Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης
  • Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη
  • Ο χιλμπίλης επιστάτης και το δουλάκι του αφεντικού
  • Αναβολές συνεχίζουν να ζητούν από τα δικαστήρια τα λαμόγια του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Επνιξαν 12 ακόμα πρόσφυγες στο Αιγαίο
  • Αποκολλήθηκε τμήμα της οροφής στο 1ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Bαθαίνει η κρίση στη σιωνιστική οντότητα
Διεθνή

Bαθαίνει η κρίση στη σιωνιστική οντότητα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Αυγ 2024, 19:37

Ο αρχηγός της διαβόητης Σιν Μπετ, της εσωτερικής Ασφάλειας της σιωνιστικής οντότητας, Ρόνεν Μπαρ, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Νετανιάχου, τον υπουργό Πολέμου Γκάλαντ και άλλους υπουργούς, στην οποία προειδοποιεί ότι η «εβραϊκή τρομοκρατία» από εποίκους στη Δυτική Οχθη και οι εισβολές του Μπεν Γκβιρ στο Τέμενος Αλ-Ακσα προκαλούν «απερίγραπτη ζημιά στο Ισραήλ». Την επιστολή αποκάλυψε το σιωνιστικό Κανάλι 12.

Απαντώντας στις προειδοποιήσεις του αρχηγού της Σιν Μπετ, ο φασιστο-ορθόδοξος εβραίος Μπεν Γκβιρ απαίτηση την αποπομπή του Μπαρ και αποχώρησε από τη σύσκεψη των υπουργών, όπως μετέδωσε το Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού.

Ο υπουργός Πολέμου Γκάλαντ δήλωσε: Οι ανεύθυνες ενέργειες του Μπεν Γκβιρ θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του Ισραήλ και δημιουργούν εσωτερικές διαιρέσεις στο έθνος.

Ο Μπεν Γκβιρ απάντησε στον Γκάλαντ: Υποσχέθηκες να γυρίσεις τον Λίβανο στη Λίθινη Εποχή, αλλά επιστρέφεις τον [ισραηλινό] Βορρά στη Λίθινη Εποχή.

Ξανάσκασε μύτη και ο πρώην επιτελάρχης του σιωνιστικού στρατού, στρατηγός ε.α. Γιτζάκ Μπρικ, φανατικός πολέμιος της πολεμικής τακτικής των Νετανιάχου-Γκάλαντ-Χαλεβί, για να δηλώσει ότι η χώρα του «θα γνωρίσει την κατάρρευση σε λιγότερο από ένα χρόνο», αν ο πόλεμος ενάντια στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα και στη Λιβανέζικη Αντίσταση στο βορρά συνεχιστεί με τον τρέχοντα ρυθμό.

Σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου στη Haaretz, ο Μπρικ υποστηρίζει ότι ο υπουργός Αμυνας Γιοάβ Γκάλαντ έχει αρχίσει να «ξεμεθάει», αναφερόμενος στα πρόσφατα σχόλια του Γκάλαντ, που αποκάλεσε «ανοησίες» τις υποσχέσεις του Νετανιάχου για «καθολική νίκη».

Ο Γκάλαντ «έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως αν ξεσπάσει περιφερειακός πόλεμος εξαιτίας της αποτυχίας επίτευξης μιας συμφωνίας, το Ισραήλ θα βρεθεί σε κίνδυνο» γράφει ο Μπρικ. Και προσθέτει πως «ο Γκάλαντ ήδη καταλαβαίνει ότι ο πόλεμος έχει χάσει το σκοπό του. Βυθιζόμαστε στη λάσπη, χάνοντας πολεμιστές που σκοτώνονται ή τραυματίζονται, χωρίς καμιά πιθανότητα να πετύχουμε τον κύριο στόχο».

«Πράγματι, η χώρα καλπάζει προς την απαξίωση. Αν ο πόλεμος φθοράς ενάντια στη Χαμάς και τη Χεζμπολά συνεχιστεί, το Ισραήλ θα καταρρεύσει σε λιγότερο από ένα χρόνο», τονίζει ο πρώην διοικητής του στρατού.

Ο Μπρικ συνεχίζει απαριθμώντας τις πολλές απειλές που αντιμετωπίζει το Ισραήλ, δέκα μήνες από την έναρξη του πολέμου γενοκτονίας στη Γάζα, συμπεριλαμβάνοντας τις έντονες επιθέσεις εντός της επικράτειάς του, μια κρίση ανθρώπινου δυναμικού στο στρατό εξαιτίας των βαριών απωλειών, μια καταρρέουσα οικονομία που γίνεται χειρότερη λόγω των παγκόσμιων καλεσμάτων για μποϊκοτάζ της χώρας, πιθανά εμπάργκο στην πώληση όπλων και την «απώλεια της κοινωνικής ηρεμίας και την ανάπτυξη μίσους μεταξύ τμημάτων του πληθυσμού, που μπορεί να πυροδοτήσει και να προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση».

«Ολοι οι πολιτικοί και στρατιωτικοί δρόμοι οδηγούν το Ισραήλ στην κατηφόρα… Το Ισραήλ έχει εισέλθει σε μια υπαρξιακή δίνη και ίσως σύντομα φτάσει σε σημείο μη επιστροφής», καταλήγει ο Μπρικ.

Οι σκληρές προειδοποιήσεις του Μπρικ συνέπεσαν με χτεσινές τις αποκαλύψεις πολιτικών πηγών ότι ο Νετανιάχου «δεν αλλάζει τις θέσεις του» στους όρους για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, μετά τη συνομιλία του με τον Μπάιντεν το βράδυ της Τετάρτης.

Οπως έγινε γνωστό, οι συνομιλίες θα συνεχιστούν στο Κάιρο τις επόμενες μέρες, και πάλι χωρίς την παρουσία της Χαμάς, που έχει απορρίψει το νέο αμερικάνικο σχέδιο και παραμένει σταθερή σε όσα είχαν συμφωνηθεί στις 2 Ιούλη.

Την Τετάρτη (προχτές) εκπρόσωποι από τα έξι κιμπούτς-στρατώνες που συνορεύουν με τη Λωρίδα της Γάζας και επλήγησαν πιο άμεσα από την επίθεση της 7ης Οκτώβρη, ανακοίνωσαν, ότι θα μποϊκοτάρουν την κυβερνητική τελετή για την πρώτη επέτειο από τη θρυλική επίθεση της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Πρόκειται για τα κιμπούτς Be’eri, Nirim, Kfar Azza, Air Oz, Yad Mordechai και Nahal Oz.

Οι κάτοικοι των κιμπούτς του λεγόμενου Φακέλου της Γάζας θεωρούν ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν έχει δείξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον εδώ και ένα χρόνο για τους αιχμάλωτους της Παλαιστινιακής Αντίστασης, ένας αριθμός από τους οποίους έχει σκοτωθεί στους βομβαρδισμούς του στρατού της χώρας τους στη Λωρίδα της Γάζας. Επίσης, εξακολουθούν να πνέουν μένεα για το γεγονός ότι οι υποτιθέμενες κορυφαίες μυστικές υπηρεσίες στον κόσμο πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο στις 7 Οκτώβρη.

Η διοργάνωση της φιέστας που ετοιμάζουν οι σιωναζιστές για τις 7 του προσεχούς Οκτώβρη ανατέθηκε στη διαβόητη Μίρι Ρεγκέφ, πρώην στρατιωτικό και νυν υπουργό Μεταφορών της κυβέρνησης Νετανιάχου, που είναι γνωστή για τις ακραίες σιωνιστικές θέσεις της και για τον αυταρχισμό με τον οποίο διοικεί σε όλα τα πόστα από τα οποία πέρασε. Οι κάτοικοι του κιμπούτς Nir Oz «τα πήραν στο κρανίο» επειδή η Ρεγκέφ έκανε ανακοινώσεις για τη φιέστα, χωρίς καν να καλέσει τους κατοίκους του συγκεκριμένου κιμπούτς, από το οποίο προέρχονται 29 από τους 109 αιχμάλωτους.

Μετά τον ισχυρισμό του σιωναζιστικού στρατού ότι ανέκτησε τα πτώματα έξι αιχμάλωτων, που σκοτώθηκαν από ισραηλινούς βομβαρδισμούς, οι οικογένειες των αιχμάλωτων που κρατούνται από την Αντίσταση στη Γάζα δήλωσαν: «Η ανάκτηση των σορών έξι αιχμάλωτων δεν είναι νίκη, αλλά η πλήρης αποτυχία της πολιτικής ηγεσίας».

Μια πρώην αιχμάλωτη (από αυτές που αντηλλάγησαν τον Νοέμβρη του 2023) αρνήθηκε να συμμετάσχει χτες σε μια συνάντηση με τον Νετανιάχου, δηλώνοντας: «Είδα τους φίλους μου ζωντανούς στην αιχμαλωσία της Χαμάς, αλλά λόγω των πολιτικών της πλήρους άρνησης τούς βλέπουμε να επιστρέφουν σε φέρετρα».

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓάζα τώρα: Ελικόπτερα κουβαλούν αβέρτα νεκρούς και τραυματίες στα σιωνιστικά νοσοκομεία
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

Σχετικά Αρθρα

Η συγκομιδή των ελιών των Παλαιστίνιων συμβάλλει στην εδραίωση της εβραϊκής κυριότητας στη Δυτική Οχθη, δηλώνει κορυφαίος ραβίνος των εποίκων

Εφτά εβραίοι γάιδαροι μαλώνανε σε παλαιστινιακό αχυρώνα

Διεθνή 20 Οκτ 2026, 13:33

Η μάχη της σοδειάς στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, η δυτική υποκρισία και ο «αριστερός» σιωνισμός

Διεθνή 20 Οκτ 2026, 13:17

Φοιτητές πέταξαν τον Μπεν Γκβιρ έξω από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή 20 Οκτ 2026, 10:16

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 14:31

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 11:19

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

Διεθνή 18 Οκτ 2026, 13:42
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Την Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

21 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο χιλμπίλης επιστάτης και το δουλάκι του αφεντικού

20 Οκτ 2026, 21:27
Αγροτικά

Αναβολές συνεχίζουν να ζητούν από τα δικαστήρια τα λαμόγια του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν πιστεύουν ότι μπορούν να αθωωθούν με τον νέο νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

20 Οκτ 2026, 20:07
Καταστολή

Επνιξαν 12 ακόμα πρόσφυγες στο Αιγαίο

20 Οκτ 2026, 19:40
Παιδεία

Αποκολλήθηκε τμήμα της οροφής στο 1ο Λύκειο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απέξω

20 Οκτ 2026, 18:26
Εργατικά

Στάση εργασίας στο υπουργείο του ακροδεξιού Πλεύρη

Οι συμβασιούχοι της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους

20 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

Η συγκομιδή των ελιών των Παλαιστίνιων συμβάλλει στην εδραίωση της εβραϊκής κυριότητας στη Δυτική Οχθη, δηλώνει κορυφαίος ραβίνος των εποίκων

Εφτά εβραίοι γάιδαροι μαλώνανε σε παλαιστινιακό αχυρώνα

20 Οκτ 2026, 13:33
Διεθνή

Η μάχη της σοδειάς στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, η δυτική υποκρισία και ο «αριστερός» σιωνισμός

20 Οκτ 2026, 13:17
Πολιτισμός

Για τον αστικό πολιτισμό της σήψης και της καταστροφής της κοινωνίας

Γιουφ, Θανάσης Νικολάου: Ο Πολιτισμός

20 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Φοιτητές πέταξαν τον Μπεν Γκβιρ έξω από το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

20 Οκτ 2026, 10:16
Εργατικά

Aλλη μια δικαίωση για την Π. Τυχεροπούλου, άλλο ένα χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ την απάλλαξε από τις κατηγορίες του Μπαμπασίδη και έσβησε την ποινή που της επέβαλε ο Σαλάτας

20 Οκτ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Το λες και χαριστική βολή

19 Οκτ 2026, 19:23
Διεθνή

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

19 Οκτ 2026, 14:31
Αθλητισμός

ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση

19 Οκτ 2026, 14:08
Εργατικά

Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ

19 Οκτ 2026, 13:48
Πολιτική

Γιατί χοροπηδάει σαν κατσίκι ο ακροδεξιός υπουργός;

19 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτισμός

Σκίτσο για τη Γάζα κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο του World Press Cartoon 2026

19 Οκτ 2026, 11:39
Διεθνή

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

19 Οκτ 2026, 11:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

Σομαλία, Σουδάν: Ημέρα επανάστασης (1964).

Ονδούρα: Ημέρα στρατού (1956).

Αγγλία: Ημέρα Trafalgar (1805).

1918: Πρώτο πανελλαδικό πανεργατικό συνέδριο (βασιλικό θέατρο Αθήνας), ιδρύεται η Γ.Σ.Ε.Ε.

1945: Οι Γαλλίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

1950: Η Κίνα καταλαμβάνει το Θιβέτ.

1967: 80.000 διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον κατά του πολέμου του Βιετνάμ, σύλληψη 250 ατόμων.

1967: Ανακαλύπτεται πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Δύο βαριές καταδίκες μελών του ΠΑΚ για βόμβες κατά της χούντας.

1977: Βόμβα σε γραφείο του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (Βερολίνο), πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικού σταθμού (RAF).

1977: Διαδηλώσεις-συγκρούσεις με την αστυνομία και βόμβες σε Παρίσι, Πον Μαρλί, Τουλούζη, Λιμόζ και Νανσί, βόμβες στο γερμανικό προξενείο στη Μαδρίτη, επιθέσεις στα γερμανικά προξενεία Αμστερνταμ και Μάαστγκιχτ (Ολλανδία), μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια σε Ρώμη και Φλωρεντία, βόμβες σε γερμανικούς στόχους σε Γένοβα και Μιλάνο, απ’ αφορμή τη δολοφονία των φυλακισμένων της RAF στα λευκά κελιά του Στάμχαϊμ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo