Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 30 Ιούνη
  • Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία
  • Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ
  • Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για την τρίτη δίωξη κατά Καλφούτζου κ.ά.
  • Λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Eνα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω
Διεθνή

Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

Eνα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Απρ 2011, 00:00
«Στα μέσα της νύχτας, τα αεροπλάνα σας κατέστρεψαν τανκς που ήταν έτοιμα να συντρίψουν τη Βεγγάζη…Ο λιβυκός λαός σας βλέπει σαν απελευθερωτές. Η αναγνώρισή σας θα είναι αιώνια». Μ’ αυτά τα λόγια ευχαρίστησε τους διεθνείς νταβατζήδες ο πρωθυπουργός του Ενδιάμεσου Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης, Μαχμούντ Τζιμπρίλ, σε επιστολή που έστειλε στον Νικολά Σαρκοζί την προηγούμενη βδομάδα και δημοσιεύτηκε στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro. Μετά το γλύψιμο, ο Τζιμπρίλ έκανε έκκληση να μη φτάσουν ξένες δυνάμεις στο έδαφος ισχυριζόμενος ότι «θα κερδίσουμε την πρώτη μάχη χάρη σ’ εσάς, θα κερδίσουμε την επόμενη μάχη με τα δικά μας μέσα».
 
Η πραγματικότητα έδειχνε να τον δικαιώνει. Μετά τον καταιγισμό των αεροπορικών επιθέσεων, οι αντικαθεστωτικοί φαίνονταν να προελαύνουν πλησιάζοντας στις θέσεις που κρατούσαν πριν την αντεπίθεση των δυνάμεων του Καντάφι. Μετά από μία βδομάδα βομβαρδισμών, τα αραβικά ειδησεογραφικά πρακτορεία (τόσο το Αλ Τζαζίρα, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της επίθεσης, όσο και το Αλ Αραμπίγια, αλλά ακόμη και το Αλ Μανάρ της Χεζμπολά) μετέδιδαν την περασμένη Κυριακή τα νέα της προέλασης των αντικαθεστωτικών και της κατάληψης των πόλεων Αζνταμπίγια, Μπρέγκα, Ρας Λανούφ και Μπιν Τζαουάντ. Την επομένη (Δευτέρα 28/3), το Αλ Τζαζίρα μας ενημέρωνε για «τις σκληρότερες συγκρούσεις από την αρχή της γενικευμένης επίθεσης που οδήγησε σειρά παράκτιων πόλεων να πέσουν στον έλεγχο της αντιπολίτευσης», αναφερόμενο στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν 100 χιλιόμετρα έξω από την Σύρτη (την γενέτειρα του Καντάφι), κατά τις οποίες οι δυνάμεις του Καντάφι αντιστέκονταν σθεναρά.
 
Κι εκεί που θα περίμενε κανείς ο Καντάφι να πέσει σαν ώριμο φρούτο, έχοντας υποστεί ισχυρό πλήγμα από τους βομβαρδισμούς των έξωθεν «απελευθερωτών», η ζυγαριά γύρισε ταχύτατα προς το μέρος του μόλις δυο μέρες μετά. Ετσι, την περασμένη Τετάρτη, το Αλ Τζαζίρα μετέδωσε ότι «τα πιστά στον μακροχρόνιο ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, στρατεύματα κεφαλαιοποίησαν την προφανή επιβράδυνση στη συχνότητα των αεροπορικών βομβαρδισμών στα ανατολικά και έσπρωξαν πίσω τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες, κατακτώντας τη στρατηγική πετρελαϊκή πόλη της Ρας Λανούφ. Οι καθεστωτικές δυνάμεις σφυροκόπησαν τους μαχητές των ανταρτών με όλμους και πιθανώς ρουκέτες Γκραντ την Τετάρτη, αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν από την Μπιν Τζαουάντ στη Ρας Λανούφ, περισσότερο από 200 χιλιόμετρα ανατολικά της Σύρτης, της γνωστής γενέτειρας του Καντάφι. Η αντιστροφή για τη νεοσύστατη αντιπολίτευση ήρθε αφού οι δυνάμεις της είχαν πραγματοποιήσει μια γρήγορη διήμερη προέλαση από την Αζνταμπίγια, υπό την προστασία της διεθνούς αεροπορικής κάλυψης» (30/3/11).
 
Η υποχώρηση των αντικαθεστωτικών κάθε άλλο παρά οργανωμένη ήταν. Σε αντίθεση με τις δυνάμεις του Καντάφι, που δείχνουν αξιοσημείωτη αντοχή, οι αντικαθεστωτικοί υποχώρησαν άτακτα, όπως επισημαίνουν στις ανταποκρίσεις τους το Ασοσιέιτεντ Πρες και το Ρόιτερς. Η προέλασή τους ήταν περισσότερο ένα προπαγανδιστικό τερτίπι παρά αποτύπωση νικών στα πεδία των μαχών. Γιατί μάχες δεν έγιναν. Οι δυνάμεις του Καντάφι αναδιπλώθηκαν, εγκαταλείποντας τις πόλεις που είχαν καταλάβει, ώστε να κατατροπώσουν τους αντικαθεστωτικούς με την πρώτη ευκαιρία. Και το έκαναν.
Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα η αλήθεια, ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί δεν αρκούν για να κερδηθεί ένας πόλεμος. Παρά τα πλήγματα που όντως επιφέρουν (ιδιαίτερα στους αμάχους, ακριβή στοιχεία για τις απώλειες στους κόλπους των οποίων δεν γνωρίζουμε), δε μπορούν να αντικαταστήσουν το στρατό στο έδαφος, ιδιαίτερα όταν οι μάχες γίνονται από κοντά. Από την άλλη μεριά, στο διπλωματικό πεδίο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τους «απελευθερωτές». Η «διεθνής σύνοδος» που έστησαν στο Λονδίνο δεν είχε την δέουσα επιτυχία, αφού μια σειρά από αραβικά κράτη αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη σύνοδο (συμπεριλαμβανομένων της Αιγύπτου και της Αλγερίας), ενώ δεν παρευρέθηκε ούτε ο πρόεδρος του Αραβικού Συνδέσμου, Αμρ Μού-σα, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί την πρόσκληση και αντιπροσωπεύτηκε από έναν πρεσβευτή του Συνδέσμου. Ο Καντάφι φαίνεται ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του στρατού μαζί του, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία εύκολα. Οσο δεν καταφέρνουν να τον στριμώξουν στα πεδία των μαχών τόσο πιο παρατεταμένη θα είναι η σύγκρουση. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μάλλον επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες του αμερικάνου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Μάικ Μιούλεν, που προειδοποιούσε ότι οι επιθέσεις μπορεί να οδηγήσουν και σε αδιέξοδο.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

ΡΕΝΕ ΜΠΟ ΧΑΝΣΕΝ – Ο γιος του κυνηγού των αετών
Επόμενο άρθρο

Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

Σε επικίνδυνο αδιέξοδο

Σχετικά Αρθρα

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 19:00

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 14:04

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

Διεθνή 28 Ιούν 2026, 19:57

Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ

Διεθνή 28 Ιούν 2026, 11:47

Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται

Δεν εγκαταλείψαμε το πεδίο στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν θα το εγκαταλείψουμε, διότι αυτό είναι το καλό και η σωτηρία!

Διεθνή 27 Ιούν 2026, 20:18

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

Διεθνή 27 Ιούν 2026, 11:02
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
Πολιτική

Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου

29 Ιούν 2026, 13:08
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για την τρίτη δίωξη κατά Καλφούτζου κ.ά.

29 Ιούν 2026, 12:58
Η παπάρα

Λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα

29 Ιούν 2026, 10:30
Κόντρες

Μην αγοράσετε μανταλάκια, έρχεται «εθνική κοινωνική συμφωνία»

29 Ιούν 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούνη

29 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

28 Ιούν 2026, 19:57
Αγροτικά

Σε μια ακόμα δίκη, για τρίτη στη σειρά δίωξη, ο Ηλίας Καλφούτζος

Είναι από τους πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

28 Ιούν 2026, 19:18
Διεθνή

Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ

28 Ιούν 2026, 11:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

28 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται

Δεν εγκαταλείψαμε το πεδίο στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν θα το εγκαταλείψουμε, διότι αυτό είναι το καλό και η σωτηρία!

27 Ιούν 2026, 20:18
Διεθνή

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

27 Ιούν 2026, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1871).

1922: Μέλος του IRA εκτελεί στο Λονδίνο τον πρώην αρχηγό του βρετανικού επιτελείου και μέλος του κοινοβουλίου Σερ Χένρι Ουίλσον.

1934: “Νύχτα των μακριών μαχαιριών” στη Γερμανία, 77 αξιωματούχοι των  SA και τετρακόσιοι πολίτες νεκροί.

1992: Κάθειρξη δεκαεπτά ετών στον Κυριάκο Μαζοκόπο, αθώοι οι Μπουκετσίδης, Κογιάννης και Μπέρκνερ.

1993: Ο Αντώνης Σαμαράς ιδρύει την “Πολιτική Ανοιξη“.

1998: Βομβιστική επίθεση στο κτήριο του ΑΣΕΠ, τρεις αστυνομικοί τραυματίες (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    17Ν
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Εφετείο 17Ν
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    ΕΛΑ
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ποιοι είμαστε
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Επικοινωνία
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Όροι χρήσης
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ποιοι είμαστε
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Επικοινωνία
  • Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo