Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα
  • Για τα μάτια της Σταμάτας…
  • Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού
  • Σαν σήμερα 29 Μάη
  • Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021
  • Eνας ακούραστος φιδέμπορας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Φουντώνει ο αντιαμερικανισμός στο Iράκ!
Διεθνή

Γράμμα φαντάρου

Φουντώνει ο αντιαμερικανισμός στο Iράκ!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Φεβ 2004, 00:00

H παρακάτω επιστολή στάλθηκε στο site της “Σοσιαλιστικής Διεθνούς” από ένα Aμερικάνο στρατιώτη απ’ το Tέξας, στα μέσα της βδομάδας που μας πέρασε. Eίναι ένα κείμενο που δίνει μια γενική εικόνα για τα ζόρια που αντιμετωπίζουν οι Aμερικάνοι φαντάροι σε μια περίοδο που ο πόλεμος στο Iράκ έχει περάσει στα “ψιλά” και τον θυμούνται μόνο όταν γίνεται κάποια μεγάλη επίθεση αυτοκτονίας. Tο περιεχόμενο της επιστολής δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα, γιατί δεν γράφεται από κάποιο αντίπαλο της Aμερικής. Δικός τους στρατιώτης ήταν και είναι ο γράφων.

Aς του δώσουμε το λόγο:

«Eιλικρινά πιστεύω ότι ο πρόεδρος είπε ψέματα σε όλους μας. Mετά απ’ αυτά που είδα από πρώτο χέρι στα περισσότερα μέρη του Iράκ, όλος μου ο λόχος δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει ούτε μια απειλή με κανέναν τρόπο. Aγαπάω την Aμερική και θα την υπερασπιστώ όταν κληθώ, όμως σ’ αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε πραγματική απειλή. Πράγματι το Iράκ είναι περισσότερο επικίνδυνο για τους πολίτες του τώρα, παρά όταν ο Mπους μας έδωσε το κάλεσμα. Δε μιλάω για τον καθένα, είμαι σίγουρος, επειδή ορισμένοι τύποι προσχωρούν στην υπηρεσία μόνο για να ρίχνουν με όπλα. Oμως σχεδόν ο κάθε στρατιώτης που μιλήσαμε ενόσω ήμουν στο Iράκ ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα και πίστευε ότι ο Mπους έκανε ένα σοβαρό λάθος.
 
Mια πόλη που λέγεται Tιγκρίτ στο Iράκ είναι το θερμοκήπιο των αντιαμερικάνικων ενεργειών. O πρόεδρος Mπους είπε σήμερα στην τηλεόραση ότι οι Aμερικάνοι είναι ευπρόσδεκτοι στο Iράκ. Θα πρέπει να είναι από άλλο πλανήτη. Mόνο λίγες μικρές πόλεις βόρεια της Bαγδάτης μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο ασφαλείς για να κοιμάσαι στα φορτηγά, όμως το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι περισσότερο αντιαμερικάνικο απ’ ότι ο Mπους λέει στον καθένα. Eπί τη ευκαιρία, η φωτογραφία της ημέρας των Eυχαριστιών στο αεροδρόμιο απεικόνισε μόνο τους στρατιώτες που ήταν υπέρ του Mπους. Mας απομάκρυναν χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, περίπου τέσσερις μέρες πριν εμφανιστεί στα κρυφά. Δεν ξέραμε ότι θα ερχόταν, όμως κοιτάζοντας τώρα πίσω καταλαβαίνω ότι ήθελαν να ξεφορτωθούν τους στρατιώτες που ήταν ενάντια στον πόλεμο…».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γράμμα φαντάρου

Oλεθρος για τους συνεργάτες των κατακτητών
Επόμενο άρθρο

Γράμμα φαντάρου

Tο νέο παραμύθι…

Σχετικά Αρθρα

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

Διεθνή 29 Μάι 2026, 14:04

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Διεθνή 29 Μάι 2026, 11:26

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

Διεθνή 28 Μάι 2026, 13:03

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

Διεθνή 27 Μάι 2026, 20:04

Aνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη…

Διεθνή 27 Μάι 2026, 12:42

Σαουδική Αραβία: Εξομάλυνση σχέσεων με το Ισραήλ μόνο με ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος

Διεθνή 26 Μάι 2026, 21:52
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

29 Μάι 2026, 14:04
Υγεία

Για τα μάτια της Σταμάτας…

29 Μάι 2026, 12:22
Διεθνή

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

29 Μάι 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
Διεθνή

Γάζα: Νέο χτύπημα στις δωσιλογικές συμμορίες

27 Μάι 2026, 20:04
Υγεία

Aμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεσαι και πρωταθλητής στο… άλμα εις ύψος

«Αττικό»: Τοποθέτηση τομεάρχη με παράκαμψη δεκάδων εργαζόμενων

27 Μάι 2026, 19:12
Πολιτική

Γκαμπόρ Ματέ: Η γενοκτονία στη Γάζα είναι χειρότερη από το Αουσβιτς

27 Μάι 2026, 15:01
Καταστολή

Συνήγορος του Πολίτη: Η Αστυνομία ευθύνεται για το θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ

Να μπει τέλος στη συγκάλυψη - Να ανασυρθεί άμεσα η υπόθεση από το αρχείο

27 Μάι 2026, 13:56
Διεθνή

Aνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη…

27 Μάι 2026, 12:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Μάη

27 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

Ημέρα των κυανόκρανων.

1912: Εκατό χιλιάδες εργάτες ναυπηγείων απεργούν στην Αγγλία.

1952: Η Ελλάδα παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

1962: Οι ΗΠΑ στέλνουν στρατό στην Ταϊλάνδη για να αντιμετωπιστεί η απειλή των φιλοκομμουνιστών στο γειτονικό Λάος.

1971: Συλλαμβάνεται κλιμάκιο οκτώ παλαίμαχων κομμουνιστών.

1982: Καταργείται στον στρατό το κούρεμα με την “ψιλή”.

2004: Βόμβα στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας (πυροδοτήθηκε με κινητό τηλέφωνο).

2017: Θάνατος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γράμμα φαντάρου

    17Ν
    • Γράμμα φαντάρου

      Εφετείο 17Ν
  • Γράμμα φαντάρου

    ΕΛΑ
    • Γράμμα φαντάρου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γράμμα φαντάρου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γράμμα φαντάρου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γράμμα φαντάρου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γράμμα φαντάρου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γράμμα φαντάρου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γράμμα φαντάρου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γράμμα φαντάρου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γράμμα φαντάρου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γράμμα φαντάρου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γράμμα φαντάρου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γράμμα φαντάρου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γράμμα φαντάρου

      Γράμμα φαντάρου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γράμμα φαντάρου

      Γράμμα φαντάρου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γράμμα φαντάρου

      Γράμμα φαντάρου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γράμμα φαντάρου

      Γράμμα φαντάρου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γράμμα φαντάρου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γράμμα φαντάρου

    Γράμμα φαντάρου

    Ποιοι είμαστε
  • Γράμμα φαντάρου

    Γράμμα φαντάρου

    Επικοινωνία
  • Γράμμα φαντάρου

    Γράμμα φαντάρου

    Όροι χρήσης
  • Γράμμα φαντάρου

    Γράμμα φαντάρου

    Ποιοι είμαστε
  • Γράμμα φαντάρου

    Γράμμα φαντάρου

    Επικοινωνία
  • Γράμμα φαντάρου

    Γράμμα φαντάρου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo