Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 6 Αυγούστου
  • Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ
  • «Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ
  • Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο
  • Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη
  • Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Αρχισαν τα χτυπήματα της Αντίστασης στο διάδρομο Νετζαρίμ
Διεθνή

Αρχισαν τα χτυπήματα της Αντίστασης στο διάδρομο Νετζαρίμ

Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Απρ 2024, 22:17

Οπως ήδη έχουμε ενημερώσει, ο σιωναζιστικός στρατός απέσυρε τις τρεις ταξιαρχίες που επιχειρούσαν στη Χαν Γιούνις και άφησε στο έδαφος της Γάζας μόνο την Ταξιαρχία Ναχάλ, για να επιτηρεί το διάδρομο Νετζαρίμ, ένα δρόμο που άνοιξαν νότια της πόλης της Γάζας, από τα σύνορα ανατολικά μέχρι τη θάλασσα δυτικά, επιδιώκοντας να κόψουν τη Λωρίδα στα δύο.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε δυο μέρες για ν’ αρχίσουν τα αντιστασιακά χτυπήματα στις σιωναζιστικές δυνάμεις που σταθμεύουν στο διάδρομο Νετζαρίμ. Ταυτόχρονα γίνονται και άλλες ενέργειες, όπως εκτόξευση πυραύλων στους εποικισμούς-στρατώνες του λεγόμενου Φακέλου της Γάζας και βομβαρδισμοί με όλμους των σιωναζιστικών δυνάμεων που σταθμεύουν ακριβώς έξω από τα σύνορα. Σταχυολογούμε ενέργειες του τελευταίου διήμερου (κατά το οποίο έχουν επαναρχίσει οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο, με την παρουσία και του διοικητή της CIA).

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Βομβάρδισαν με βλήματα όλμου βαρέως διαμετρήματος το αρχηγείο της Σιωνιστικής Ταξιαρχίας Nahal που επιχειρεί στον άξονα Netzarim. Κατέστρεψαν το αρχηγείο και μια ομάδα Μηχανικού με 11 βλήματα όλμου.
  • Κατέστρεψαν με 18 βλήματα όλμου μια συγκέντρωση σιωνιστικών οχημάτων στα περίχωρα της συνοικίας Shujaiya, ανατολικά της πόλης της Γάζας.
  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν βομβάρδισαν τις συγκεντρώσεις εχθρικών δυνάμεων νοτιοδυτικά της πόλης της Γάζας (άξονας Νετζαρίμ).

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Βομβάρδισαν με όλμους ένα αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου του εχθρού νοτιοδυτικά της πόλης της Γάζας, στον άξονα Νετζαρίμ.
  • Βομβάρδισαν με μπαράζ πυραύλων μια συγκέντρωση εχθρικών στρατιωτών στον εποικισμό Reim.

Επειδή οι σιωναζιστές τα μάζεψαν κι έφυγαν άρον-άρον και από τη Χαν Γιούνις, οι αντιστασιακές οργανώσεις δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο από τις μάχες των τελευταίων ημερών.

Σκηνές στόχευσης σιωνιστικού τανκ Μερκάβα 4 και βομβαρδισμού εχθρικών στρατιωτικών συγκεντρώσεων στους άξονες προέλασης στην πόλη της Γάζας.
Σημειώσεις:
0:22 – “Από τη Saraya Al-Quds στον αρχηγό του εχθρικού στρατού που λέει ότι ήταν στο νοσοκομείο Al-Shifa και ότι το “Ισραήλ” δεν τραυματίστηκε. Εδώ είναι οι άνδρες της Saraya Al-Quds που είναι παρόντες στο πεδίο”.
0:35 – Στόχευση στρατιωτικού οχήματος Merkava 4 στη διασταύρωση του μαιευτηρίου στην περιοχή του συγκροτήματος Al-Shifa.
1:10 – Η Saraya Al-Quds μαζί με τις Δυνάμεις του Μάρτυρα Omar Al-Qasim βομβαρδίζουν τις συγκεντρώσεις των εχθρικών δυνάμεων.
1:24 – Η Saraya Al-Quds μαζί με τις Ταξιαρχίες Αl-Aqsa (Al-Amoudi) βομβαρδίζουν τις συγκεντρώσεις των εχθρικών δυνάμεων.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/04/al-Quds_8-4.mp4

Σκηνές στόχευσης σιωνιστικής δύναμης και ανατίναξης ενός τανκ κατά τη διάρκεια των σκληρών μαχών στη Khan Younis.
Σημείωση:
0:20 – Εκρηκτικός μηχανισμός Barq (Κεραυνός).
0:29 – Στρατιωτικός εκπρόσωπος Saraya Al-Quds, Abu Hamza: «Με την παρουσία μας στο πεδίο και στο χείλος του 7ου μήνα της μάχης, στέλνουμε ένα σημαντικό μήνυμα: Αρνούμαστε την Κατοχή και δε θα της επιτρέψουμε να έχει σταθερότητα στη γη της Γάζας. Ο εχθρός που σκέφτεται να μείνει και να εισβάλει στη Ράφα πρέπει να καταλάβει καλά το μήνυμα».
0:44 – Κτίριο όπου οχυρώνεται ειδική δύναμη.
0:55 – Ο εκρηκτικός μηχανισμός κρούσης Barq (Κεραυνός).
1:03 – Στόχευση ειδικής δύναμης οχυρωμένης σε σπίτι.
1:39 – Στόχευση του οχήματος με εκρηκτικό μηχανισμό κρούσης Barq (Κεραυνός).
2:07 – Πλήρης καταστροφή του οχήματος.
2:23 – Τα λιοντάρια της Saraya Al-Quds πρόσωπο με πρόσωπο με τα οχήματα του εχθρού.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/04/al-Quds_KhanYunis.mp4

Κι ένα βίντεο πολεμικής προπαγάνδας, απ’ αυτά που ανεβάζουν το ηθικό του παλαιστινιακού λαού, καθώς δείχνουν το ακμαίο ηθικό των μαχητών και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Αντίστασης (χρήση τούνελ κτλ.).

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/04/al-Quds.mp4

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης – Δυνάμεις Μάρτυρa Ομάρ Αλ-Κασίμ

  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς βομβάρδισαν εχθρικούς εποικισμούς στο λεγόμενο «Φάκελο της Γάζας» με πυραύλους 107

Σημείωση:
0:11 – Στο πλαίσιο της μάχης του Al-Aqsa Flood, οι σύντροφοί σας στις δυνάμεις του Μάρτυρα Omar Al-Qasim, σε συνεργασία με τους αδελφούς μας στη Saraya Al-Quds, θα βομβαρδίσουν τώρα τους εποικισμούς του φακέλου με μπαράζ πυραύλων, ως απάντηση στα συνεχιζόμενα εγκλήματα γενοκτονίας κατά του λαού μας. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους εποίκους και τον ηττημένο στρατό τους: Δεν υπάρχει ασφάλεια ή ανάπαυση για εσάς στη γη μας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/04/omar_al-Qasim.mp4

Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν

  • Bομβάρδισαν με ομοβροντία πυραύλων το αρχηγείο της Μεραρχίας Γάζας του σιωνιστικού εχθρικού στρατού στον εποικισμό Ρέιμ.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/04/Mujah_brig_9-4.mp4
  • Στόχευσαν ένα σιωνιστικό πολεμικό αεροσκάφος με πύραυλο SAM-7 δυτικά της πόλης της Γάζας.

Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα

  • Βομβάρδισαν ένα αρχηγείο διοίκησης και μια συγκέντρωση του σιωνιστικού εχθρού με βλήματα όλμου βαρέως διαμετρήματος στον άξονα Νετζαρίμ, βόρεια του Κεντρικού Κυβερνείου.
  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης βομβάρδισαν με πυραύλους τη στρατιωτική τοποθεσία Kfar Azza.

Τις τελευταίες ημέρες, οι μαχητές της οργάνωσης κατάφεραν να καταστρέψουν πλήρως ή εν μέρει 5 τανκ και επιβεβαίωσαν ότι δεκάδες σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε 17 διαφορετικές αποστολές μάχης κατά τις οποίες οι σιωνιστικές δυνάμεις εισβολής στοχοποιήθηκαν με ρουκέτες RPG, πολυβόλα και τουφέκια. Επίσης, χτύπησαν με ρουκέτες ένα σπίτι στο οποίο είχε οχυρωθεί μια σιωνιστική δύναμη, στη συνοικία Al Amal, δυτικά της Khan Yunis. Επίσης, κατέστρεψαν στρατιωτικές συγκεντρώσεις με βλήματα όλμων σε όλα τα μέτωπα των μαχών στο εσωτερικό τη Λωρίδα της Γάζας.

Σκηνές από τους βομβαρδισμούς των εχθρικών στρατιωτικών συγκεντρώσεων πριν από την αποχώρησή τους από τα μέτωπα μάχης στην πόλη της Γάζας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/04/al-Aksa_9-4.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠοιος αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού;

Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 11 Απρίλη

Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

Σχετικά Αρθρα

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 20:22

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 19:42

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 18:59

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 08:40

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

Διεθνή 4 Αυγ 2026, 12:40

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

Διεθνή 4 Αυγ 2026, 09:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

4 Αυγ 2026, 09:00
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

Βολιβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Τζαμάικα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

1942: Συγκροτείται το αρχηγείου του Ολύμπου του ΕΛΑΣ.

1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν την πρώτη ατομική βόμβα στην ιστορία στη Χιροσίμα.

1971: Οκτώ καταδίκες στελεχών του «Ρήγα Φεραίου» και της Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ εσ.

1978: Δώδεκα εκρήξεις βομβών ακροδεξιών σε Αθήνα και Πειραιά μέσα σε μιάμιση ώρα.

1978: Διαφεύγουν από αστυνομικό κλοιό οι Κρίστιαν Κλαρ, Αντελχάιντ Σουλτς και Βέζι Πέτερ Στολ, κατηγορούμενοι για τρεις εκτελέσεις (RAF).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Εφετείο 17Ν

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • ΕΛΑ

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Επικοινωνία

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Όροι χρήσης

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Ποιοι είμαστε

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Επικοινωνία

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

  • Όροι χρήσης

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

    Δεν υπάρχει έδαφος στη Γάζα για τους σιωναζιστές

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo