτόν τον εχθρό.

Παραθέτουμε το βίντεο με την ομιλία του Αμπού Ομπάιντα, όχι γιατί οι αναγνώστες μας ξέρουν αραβικά, αλλά γιατί ακούγεται και σαν μουσική.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροEΠΕΙΓΟΝ: Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε τον αρχικουρέα της Χαμάς…

Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

Σχετικά Αρθρα

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 20:49

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 11:27

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 19:50

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 05:50

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 10:02

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 09:04
Ροή Ειδήσεων
Uncategorized

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

Βόρεια Κορέα: Εθνική γιορτή.

Βουλγαρία, Λουξεμβούργο: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

1941: Ιδρύεται ο ΕΔΕΣ.

1942: Απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απήργησαν τις δύο προηγούμενες μέρες στην κατοχική Αθήνα, οι συλληφθέντες εκτοπίζονται.

1961: Δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ από μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην αίθουσα «Γαλαξίας» του «Χίλτον».

1970: Συλλαμβάνονται στην Αθήνα δύο άραβες κομάντο με εκρηκτικές ύλες.

1971: Συλλαμβάνονται δέκα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που έβαλαν βόμβες σε ισάριθμα σχολικά αυτοκίνητα στο Πόντιακ (ΗΠΑ).

1976: Πεθαίνει ο Μάο Τσε Τουνγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Εφετείο 17Ν

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • ΕΛΑ

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Επικοινωνία

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Όροι χρήσης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Ποιοι είμαστε

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Επικοινωνία

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

  • Όροι χρήσης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

    Γάζα: Το Στάλινγκραντ της Παλαιστίνης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo