Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • …και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη
  • Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών
  • Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη
  • Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ
  • Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;
  • Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Black Sabbath για τους σιωναζιστές
Διεθνή

Black Sabbath για τους σιωναζιστές

Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Μάι 2025, 11:24

Απειλείτε με «επέκταση της επιχείρησης» στη Λωρίδα της Γάζας! Τι σας έχει απομείνει να κάνετε που δεν το κάνατε ήδη; Σκοτώσατε, καταδικάσατε σε λιμοκτονία, καταστρέψατε… αλλά αποτύχατε να λυγίσετε τη Γάζα… Κάθε προσπάθεια επέκτασης της στρατιωτικής επιχείρησης θα σας βυθίσει περισσότερο, καθώς οι ήρωες της Αντίστασης σας περιμένουν σε ενέδρες. Επέκταση της επίθεσης σημαίνει και επέκταση των στόχων και των χτυπημάτων της Αντίστασης… Η απελευθέρωση των αιχμαλώτων δε θα γίνει παρά μόνο μέσω μιας συμφωνίας που θα οδηγήσει σε μόνιμη παύση του πολέμου και πλήρη αποχώρηση [του σιωναζιστικού στρατού].

Ιζάτ Αλ-Ρισκ, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς

Δεν μιλάει στο βρόντο το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς. Τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν και χτες, ημέρα Σάββατο, αργία για τους εβραίους. Και μάλιστα, επιβεβαιώθηκαν με λαμπρό τρόπο για την Παλαιστινιακή Αντίσταση και ατιμωτικό για το σιωναζιστικό στρατό. Η οντότητα βίωσε χτες ένα black Sabbath (μαύρο Σάββατο).

Aπόγευμα Σαββάτου, άρχισε η γνωστή κλάψα των σιωνιστικών μίντια για δύο «σοβαρά περιστατικά ασφάλειας» στη Λωρίδα της Γάζας:

Περιστατικό ασφαλείας εναντίον στρατιωτών στη συνοικία Τελ Αλ-Σουλτάν στη Ράφα.

Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε ισραηλινές δυνάμεις στη Ράφα.

🔺 Δύο σοβαρά περιστατικά στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας εξαιτίας εκρηκτικών μηχανισμών που φέρεται να τοποθέτησε η Χαμάς:

• Στη Χαν Γιούνις: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού.

• Στη Ράφα – συνοικία Τελ Αλ-Σουλτάν: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από άλλη έκρηξη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με τρία ελικόπτερα εκκένωσης στο νοσοκομείο Σορόκα.

Ελικόπτερο πραγματοποιεί εκκένωση από τη Λωρίδα της Γάζας προς το νοσοκομείο Μπέλινσον.

Δύο μέλη της μονάδας μηχανικού “Γιαλόμ” σκοτώθηκαν σε έκρηξη σήραγγας στη Ράφα, ενώ αρκετοί τραυματίες από το περιστατικό μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία.

Το δύσκολο περιστατικό στη Ράφα: Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τα σιωνιστικά μίντια, σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης στηνότια περιοχή της Λωρίδας της Γάζας, στην περιοχή της Χαν Γιούνις και στη γειτονιά ΤελΑλ-Σουλτάν δυτικά της Ράφα, σκοτώθηκαν τρεις και τραυματίστηκαν εφτά στρατιώτες του σιωναζιστικού στρατού.

Κάποιοι σιωνιστικοί ιστότοποι δημοσίευσαν και φωτογραφία, τραβηγμένη προφανώς από στρατιώτη του στρατού τους, που δείχνει μεγάλες στήλες καπνού στο Τελ Αλ-Σουλτάν, εκεί που έγινε η επίθεση των παλαιστίνιων μαχητών.

Οι πραγματικοί αριθμοί των απωλειών του σιωναζιστικού στρατού είναι πάντοτε μεγαλύτεροι, όμως ακόμα και αυτοί που παρουσιάστηκαν (τουλάχιστον τρεις νεκροί και εφτά τραυματίες) σκορπούν τρόμο στο σιωνιστικό όχλο, που εδώ και μερικές εβδομάδες μετράει πολλούς νεκρούς και τραυματίες, με το στρατό του να κινείται ακόμα περιφερειακά της Λωρίδας, σε μερική επαφή με τον πυκνό αστικό ιστό, χωρίς να έχει προωθηθεί βαθύτερα.

Επίσης, αυτή είναι η δεύτερη φονική επιχείρηση των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ μέσα σε λίγες μέρες στην καθολικά πολιορκημένη Τελ Αλ-Σουλτάν, την οποία υποτίθεται ότι είχαν εκκαθαρίσει. Οπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Αντίσταση επιχειρεί κανονικά στην Τελ Αλ-Σουλτάν, κάτω από τη μύτη του εχθρού.

Την Παρασκευή, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς ανακοίνωσαν τρεις επιχειρήσεις:

  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές του μετώπου, οι μαχητές μας επιβεβαίωσαν την πυροδότηση προ-τοποθετημένης βόμβας MK84, από υπολείμματα του σιωνιστή εχθρού, σε φάλαγγα στρατιωτικών οχημάτων στη συνοικία Αλ-Τουφάχ, ανατολικά της Πόλης της Γάζας.
    #Κατακλυσμός_του_Αλ_Άκσα
  • Ανατινάξαμε ισραηλινό στρατιωτικό εκσκαφέα τύπου D9, κατά τη διάρκεια της διείσδυσής του ανατολικά της συνοικίας Αλ-Τουφάχ στην Πόλη της Γάζας.
    #Κατακλυσμός_του_Αλ_Άκσα
  • Πλάνα ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους τύπου Matrice 350 RTK, του οποίου πήραμε τον έλεγχο κατά την εκτέλεση αποστολών πληροφοριών πάνω από την πόλη Χαν Γιούνις.
    #Κατακλυσμός_του_Αλ_Άκσα
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/alQuds_drone_3-5-25.mp4

Ο Ιζάτ Αλ-Ρισκ, στη δήλωση με την οποία ξεκινά αυτό το άρθρο, απάντησε στις έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν από την Παρασκευή στη σιωνιστική οντότητα, ότι ετοιμάζεται ευρεία επιστράτευση εφέδρων (60.000 άτομα), ενόψει πιθανής επέκτασης της χερσαίας επιχείρησης στη Γάζα. Μάλιστα, η Haaretz έγραψε και το Κανάλι 14 μετέδωσε ότι το διάταγμα επιστράτευσης θα δημοσιευόταν αμέσως μετά τη λήξη της χτεσινής σαββατιάτικης αργίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπάρακ κάλεσε σε πολιτική ανυπακοή μέχρι την ανατροπή του Νετανιάχου και ζήτησε συμφωνία για τους αιχμαλώτους, ακόμα κι αν το τίμημα είναι η λήξη του πολέμου (Κανάλι 13).

Ο εκ των ηγετών της αντιπολίτευσης Μπένι Γκαντς σχολίασε ως εξής την απόφαση για επιστράτευση: Εντός μιας εβδομάδας, δεκάδες χιλιάδες έφεδροι θα σταλούν στη μάχη. Ο Νετανιάχου και η κυβέρνηση συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να αποφύγουν τη διεύρυνση της στρατιωτικής θητείας και την επιστράτευση των υπερορθόδοξων. Αυτή η αποσύνδεση από τον λαό διεισδύει και στο στρατό. Και αυτό θα είναι από τα πρώτα που θα διορθώσουμε.

Ο ειδικός ασφαλείας Γιόσι Μίλμαν σχολίασε: Ο πόλεμος συνεχίζεται στην Υεμένη, στη Συρία, στον Λίβανο, στη Δυτική Οχθη και στη Γάζα. Και μαζί συνεχίζονται οι σειρήνες, οι αναχαιτίσεις, οι βομβαρδισμοί και ο θάνατος ή τραυματισμός στρατιωτών. Ολα για τη διατήρηση της κυβέρνησης Νετανιάχου. Το μόνο που έχει σημασία είναι να επαναλαμβάνουν το ψευδές σύνθημα: «Μαζί θα νικήσουμε».

Ο στρατιώτης του σιωναζιστικού στρατού, Ελισά Μαϊντάν, τραυματίστηκε από έκρηξη στομίου σήραγγας στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Δεν ξέρουμε γιατί αυτός και οι φίλοι του, που… αντικαθιστούν τα πόδια του, ποζάρουν χαμογελαστοί,πάντως είναι μια ωραία φωτογραφία… τόνωσης του ηθικού των σιωνιστών που θα κληθούν να υπηρετήσουν στη Γάζα.

 

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 4 Μάη

Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

Επόμενο άρθρο Διασωθείς σιωνιστής αιχμάλωτος μιλά στην κάμερα των Αλ-Κασάμ

Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

Σχετικά Αρθρα

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 18:34

Kατα-κατα-καταρρέω…

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 09:32

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

Διεθνή 2 Σεπ 2026, 22:07

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 21:36

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 10:41

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:40
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

1957: Φυλετικά επεισόδια στο Λιτλ Ροκ (ΗΠΑ).

1971: Βόμβα σε παράθυρο της στρατιωτικής λέσχης (Ρηγίλλης).

1973: Διαδήλωση κατοίκων στους Αντιφιλίππους Καβάλας ενάντια στις απαλλοτριώσεις των χωραφιών τους για να γίνουν ορυχεία.

1974: Παραπέμπονται σε πειθαρχικά συμβούλια όλοι οι πανεπιστημιακοί που συνεργάστηκαν με τη χούντα.

2004: Μετά τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Αλβανίας ξεσπά πογκρόμ εναντίον αλβανών μεταναστών σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν αλβανοί μετανάστες. Νεκρός o 20χρονος αλβανός μετανάστης Γκραμός Παλούσι από μαχαιριά του Παναγιώτη Κλαδή και άλλοι δύο στο νοσοκομείο (Ζάκυνθος).

2004: Ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται για απελευθέρωση ομήρων που κρατούσαν οι Τσετσένοι σε σχολείο του Μπεσλάν (Οσετία), 344 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Εφετείο 17Ν

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • ΕΛΑ

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Επικοινωνία

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Ποιοι είμαστε

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Επικοινωνία

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

  • Όροι χρήσης

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

    Νεκρούς και τραυματίες «άφησαν» σε Χαν Γιούνις και Ράφα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo