Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Και Ρόδρι ο Κούλης
  • Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας
  • Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια
  • Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 21 Ιούλη
  • Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ελεύθερος μετά από 40 χρόνια!
Διεθνή

Ελεύθερος μετά από 40 χρόνια!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2023, 09:43

Ο Καρίμ Γιουνίς, ένας από τους παλαιότερους παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους, αποφυλακίστηκε από τους σιωνιστές, ύστερα από 40 χρόνια αιχμαλωσίας στα ισραηλινά κολαστήρια.

Παλαιστίνιος με ισραηλινή υπηκοότητα, ο Γιουνίς συνελήφθη το 1983 μαζί με δυο συγγενείς του, για συμμετοχή σε ενέργεια της Αντίστασης, τρία χρόνια νωρίτερα στα υψώματα του Γκολάν, κατά την οποία σκοτώθηκε ένα ισραηλινός στρατιώτης. Αρχικά καταδικάστηκε σε θάνατο, με την ποινή του ύστερα από κάποια χρόνια να μετατρέπεται σε ισόβια και στο τέλος σε φυλάκιση 40 χρόνων. Σύμφωνα με οργανώσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων, ο Γιουνίς έχει εκτίσει τη μεγαλύτερη συνεχόμενη ποινή φυλάκισης από οποιονδήποτε Παλαιστίνιο σε ισραηλινές φυλακές.

Την ημέρα της αποφυλάκισής του, οι αρχές της φυλακής Χανταρίμ όπου βρισκόταν φυλακισμένος φόρτωσαν τον Γιουνίς σε ένα βαν και τον μετέφεραν εν κρυπτώ στον κεντρικό σταθμό της πλησιέστερης πόλης, προκειμένου να αποτρέψουν τους συγγενείς και τους συντρόφους του να τον υποδεχτούν έξω από τη φυλακή, μετατρέποντας την απελευθέρωσή του σε διαδήλωση ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Ο ακροδεξιός Ιταμάρ Μπεν Γκιβρ, υπουργός Εθνικής Ασφάλειας της νεοσχηματισθείσας κυβέρνησης Νετανιάχου, που έδωσε την εντολή στον επίτροπο της Αστυνομίας για την αποφυλάκιση του Γιουνίς, δήλωσε την περασμένη Πέμπτη, ημέρα αποφυλάκισής του: «Μέχρι η κυβέρνηση να περάσει νόμο που θα επιβάλλει τη θανατική ποινή στους τρομοκράτες, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να διασφαλίσω ότι η αποφυλάκισή τους θα αποτελεί για αυτούς πηγή ντροπής».

Αυτό που δεν μπορεί να αντιληφθεί το φασιστοειδές είναι πως σε όλους τους λαούς του κόσμου που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση, η φυλάκιση από τον εχθρό αποτελεί τίτλο τιμής,ενώ η αποφυλάκιση είναι μέρα γιορτής και κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα. 

Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, ο νέος ισραηλινός υπουργός Εσωτερικών, Αριέ Ντερί, ζήτησε από τον Γενικό Εισαγγελέα, να ανακαλέσει την ισραηλινή υπηκοότητα του Γιουνίς και του συγγενή του Μαχέρ Γιουνίς που αναμένεται να αποφυλακιστεί σε λίγες μέρες, προκειμένου να απελαθούν στη Δυτική Οχθη. Ταυτόχρονα, ο Μπεν Γκιβρ δήλωσε ότι το χωριό του θα παρακολουθείται τις ερχόμενες μέρες προκειμένου να αποτραπούν εορτασμοί για την απελευθέρωσή του. Παρά τις απειλές του, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την απελευθέρωση του Γιουνίς στο χωριό του, στη Δυτική Οχθη αλλά και στη Γάζα.

Λίγο μετά την απελευθέρωσή του ο Γιουνίς επισκέφτηκε τα μνήματα της μάνας και του πατέρα του που πέθαναν προτού προλάβουν να τον δουν ελεύθερο, ενώ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους δήλωσε: «Φεύγω από τη φυλακή για να τραγουδήσω τον ύμνο του λαού μου και για να συνεχίσω στο μονοπάτι της λευτεριάς. Η απελευθέρωσή μου να γίνει το πρελούδιο της απελευθέρωσης όλων των παλαιστίνιων κρατούμενων. Είμαι πολύ περήφανος, που είμαι ένας από αυτούς που έκαναν θυσίες για την Παλαιστίνη. Είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε ακόμα περισσότερα για την Παλαιστινιακή Υπόθεση».

Αυτή τη στιγμή στις ισραηλινές φυλακές κρατούνται περισσότεροι από 4.700 παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι, από τους οποίους 551 εκτίουν ποινές ισοβίων.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 9 Γενάρη
Επόμενο άρθρο Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν

Σχετικά Αρθρα

Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια

Διεθνή 21 Ιούλ 2026, 10:24

Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

Διεθνή 20 Ιούλ 2026, 17:53

Το Παλαιστινιακό διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

Διεθνή 20 Ιούλ 2026, 11:54

Το Ιράν παγίδευσε τις ΗΠΑ με την ταχεία απάντησή του στην αμερικανική επίθεση, λέει άραβας αναλυτής

Διεθνή 20 Ιούλ 2026, 11:18

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

Διεθνή 19 Ιούλ 2026, 09:55

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

Διεθνή 18 Ιούλ 2026, 20:46
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Και Ρόδρι ο Κούλης

21 Ιούλ 2026, 12:53
Υγεία

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

21 Ιούλ 2026, 12:06
Διεθνή

Χεζμπολά: Αξιος συνεχιστής του Γιάχια Σινουάρ ο Χαλίλ αλ-Χάγια

21 Ιούλ 2026, 10:24
Αθλητισμός

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

21 Ιούλ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

21 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

20 Ιούλ 2026, 19:50
Διεθνή

Ο Χαλίλ αλ-Χάγια εκλέχτηκε επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

20 Ιούλ 2026, 17:53
Υγεία

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

20 Ιούλ 2026, 13:28
Διεθνή

Το Παλαιστινιακό διχάζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

20 Ιούλ 2026, 11:54
Διεθνή

Το Ιράν παγίδευσε τις ΗΠΑ με την ταχεία απάντησή του στην αμερικανική επίθεση, λέει άραβας αναλυτής

20 Ιούλ 2026, 11:18
Αγροτικά

Εννιά νέες εστίες: Ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων έγινε η χώρα μας

20 Ιούλ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2026, 00:01
Η παπάρα

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος

19 Ιούλ 2026, 11:34
Διεθνή

Φέρετρα Αμερικανών στρατιωτικών άρχισαν να φεύγουν από τη Μέση Ανατολή

Ο αμερικάνικος Τύπος αποκαλύπτει σημαντικές απώλειες στην αεροπορική βάση Μουάφακ Σάλτι στην Ιορδανία από πλήγματα του Ιράν

19 Ιούλ 2026, 09:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν: Αναστέλλουμε την εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων του Μνημόνιου Κατανόησης

Χτυπήθηκαν και πολιτικοί στόχοι στο Κουβέιτ

18 Ιούλ 2026, 20:46
Διεθνή

Εκλογές στη σιωνιστική οντότητα: Το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί τον Νετανιάχου και έχει ήδη βρει τη διάδοχη λύση

18 Ιούλ 2026, 13:29
Διεθνή

«Φυλακές με Κροκόδειλους» – Το Ισραήλ αίρει το βασικό νομικό εμπόδιο για τη σοκαριστική πρόταση του Μπεν-Γκβιρ

18 Ιούλ 2026, 10:33
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούλη

Βέλγιο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1831).

Βολιβία: Ημέρα μαρτύρων.

1957: Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται κομαντάντε του επαναστατικού στρατού της Κούβας.

1965: Δολοφονείται από την αστυνομία ο φοιτητής Σωτήρης Πέτρουλας στη διάρκεια διαδήλωσης.

1972: Δεκατρείς νεκροί και 130 τραυματίες σε βομβιστικές επιθέσεις στο Μπέλφαστ (IRA).

1973: Δημοψήφισμα χούντας (78,4% ναι, 21,6% όχι) για το πολιτειακό.

1997: Τρία στελέχη της ETA καταδικάζονται σε 109 χρόνια κάθειρξη για συνωμοσία δολοφονίας του βασιλιά Χουάν Κάρλος (Ισπανία).

2002: Συλλαμβάνεται ο Θωμάς Σερίφης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo